zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 και η ΕΙΔΗΣΗ ΣΚΑΕΙ... Τέλος στους διαχωρισμούς και στην κατηγοριοποίηση. ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δεν παίζουν τα κυβικά. Δεν παίζει Α,Β,Γ. Όλοι σε μία εκκίνηση -όλοι μέσα στο 36ωρο, που θα ξεχωρίσει και θα δώσει έπαθλα με...άλλο τρόπο/δοκιμασία στους νικητές. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 'συ σ'αυτός? Ωραίο κρανάκι ρε...πούθε το πήρες? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Μπα, εγώ θα φοράω αυτό το άνετο σουρωτήρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Είναι σαν να το βλέπω τώρα μετά το 36ωρο :2funny: Εγω παλι φοβαμαι οτι μετα το φετινο θα καταλαβεις ποσο ΑΡΓΟ ειναι το μηχανακι σου Θα μπει το πωλητηριο την επομενη μερα λεμε το πρωι Θανουκοοοοοοοο.............................. ............................................Στο τελευταιο επεισοδειο ο λυκος το πιανει το κογιοτ.....................! :P Ε και;;; Αυτο ειναι το 12 36ωρο και ΟΧΙ το τελευταιο xixixixi........................... :lol: ωραια τα λετε ..σημερ α δε θα αρπαχτειτε !??!?! ελα να σπειρω παλι τη διχονια! Δεν χρειαζεται να σπειρεις τπτ, ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ σβηνει! Μεχρι να γινει το 36ωρο και μετα ο νταλιγκερης να υποταχθει στο Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Δεν χρειαζεται να σπειρεις τπτ, ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ σβηνει! Μεχρι να γινει το 36ωρο και μετα ο νταλιγκερης να υποταχθει στο Κ Ποιο Κάπα και Λάμδα ρε κουλάδι??? :lol: BMW είναι μόνο τα R και μάλιστα προ 2004 Γιαλαντζί Ι4 BMWδάκια Tα pampers μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου Eλπίζω πάντως να μην έχεις μπερδευτεί με τις βόλτες που έχουμε πάει μαζί και τα λες αυτά επειδή σε περίμενα! Στα 36ωρα έχω άλλους ρυθμούς αφού δεν χρειάζεται να περιμένω την παρέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 BMW μονο τα R;;;; Θα θελανε πολυ τα R να εχουν οτι εχουν τα σημερινα Κ αλλα δεν....δυστιχως... Οσο για το 2004....αυτο πες το στους πονεμενους συναδερφους σου τους νταλιγκεριδες ΝΑΟΥΜ.. Την σειρα Κ δεν την πιανει :D Καλα, αφου ειναι ετσι θα κανω εγω την καλη τοτε να σε περιμενω στο 36ωρο...αν και εχω παρει αποφαση να το κανω μονος μου και να μην εχω κανεναν να με καθυστερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Καλα, αφου ειναι ετσι θα κανω εγω την καλη τοτε να σε περιμενω στο 36ωρο...αν και εχω παρει αποφαση να το κανω μονος μου και να μην εχω κανεναν να με καθυστερει Ψιτ...Θάνο .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Καλααααααααα...ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δείτε το video. Είναι μελλοντικό από το απόγευμα του Σαββάτου.... Εγώ είμαι στην πισίνα του 5άστερου ξενοδοχείου και κάνω μπανάκι κι έρχεται εκεί ο Θάνος.... ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ Αν δεν παίξει όλο με την μία ξαναπατήστε play Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 :worthy: Σειρά του Θάνου τώρα, να συνεχίσει το βίντεο................. μ' ένα κατούρημα στην πισίνα..... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 :worthy: Σειρά του Θάνου τώρα, να συνεχίσει το βίντεο................. μ' ένα κατούρημα στην πισίνα..... :P :P :P Mπαααα δεν παίζει αυτό. Η επόμενη σκηνή είναι που βγαίνω από την πισίνα και πάω στο δωμάτιο όπου με περιμένει δίμετρη Σουηδέζα για να ένα μασαζάκι... κι ότι προκύψει. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Mπαααα δεν παίζει αυτό. Η επόμενη σκηνή είναι που βγαίνω από την πισίνα και πάω στο δωμάτιο όπου με περιμένει δίμετρη Σουηδέζα για να ένα μασαζάκι... κι ότι προκύψει. :D .......που την έχουν στείλει αυτοί που θέλουν να σε βγάλουν έξω απο το 36ωρο (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε), για να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου την άλλη μέρα........... :lol: Άλεξ, μην ενδώσεις, στείλτην σε μένα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Θα στην φέρω "καβάλα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δεν είναι ανάγκη να την φέρεις "Καβάλα"............ και "Γλυφάδα" έρχομαι........... :P Αρκεί να μην φυγει και μας αφήσει στην "Μαλακάσα".......... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δεν είναι ανάγκη να την φέρεις "Καβάλα"............ και "Γλυφάδα" έρχομαι........... :P Αρκεί να μην φυγει και μας αφήσει στην "Μαλακάσα".......... :D Ρε, Πελοπόννησος λέμε! Τα τοπονύμια κλειδί είναι η Κλειτόρια και το Κατάκολο B) -------- παρακολουθώ τώρα το webcast: η εκκίνηση θα γίνει αλφαβητικά! ΑΛΧ, το μπούλο! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δεν είναι ανάγκη να την φέρεις "Καβάλα"............ και "Γλυφάδα" έρχομαι........... :P Αρκεί να μην φυγει και μας αφήσει στην "Μαλακάσα".......... :D θα παρεις και εμενα που ειμαι στον δρομο σου ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 θα παρεις και εμενα που ειμαι στον δρομο σου ? :P Μόνο αν είσαι δίμετρη Σουηδέζα...... 'Αντε, οι Ρομπέν των Δασών να ετοιμάζονται............. Έχει να τρυπήσει λάστιχοοοοοοο......... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Μόνο αν είσαι δίμετρη Σουηδέζα...... 'Αντε, οι Ρομπέν των Δασών να ετοιμάζονται............. Έχει να τρυπήσει λάστιχοοοοοοο......... :P ελεος εννουσα να παμε μαζι παρεα οχι να με παρεις και εμενα ... σαλατα τα εκανα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) το webcast μπορώ να το δώ ???? (άργησα :( λίγο χθες ) Χθες λόγω κάποιων ακυρώσεων κατάφερα και μπήκα και εγώ! Είναι το 1ο μου 36ώρο και φυσικά είμαι καταχαρούμενος.:D :D Καλή απόλαυση σε όλους μας :) Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2009 από τον mesastou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Παρακολούθησα on line χθες την ενημέρωση του 36ωρου και φτιάχτηκα......... Αλλά αυτά τα 1.200 χλμ Καβάλα-Αθηνα-Καβάλα με σκοτώνουν. Ελπίζω όμως του χρόνου ........ Η εκκίνηση αλφαβητικά............ κανένας απο Ω ρε παιδιά (απο Φ είμαστε κομπλέ νομίζω......). ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Παρακολούθησα on line χθες την ενημέρωση του 36ωρου και φτιάχτηκα......... Αλλά αυτά τα 1.200 χλμ Καβάλα-Αθηνα-Καβάλα με σκοτώνουν. Ελπίζω όμως του χρόνου ........ Η εκκίνηση αλφαβητικά............ κανένας απο Ω ρε παιδιά (απο Φ είμαστε κομπλέ νομίζω......). ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ωνασης εδω θα ξεκινησω λαστ αλλα θα παω με ελικοπτερο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Οι ομαδες δεν θα ξεκινησουν μαζι? Δεν περνανε οι τελευταιες ωρες, για εμας ξεκιναει απο αυριο το βραδυ που θα μπουμε στο καραβι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δείτε το video. Είναι μελλοντικό από το απόγευμα του Σαββάτου.... Εγώ είμαι στην πισίνα του 5άστερου ξενοδοχείου και κάνω μπανάκι κι έρχεται εκεί ο Θάνος.... ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ Αν δεν παίξει όλο με την μία ξαναπατήστε play :2funny: Ετσι και το ειχα το θεμα να ξερω να κανω τετοια κολπα θα σου εφτιαχνα κατι καλο αλλα δεν το εχω γμτ...παντως ελιωσα στο γελιο..Ωραιος! Στο θεμα μας τωρα...Πως ειπαμε σε λενε;;;;; Πως θα ξεκινησουμε ΚΑΙ τα δυο πρωινα;;;;; Μηπως καλυτερα να μου υποταχτεις απο τωρα δημοσια σε ολους;;;;;;; Αααααααααα....δε σου ειπα την εκπληξη...εμενα το ονομα μου αρχιζει απο Δ! Το Ντ ειναι λογο αργκο...η μεταφραση του ονοματος μου ειναι στο πρωτο γραμμα με Δ...εσενα απο που ειπαμε;;; :2funny: ΚΟΥΛΑΔΙ! Θα τρεχεις και δε θα φτανεις σου λεω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 η εκκίνηση θα γίνει αλφαβητικά! ΑΛΧ, το μπούλο! :P :P :P Γιατί? (Βλέπε παρακάτω) Στο θεμα μας τωρα...Πως ειπαμε σε λενε;;;;; Αλέξανδρος Βωτάκης :D Ρε λακαμά... τους γρήγορους δεν ξέρεις ότι τους βάζουν πάντα τελευταίους να ξεκινήσουν για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον στην διαδρομή? Αλλά Ταλασσί περιβραχιόνιο πήρες...τι περιμένεις Η χαρά σου θα κρατήσει μέχρι την Ακροκόρινθο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες