st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Ε μα... Απλως παιδια μην το δειξετε στις μητερες σας γιατι μετα θα σας πρηζουν στην κυριολεξια να τους τριψετε ολα τα χρυσαφικα κουταλια πιρουνια κτλ κτλ Αναθεμα την ωρα που της το εδειξα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 έχει παίξει κι αυτό: http://www.mybike.gr/index.php?s=&show...st&p=446078 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Λοιπόν, το WENOL το βρήκα εδώ: (βολεύει για παραγγελία χωρίς πιστωτικές κτλ.) http://www.toolstore.gr/index.php?manufacturers_id=45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Βρε παιδια ηρεμιστε λιγο γιατι να γινει παραγγελια στο internet εφοσον η Wenol κανει ακριβως την ιδια δουλεια και την πουλανε σε ολα τα χρωματοπωλεια και 2,35 ευρω!!! Το Purple ενημερωτικά εχει 355ml ποσότητα, επίσης η wenol θα μπορέσει να αφαιρέσει αυτά τα μπλε στίγματα που με ζόρισαν? Το purple πάντως τα κατάφερε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Βρε παιδια ηρεμιστε λιγο γιατι να γινει παραγγελια στο internet εφοσον η Wenol κανει ακριβως την ιδια δουλεια και την πουλανε σε ολα τα χρωματοπωλεια και 2,35 ευρω!!! Το Purple ενημερωτικά εχει 355ml ποσότητα και αφαιρείται πολύ εύκολα με ένα πανάκι, επίσης η wenol θα μπορέσει να αφαιρέσει αυτά τα μπλε στίγματα που με ζόρισαν? Το purple πάντως τα κατάφερε... Κατά καιρούς έχω δικιμάσει διάφορα γυαλιστικά μετάλλων και πάπαλ@ αλλά το purple με εντυπωσίασε. Περιμένουμε νέα απο τη χρήση της wenol. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos.a 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 πολύ καλή φάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XTkoulas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Like νοικοκυρές who are arguing για το απορρυπαντικό τους. Εγώ πάντως το skip δεν το αλλάζω με τίποτα. Ιδιαίτερα με τους μπλέ και πράσινους κόκκους. - Μόλις πριν λίγο γύρισα από Καστέλα. Πήγα και πήρα αλοιφή 3Μ για ανοξείδωτα μέρη των φουσκωτών..και φαντάζεστε τι μαζεύουν τα φουσκωτά. Απ'ότι μου είπαν οι αλοιφές 3Μ είναι top. Δουλειά έγινε...αλλά όχι η αναμενόμενη.. :( Το θέμα είναι οι μαυρίλες και όχι τόσο το "πορτοκάλιασμα" -_- Οταν δεν έχει μαυρίλες ..τι wenol τι ψομόλ όλα τα ίδια είναι σχεδόν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον XTkoulas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XTkoulas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) [1]ALX [2]Leandros [3]terino [4]Air [5]RiderGR [6]Landscape X2 [7]FIReOnE [8]sorath [9]Athan [10]PitS3 X2 [11]YAMAHAKIAS X2 [12]Ellessar_GR X2 [13]Black Hawk Χ2 [14]virus [15]mAthosalas X2 [16]astore X2 [17]patapios [18]DeadShadow [19]BATIGOL [20]XTkoulas Χ2 [21]prodigy [22]okourkoulos [23]motoSHARK [24] fw_siak79 [25] nik_sgr Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον XTkoulas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 [1]ALX [2]Leandros [3]terino [4]Air [5]RiderGR [6]Landscape X2 [7]FIReOnE [8]sorath [9]Athan [10]PitS3 X2 [11]YAMAHAKIAS X2 [12]Ellessar_GR X2 [13]Black Hawk Χ2 [14]virus [15]mAthosalas X2 [16]astore X2 [17]patapios [18]DeadShadow [19]BATIGOL [20]XTkoulas [21]prodigy [22]okourkoulos [23]motoSHARK 24. fw_siak79 και εγω μεσα ειμαι αλλα αν η wenol κανει την ιδια δουλεια τοτε ψηφιζω wenol!!! θα περιμενουμε εντυπωσεις απο τον Ellessar_GR και βλεπουμε μετα!!! μην την ''πατησουμε'' κιολας!!! :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XTkoulas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παίδες έχω χρησιμοποιήσει και εγώ Wenol στα μπροστινά μου UPSD για συντήρηση της βούρτσας/νίκελ στην τιμονόπλακα. Δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος. Εννοείται πώς δεν είχανε μαυρίλες.. Τώρα που γυρίζει... για να μην υπάρχει το purple Ελλάδα... πρέπει να είναι καλό :lol: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον XTkoulas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 και εγω μεσα ειμαι αλλα αν η wenol κανει την ιδια δουλεια τοτε ψηφιζω wenol!!! θα περιμενουμε εντυπωσεις απο τον Ellessar_GR και βλεπουμε μετα!!! μην την ''πατησουμε'' κιολας!!! :) :) Για να την πατήσουμε με purple δεν την πατάμε αλλά να, είναι η ταλαιπωρία(διαφορετικές πολεις ο καθένας μας)... το να δώσεις 12? παραπάνω δεν είναι αμάν το ποσό αλλά η ταλαιπωρία και πάνω απ'όλα η συνεννόηση μεταξύ μας. Πάντως και μαυρίλες βγάζει το purple και μπλε στίγματα και αυτό με σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη. Φαντάσου να το χρησιμοποιήσεις με τριβείο τι θα κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Παιδιά...παρακαλώ πολύ. Εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια λίστα με όσους θέλουν το ζουμάκι από Αμερική. Μην μπλέκουμε τώρα τη βούρτσα με την φούτσα. Αν κάποιος έχει κάτι να πει για τα βενόλ κτλ, ας κάνει ένα νέο τόπικ για να μην μπερδεύεται εδώ ο κόσμος. Όποιος νομίζει επίσης ότι θα κάνει δουλειά με προιόντα "ντόπια" ας βγάλει το όνομά του από τη λίστα να μην μπερδευτούμε με την παραγγελία. Στο κάτω κάτω δυο καφέδες υπόθεση είναι το "ζουμί" εξ Αμερικής!!! 10? θα μας έρθει περίπου. Τι να την πατήσεις δηλαδή? Να χάσεις 10???? (που δεν θα τα χάσεις γιατί οι φωτό μιλάνε από μόνες τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Ναι βρε νταξ δεν ειναι το θεμα τα 10 ευρω προς θεου!!!! :) :) Συνεχιζω να ειμαι μεσα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Το θέμα δεν είναι τα 10? είναι το μπέρδεμα που δημιουργείται! YG: Yamahakia... στην υπογραφή σου ψεύδεσαι, αφού ξέρεις πως δεν ξέρεις τίποτα. Άρα πως λές ότι δεν ξέρεις τίποτα? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Παιδες,και εγω μεσα για τον μαγικο 'ζωμο'... :) [1]ALX [2]Leandros [3]terino [4]Air [5]RiderGR [6]Landscape X2 [7]FIReOnE [8]sorath [9]Athan [10]PitS3 X2 [11]YAMAHAKIAS X2 [12]Ellessar_GR X2 [13]Black Hawk Χ2 [14]virus [15]mAthosalas X2 [16]astore X2 [17]patapios [18]DeadShadow [19]BATIGOL [20]XTkoulas [21]prodigy [22]okourkoulos [23]motoSHARK 24. fw_siak79 [25]The Great Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Mέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι κάτωθι... ALXLeandrosterinoAirRiderGRLandscape X2FIReOnEsorathAthanPitS3 X2YAMAHAKIAS X2Ellessar_GR X2Black HawkvirusX2mAthosalas X2astore X2patapiosDeadShadowBATIGOLXTkoulasprodigyokourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 # ALX # Leandros # terino # Air # RiderGR # Landscape X2 # FIReOnE # sorath # Athan # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios # DeadShadow # BATIGOL # XTkoulas # prodigy # okourkoulo demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 # ALX # Leandros # terino # Air # RiderGR # Landscape X2 # FIReOnE # sorath # Athan # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios # DeadShadow # BATIGOL # XTkoulas # prodigy # okourkoulo demplar 24.noe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 παιδια, μπορω να μπω και εγω...???? Αθηνα ειμαι...και μπορω να βρω να δωσω χερι με χερι τα χρηματα σ'αυτον που θα αναλαβει, αν δε θελει λογαριασμο, paypal, ή εμβασμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) # ALX # Leandros # terino # Air # RiderGR # Landscape # FIReOnE # sorath # Athan # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios # DeadShadow # BATIGOL # XTkoulas # prodigy # okourkoulo demplar 24.noe updated!!!!! χ1 εγω.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον landscape Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) # ALX # Leandros # terino # Air # RiderGR # Landscape # FIReOnE # sorath # Athan # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios # DeadShadow # BATIGOL # XTkoulas # prodigy # okourkoulo #demplar #noe #nik_sgr #thrakiotis to be continued Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2009 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 # ALX # Leandros # terino # Air # RiderGR # Landscape # FIReOnE # sorath # Athan # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios # DeadShadow # BATIGOL # XTkoulas # prodigy # okourkoulo #demplar #noe #nik_sgr #thrakiotis X2 ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 # ALX # Leandros # terino # Air # RiderGR # Landscape # FIReOnE # sorath # Athan # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios # DeadShadow # BATIGOL # XTkoulas # prodigy # okourkoulo #demplar #noe #nik_sgr #thrakiotis X2 #Sotos_11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 [1]ALX [2]Leandros [3]terino [4]Air [5]RiderGR [6]Landscape X2 [7]FIReOnE [8]sorath [9]Athan [10]PitS3 X2 [11]YAMAHAKIAS X2 [12]Ellessar_GR X2 [13]Black Hawk Χ2 [14]virus [15]mAthosalas X2 [16]astore X2 [17]patapios [18]DeadShadow [19]BATIGOL [20]XTkoulas [21]prodigy [22]okourkoulos [23]motoSHARK [24]fw_siak79 Eπιβεβαιωνω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες