Jump to content
koyv4s

ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Recommended Posts

Κ γω προς το YAMAHA κλεινω αλλα k to TIGER ειναι κουκλι!!! Βεβαια σε γκαζι ειναι λιγο!!!

Γιαυτο γουσταρω Fazer γιατι θελω σπορ οδηγηση! Αλλα το TIGER ειναι μουναρα!! Αν το TIGER ιταν λιγο πιο γρηγορο δε θα το σκεφτομουν!!!

Αργο??? Το tiger??? Δηλαδη για σενα τι ειναι γρηγορο??? 115 hp ωφελιμα παντου...ειναι λιγα???

Μην τρελενεσαι μαν...οδηγησε το πρωτα και θα καταλαβεις. Μην συγκρινεις τα 102 ενος τετρακυλινδρου 600αριου με τα 115 ενος τρικυλινδρου 1050. Αυτος ο κινητηρας ειναι απολαυση. Ξεχνα οτι ξερεις...και παμε απο την αρχη...

Ψηφιζω FZ1 παραυτα γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αργο??? Το tiger??? Δηλαδη για σενα τι ειναι γρηγορο??? 115 hp ωφελιμα παντου...ειναι λιγα???

Μην τρελενεσαι μαν...οδηγησε το πρωτα και θα καταλαβεις. Μην συγκρινεις τα 102 ενος τετρακυλινδρου 600αριου με τα 115 ενος τρικυλινδρου 1050. Αυτος ο κινητηρας ειναι απολαυση. Ξεχνα οτι ξερεις...και παμε απο την αρχη...

Ψηφιζω FZ1 παραυτα γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει :lol:

Παιδια το tiger σα το hornet πηγαινει! δε εχει διαφορα πιστεψε με το εχω δοκιμασει!!! Ενω το fazer δε πιανεται!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πηγαινεις με 170 σταθερα παντος αντεχουν και τα δυο μια χαρα και με 200 πιστευω (με το φαζερ σιγουρα :ph34r: )

τωρα αν θες να πηγαινεις με 250 αντι 240 και σου κανει διαφορα πασο... το τιγρακι ειναι ποιο γεματο σε δυναμη απο το φαζερ που ψιλα απλα θεριζει!!!

βαζω λογια για το τιγρη αλλα φαζερ πηρα τελικα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε Fazer1000!

Είναι πιο ωραίο (αν και υποκειμενική η ομορφιά), θα σου δώσει μια ιδέα απο τα γκάζια του ss (ακούς δαίμονα;! :P ) και μια αρκετά καλή θέση οδήγησης για ταξιδάκι.

Αυτά που χάνεις είναι λίγο σε άνεση σε σχέση με τον Τίγρη και το off κομμάτι που δεν το έχεις και τώρα. Service yamaha δεν το συζητώ, οπότε... άντε βρε, καλώς μας ήρθες στο κλαμπ.

Τροποποιήθηκε από τον argi6argi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάρε Fazer1000!

Είναι πιο ωραίο απο το R1 (αν και υποκειμενική η ομορφιά), θα σου δώσει τα ιδια και ίσως παραπάνω γκάζια σε σχέση με ένα ss και μια αρκετά καλή θέση οδήγησης για ταξιδάκι. Είναι το καλύτερο μηχανάκι της Yamaha. Εγώ το ζαχαρώνω πολύ αλλά είμαι πολύ κουλός για να το οδηγήσω δυστυχώς....

Συμφωνώ με τον φίλο Αργύρη . B)

:devil::devil::devil::devil::devil: Μουυυυυχαχαχαχαχααααααααααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαγμένο δίλημμα, συγνώμη τρίλημμα :) :_unsure:

Ο τίγρης μου φαίνεται για πασπαρτού, ίσως αξίζει η αλλαγή.

Τι να πεις κ για την τίμια κ ωραία Yamaha...

Απλά σκέψου κ τα παραπάνω κυβικά κ όγκο στη χρήση της πόλης.

Κ τέλος πάντον αφού σου αρέσει το fazer, πάρτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτο γουσταρω Fazer γιατι θελω σπορ οδηγηση! Αλλα το TIGER ειναι μουναρα!! Αν το TIGER ιταν λιγο πιο γρηγορο δε θα το σκεφτομουν!!!

Δεν κατάλαβα αυτό που λές, πόσο γρήγορα δηλαδή θές να πηγαίνεις και που;

Κυκλοφορείς δηλαδή τόσο γρήγορα στον δρόμο που μια μηχανή 1000 κυβικά με 115 άλογα δεν σου φτάνει; :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην ξεχνάτε ότι απλά με αλλαγή προγράμματος στην ECU το Tiger βγάζει 124 άλογα!!

Που θα κυκλοφορήσει κάποιος στην Ελλάδα πιο γρήγορα με τους κ@@@δρομους που υπάρχουν και βέβαια τα ραντάρ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα να στο δωσω να το πας βολτα τι πιο δελεαστικο?

Οσο για το οτι δεν ειναι γρηγορο το Tiger Αυτο το κανω οτι δεν το ειδα δηλαδη τελικη 250 ειναι λιγο?μην τρελαθουμε εντελως και ολας ε? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην ξεχνάτε ότι απλά με αλλαγή προγράμματος στην ECU το Tiger βγάζει 124 άλογα!!

Χμ, ναι αλλά με τα ίδια φράγκα...πόσα βγάζει το Fazer?! Κι έπειτα, δεν είναι μόνο το πρόγραμμα αλλά θέλει αλλαγή ή απελευθέρωση η εξάτμιση! Αν και τώρα που το σκέφτομαι...με ...20? βάζεις ένα γραναζάκι μπροστά στο Fazer και τέλος(το Tiger δεν παίρνει).

Άμα πάει έτσι, στα περί γκαζιών βελτιώσεων κτλ, τότε πάει καρφί για Fazer που έχει σαφώς μεγαλύτερα περιθώρια.

Το Tiger είναι μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα που καλό θα ήταν να μη την κρίνουμε για τις επιδόσεις της, εκτός κι άν την συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.Ο φίλος όμως δεν ενδιαφέρεται για καμμία απο τις υπόλοιπες της κατηγορίας οπότε σε σύγκριση με τα street, σίγουρα δεν ''υπάρχεί''. Εξαρτάται απο τι μηχανή θα κατεβεί κανείς και θα παει στο Tiger! Απο το Hornet, όντως θα είναι σαφής βελτίωση. Θα ταξιδέψει κομμάτι ανετότερα και έχει καλύτερη κάλυψη σε ότι αφορά τον οδηγό όχι όμως και τον επιβάτη κατά το κοινώς αποδεκτό των κατόχων του.

Είναι πιο όμορφο απο το Fazer(υποκειμενικό), καλύτερη on board πληροφόρηση απο πλήθος ενδείξεων και...ώς εκεί. Κατά την γνώμη μου το Fazer είναι σταθερή αξία σε πολλούς τομείς. Είναι αναγνωρισμένο πολύ καλό all rounder.

Οι ταξιδιωτικές τους ικανότητες θεωρώ οτι είναι παρόμοιες με ένα μείον στο fazer την σχετικά ανοιχτή θέση ποδιών που στα πολλά, είναι κάπως ενοχλητικό αλλά συνιθήζεται.

Το Fazer με την βελτίωση απόδοσης στις χαμηλομεσαίες και όχι απο τα 2006-7 με την τρυπάρα στο συγκεκριμένο εύρως στροφών, δε νομίζω οτι υστερεί ούτε σε αυτό το τομέα.

Σε τιμές, πάνω κάτω, ίδια είναι, και τα δυο με ABS oπότε...ότι θέλεις παίρνεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για το οτι δεν ειναι γρηγορο το Tiger Αυτο το κανω οτι δεν το ειδα δηλαδη τελικη 250 ειναι λιγο?μην τρελαθουμε εντελως και ολας ε? :)

Να κάνεις πως το βλέπεις( :P ) και να μου πείς ποιό street καθαρό, ΔΕΝ πιάνει αυτά τα χιλιόμετρα. Αναλογικά είναι όλα φίλε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
]Βεβαια σε γκαζι ειναι λιγο!!!

Αν το TIGER ιταν λιγο πιο γρηγορο δε θα το σκεφτομουν!!!

Παιδια το tiger σα το hornet πηγαινει! δε εχει διαφορα πιστεψε με το εχω δοκιμασει!!! Ενω το fazer δε πιανεται!!!

Χμ, ναι αλλά με τα ίδια φράγκα...πόσα βγάζει το Fazer?! Κι έπειτα, δεν είναι μόνο το πρόγραμμα αλλά θέλει αλλαγή ή απελευθέρωση η εξάτμιση! Αν και τώρα που το σκέφτομαι...με ...20? βάζεις ένα γραναζάκι μπροστά στο Fazer και τέλος(το Tiger δεν παίρνει).

Άμα πάει έτσι, στα περί γκαζιών βελτιώσεων κτλ, τότε πάει καρφί για Fazer που έχει σαφώς μεγαλύτερα περιθώρια.

Στα πρωτα quote, απλα κλαιμε. Aν ειναι να συγκρινουμε το hornet 600 με τον Τιγρη σε γκαζια, να το αφησουμε γενικα το θεμα. Ο τιγρης ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορος, και γενικα είναι ΠΟΛΥ γρήγορος.

Οσον αφορα για τα φραγκα της αλλαγης προγραμματος και προσθηκης 14 αλογων τροχων... Ειναι πραγματικα ελάχιστα τα μηχανακια που με 350 ευρω, παιρνεις αυθεντική μετατροπή προτείνομενη απο την μαμα εταιρια με τόση μεγάλη διαφορά ιπποδύναμης αλλα παραλλήλα να κρατήσεις την γραμικότητα του κινητήρα (πραγμα που με το γραναζι ξερουμε ολοι τι γινεται)

Τα πολλα λογια είναι φτώχια... Οδήγα το ένα, οδήγα και τ'άλλο, και οποιο σου ταιριάξει καλύτερα, χτύπα το.

;) :_thumbsup: :_thumbsup:

Και για να αναψω λιγο τα αίματα.

Αν δαπανήσεις με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο 350 ευρω στο Fazer, τι θα κερδίσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D Εγω φιλε μου με την λιγη πειρα μου και μην κατεχοντας τοσο πολυ το αγγλικο και την πολυπειρη εμπειρια των καβαλησαντων ΟΛΩΝ των μοτο που κυκλοφορουν και εχοντας ιδιαν αποψιν επι παντος επιστητου και μην εχοντας τις αρχηγικες τασεις ετσι ωστε να με διαβαζης με ανοικτο το στομα εχω να σου πω αυτο με πολυ απλα ελληνικα..

35 χρονια με γυμνα που ηταν ειναι και θα ειναι ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ζελατινα και να βαλης αν θελης να ταξιδευης με πανω απο 150-160 ΔΕΝ παλευεται και τζαμπα θα πεταξης τα χρηματα σου ΚΑΙ θα το κανης να φαινεται ασχημο..Τωρα εχης ενα φοβερο και πανεμορφο μηχανακι και θα σου ελεγα να ΜΗΝ σκεφτης να το αλλαξης ουτε με τιγρη ουτε με φειζερ.Απλα μειωσε τις μεσες ωριαιες ταχυτητες σου και ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ...Η απολαυση δεν εχη να κανη τιποτα με το να πηγαινης παση θυσια 200 για να αποδεικνυης τα αναποδεικτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και για να αναψω λιγο τα αίματα.

Αν δαπανήσεις με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο 350 ευρω στο Fazer, τι θα κερδίσεις?

ΆΝΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!!! :_rock-on:

Με 350? ''κερδίζεις'' εξάτμιση ή Power Commander(ενώ στον Τίγρη ΚΑΙ τα δύο αλλα). Αν δε, ...''τα χώσεις'' και βάλεις ακόμη 20?, κερδίζεις...οποιοδήποτε Tiger. Αυτό που λέω είναι οτι σε νούμερα, ουσιαστικά δε χρειάζεται φράγκο για να ''κερδίζεις'' το Tiger με ένα Fazer αλλά στο πρακτικό του θέματος και τις χαμηλές ΕΙΔΙΚΑ με την χαρτογράηση 2008+ σε συνδιασμό με το γραναζάκι...νταξ...

Είπαμε: ΠΟΛΥ καλή μοτοσυκλέτα ο Τίγρης αλλά τα street παίζουν αλλού μπάλα σε ότι αφορά επιδόσεις :_rock-on: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mα ρε φιλε, οταν λεμε οτι με πολυ λιγα λεφτα πας στα 124 αλογα τροχο, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ για να την πουμε σε 1000αρια street οπως π.χ. το fazer.

Aυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν γραφεις τα νουμερα 2 μηχανων, και διπλα σε μια παρενθεση λες (με 350 ευρω --- > 124 Hp) δεν εννοουμε οτι γινεται πιο γρηγορο απο το fazer, αλλα πολυ πιο γρηγορο απο την μαμα έκδοση του Tiger με 110 αλογα. Φυσικα και δεν ειναι πιο γρηγορο απο το fazer. Η διαφορα ομως πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ειναι και τεραστια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αψογος!

Απλά εγώ μίλησα σε σχέση με το Fazer γιατί ανάμεσα στα δύο είναι το παλικάρι. My bad. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως πιστεύω πως όσο μεγαλώνεις εκτιμάς περισσότερο την ροπή από το απόλυτο νούμερο ιπποδύναμης (σε πενταψήφιο αριθμό στροφών). Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν η ροπή χαμηλά σου δίνει την αίσθηση ότι καβαλάς πιο δυνατό μηχανάκι. Έτσι όπως έχω δει να ανοίγει Speed Triple (αλλά και Tiger) από χαμηλές ταχύτητες με το ελαστικό να στριγγλίζει από τη δύναμη που προσπαθεί να περάσει στο δρόμο δεν ανοίγει ούτε το Fazer, ούτε το ZX9 που έχω, ούτε πολλά άλλα superbikes. Μπορεί σε απόλυτο νούμερο ιπποδύναμης αυτά να είναι πιο δυνατά, μπορεί μετά τα 200 να ανοίγουν αρκετά πιο γρήγορα, αλλά μέχρι εκεί θεωρώ πως η ροπή έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το tiger πιο γρηγορο απο το hornet χαχα καλο και αυτο.οποιος θελει ας το δοκιμασει παρακαλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρια εσείς με τα Hornet 600, πόσα άλογα είναι το μηχανάκι σας?

Γιατί το έχω πολύ χλωμό να είναι 110 που παίζει το Tiger. Και άλλο 600cc άλλο 1000cc. Εδώ το μέγεθος μετράει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για πες μου εσυ τα εχεις οδηγησει και τα δυο?γιατι 92 με δυναμομετρηση με 110 που λενε το tiger δεν το βλεπω μεγαλη διαφορα.και τα εχω οδηγησει και τα δυο.μονο τελικη με περναει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για πες μου εσυ τα εχεις οδηγησει και τα δυο?γιατι 92 με δυναμομετρηση με 110 που λενε το tiger δεν το βλεπω μεγαλη διαφορα.και τα εχω οδηγησει και τα δυο.μονο τελικη με περναει

Coolαρε γιατί δε σε παίρνει.Με την καμμία δε σε παίρνει. Ακόμη και μαμά Tiger σου ρίχνει και σε τελική...στα ίδια είστε περίπου. Να είχες το Fz6 που το πιάνει υστερία πάνω απο τις 8000 και ροπιάζει, ΠΑΝΩ στις ροπές, ίσως μπορούσες να μείνεις κοντά αλλά με το τρόπο που αποδίοδει το δικό σου, δύσκολα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια το tiger ειναι ο ερωτας μου σαν μηχανακι αλλα επειδη τυχαινει και παω βολτες συνεχεια με διαφορα tiger ποτε δεν καταφεραν να με πιασουν μεχρι τα 160-170

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα