hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Αρχισε η αντιστροφη μετρηση αγαπητοι συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες! Στις 19 Μαιου θα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι, το Πολεμικο Ναυτικο θα με υποδεχθει! :D Ελπιζω να μπορω να μπαινω, εστω και με το κουνητο για λιγο. Θα μου λειψετε αγαπητα μου ρεμαλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Α...Hayabusa αγορι μου ψαρι με ολη το νοημα της λεξης λοιπον....Αντε καλη δυναμη ευχομαι..Δεν πιστευω νε σε χωσουν σε κανα πλοιο ε???Μαλλον σε καμια βαση θα εισαι...απο οτι ξερω το ναυτικο πλεον χρησιμοποιει ετσι τον πιο πολυ κοσμο... ΥΓ...Νεανιας εισαι λοιπον.... και εγω νομιζα οτι με αυτα που ελεγες για το ιντερνετ σε αλλο ποστ θα ησουν τζοβενο!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Άντε να οργώσεις τις θάλασσες!!! :D Που δεν το βλέπω. Καλά να περάσεις, μιας και το ναυτικό φημίζεται για την καλοπέρασή του, πόσο μάλλον τώρα που όσο πάει ο στρατός και μαλακώνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλα να περασεις συμφορουμιτη, καλη θητεια να εχεις! Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον andrewts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) να ξερεις αμα πεσει το σαπουνι αστο κατω !! :P πλακα πλακα σε κανα χρονο θα μπω και εγω μεσα ..... θα παω κατευθιαν για Ι~5 χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Αντε με το καλό, καλή θητεία κι από μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Επιτέλους θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια αφού θα προσέχεις τα χωρικά μας ύδατα!!!!!!!! :P :P :P Με το καλό φίλε μου καλή θητεία και καλά να περνάς!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Άντε καλή θητεία! Και αν θέλεις κάποιον να προσέχει το busa δώστο από δω :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Αρχισε η αντιστροφη μετρηση αγαπητοι συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες! Στις 19 Μαιου θα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι, το Πολεμικο Ναυτικο θα με υποδεχθει! :D Ελπιζω να μπορω να μπαινω, εστω και με το κουνητο για λιγο. Θα μου λειψετε αγαπητα μου ρεμαλια... Έλα ρε στο ναυτικό οι φαντάροι είναι κυριλέ. Συνέχεια έξω θα είσαι. Ά και ξέρεις ε; Το νερό απο το πρώτο μπάνιο μη το πετάξεις κράτα το να κάνουμε ψαρόσουπα (κλασικό) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 εχεις να φας κουραμανα χαχαχαχαχαχαχαχαχα μια χαρα ειναι το ΠΝ πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Καλή θητεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Kαλη θυτεια βρε! Μια χαρα κυριος θα εισαι! Δες το σαν διακοπες διαρκειας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Αν ισχύουν τα νέα δεδομένα, θα είσαι σε στεριά. Σε παρατηρητήριο αν πας θα την περάσεις ζάχαρη!!!!!! ;) Καλή θητεία να έχεις, αν και πλέον ο στρατός είναι διακοπές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRSakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Καλό κουράγιο George! Τα μυαλά στο κεφάλι, τα μάτια 14 και όλα θα πανε super :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Γιώργη, ναυτικό θα την περάσεις στην πένα. Δε σε χάλασε!! ;) Κι εγώ για ναυτικό σκέφτομαι, ή για αεροπορία. Να το παίξω βλαμμένος (κ καλά για Ι-5) δε ψήνομαι, αλλά ούτε και για ΟΥΚ κλπ Η χρυσή τομή για τη θητεία κάποιου είναι ναυτικό/αεροπορία για μένα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Ουπς...τόσο νέοπας είσαι Γιώργη? :D Μια χαρά θα είσαι στο ναυτικό, Έτσι που έγιναν οι θητείες τώρα, μέχρι να πας απολύθηκες! Τι να πούμε κι εμείς που κάναμε 20μηνο (2 μήνες φυλακή βέβαια :P ) Άντε καλή θητεία λοιπόν... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Καλα να περασεις και ιντερνετ θα βρεις νομιζω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 πας ναυτικο και το συζητας? μην σου πω θα χεις και την μηχανη στον ναυσταθμο.τεσπα.καλη ξεκουραση και προσεχε να βρεις χομπυ να γεμισεις τις ωρες σου...αν του πεσει το σαπουν μπορει να σκυψει να το πιασει μιας και στο ναυτικο κανουν μονοι τους μπαανιο εκτος αν ζητησουν παρεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 :D ...καλη θητεια φιλε!...μην μασας !...ο στρατος εδω και πολλα χρονια (...τουλαχιστον 25) ειναι διακοπες! ...καλα να περασεις και προσπαθησε να το απολαυσεις .....μετα αρχιζουν τα ζορια! θα τα λεμε!...αν θελεις στειλε μου το Μπούσα με φορτωτική! ...εχω στεγανο γκαραζ !...να το κραταω και σε φορμα μεχρι να γυρισεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Α...Hayabusa αγορι μου ψαρι με ολη το νοημα της λεξης λοιπον....Αντε καλη δυναμη ευχομαι..Δεν πιστευω νε σε χωσουν σε κανα πλοιο ε???Μαλλον σε καμια βαση θα εισαι...απο οτι ξερω το ναυτικο πλεον χρησιμοποιει ετσι τον πιο πολυ κοσμο... ΥΓ...Νεανιας εισαι λοιπον.... και εγω νομιζα οτι με αυτα που ελεγες για το ιντερνετ σε αλλο ποστ θα ησουν τζοβενο!!! :lol: Εξ οσων γνωριζω φιλε Ορεστη πλεον μπαμπορια γιωκ. Δωδεκα μηνες ειναι ολη κι ολη η θητεια, ποτε να σε εκπαιδευσουν ποτε να σε στειλουν... Παντως καλυτερα, ζαλιζομαι και ξερναω στη θαλασσα!!! :lol: Για το νεαρο της ηλικιας κρυβε λογια, τα φαινομενα απατουν... Άντε να οργώσεις τις θάλασσες!!! :D Που δεν το βλέπω. Καλά να περάσεις, μιας και το ναυτικό φημίζεται για την καλοπέρασή του, πόσο μάλλον τώρα που όσο πάει ο στρατός και μαλακώνει. Σε ευχαριστω φιλε μου. Οσο για την καλοπεραση, ναι οντως κι εγω το εχω ακουσει ΑΛΛΑ οπου ακους πολλα κερασα, κρατα μικρο καλαθι! :D Καλα να περασεις συμφορουμιτη, καλη θητεια να εχεις! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, να εισαι καλα! :) να ξερεις αμα πεσει το σαπουνι αστο κατω !! :P πλακα πλακα σε κανα χρονο θα μπω και εγω μεσα ..... θα παω κατευθιαν για Ι~5 χαχαχαχα Μπα δε θα πλενομαι για παν ενδεχομενο Πετρο! :lol: Για φαντασου οταν θα τελειωνω εγω να ερχεσαι εσυ..! Αντε με το καλό, καλή θητεία κι από μένα! Σε ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα! :) Επιτέλους θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια αφού θα προσέχεις τα χωρικά μας ύδατα!!!!!!!! :P Με το καλό φίλε μου καλή θητεία και καλά να περνάς!!!!!! Χεχεχε, για αυτο σας το ειπα φιλε Αγγελε οτι παω στρατο για να κοιμαστε ησυχα τα βραδια! Οι θαλασσες μας θα ειναι ασφαλης!!! Σε ευχαριστω, ελπιζω να τα λεμε.... Άντε καλή θητεία! Και αν θέλεις κάποιον να προσέχει το busa δώστο από δω :lol: Σε ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα που προσφερεσαι να προσεχεις το μηχανακι μου... Με συγκινεις, αλλα θα το κρατησω μηπως και πιασει τοπο για καμια μετακινηση! Έλα ρε στο ναυτικό οι φαντάροι είναι κυριλέ. Συνέχεια έξω θα είσαι. Ά και ξέρεις ε; Το νερό απο το πρώτο μπάνιο μη το πετάξεις κράτα το να κάνουμε ψαρόσουπα (κλασικό) :D Λες Νικολα? Λες να ειμαι πιο πολυ στο mybike μεσα ως στρατιωτης παρα ως ελευθερος πολιτης??? Φανταζεσαι?? Το νερο θα το κρατησω να τη φαμε μαζι την ψαροσουπα! :D εχεις να φας κουραμανα χαχαχαχαχαχαχαχαχα μια χαρα ειναι το ΠΝ πλεον Τι ειναι η κουραμανα συντροχε? Κι εσυ απο κει περασες? Καλή θητεία! Σε ευχαριστω φιλε Μανο, να εισαι καλα! :) Kαλη θυτεια βρε! Μια χαρα κυριος θα εισαι! Δες το σαν διακοπες διαρκειας... Σε ευχαριστω φιλη Αντζυ (επρεπε να παω στρατο για να μαθω το ονομα σου!!!) να εισαι καλα! Καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω, σα διακοπες διαρκειας! Αν ισχύουν τα νέα δεδομένα, θα είσαι σε στεριά. Σε παρατηρητήριο αν πας θα την περάσεις ζάχαρη!!!!!! ;) Καλή θητεία να έχεις, αν και πλέον ο στρατός είναι διακοπές. Ετσι λενε φιλε μου πλεον, διακοπες ο στρατος. Για να δουμε τι θα δουμε εμεις... Σε ευχαριστω πολυ! Καλό κουράγιο George! Τα μυαλά στο κεφάλι, τα μάτια 14 και όλα θα πανε super :D Να εισαι καλα φιλε Σακη, τα μυαλα στα καγκελα ειναι ηδη εδω και καιρο!!! :D Γιώργη, ναυτικό θα την περάσεις στην πένα. Δε σε χάλασε!! ;) Κι εγώ για ναυτικό σκέφτομαι, ή για αεροπορία. Να το παίξω βλαμμένος (κ καλά για Ι-5) δε ψήνομαι, αλλά ούτε και για ΟΥΚ κλπ Η χρυσή τομή για τη θητεία κάποιου είναι ναυτικό/αεροπορία για μένα.. Να εισαι καλα Μιχαηλ, σε ευχαριστω! Οταν περασεις "περιοδευον" μαλλον δε θα εχει επιλογη σωματος. Πλεον ολοι στρατο ξηρας, ετσι μου ειχαν πει στο στρατολογικο γραφειο οταν πηγα να κοψω την αναβολη. Κι εγω θα προσπαθησω να την περασω οσο το δυνατον στη αφανεια... :) Ουπς...τόσο νέοπας είσαι Γιώργη? :D Μια χαρά θα είσαι στο ναυτικό, Έτσι που έγιναν οι θητείες τώρα, μέχρι να πας απολύθηκες! Τι να πούμε κι εμείς που κάναμε 20μηνο (2 μήνες φυλακή βέβαια :P ) Άντε καλή θητεία λοιπόν... :) Μην κοιτας Αλεκουκο που κανω παρεα με φιλους που εχουν παπουδιερες, νεοτατος ειμαι!!! Σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε, να εισαι καλα! Ελπιζω στο 12μηνο να τελεψω παντως...! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Καλα να περασεις και ιντερνετ θα βρεις νομιζω :D Σε ευχαριστω Τασο, ελπιζω να συνεχισουμε να τα λεμε κατα τη διαρκεια της θητειας! :) πας ναυτικο και το συζητας? μην σου πω θα χεις και την μηχανη στον ναυσταθμο.τεσπα.καλη ξεκουραση και προσεχε να βρεις χομπυ να γεμισεις τις ωρες σου...αν του πεσει το σαπουν μπορει να σκυψει να το πιασει μιας και στο ναυτικο κανουν μονοι τους μπαανιο εκτος αν ζητησουν παρεα! Για το μηχανακι το σκεφτομαι παντως φιλε μου, πρωτον για την ασφαλεια μου (λενε οτι κατι σε πιανει να φυγεις απο το στρατοπεδο καθε φορα και πας με τα οσα) και δευτερον για τη δικη του ασφαλεια. Ξερω γω, θα μπορεσω να βρω μερος που να το σταθμευω με ασφαλεια και να μην κινδυνευει? Για το μπανιο παντως θα προτιμησω τη μοναξια μου!!! :D ...καλη θητεια φιλε!...μην μασας !...ο στρατος εδω και πολλα χρονια (...τουλαχιστον 25) ειναι διακοπες! ...καλα να περασεις και προσπαθησε να το απολαυσεις .....μετα αρχιζουν τα ζορια! θα τα λεμε!...αν θελεις στειλε μου το Μπούσα με φορτωτική! ...εχω στεγανο γκαραζ !...να το κραταω και σε φορμα μεχρι να γυρισεις! Σε ευχαριστω πολυ Ιωαννη μου για την προσφορα σου, λεω ομως να το κρατησω εδω στα ζεστα κλιματα! Το εχω σκεφτει κι εγω οτι μετα αρχιζουν τα ζορια, αλλα θελοντας και μη καποια στιγμη αρχιζουν για ολους μας. Ελπιζω να τα λεμε! Σας ευχαριστω ολους!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 καλη θυτεια γιωργο,καλα να περασεις και μην αγχωνεσαι για τιποτα,θα τα λεμε οταν μπαινεις νετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Πληροφορίες για ΠΝ εντός παιδιά... κάτι ξέρουμε κ εμείς τα πιλάφια! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 καλό σεργιάνι στις θαλασσές μας και να θυμάσε σε κάθε διέκπλους σε περιμένη η busa σου, (σαν να λέμε η γκέισα σου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 και εγω ΠΝ αλλα ειχα πεσει στον χειροτερο διοικητη του Ναυτικου.Παληατσος λεγοτανε.οπου ακουσεις αυτο το ονομα ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ καναμε 2 8αρα την ημερα και λογω ειδικοτητας μου εκανα 48 ωρες σερι σε κατι υπογεια με κατι εγγραφα,χωρια οτι με επαιζε 1 διανυκτερευση εξω και 5 μεσα.τεσπα αυτος εχει φυγει τωρα.παντως θα σου προτεινα εαν εχεις καποιο δοντακι να πας σε καποιο νησακι.σε κανα παρατηρειτηριο και θα εισαι αρχοντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες