Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ποιος θα το σηκώσει φέτος??? :D 2 ελληνικές ομάδες στις 4 κορυφαίες τις ευρώπης. Not bad not bad. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει αρκεί να είναι έλληνας :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Αν και Ολυμπιακός πιστευω οτι η ομάδα που θα το σηκώσει είναι η Barcelona.Το κοπανούν καλά το τόπι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας σε κοινή θέα, παίκτες και προπονητές καθεμίας εκ των τεσσάρων συμμετεχουσών ομάδων του φάιναλ φορ του Βερολίνου μίλησαν για τις φιλοδοξίες τους στην επίσημη συνέντευξη Τύπου. «Υπομονή, θέληση και πάθος», τα κλειδιά για τη νίκη, σύμφωνα με τον Π. Γιαννάκη. «Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει χωρίς έκτροπα», το μήνυμα του Ζ. Ομπράντοβιτς. «Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται», είπε ο Θ. Παπαλουκάς. «Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά», τόνισε ο Σ. Γιασικεβίτσιους. Αναλυτικά οι δηλώσεις: Ζέλικο Ομπράντοβιτς (προπονητής Παναθηναϊκού): «Στους μεγάλους αγώνες και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό προσπαθώ να πείσω τους φιλάθλους μας να μας βοηθήσουν χωρίς να κάνουν τίποτα εναντίον του αντιπάλου. Αυτή είναι η ευχή μας και για το Βερολίνο. Ξέρετε καλά τι σημαίνει ένα ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Κάθε αγώνας έχει ιδιαιτερότητες, σε οποιαδήποτε διοργάνωση». Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (παίκτης Παναθηναϊκού): «Θα ήταν όνειρο να κατακτήσω και πάλι την Ευρωλίγκα. Πηγαίνουμε όμως βήμα-βήμα και πρώτος μας στόχος είναι να νικήσουμε στον ημιτελικό. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες. Κάποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει και θα πρέπει να συγκεντρωθεί για τη συνέχεια. Ο στόχος είναι τα δύο παιχνίδια, όχι το ένα. Δεν σκέφτομαι τα μεγάλα πράγματα, αλλά στα μικρά. Στην κατοχή της μπάλας και πώς θα την ξανακερδίσουμε. Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση για 40 λεπτά. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά, βήμα-βήμα. Θα πετύχουμε τους στόχους μας αν υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχει εκπονήσει ο προπονητής μας». Παναγιώτης Γιαννάκης (προπονητής Ολυμπιακού): «Πιστεύω πως το φάιναλ φορ γίνεται όλο και καλύτερο κάθε χρόνο, έρχονται καλύτεροι παίκτες, οι προπονητές βελτιώνουν τις ομάδες και όσοι έρχονται για να δουν το τουρνουά αυτό περιμένουν να δουν κάτι διαφορετικό και υπάρχει ενθουσιασμός. Αυτό μας δίνει χαρά και είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Σαν Ελλάδα έχουμε προσφέρει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος σαν παίκτης σε φάιναλ φορ. Σαν προπονητής πλέον προσπαθώ να κάνω τους παίκτες μου να καταλάβουν ότι η υπομονή, η θέληση και το πάθος θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από αυτό που έχει τελειώσει και όποιο ματς έχει τελειώσει ανήκει στο παρελθόν. Έτσι πρέπει να σκέφτεσαι αν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής. Χρειάζεται υπομονή. Αν χάσεις την υπομονή σου και τα παρατήσεις μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν μπορείς να φτάσεις ποτέ στο στόχο σου». Θοδωρής Παπαλουκάς (παίκτης Ολυμπιακού): «Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ και θέλω να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο με τον Ολυμπιακό. Όλοι θέλουν να κερδίσουν στον ημιτελικό. Λένε ότι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα, κάτι που το πιστεύω και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Η παρουσία στο φάιναλ φορ είναι μεγάλη επιτυχία. Έχω την εμπειρία και προσπαθώ να τη μεταλαμπαδεύσω στους συμπαίκτες μου, ώστε να μην υπερενθουσιαστούμε. Είναι εύκολο να παρεκκλίνεις από το στόχο σου, αλλά πρέπει να κάνεις το παιχνίδι που έκανες ως τώρα. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά και πρέπει πάντα να τις ζεις σαν να είναι η πρώτη φορά. Οι καλύτερες ομάδες είναι εδώ. Αυτό είναι το μήνυμα προς όλες τις άλλες για το τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν εδώ». Τσάβι Πασκουάλ (προπονητής Μπαρτσελόνα): «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της γιορτής. Η εμπειρία μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πρωταθλητής. Ξέρουμε όμως πως με συγκέντρωση και πηγαίνοντας βήμα-βήμα μπορείς να φτάσεις ψηλά, όπως έχουν κάνει οι συνάδελφοί μου. Δεν ξέρω αν είμαστε το ερωτηματικό του φάιναλ φορ, αλλά ίσως αυτό γίνεται επειδή πολλοί πιστεύουν πως μπορούμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Με ηρεμία και σεβασμό προς τον αντίπαλο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Χουάν Κάρλος Ναβάρο (παίκτης Μπαρτσελόνα): «Θέλω πολύ να κερδίσω αυτό το τρόπαιο. Αυτός βέβαια είναι ο στόχος όλων. Η εμπειρία από το ΝΒΑ με έχει βοηθήσει και το κίνητρό μου είναι υψηλό. Είμαστε ομάδα και μόνο παίζοντας ομαδικά θα φτάσουμε στον τελικό. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε καλή νοοτροπία και ψυχολογία. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αποδώσουμε με τον ίδιο τρόπο». Ετόρε Μεσίνα (προπονητής ΤΣΣΚΑ Μόσχας): «Και οι δύο ημιτελικοί θα είναι ισορροπημένοι. Ο αγώνας είναι δύσκολος και ίσως κριθεί από την απόδοση ορισμένων εξαιρετικών παικτών που έχουν και οι δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Έχουμε ένα σπουδαίο ματς με την Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνω βέβαια γιατί ο ελληνικός αγώνας τραβά τα βλέμματα. Η Ευρωλίγκα κάθε χρόνο γίνεται και πιο ανταγωνιστική. Έμειναν εκτός φάιναλ φορ αρκετές ομάδες και αυτό φανερώνει τη σημασία της επιτυχίας των ομάδων που προκρίθηκαν. Καθένας νιώθει ότι έχει μια αποστολή να φέρει εις πέρας». Ραμούνας Σισκάουσκας (παίκτης ΤΣΣΚΑ Μόσχας): «Είναι ωραίο συναίσθημα. Θέλω να είμαι κάθε χρόνο στο φάιναλ φορ. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό και δεν μπορώ να σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει στον τελικό. Ας περάσουμε και βλέπουμε…». Τζόρντι Μπερτομέου: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που είμαστε στη Γερμανία, μία χώρα όπου το μπάσκετ προοδεύει καθημερινά, χάρη στην καλή δουλειά που γίνεται. Φέτος στη διοργάνωση συμμετείχε η Άλμπα επιβεβαιώνοντας την άνοδο του γερμανικού μπάσκετ και σε συλλογικό επίπεδο. Το φάιναλ φορ είναι το αποκορύφωμα της διοργάνωσής μας. Συγχαρητήρια στις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ και στις υπόλοιπες 20 που βοήθησαν να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φέτος είχαμε ένα νέο σύστημα διεξαγωγής και τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι αλλαγές που έγιναν ήταν πετυχημένες. Περίπου 6.000 θεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο κάθε αγώνα, δηλαδή υπήρξε αύξηση κατά 20% σε σχέση με πέρυσι. Περιμένουμε να γίνει το καλύτερο φάιναλ φορ». *Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι και οι οκτώ εκπρόσωποι των ομάδων φορούσαν τα καλά τους. Το dress code επέβαλε σακάκι και γραβάτα. Πηγή: sport-fm.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Όλοι έχουν απο 25% πιθανότητες....όταν φτάνεις σε τέτοια παιχνίδια.....μιά και έξω.... δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος!!! Σαν Παναθηναικός πίστεύω θα είναι στο τελικό ΤΣΣΚ-ΠΑΟ....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Αμα ειναι να το παρει καποιος να το παρει μια ''ελληνικη'' ομαδα... γιατι μονο ελληνικες δεν ειναι. Τεσπα. Πιστευω οτι ο Παναθηναικος εχει λιγο πιο πολλες πιθανοτητες να το σηκωσει. Εχει πολυ καλη ομαδα... αν και εγω ειμαι Αριανος... :D Αυτο που με ενδιαφερει εμενα, μιας που ειμαι και ουδετερος, ειναι να δω καλο μπασκετακι!!! Αντε καλη αρχη σημερα!! Ας κερδισουν οι καλυτεροι! Ραντεβου στις 10 για τον ελληνικο εμφυλιο...(8 για μενα!!!) Ψηφισα ΠΑΟ πληροφοριακα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αμα ειναι να το παρει καποιος να το παρει μια ''ελληνικη'' ομαδα... γιατι μονο ελληνικες δεν ειναι. Τεσπα. Σχεδόν όλη η Εθνική ομάδα είναι εκεί και μάλιστα με πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ψηφίζω ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα το πάρει... Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ είναι καλύτεροι το momentum δείχνει Ολυμπιακο... Για να δούμε Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ψηφίζω ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα το πάρει... Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ είναι καλύτεροι το momentum δείχνει Ολυμπιακο... Για να δούμε δεν γινεται να συμφωνησω περισσοτερο...σαν να διαβασες την σκεψη μου Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον MotoGamoto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απλα και ομορφα αν και ο ολυμπιακος μου χαλασε την εκδρομη ας το παρει ελληνικη ομαδα Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον zouzounos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Ποιος θα το σηκώσει φέτος??? :D 2 ελληνικές ομάδες στις 4 κορυφαίες τις ευρώπης. Not bad not bad. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει αρκεί να είναι έλληνας :D :D Πιο πολύ με νοιάζει να μην τα κάνουν "γυαλια-καρφιά" οι κάφροι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΠΑΟ πιστευω... αν και παοκτσης Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2009 από τον FiReOnE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Aλλα σας αγαπαμε βρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 ποιος αλλος..... Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. αντε παμε για το 5. ποιος αλλος..... Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. αντε παμε για το 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Μπράβο στον Ολυμπιακό που κατάφερε να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα σε τόσο μικρό διάστημα. Και 1 μεγαλύτερο στην Πανάθα που έχει γίνει σταθερή αξία στην Ευρώπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anzelo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Mπραβο στον Παναθηνα'ι'κό!Ακόμη μια φορά στην κορυφή της Ευρώπης! (επαιξε καλα ο Ολυμπιακος αλλα....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 ψήφισα πως θα το σηκώσει η τσσκα για να της φέρω γρουσουζιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Ισοδυναμες οι δυο ομαδες...στους τελικους του ελληνικου πρωταθληματος θα γινει πανικος!!! Ο ΠΑΟ κερδισε στις λεπτομερειες απλως γιατι εχει μαθει να το κανει εδω και αρκετα χρονια. Παντως ετσι οπως ανεβηκε κι ο ΟΣΦΠ αν δεν αλλαξει κατι(προς το χειροτερο) ειναι θεμα χρονου να πανηγυρισουν κι αυτοι ενα ευρωπαικο. Ηταν τρελη ματσαρα...ειχα χρονια να χαρω τοσο πολυ εναν μπασκετικο αγωνα (πλην Εθνικης Ελλαδος) και επαθα πλακα με το ποσο ωραιο θεαμα προσεφεραν σε ενα ματς οπου η σκοπιμοτητα αγιαζει τα μεσα. Μπραβο για ολα τα παραπανω...και κριμα που το ελληνικο πρωταθλημα βρισκεται στα αζητητα με εξαιρεση εννοειται τις 2 ακριβοτερες ομαδες της Ευρωπης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Μπράβο και στους δύο που έδωσαν θέαμα και δεν έπαιξαν αντι-μπάσκετ. Μπράβο και στους φιλάθλους για την συμπεριφορά τους. Μπράβο στον Γιαννακόπουλο για τα μπράβο στον Ολυμπιακό. Αντε και την κούπα τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anzelo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Όως και να έχει και να μην το πάρουμε σήμερα τα παιδιά μας έκαναν περίφανους!!! (Αν καταφερουν και το παρουν και ολας?ΧΑΛΑΣΜΟΣ!!!!!) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Εγώ σαμ Παναθηναικός θα είμαι ευτυχισμένος μόνο αν το φέρει η ομάδα στην Ελλάδα το ευρωπάικο..... Καλώς ή κακώς στόχος του ΠΑΟ κάθε χρόνο είναι η κορυφή της ευρώπης...για αυτό όποτε δεν γίνεται αυτό η χρονιά για όλους εμάς θεωρήται "αποτυχημένη" Καλός και ο ΟΣΦΠ....αλλά ακόμα θέλει πολύ ωωμί για να φτάσει τα επίπεδα ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ...... Το καλό είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχει δυναμώσει και βλέπουμε σκληρότερες μάχες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: www.youtube.com/watch?v=JmDYLSdiz-0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Με εξαίρεση τον μικρό τελικό γίνανε απίστευτα ματσάκια. Εγώ προσωπικά χόρτασα μπασκετάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Έπεσα σε όλα μέσα!!!!! Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος!!! ΤΠΤ άλλο πέδες τα λόγια περιττά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες