Jump to content
Sign in to follow this  
bill21

naked Ή supersport??(600)

Recommended Posts

R6

το μαμησες το θεμα ρε !! απο το τιποτα στο r6 κατευθιαν ??(φιλικα το λεω )

εγω παλι θα ελεγα να δεις και το cbf 600 s ειναι και τα 2 μαζι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Και μενα μια φιλη μου της δειχνω ΣΣ και μου λεει χαλια ειναι, εμενα μαρεσουν τα ιννοβα.

Άσε.. Και εγώ τωρα με τον τουτούρα μου έχω έναν φίλο που και αυτός έχει innova και μου το λέει ποδήλατο. :P αλλα μου το ζητάει για βόλτα συνέχεια. Αλλά ενοίτε πως δεν το δίνω. Μου το κράζει για κάτι ψιλοπροβληματάκια :P ο κάγκουρας ^_^

το μαμησες το θεμα ρε !! απο το τιποτα στο r6 κατευθιαν ??(φιλικα το λεω )

Α. Δηλαδή το GSX-R 750 ήταν καλύτερο ε? :P :plaf::_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε εγω σου προτεινω να παρεις οποιο σ αρεσει και γουσταρεις περισσοτερο.......τα περι νεος οδηγος κτλ τα θεωρω βλακειες........ολα στο μυαλο σου ειναι,κατα ποσο μπορεις νε ελεγχεις το δεξι γκριπ χωρις να κανεις καγκουριες!

Κια σιγα τη διαφορα που εχει το cbr με το gsr σε δυναμη.....μην τρελαθουμε τελειως!

Αναμεσα στα 2 λοιπον....CBR ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα τα monster k τα αλλα naked που μου ειπατε δεν μου κανουν κλικ τωρα οσο για το r6 εδω το συζητάμε για cbr μην παμε τοσο ψηλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα αν θες τη γνώμη μου καλύτερα πάρε πρώτα το GSR600. :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Όχι επειδή το καραγουστάρω τρελά :wub: :wub: :wub: , αλλά επειδή θα είναι πολύ πιο φιλικό σαν πρώτη μηχανή από ένα SS, πολύ πιο ξεκούραστο και λιγότερο απόλυτο στο τι ζητάει από εσένα.

Και κάτι ακόμη, που μπορεί να είναι και βλακεία αλλά εγώ θα το πω.

Αν πάρεις από τώρα SS και μάθεις στο γκάζι του μετά θα θες 1000άρι και βάλε για να ικανοποιηθείς από το γκάζι του.

Γι' αυτό αν θες τη γνώμη μου μην βιάζεσαι τόσο, πάρε πρώτα GSR.

Θα γουστάρεις πιο πολύ μετά!!!!!!!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην τελικη παρε οποιο πραγματικα γουσταρεις,

αλλα το GSR συγχωρεί πολλα "λαθοι"

η RR λιγοτερα.

Βασικα εξαρτατε απο τον καρπο σου και το ποσο εχει Πυξει το μυαλο σου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως θα έπαιρνα το RR και θα γούσταρε η μούρη μου. Και πίστεψέ με θα πρόσεχα στο δρόμο μόνο και μόνο για να μην πάθει τίποτα το μηχανάκι!.. :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγκες ακυρο το cbr μαλλον...βρηκα ενα μεταχειρισμένο rr 05 με 20000χλμ 6500e αλλα ανέβηκα πανω κ δεν χωρούσα με τπτ γμτ..ειμαι 185,85κ κ ξενέρωσα..δίπλα είχε κ ενα ίδιο μοντελο 1000rr που το δινε 8000Ε κ ανέβηκα σ αυτο κ καθόμουν ανετα κ δεν φαινόταν και σαν παπί με μενα πανω...απ ότι μου πε ο ιδιοκτήτης καλύτερα να παρω το 1000 μιας και τα cbr δεν εχουν τρελή διαοορά στο γκάζι το 600 με το 1000..εγω το βρίσκω υπερβολικό παντως να παω στο 1000 για πρώτη μηχανή...τι λέτε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1000αρα για πρωτη μηχανη ειναι οχι απλα υπερβολικο ειναι παρατολμο, πολυ μα πολυ επικυνδινο! Εγω δεν ειμαι και ο πλεον καταλληλος να στο πω! Βασικα εγω οδηγησα για λιγο την kawasaki er6n και μου φανηκε πυραυλος. Φαντασου! Τα συμπερασματα δικα σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρώτη μηχανή δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο...

Από εκεί και πέρα το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις στην μηχανή σου! Το cbr είναι πιο σπορ και γρήγορο, πιο στριφτερό κλπ... το GSR από την άλλη είναι πολύ πιο άνετο μέσα στην πόλη και πολύ ανετότερο σε εκδρομούλες! Συν ότι μπορείς να το φορτώσεις με διάφορα... (βαλίτσα, σαμάρια, τανκ μπαγκ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες το er-6f και αν σου αρεσει τσιμπα το. Εχει το γκαζι του και συγχωρει και τα οποια λαθη του οδηγου. Μπορει να σου κανει και ταξιδια και εχει και ζελατινα για ανεμοκαλυψη. Αλλιως παρε το GSR το οποιο ειναι ομορφο και εχει και αξιοπιστο μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο λεω κ εγω ειναι παρα πολύ το 1000 αν κ o τυπος μου ειπε ελα απο Δευτέρα να το κανεις ενα test drive κ μετα αποφασίζεις...εχω κόλλημα με το 600 αλλα δεν βολεύει καθολου δεν χωραω είναι πολύ μικροσκοπικό...α βρήκα κ ένα μεταχειρισμένο fazer ενός γνωστού 04 με 40000χλμ 4000Ε σε πολύ καλη κατασταση κ μ αρεσε πολυ εφοσον δεν μπορω να πάρω το cbr απο οτι φαινεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bill. Αν το RR του 2005 σου φαίνετε μικρό, που να ανέβεις στο 07....

Καλύτερα να δείς απο gsxr 600 μεριά για άλλη θέση οδήγησης (η αλήθεια είναι οτι στα ρρ είναι λές και καβαλάς πάνω στο τιμόνι.)

H κάθε εταιρία βγάζει διαφορετική θέση οδήγησης, δές εσύ ποιά σου ταιριάζει.

Τώρα οι πίπες που σου λέει ο τύπος "το 1000 με το 600 το ίδιο σχεδόν γκάζι έχουν" είναι απελπισία σκέτη.

Ναί μωρέ, τι 105 άλογα τροχό, τί 160, μία η άλλη είναι, ρε πλάκα μας κάνει?

Το άν το GSR είναι πιο φιλικό απο το RR δέν γνωρίζω, αλλά πάνω κάτω στα ίδια άλογα είναι (η μεγάλη διαφορά που έχουν σε γκάζι μετά τα 150 είναι κυρίως λόγο της αεροδυναμικής που έχουν τα SS)

Για θέματα κατανάλωσης απ'ότι διαβάζω δέν έχει τρελές διαφορές.

Αν θές να σώσεις τα πλαστικά, πάς και βάζεις μανιτάρια.

Πάντως μπορείς να φέρεις ένα SS στα μέτρα σου έτσι ώστε να σε βολεύει στην οδηγησή σου στήνοντας τις αναρτήσεις κατάληλα.

Η θέση ίσως σε ξενίζει στην αρχή αλλά όταν μάθεις το πώς να κάθεσαι σωστά επάνω (και συνηθήσουν τα χέρια σου το βάρος :P) θα καταλάβεις το πόσο βολική είναι.

Τα SS επίσεις είναι μηχανές για ένα άτομο. Τέλος.

Το άν θα την οδηγήσεις "όπως θα πρέπει να οδηγείτε" εξαρτάτε καθαρά απο το πόσο συχνά πας πίστα, καθώς εδώ έξω στους δρόμους δέν έχεις ούτε την πρόσφυση, ούτε τα περιθώρια να πιέζεις την μηχανή με την κίνηση που υπάρχει.

Ότι και να πάρεις, άν είναι γρηγοροειδές, κανόνισε να του βάλεις σταμπιλιζατέρ, ακόμα και παιδί με GSR έχω δει να πέφτει λόγο tankslapping.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

thx αυτο με τα gsxr το χω ακουσει κ απο αλλους αλλα δεν μ αρεσουν εμφανισιακα ασε που χει βρωμισει κ ο τοπος...ασε που το βρήκα κ σε καλή κατασταση κ φθηνο απ ότι καταλαβα δηλαδη γιατι δεν ειμαι και μαστορας...6500Ε 20000χλμ 05...τ ι λες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
thx αυτο με τα gsxr το χω ακουσει κ απο αλλους αλλα δεν μ αρεσουν εμφανισιακα ασε που χει βρωμισει κ ο τοπος...ασε που το βρήκα κ σε καλή κατασταση κ φθηνο απ ότι καταλαβα δηλαδη γιατι δεν ειμαι και μαστορας...6500Ε 20000χλμ 05...τ ι λες?

Λέω να δείς τα λάστιχα σε τί κατάσταση είναι αλλιώς υπολόγιζε και ένα 350ρι εκεί, αλυσίδα γρανάζια σε τί κατάσταση είναι γιατί είναι ένα 180ρι εκεί, τακάκια φρένων γιατί είναι και ένα 120ρι εκεί και τέλος έχε υπόψιν σου οτι το μεγάλο σέρβις είναι στα 24 000 χλμ, οπώτε σε 4000 χλμ θα θέλει μεγάλο σέρβις (Αρκετά λευτά ανάλογα που το πάς).

Σαν τιμή οκ είναι άν όλα τα παραπάνω είναι σε καλή κατάσταση (εκτός απο το σέρβις, αυτό δεν το γλυτώνεις) .

Απο εξοπλισμό πώς τα πάμε?

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα δα ολα αυτα κ μου φανηκαν σε καλη κατασταση και τα λαστιχα καθολου φαγωμενα...η αληθεια ειναι δεν θυμαμαι αν μ πε 25000 η 20000 χλμ τα μπερδεψα με το 1000 γιατι μου πε και για τα 2..βασικα ειναι απο αντιπροσωπεια κ τα βρηκα εκεί..μου πε με book service και ολα τα σχετικά...για τν εξοπλισμό εχω 1000Ε προσ το παρον για ενα καλο κρανος μουφαν κ μποτες...σχτικα με την θεση οδ'ηγησης λες να μην εχω προβλημα ε?δεν νομιζω να πρεπει να σαι κατω απο 185 για να μπορεις να τ οδηγησεισ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ που είμαι 1.80 δέν έχω πρόβλημα πάντως.

Το χιλιάρικο μιά χαρά σε βγάζει να πάρεις φούλ εξοπλισμό.

Τουλάχιστον στην λίστα σου βάλε και ένα καλό ζευγάρι γάντια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη για να καταλλάβω.... ψάχνεις για πρώτη μοτό και σκέφτεσαι GSR και CBR σωστά? Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν έχει πείρα έστω και από scooter να πάρεις κάπιο μικρό εντούρο και όχι τις μοτό των 100 ίππων γιατί θα χτυπήσεις. Αν πάλι έχει εμπειρία προτίνω το GSR, ΔΕΝ θα το βαρεθείς σε 2 μήνες, στο εγγυώμαι. Ίσως σε κουράσει στα ταξίδια λόγο της έλλειψης ανεμοκάληψης, αλλά το SS δεν είναι καλήτερο σε αυτό το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συγνώμη για να καταλλάβω.... ψάχνεις για πρώτη μοτό και σκέφτεσαι GSR και CBR σωστά? Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν έχει πείρα έστω και από scooter να πάρεις κάπιο μικρό εντούρο και όχι τις μοτό των 100 ίππων γιατί θα χτυπήσεις. Αν πάλι έχει εμπειρία προτίνω το GSR, ΔΕΝ θα το βαρεθείς σε 2 μήνες, στο εγγυώμαι. Ίσως σε κουράσει στα ταξίδια λόγο της έλλειψης ανεμοκάληψης, αλλά το SS δεν είναι καλήτερο σε αυτό το θέμα.

Συμφωνω :_thumbsup:

Αληθεια... χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν φυσικα..Ολα τα παιδια που θελουν να παρουν τετοια τερατα για πρωτα μηχανακια εχουν κανει ποτε μια γρηγορη βολτα ποτε μαζι τους????Σε μια στροφη να μπεις λιγο πιο γρηγορα απο οτι πρεπει επειδη δεν θα ξερεις να πλαγιασεις για να το σωσεις θα φυγεις...Δεν ξερω ισως να ειμαι υπερβολικος ... :meeting:

Τροποποιήθηκε από τον kleftokotas666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω :_thumbsup:

Αληθεια... χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν φυσικα..Ολα τα παιδια που θελουν να παρουν τετοια τερατα για πρωτα μηχανακια εχουν κανει ποτε μια γρηγορη βολτα ποτε μαζι τους????Σε μια στροφη να μπεις λιγο πιο γρηγορα απο οτι πρεπει επειδη δεν θα ξερεις να πλαγιασεις για να το σωσεις θα φυγεις...Δεν ξερω ισως να ειμαι υπερβολικος ... :meeting:

Ακριβώς αυτό!!! Το βρίσκω υπερβολικά επικύνδινο για πρώτη μηχανή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειμαι τελιεως ασχετος...παπι οδηγαω χρονια κ εχει τύχει να οδηγήσω κ καποιες μηχανες φίλων οπως xt,z750,cb500,lc4...η αληθεια εινβαι ομως οτι ποτε δεν οδήγησα ss..δεν νομίζω να χουν κ τοσο τεραστια διαφορα στο γκάζι παντως το gsr k το cbr..απλα ειναι αλλιως στημένο το gsr k αλλιώς το rr...

το αλλο προβλημα μου ομως ειναι οτι δεν χωραω στο cbr..μου φανηκε πολυ μικροσκοπικο κ αβολο..οχι οτι περιμενα απο ενα ss να ειναι ανετο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα