Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Μου αρέσει η προοπτική. Δεν θα είμαστε πάντα 20-30-40 χρονών........ Ναι,αλλά μετα θα πάρεις BMW! :lol: :lol: Που το προσδιορίζεις το μετά; Γιατι μου φαίνεται πως το έχω περάσει και .......την γλύτωσα......... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Μου αρέσει η προοπτική. Δεν θα είμαστε πάντα 20-30-40 χρονών........ Γιατί όχι?????? Εμένα ο πατέρας μου έχει κολλήσει στα 35 εδώ και 15χρόνια!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Στα 60 θα το συζητήσουμε! Εκεί που θα θέλω μια πολυθρόνα γιατί δε θα χωράει η κοιλιά και θα τη δω πασάς. Ε, σε πολυθρόνες τι υπάρχει? HARLEY? μπα!!! MegaScooter? μμμμμ! FJR? K-1300? GoldWing? αν έχω λεφτά (ΚΑΙ το Scooter) Νωρίτερα δε το αποκλείω μόνο για λόγους που δε μπορώ να ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 δεν καταλαβα γιατι ο man θα γελαει με καποιον, που εχει να δωσει 10000,12000,15000 ευρω, προκειμενου να αγορασει mega scooter? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Εγώ είχα Nexus 500.Λόγω κρίσης το έδωσα.Μου λείπει αφάνταστα! Ακόμα θυμάμαι την έκφραση πολλών "γρήγορων" όταν τους έφτανα στη μεγάλη κατηφορική στροφή στον Καρρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Ρε ελεος.... Οσα κυβικα και να βαλουν στις στροφες παλι σουπες θα τρωνε... Μάλλον δεν το έχεις δει να "στροφαρει" αλύπητα...δε σημαίνει ότι επειδή είναι σκούτερ κάνει μονο για τα ψώνια της λαϊκής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Αυτό το παραμύθι με τις στροφές και τις σούπες δεν τελειώνει ποτέ; Ξεστραβωθείτε λιγάκι οι "χεράδες SS" της ευθείας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 1ον Δεν μπορεις να κανεις τα παντα και οπως μια μοτοσυκλετα, μην τρελενομαστε. Σιγουρα θα στριβει καλα, σιγουρα θα εχει καλες επιδοσεις, σιγουρα θα ειναι ξεκουραστη... Επίσης σίγουρο είναι ότι και με μια μοτοσυκλέτα δεν μπορείς να κάνεις όσα κάνεις μ ένα σκούτερ. Επίσης θεωρώ βασικότατο, το να μιλά κανείς θετικά η αρνητικά για ένα όχημα (όχι μοντέλο), θα πρέπει πρώτα απ όλα να το έχει δοκιμάσει καλά. Δοκίμασε πρώτα ένα μεγασκούτερ και μετά πές τι είναι θετικό και τι αρνητικό. Μην τα αντιμετωπίζουμε υπεροπτικά λές και γίναμε όλοι Rossi. To KAT γεμίζει (δυστυχώς) απο μοτοσυκλετιστές. Όχι απο σκουτεράδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Επίσης σίγουρο είναι ότι και με μια μοτοσυκλέτα δεν μπορείς να κάνεις όσα κάνεις μ ένα σκούτερ. Επίσης θεωρώ βασικότατο, το να μιλά κανείς θετικά η αρνητικά για ένα όχημα (όχι μοντέλο), θα πρέπει πρώτα απ όλα να το έχει δοκιμάσει καλά. Δοκίμασε πρώτα ένα μεγασκούτερ και μετά πές τι είναι θετικό και τι αρνητικό. Μην τα αντιμετωπίζουμε υπεροπτικά λές και γίναμε όλοι Rossi. To KAT γεμίζει (δυστυχώς) απο μοτοσυκλετιστές. Όχι απο σκουτεράδες. Φίλε το ΚΑΤ έχει γεμίσει με μ@λακες που κάνουν διάφορες π@παριές στους δρόμους,σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει καν να λέγονται μοτοσυκλετιστές.Εννοείται ότι δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Anyway εγώ δεν θα αγόραζα τώρα σκούτερ γιατί πολύ απλά δεν καλύπτει τα θέλω μου. Όπως δείχνει και το επάνω βίντεο αν έχεις ταλέντο,ακόμα και με μια μηχανή που δεν κάνει για πίστα...μπορείς να κοιτάξεις στα ίσα μηχανές που προορίζονται αποκλειστικά για αυτό τον λόγο...αυτό από την μια λέει πολλά και από την άλλη τπτ... και ο νωόν νοείτο. Η επιλογή του καθένα είναι σεβαστή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 ...και το μεγάλο το γέλιο ξέρεις πιο είναι: ότι βλέπω πολλούς μηχανόβιους που όταν ωριμάζουν "μοτοσυκλετιστικά" και κοιτάνε πλέον μόνο αυτά που σου προσφέρει η χρήση μιας μηχανής -ταξίδια μεγάλα, άνεση μετακίνησης, ευκολία χειρισμού-τείνουν να διαλέγουν κάτι τέτοιο. Ταξίδι με mega scooter είναι απίστευτο, αν έχεις αντιληφθεί ότι η διαδρομή έχει πολλές χαρές όταν κοιτάς και λίγο δεξιά αριστερά! Έχω κάνει και εντυπωσιάστηκα! Το έχω δηλώσει ξεδιάντροπα οτι η επόμενη μότο μου είναι ένα τέτοιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 Αν δεν ηταν τοσο ακριβα πλακα πλακα θα κοιταγα προς τα εκει και εγω μια ματια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Τα σκούτερ έχουν μεγάλη διαφορά στο δρόμο σε σχέση με τις μοτοσικλέτες. Υπάρχουν όμως μερικά μεγάλα (και σωστά σχεδιασμένα) σκούτερ που δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από μία μοτοσικλέτα σε οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, άνεση. Ξεκολλάτε μερικοί μερικοί... Πιο μεγάλη σημασία έχει ποιος οδηγεί, παρά τι οδηγεί. Στο θέμα τώρα. Τελειώνει το 2010, πού είναι το νέο Τμαχ;... Εγκαταλείφθηκε; Αναβλήθηκε; Ακούστηκε τίποτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Μπανιέρες με ρόδες :P ...αλλά δεν θα έλεγα όχι! Να κάνουμε και κάνα μοτοτζακούζι Πλάκα πλάκα, ίσως πάρω ένα κάποια στιγμή να κάνει παρέα στη "μπέμπα" μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Τα σκούτερ έχουν μεγάλη διαφορά στο δρόμο σε σχέση με τις μοτοσικλέτες. Υπάρχουν όμως μερικά μεγάλα (και σωστά σχεδιασμένα) σκούτερ που δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από μία μοτοσικλέτα σε οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, άνεση. Ξεκολλάτε μερικοί μερικοί... Πιο μεγάλη σημασία έχει ποιος οδηγεί, παρά τι οδηγεί. Στο θέμα τώρα. Τελειώνει το 2010, πού είναι το νέο Τμαχ;... Εγκαταλείφθηκε; Αναβλήθηκε; Ακούστηκε τίποτε; Ακουσα οτι ειναι ετοιμο αλλα δεν παρουσιαστηκε μεσα στο 10 λογω κρισης οπως και αρκετα αλλα μοντελα....Ισως φετος μαζι με αλλα καλα που ακουγονται (νεο FZX(?), R1 με διπλο συμπλεκτη κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Το Tmax ειναι μεγαλο αποθημενο! ΑΛλα οντως ξεκοληστε μετρικοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rolo tomassi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ακουσα οτι ειναι ετοιμο αλλα δεν παρουσιαστηκε μεσα στο 10 λογω κρισης οπως και αρκετα αλλα μοντελα....Ισως φετος μαζι με αλλα καλα που ακουγονται (νεο FZX(?), R1 με διπλο συμπλεκτη κλπ) προχθες που πηγα να ρωτησω σε μαγαζι για το 500ρι (το οποιο "αισιως" εφτασε στα 11.300 το απλο με abs και στα 11.800 το ασπρο με abs) μου ειπαν οτι το 750αρι θα βγει μεχρι το 2012 με τιμη γυρω στα 13 με 14 χιλιαρικα περιπου. btw... γεια σας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 από τον rolo tomassi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Ακρίβυναν οι καναπέδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Ότι και να κάνουν πάλι σκούτερ θα είναι!!! Βάψτε τα μπλε και βουρ για την θάλασσα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Ακρίβυναν οι καναπέδες εμμ τώρα έχει μπάλα..τυχαίο?δεν νομίζω... καλά όσο για τα 11+ χιλιάρικα,απλά με τόσα χρήματα βρίσκεις σούπερ-ντούπερ μηχανή + προίκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Το ισχυρο Γιεν βλαπτει τις πωλησεις Ιαπωνικων μοτοσυκλετων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το 500άρι το δοκιμάσανε εκτενώς Γάλλοι για 140 χιλιάδες χλμ και μετά το λύσανε. Τι φθορές βρήκανε? Ότι θα έβγαζε άλλα 40-50 χιλιάδες χλμ πριν χρειαστεί γενική μοτέρ. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Και τα mp3 και τα 800άρια. Αν θέλεις βολική γκαζάτη γυναικολογική πολυθρόνα για άρπα-κολλα κομιουτιγκ με γκάζια μην κοιτάς αλλού. Βαθιά τσέπη για τα τακτικά σέρβις μόνο και νιονιό για το τι μπορεί και τι όχι να κάνει ένα σκούτερ στην ελληνική άσφαλτο. Και την καλή να την βγάζεις για βόλτα και όχι αγγαρείες - άλλο το μουλάρι και άλλο το άλογο. Κατά τα άλλα, ναι το 750 είναι υπερβολή... Με το καλό και 1200.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Πολυ καλό ακούγετε αλλα από θέμα τιμής πρέπει να τσούζει αρκετά...κίνηση ματ από την yamaha...περιμένουμε αντιδράσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Μπανιέρες με ρόδες :P xaxax + 5000 Πόσες φορές με έχει προσπεράσει γραβατάκιας σε στροφή Αττικής Οδού με το fischer price μπιστολάκι με 120...να τον καταπιώ αμάσητο ρε τεράστιε η όχι ναούμε ?? ...αλλά δεν θα έλεγα όχι! Να κάνουμε και κάνα μοτοτζακούζι Πλάκα πλάκα, ίσως πάρω ένα κάποια στιγμή να κάνει παρέα στη "μπέμπα" μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tyfwn 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 ρε παιδια 13-14.000 χιλιαδεσ για σκουτερ πολυθρονα?ενταξει κ εγω σκουτερ εχω-το προγραμματιζω οχι για πολυ ακομα-αλλα με αυτα τα λεφτα κοντευεις να παρεις την ducati....την hyper!!!!!!!!δηλαδη ελεος!!!τι θα σκεφτουν ακομα για ολους αυτους που δεν ξερουν να πατανε συμπλεκτη?συμφωνω πως αν δω καποιον να εχει δωσει αυτα τα λεφτα για κτ τετοιο θα βαλω τα γελια!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Ενας που θελει αποκλειστικα σκουτερ, θα το παρει με κλειστα ματια... Πανεμορφο, γρηγορο, καλοστημενο, με απιστευτα φρενα και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες