ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ωραιος ο Αλεξ ,ρε θεριο ταπα πηγαινες 5 στα Ολυμπια 8 στηνΑθηνα αλλα και ο Θανος περασαν παρεα με το παλικαρι με το Dakar σφεντονα,μπραβο σε ολους του χρονου παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα μάγκες...... Αλεξ, το είχα καταλάβει οτι έχεις μπάρμπα στην Κορώνη.... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 36ωρη μοτοσυκλετιστική εμπειρία. Μ' αρέσει που είναι "οδοιπορικό αντοχής" και όχι αγώνας. Να 'στε καλά παίδες. Και μία ερώτηση: Τί μηχανάκια συμμετείχαν; Υποθέτω ότι τα GS θα ήταν η πλειοψηφία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ωραιος ο Αλεξ ,ρε θεριο ταπα πηγαινες 5 στα Ολυμπια 8 στηνΑθηνα αλλα και ο Θανος περασαν παρεα με το παλικαρι με το Dakar σφεντονα,μπραβο σε ολους του χρονου παλι. Κοίταξε να δεις.... από στατιστικής απόψεως πήγαινα αργά αφού την πρώτη μέρα είχα συνολική μέση ωριαία ταχύτητα 81χαω. Την δεύτερη μέρα μάλιστα, ήμουν πιο αργός αφού η συνολική μέση ωριαία έπεσε στα 73χαω. (κι όταν λέμε συνολική εννοώ μέσα και οι στάσεις, που ήταν βέβαια παρόμοιες και των δύο ημερών με εξαίρεση στη δεύτερη μέρα το παιχνίδι που μου έφαγε σχεδόν κάνα μισάωρο) Υποθέτω ότι τα GS θα ήταν η πλειοψηφία. Άσε...γάματα. Έχουμε γίνει πολλοί :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Άσε...γάματα. Έχουμε γίνει πολλοί :lol: Αληθεια, ποσα MOTO GUZZI, ηταν?? λόγω της γνωστής βλάβης των 1200GS στο ρελέ της αντλίας βενζίνης. Και εννοείται το μηχανάκι ακινητοποιήθηκε. Και γύρισε πίσω με οδική βοήθεια :( Καλα, φαγατε γερη βροχη, πουθενα, 'η ηθελε να την εχει καθαρη και αστραφτερη, και την ειχε πλυνει σε πλυντηριο πριν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Εμένα, ούτε καθαρή μου φάνηκε, ούτε αστραφτερή. Μια χαρά βρώμικη ήταν και βροχή δεν φάγαμε ούτε ψιχάλα! Απλά...έτυχε όπως φαίνεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο σε όλους! Είναι ένα βαρύ παράσημο το 36ωρο. Και τού χρόνου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Εμένα, ούτε καθαρή μου φάνηκε, ούτε αστραφτερή. Μια χαρά βρώμικη ήταν και βροχή δεν φάγαμε ούτε ψιχάλα! Απλά...έτυχε όπως φαίνεται! Xωρις νερο, δεν τυχαινει! (Κοιτα και εδω! ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 τέλειαααααααααααα και του χρόνου παιδιά .......έχω την αίσθηση όμως οτι αυτή τη φορά οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδόσουν το πόσο καλά περάσατε .και9 του χρόνου ξανά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Καλά...όρκο δεν παίρνω για το τι έκανε... απλά η μοτό δεν έδειχνε πλυμμένη. Αν λύνεται έτσι το πρόβλημα, καλό είναι να το κάνουν όλοι γιατί είναι κρίμα για μια λαμακία να μένεις στο δρόμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο παιδιά ! Πολύ ωραία εμπειρία. Και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αιγαιοπλόο , περι οδοιπορικού αντοχής και όχι αγώνα. Έτσι για να ευχαριστηθείς και το φυσιολατρικό μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Την άλλη μέρα το πρωί, ο Θάνος μου είπε πως γμθηκα να ροχαλίζω αλλά δεν τον πίστευα καθώς είναι γνωστός προβοκάτορας. Εγώ κοιμάμαι σαν πουλάκι :D (εντάξει...λίγο μεγάλο πουλάκι :lol: ) Όπως και την πρώτη μέρα έφυγα στις 8:15 ενώ είχαν φύγει αρκετές μοτοσυκλέτες πριν και μαζί με άλλους και ο Θάνος. Και σε αυτό το σημείο θέλω να μου λύσεις αυτή την απορία ρε κουλάδι. ΠΟΥ σε πέρασα και δεν σε είδα???? Απλα κοιμασαι σαν γιπας μωρε... :lol: Οσο για το ΠΟΥ...ΔΥΣΤΙΧΩΣ στην διχαλα της Βαμβακου πηγα δεξια..πηγαιναμε ψιλοκομματια με τον Θοδωρη και βουτηξαμε κατευθειαν μεσα στην Βαμβακου..οταν το καταλαβα ηταν ηδη αργα για να συναντηθουμε στον δρομο, μιας και μολις μπηκα εκει μεσα λιγο μετα περασες εσυ, αφου ρωτησα για εσενα στο παιχνιδι και μου ειπαν οτι εφυγες πριν λιγο απο την ωρα που εφτασα... Πραγματικα στεναχωρηθηκα ΠΑΡΑ πολυ! γιατι σε περιμενα σε ολο αυτο το κομματι πως και πως για να παμε λιγο μαζι να γουσταρουμε.. Επισης την δευτερη μερα ημουν ο πρωτος που πηρε την πρωτη υπογραφη για την εκκινηση αλλα ξεκινησα μετα απο αρκετες μοτοσυκλετες διοτι περιμενα τον Θοδωρη..αλλιως παιζει ακομα και με την χασουρα μου να με πετυχενες καπου..αυτο το 10λεπτο ηταν η ζημια... Υ.Γ Θελω καποιες φωτο...ξερεις ποιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο ρε μάγκες! Και του χρόνου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 μπραβο ρε παιδιά ωραία πράγματα, αντε και μελλοντικά θα προσπαθήσω να λαβω κ γω μέρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrish69 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο ρε μάγκες Πάντα τέτοια και με ασφάλεια.Συνάντησα γύρω στις 50 μηχανές το απόγευμα της Κυριακής στην διαδρομή Σπάρτης-Τρίπολης.Φοβερό το όλο σκηνικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Kαι κάποια στατιστικά στοιχεία με βάση την στάμπα που πήραν οι φωτό από τη φωτογραφική μηχανή: 1η μέρα Eκκίνηση 8:15 1η φωτό Ακροκόρινθος 9:04 2η φωτό Κάστρο Κυπαρισσίας 13:08 3η φωτό Πύλος 14:09 4η φωτό Φρούριο Μεθώνης 14:23 5η φωτό Κάστρο Κορώνης 14:54 6η φωτό Κάστρο Καλαμάτας 15:50 Τερματισμός στο ξενοδοχείο Αμαλία 16:59 Σύνολο χιλιομέτρων πρώτης μέρας 708χιλ (πραγματικά) Mέση ωριαία ταχύτητα (πραγματική, με τις στάσεις) 81χαω 2η μέρα Εκκίνηση 8:13 1η φωτό Κάστρο Καρύταινας 9:25 2η φωτό Κάστρο Μονεμβασιάς 12:31 3η φωτό Βάθεια(Μάνη) 14:34 4η φωτό Μάλτα (κάστρο Ζαρνάτα) 15:46 5η φωτό Πύλη Φρουρίου Μυστράς 16:58 6η φωτό Κάστρος Άργους 18:42 Τερματισμός στο Terra Verde 20:06 Σύνολο χιλιομέτρων δεύτερης ημέρας 858χιλ (πραγματικά) Μέση ωριαία ταχύτητα (πραγματική με τις στάσεις) 73χαω Συνολικά χιλιόμετρα: 1566 (πραγματικά) Συνολικά καύσιμα 120? (με το πρώτο φουλάρισμα πριν την εκκίνηση του Σαββάτου) Κατανάλωση 7,6?/100χιλ (σε λίτρα πρέπει να ήμουν κάτι παραπάνω από 8λίτρα/100χιλ. Καλά ήταν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 πάντα τέτοια και καλύτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 τα καταφεραμε και εμεις!βεβαια την κυριακη φτασαμε γυρω στης 3 το βραδυ αλλα χαλαλι! το γελοιο της υποθεσεις ειναι οτι χθες κατεβηκα μονεμβασια οχι γιατι ξεχασα φοτο αλλα γιατι εκει μενω! αντε να ετοιμαζομαστε για το 13ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Ψηλε ΔΕΝ υπαρχεις...τι χρονοι ειναι αυτοι ρε συ στις φωτο;;;; Οσο για το καυσιμο...πολλα εδωσες..αλλα ετσι οπως πηγαινες μαζι με το ματζαφλαρι που εβαλες μαλλον λογικο...ομως οπως καταλαβαινεις η καταναλωση σου ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ και οχι καλυτερη οπως σου ειχαν υποσχεθει γιατι εγω εδωσα για βενζινη - διοδια και ενα καφε συνολικα 105? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Μπράβο και σε σένα Αλεξ!!!! Να σαι καλά και του χρόνου να ξαναπάς!!!!! Πολύ ωραία!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Ακροκορινθος Κυπαρισια Πυλος Μεθωνη Κορωνη Καλαματα τελος πρωτης μερας καρυταινα μονεμβασια βαθεια Ζαρνατα εδώ να αναφέρω το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής καλαματα σπαρτη μέσω Ταΰγετου αν δε το έχετε κάνει σηκωθείτε από κρεβάτια καναπέδες ντιβάνια Μυστρας Αργος (οτι φαινεται φτασαμε βραδυ) αυτα :) η κούραση μεγάλη η ικανοποίηση μεγαλύτερη όταν τερμάτισα μαζί με κάτι άλλους αλήτες μαλλιαδες μηχανοβοιους στις 11¨00 είχαμε τερματίσει γύρω στους 60 από τους 260 και γύρω στους 50 είχαν βγάλει όλες τις φώτο ευχαριστώ όλα τα παιδιά που διασταυρωθήκαμε στο δρόμο και λέω μόνο ένα 354 και σήμερα. είμαι εθισμένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Μπράβο στους συμμετέχοντες. :D Κατά τον Οκτώβρη, θα κάνει η ΑΧΛΕΜΟ το δικό της οδοιπορικό που μάλλον θάναι πάλι Πελ/σο. Ελάτε να ξαναπεράσετε καλά. (Να οδηγήσουμε και παρείτσα.....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Ωραιος κι εσυ Αγγελε! :D Το πρωτο σου 36ωρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 μπραβο σας ρε παιδια!!!!και του χρονου να παρουν και αλλοι μερος στο 36ωρο!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Μπράβο σε όλους σας :D Είσασταν και φαρδύκολοι με τον καιρό που σας έκανε :P Αντε του χρόνου θα έρθω κι εγώ να χιονίσει λιγάκι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες