Jump to content
Πόρθος

...μιας και είναι της εποχής,

Recommended Posts

:worshippy::respekt::worthy::thumbsup:

πολύ καλά και απροβλημάτιστα...

να είσαστε καλά και να γυρίζετε τρελά το οδόμετρο από τις βόλτες και τα ταξίδια σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

B) Παντα τετοια φιλε..μακαρι να το γυρισει το χιλιομετρητη,οπως στα ταξι στο 1.000.000χλμ και ακομα να πηγαινει σφαιρα οπως παει και τωρα...

Πολυ καλο το αρθρο και φοβερες φωτο :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε Πόρθε είσαι πολύ ωραίος!!!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Βρήκες ακριβώς το λόγο για τον οποίο φτιάχηκε το Varadero και το ξεζουμίζεις συνέχεια!!! :_rock-on:

Καλά κάνεις!!!!!

Με το καλό και στα 200.000 χιλιόμετρα τώρα... :D

Πρέπει να είσαι χαλαρά ο ήρωας όλων των Varaderάδων!!!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεγα να μη μιλήσω, αλλά δεν αντέχω....

Χωρίς καμμία πρόθεση να χαϊδέψω αυτιά, ειλικρινά είσαι απο τους καλύτερους οδηγούς που έχω γνωρίσει. Ότι κι αν κάνεις, δείχνεις πρός τα έξω οτι το έχεις καλά το θέμα και είναι δεν είναι έτσι, δε με ενδιαφέρει.

Κι εσύ, και οι υπόλοιποι Minarelli Team, μου μάθατε πράματα, στα πολύ λίγα(αναλογικά με τα 100000 χλμ) χιλιόμετρα που έχω κάνει μαζί σας, με πρώτο και καλύτερο, τον τρόπο ειδοποίησης στους πίσω σχετικά με την κατάσταση του οδοστρώματος, κάτι το οποίο έχω υιοθετήσει απο την πρώτη βόλτα μαζί σας τιμώντας με με την παρουσία σας ΚΑΘΕ φορά που ερχόμουν και έρχομαι Πάτρα.

Στη πίστα όντας παρόν, στο είπα και θα στο πώ κι απο δώ: Πραγματικά το λυπήθηκα το Vara! Το είχες δέσει κόμπο ολόκληρο και το έλυνες στην ευθεία! Πραγματικά δεν ξέρω για τα δικά σου όρια αλλά ήταν πασιφανές οτι το μηχανάκι είχε πιάσει τα δικά του!

Με αυτό το τόπικ, δείχνεις οτι η οδήγηση θέλει δουλειά, και αυτό φαίνεται απο τις παρατηρήσεις σου σχετικά με τις κατά καιρούς αποδόσεις σε διάφορα στάδια, της μηχανής.

Μακάρι να κάνεις όσα χλμ γουστάρεις, με ασφάλεια, διασκέδαση και ποιότητα με αυτό ή οποιοδήποτε μηχανάκι βρεθεί στα χέρια σου(αντε τώρα μη ξαναδημισιεύσω τον βιασμό του 990!).

Το vara, στις 100000 ξεμπουκώνει λέμε! Έχει πολύ ψωμί ακόμη! :_rock-on:

Σχετικά με τα ασήμαντα θεματάκια που είχε, ελπίζω να μην τα λές ενόψει 22/5 ε! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μένω με ανοιχτό στόμα! :respekt: για τον τρόπο με τον οποίο χαίρεσαι τη μηχανή σου και μπράβο για τον τρόπο που μας παρουσίασες τις εμπειρίες σου!

Με υγεία και απόλαυση τα επόμενα 100k! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ παίδες για τα κολακευτικά σας σχόλια (μην αναφερθώ σε έναν προς έναν).

Ελπίζω όμως να εισπράξατε (από το κείμενο) πως το μηχανάκι δεν κάνει κάτι παραπάνω απότι έχει σχεδιαστεί να κάνει. Ούτε κανάς ιδιαίτερος οδηγός είμαι, ούτε κανάς μηχανολόγος, ούτε κανάς φωτογράφος ούτε άλλο. Ούτε για το βαραντέρο θέλω να πείσω (αλίμονο), ούτε για την αξιοπιστία του(δεύτερο αλίμονο), ούτε άλλο τρίτο ΑΛΙΜΟΝΟ κεφαλαίο). Απλά συμπληρώσαμε μαζί κάμποσα χιλιομετράκια και ευελπιστούμε έτσι να τσουλήσουν και τα υπόλοιπα!

@Μουλτιχουάν

Ξέρω γιατί τα λες αυτά. Γιατί στην βόλτα που έκανες συνεπιβάτης στο βαραντέρο, μια λακούβα διατάραξε τον ύπνο σου. Όσο για τις 22/5 μάλλον έχω πάρει τον π#$λο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@Μουλτιχουάν

Ξέρω γιατί τα λες αυτά. Γιατί στην βόλτα που έκανες συνεπιβάτης στο βαραντέρο, μια λακούβα διατάραξε τον ύπνο σου. Όσο για τις 22/5 μάλλον έχω πάρει τον π#$λο...

Αμ αυτό που το πάς?! Ηταν η μόνη φορά που ανέβηκα επιβάτης και δεν φοβήκα μια λέμε(αλλά είχα και όλο τον εξοπλισμό με την ψευδαίσθηση του)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω πως το κανει και δεν μπορώ να το καταλάβω στην τελική δεν με νοιάζει κιολας ισως το μόνο που εχω πιάσει μεχρι τώρα ειναι οτι θυμάται κάθε λακούβα απο τον δρόμο που περνάει και ξέρει τι να κάνει εκεί. Τα σημάδια οπως και στους οδηγούς αγώνων τον βοηθούν και πάει πολύ γρήγορα και δεν κουράζεται κιόλας, στην πίστα δεν ειχει λακούβες και εχασε τον προσανατολισμό του. ειναι ο καλύτερος οδηγός που ξέρω και οσες βόλτες εχουμε παει ειναι ενα σχολείο. Διπλος ή φορτωμένος ή και τα δύο δεν τον εχει ακολουθήσει κανένας μεχρι τώρα. μετα απο τα 100χ.χλμ νομίζω οτι το εχει στρώσει για τα καλα το βαραντέρο και περιμένω την συνέχεια τωρα που θα το ανοίξει.Η Ρούλα πρέπει να τα εχει δεί ολα εκει πίσω, μπράβο της και μπράβο για την υποστήριξη που του δίνει. Εγω ειμαι με την απορία τι θα κάνει ετσι και πάρει κανα καλύτερο μηχανημα ... ειδωμεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα