FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Καφες την Πεμπτη παραμονη της Πρωτομαγιας. Το μερος γνωστο (θα καθησουμε και εξω αφου ο καιρος ανοιγει) και η ωρα επισης γνωστη. Οσοι πιστοι προσερχονται :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής στο ραντεβού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Τα τριήμερα + δεν κρατιεμαι στην πόλη ουτε δεμένος!! Θα τα πουμε στην επόμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Παιδια παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ αλλα δεν εχει τυχει να ερθω σε καποια συναντηση! Που θα γινει ο καφες για να ερθω να τα πουμε να σας γνωρισω και να τα πουμε και απο κοντα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Παιδια παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ αλλα δεν εχει τυχει να ερθω σε καποια συναντηση! Που θα γινει ο καφες για να ερθω να τα πουμε να σας γνωρισω και να τα πουμε και απο κοντα? Στην εκδρομή σε Ποταμούς - Παγονέρι ήρθες, άρα γνώρισες τους πιο σημαντικούς, γρήγορους και όμορφους...................... Μουουουουουαααααααχαχαχαχαχαχααααααα........ Ο καφές θα είναι στο BOROME, στην Αγίου Δημτρίου, μετά τα πανεπιστήμια και πρίν το Καυτατζόγλειο, στην αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις. Ώρα προσέλευσης απο τις 7.30.......... μέχρι αργά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Στην εκδρομή σε Ποταμούς - Παγονέρι ήρθες, άρα γνώρισες τους πιο σημαντικούς, γρήγορους και όμορφους...................... Μουουουουουαααααααχαχαχαχαχαχααααααα....... Ο καφές θα είναι στο BOROME, στην Αγίου Δημτρίου, μετά τα πανεπιστήμια και πρίν το Καυτατζόγλειο, στην αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις. Ώρα προσέλευσης απο τις 7.30.......... μέχρι αργά..... Ο Χρονης ειναι γνωστος αγνωστος Παναγιωτη και μας ριχνει και λιγο δουλεμα αμα λαχει. Χρονη αν μπορεσεις ελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε . Αν είμασται καλά ο ΑΛΛΟΣ και η ΑΛΛΗ θα είμασται εκεί . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Ωπ πρωτη φορα που σας προλαβαινω πριν γινει η συναντηση!!! Αν προλαβω θα περασω και εγω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Ο Χρονης ειναι γνωστος αγνωστος Παναγιωτη και μας ριχνει και λιγο δουλεμα αμα λαχει. Χρονη αν μπορεσεις ελα! :P Εκτος απροοπτου θα ειμαι και εγω αυτη τη φορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Ελα να το βλεπου κι αλλοι λεμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Ελα να το βλεπου κι αλλοι λεμε!!! Εγώ τό 'δα και πιστεύω πως θά 'μαι εκεί (εξαρτάται απο την μικρή) .......... Ελπίζω 2τροχος........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Πιθανών να σας γνωρίσω αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snowsok 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Εκτοσ απροοπτου θα ειμαι και εγω εκει. Μονο που εχω μια απορια. Πως θα σας αναγνωρισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Θα το καταλαβεις...απο τα λαδια που θα εχουν διπλα απο το τραπεζι μερικοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ελα να το βλεπου κι αλλοι λεμε!!! Το βλεπουμε αλλα δεν μπορουμε να ερθουμε και ζηλευουμε... :( Καλα νε περασετε τρεΛοι μαΛΛιαδες αρρωστοι καγκουρομηχανοβιοι!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Γμτ. , να σε για καιρό, πάλι βροχές δίνει γιά όλο το τριήμερο , με βλέπω πάλι με αμάξι......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ 4 ΤΙ 2 ΤΡΟΧΟΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΑΛΕΙΑ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Λογω δουλειας (θα κανουμε μια γυρα στα μοτομαγαζα της Εγνατιας) θα αργησουμε να καταφτασουμε λιγο και θα ειμαστε εκει 40 με 50 λεπτα αργοτερα δηλαδη κατα τις 19:45. Το λεω για τους πρωτους γιατι την ωρα που φτασαμε με τον Πετρο δυο τρεις φορες παλιοτερα ηταν εκει ηδη απο τις 19:00 ο ΠαναγιωτηςΚ και περιμενε με ενα καφε επι μια ωρα μονος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 θα ειναι ενας τυπος με ασπρα μαλλια και θα φωναζει λεγοντας...ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!εκει κοντα θα καθησεις!!!!! μην σκιαζεσε, μολις ερθω εγω επειδη πιεζετε που με βλεπει σταματαει!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΣ! Πού είσαι εσυ, πασά μου, πότε θάρθεις να σου ευχηθούμε (ξανά) και να μας κεράσεις (ξανά); Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες