Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Μακαρι να το βρεις συντομα φιλε σου ευχομαι Αυτα με τους καρκινους ρε παιδια sorry και ολας τι τα θελετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Περιοχη μου!!! Θα εχω το νου μου αγορινα!!! Ελπιζω να βρεθει!!! Βολτιτσα κατα Βοτση Βιαμιλ κτλ κτλ... Εχεις πμ... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 MONO 4 MHNEΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ και 1500ΧΛΜ Πω-πω, πακετο!.. :( Σου ευχομαι το καλυτερο, φιλε μου.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Ω ρε γμτ......Ευχομαι να την βρείς φίλε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑ DRZ-400, KAI NA TO KANOYN ANTAΛΛΑΚΤΙΚΑ ?? ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΜΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΚΟΚΑΜΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣ ΞΑΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΗΧΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ DRZ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ !! ΓΙΑΤΙ,...ΓΙΑΤΙ,...ΓΙΑΤΙ ??? ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!! ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ !! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2009 από τον aSSaSiN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ !!! Δεν ήμουνα σπίτι μου αλλα στο σπίτι της κοπέλας μου... Το τραγικό είναι όπως ανέφερα οτί δεν το χάρηκα καν. Ήταν η πρώτη μου μηχανή μετα από ενα παπί supercub90...!!! 'Eχω αηδιάσει πραγματικά... Φίλε πραγματικά λυπάμε.... Και εγώ το δικό μου μια βδομαδούλα το 'χω... Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι να μου το κλέψουν μετα απο τόσο καιρό απο οικονομίες... Πραγματικά φίλε... Μακάρι να το βρείς... Μακάρι... Και αμα βρείς τα τσογλάνια... Σφάχτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sputnik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑ DRZ-400, KAI NA TO KANOYN ANTAΛΛΑΚΤΙΚΑ ?? ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΜΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΚΟΚΑΜΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣ ΞΑΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΗΧΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ DRZ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ !! ΓΙΑΤΙ,...ΓΙΑΤΙ,...ΓΙΑΤΙ ??? Ομοιοπαθής και σε νιώθω απόλυτα. Θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά κι εγώ στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Εχουμε ευχαριστα νεα ! Βρεθηκε και ειναι στα χερια του Αλεξανδρου και παλι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) ε πες και τιποτα αλλο!!! :yahoo: μπραβο σε τι κατασταση πως μετα απο τοσο καιρο? Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2009 από τον zouzounos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Θα τα πει ο ιδιος καλυτερα οταν ερθει η ωρα ! Παντως εγινε διασημο και αυτο το DrZ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Εχουμε ευχαριστα νεα ! Βρεθηκε και ειναι στα χερια του Αλεξανδρου και παλι ! Έλα ρε φίλε! Φοβερά νέα! Μακάρι να τελειώνανε όλα τα τόπικ έτσι ρε γμτ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 αντε μπραβο να ακουσουμε και τπτ ευχαριστο!χαιρομαι αφανταστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Να και ευχαριστα νεα... :thumbsup: P.S Αυτους τους βρηκατε ? :whip: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!!! :yahoo: Επιτέλους και ένα καλό νέο, μετά από τόσες ληστείες!!!!!!!!!! Άντε μπράβο.....Πολύ χαίρομαι και μακάρι να είχαν όλοι την ίδια τύχη!!! Άντε που είναι και αυτός να μας πει τα ευχάριστα;;; :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Πάντα τέτοια παιδιά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 Φοβερη ειδηση!!!Μπραβο σε οποιον το βρηκε και παλι μπραβο!!Πολυ χαρηκα τωρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trip 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 μπραβο ρε μπραβο..συγχαρητηρια σε οποιον το βρηκε η βοηθησε σε αυτο..παρτε το παιδι τηλ να ποσταρει λεπτομερειες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 αντε να αλλαξει ο τιτλος! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ DRZ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣ!!! Μπραβο!!!Ανατριχιασα τωρα!!!Ειναι μεγαλο πραγμα να σου παραβιαζουν την ιδιοκτηδια σου με τον εναν η τον αλλο τροπο και μετα να ερχεται η λυτρωση που στην προκειμενη περιπτωση ηρθε με το να την βρει την καλη του!!! Περιμενουμε Αλεξανδρε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) :victory: :victory: :victory: Αμα σου ειναι πιστο το μηχανακι παντα γυρναει..... :P Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2009 από τον just me Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2009 ΕΤΣΙ!!! ΕΤΣΙ!!! Ν ακουμε και ευχαριστα, για τετοια θεματα!! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 ΠΑΙΔΙΑ τι να πώ είμαι τρισεύτιχισμένος. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.... Το μηχανάκι χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία. Δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ για την εύρεση του, αλλά και για τον σεβασμό που δείξαν οι ληστές και δεν το κάψαν ή δεν το φουντάραν σε κάνα Θερμαικό. Οι μόνες "ζημίες" είναι στα ηλεκτρικά που κόψαν για να το βάλουν μπρος, και στην κλειδαριά της τάπας της βενζίνης, όπως και το πίσω LED και flash που ξηλώθηκαν με την πινακίδα... :worshippy: : :worthy: Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιησει, είμαι σε ΣΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μην απελπιζεσαι ομως............................................... ή τιποτα εγκληματιες για καμια ληστεια και να το παρατησουν και αυτοι επισης μετα τη χρηση του. Στο ειπα απο την πρωτη μερα! Το ποτηρι τελικα ηταν μισογεματο. Μπραβο φιλε. Τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!!! :) Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2009 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Σ'ευχαριστώ ΦΟΥΡΝΑΡΗ, όντως το έλεγα συνέχεια μέσα μου, για να την παλέψω. "TO ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ..." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες