timos0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Μετά από 37.000 χιλιόμετρα συντηρητικής οδήγησης εντός κ εκτός ασφάλτου , ο κινητήρας της αγαπημένης μου μοτοσυκλέτας παρέδωσε το πνεύμα του... Κινούμενος με 80 km/ ώρα , επί της εθνικής οδού , ο κινητήρας απεβίωσε ξαφνικά , στη μέση του δρόμου. Ευτυχώς, δεν ακολούθησε τούμπα και είμαι καλά.Ένα παξιμάδι μέσα στον κινητήρα .... εργοστασιακό λάθος.....,το πόρισμα της επίσημης αντιπροσωπείας στο Ηράκλειο της Κρήτης ,όπου γίνονταν όλα τα service. Η προφορική απάντηση της Yamaha Ελλάς στην Αθήνα: "λυπόμαστε κύριε, έχει λήξει η εγγύησή σας...". Μαζί της, απεβίωσε και η αξιοπιστία του ΧΤ 660 και της Yamaha μαζί.... Παιδιά , προσέξτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 και το κόστος ανάστασης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 :0 πακετο φιλε μου :( περαστικα ας μη κανουμε βεβαια την περιπτωση κανονα, τοσα χτ κυκλοφορουν, και το λεω εγω που μου εσπασε το fz6... συμπερασμα: ΟΛΑ ΣΠΑΝΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Δε φταίνε αυτοί ρε παιδιά! Εσείς φταίτε που είστε και γαμώ τους χεράδες και δε σας φτάνει τίποτα!!!!!!!! Αν το βλέπεις έτσι δεν είναι κάπως καλύτερα??? ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timos0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 και το κόστος ανάστασης? [2.500 ευρώ , η ανάσταση και χωρίς τις λαμπάδες ( . Με συμβούλευσαν δε, οτι πρότιμότερο να βρώ μεταχειρισμένο κινητήρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Βρες μεταχειρισμένο και φτιάξτο.Απλά έτυχε. Το ΧΤ εχει αποδείξει πως είναι τέρας αξιοπιστίας οπότε φτιάξτο.Ησουν ο άτυχος της ιστορίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 έτσι είναι...κι εγω πιστευω πως αυτο που συνεβη ήταν εξαιρεση του κανονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Σε ΧΤ660 φιλου του ειχε βαρσει μπιελα στα 4.500χλμ...!!! Φυσικα αλαχτηκε ολος ο κινητηρας αλλα ηταν στην εγγυηση... Ψαξε για κανα τρακαρισμενο και παρε του το κινητηρα , επισης κοιτα απο Γερμανια μπας και βρεις τιποτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Στο car.gr πριν 10 μερες ειχα δει μια αγγελια για ενα ΧΤ660 με κανα 1000αρικο εαν θυμαμαι καλα,ψαξε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Ειναι η εξαιρεση του κανονα αυτη η περιπτωση. Τοσα κομματια πουλησε, λογικο καποια να βγουν λιγο ελαττωματικα. Ισως και ο μαστορας στα service να μην προσεξε καποιο εξαρτημα που ηταν στο τελος της ζωης του με αποτελεσμα να εχεις αυτο το ατυχες περισταστικο. Καλα ξεμπερδεματα φιλε, ευτυχως που δεν επαθες τπτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Ένα παξιμάδι μέσα στον κινητήρα .... τόσο γενικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Oπως ειπε να φιλος απο πανω ολα σπανε. Το λεω αυτο για την καραμελα Καθε Τριτη Μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Oπως ειπε να φιλος απο πανω ολα σπανε. Το λεω αυτο για την καραμελα Καθε Τριτη Μαστορα Άλλα σπάνε συχνότερα κι άλλα "πολυσπανιότερα". Ώρες είναι να εννοείς ότι με την ίδια συντήρηση, το ΧΤ και το ΚΤΜ θα αντέξουν το ίδιο.. :D Φίλε timos0, όπως είπανε και οι προηγούμενοι, ήσουν η εξαίρεση του κανόνα.. Όπως και να'χει, καλά ξεμπερδέματα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 όντως έτυχε σε σένα άτυχε φίλε μου. Ο κανόνας είναι ότι όλα σπάνε, σε ΧΤ πρώτη φορά το ακούω!!! λύση θα βρεις σίγουρα ψάξε για μεταχειρισμένο υπάρχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιξε τζοκερ μεγαλε!!! αυτα τα 660 μια το TPS μια η αλυσιδα..... ενταξει ρε παιδες....εξαιρεση ηταν σιγουρα....οταν υπαρχει παραγωγη μεγαλη καπου θα παιξει μαλακ&^&^. Υπαρχει και εκεινη η ενωση προστασιας μοτοσυκλετιστη. αδικαιολογητη yamaha! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2009 από τον mr.marino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για ΧΤ.Τώρα πρέπει να ψαχτείς για καινούργιο μοτεράκι B) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2009 από τον valas-GSX-R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Mε 37.000 χλμ και κανονικη συντηρηση στην αντιπροσwπεια και μονο,και η μονη απαντηση συγνwμη εχει ληξει η εγγυηση δεν νομιζw οτι στεκει και μαλιστα απο μια yamaha γνwμη μου βεβαια. Απλα ειμαι περιεργος να δw τι θα λεγατε οι περισοτεροι αν ηταν αλλη εταιρεια και οχι η yamaha (ευρwπαικη ενοw) Αντε να σπειρw λιγο τα ζηζανια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Mε 37.000 χλμ και κανονικη συντηρηση στην αντιπροσwπεια και μονο,και η μονη απαντηση συγνwμη εχει ληξει η εγγυηση δεν νομιζw οτι στεκει και μαλιστα απο μια yamaha γνwμη μου βεβαια. Συμφωνώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Θα ήταν χρήσιμο αν έγραφες παραπάνω στοιχεία. Πιο παξιμάδι ήταν αυτό που έτσι ξαφνικά έσπασε και έγινε ολόκληρη καταστροφή? Καταλαβαίνεις πως αυτό που περιγράφεις είναι εξαιρετικά σπάνιο και ακόμη πιο σπάνιο είναι να συμβεί αν δεν έχει βάλει κάποιος το χεράκι του. Σε κάνα Service, σε καμιά επισκευή κλπ. Αν το μοτέρ δεν είχε λυθεί ποτέ και είχε γράψει σχεδόν 40000 km Μέχρι να σπάσει χωρίς λόγο και αυτό ακόμη είναι περίεργο. Συνήθως οι αστοχίες υλικών εμφανίζονται αρκετά σύντομα. Αν εδώ μιλάμε για κάποια περίπτωση κόπωσης μεττάλου ή κάτι αντίστοιχο που οφείλεται σε κακό σχεδιασμό ή λάθος του εργοστασίου τότε είναι κάτι που χωράει μεγάλη συζήτηση. οπότε πες μας κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για το θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Θα ήταν χρήσιμο αν έγραφες παραπάνω στοιχεία. Πιο παξιμάδι ήταν αυτό που έτσι ξαφνικά έσπασε και έγινε ολόκληρη καταστροφή? Καταλαβαίνεις πως αυτό που περιγράφεις είναι εξαιρετικά σπάνιο και ακόμη πιο σπάνιο είναι να συμβεί αν δεν έχει βάλει κάποιος το χεράκι του. Σε κάνα Service, σε καμιά επισκευή κλπ. Αν το μοτέρ δεν είχε λυθεί ποτέ και είχε γράψει σχεδόν 40000 km Μέχρι να σπάσει χωρίς λόγο και αυτό ακόμη είναι περίεργο. Συνήθως οι αστοχίες υλικών εμφανίζονται αρκετά σύντομα. Αν εδώ μιλάμε για κάποια περίπτωση κόπωσης μεττάλου ή κάτι αντίστοιχο που οφείλεται σε κακό σχεδιασμό ή λάθος του εργοστασίου τότε είναι κάτι που χωράει μεγάλη συζήτηση. οπότε πες μας κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για το θέμα. Σωστά.Καλό θα ήταν να ξέρουμε απο τι ακριβώς προήλθε η βλάβη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 τι παξιμαδι...ελαντε? στον στροφαλοφορο? στον εκεντροφορο?απο γραναζι? τι στο καλο? αυτα τα μαστορια που δεν εξηγουν και το παιζουν "allright son" μου την σπανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 αν και χρονια λάτρεις τις γιαμαχα μπορω να πω οτι τα εχω παρει με την απαντηση αυτη!!!!! τι παπαρια ειναι αυτη δηλαδη ρε φιλε που σου ειπανε? αφου ειναι κατασκευαστικο λαθος? για ψαξτο και λιγο διαφορετικα δηλαδη Α) μηπως την παπαρια αυτη την ειπε ενας παπαρας διευθυντής τις εδω αντοιπροσοποιας και Β) εδω θα χρειαστουμε την νομικη βοηθεια του αιγαιοπλοου.... νομιζω πως δεν παιζει ρολο το οτι εχει ληξη η εγγυηση καθ' οτι η βλαβη οφειλετε σε κατασκευαστικο λαθος!!!! για ψαξτο λιγο φιλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Όλοι λέτε... "η εξαίρεση στον κανόνα"... μόνο που πολλές φορές μια τέτοια "εξαίρεση" εκτός από το οικονομικό κοστίζει το λιγότερο έναν καλό τραυματισμό για να μην γίνω πολύ μελό... ...και επειδή είναι η εξαίρεση στον κανόνα, η αντιμετώπιση θα έπρεπε να ήταν πολύ διαφορετική από μια απάντηση του στυλ: λυπόμαστε κύριε, έχει λήξει η εγγύησή σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Παξιμαδι που να βγαλει αχρηστη τη μηχανη... Χμμ, τι να πω, ολο και πιο συνθετα μας τα λενε τα μαστορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 λυπαμαι και εγω κυριοι..... θα τα πειτε με τον δικηγορο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες