Jump to content
Θάνος

36ΩΡΟΣ χαβαλές 2009

Recommended Posts

Έλα 25 και σήμερα λέμε!!!!!!!! (γμτ :/ ,δύσκολα περνάνε οι τελευταίες μέρες )

Που να δεις ποσο δυσκολα θα ειναι οταν θα με κυνηγας.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ψιιιτ :bruce_h4h::spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Που να δεις ποσο δυσκολα θα ειναι οταν θα με κυνηγας.... :2funny: :2funny: :2funny:

Ψιιιτ :bruce_h4h::spiteful:

Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, αλλά όταν μπεις το βράδυ στο δωμάτιο, θα σε παρακαλέσω να κάνεις ησυχία. Στις μύτες θα πατάς. Κι επειδή είμαι καλό παιδί, θα σου έχω αφήσει και ζεστό νερό. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωχ ωχ ωχ....

Το πιλοτικό έγινε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι.... μαύρες για τους νέους και άμαθους. (και μην ξεχάσετε τα τσίγκινα σωβρακάκια γιατί θα είστε όλοι μέρα πάνω στη σέλα :devil: )

Οι δραμαμίνες θα είναι μια ευγενική χορηγία της EΛΜG και περιλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής. Θα χρειαστούν γιατί από τα ατέλειωτα δεξιά-αριστερά, στο τέλος της ημέρας θα νομίζετε ότι περάσατε με 9 μποφόρ το Αιγαίο με το Κάμιρος (που πήγαινε Πειραιά-Ρόδο :D )

Γουστάρω αντρικά 36ωρα :yahoo: κι όχι σαν αυτά του '06 και '07

Ωραια πραγματα...κανε προπονηση γιατι δε σε βλεπω καλα...εχεις και μια ηλικια ο μαυρος και οπως και να το κανεις ισως χρειαστεις

καμια εξτρα σελιτσα.. :sopase:

Υ.Γ. Αν δεις τα σχουρα εγω παντως την πισω θεση αδεια θα την εχω :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oι συμμετοχές έκλεισαν εδώ και μέρες. Και ναι... θα είναι μόνο άσφαλτο.

Θάνο!!! Πες αλεύρι....

Δε μου λες... φαΐ να τους πω να το κρατήσουν ή να το βάλουν στο ψυγείο και να το φας για πρωινό? (γιατί την ώρα που θα φτάσεις, πρωινό θα σερβίρουν στο ξενοδοχείο :tooth: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θάνο!!! Πες αλεύρι....

Δε μου λες... φαΐ να τους πω να το κρατήσουν ή να το βάλουν στο ψυγείο και να το φας για πρωινό? (γιατί την ώρα που θα φτάσεις, πρωινό θα σερβίρουν στο ξενοδοχείο :tooth: )

ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol:

Ρε πες τους οτι θες..εγω ειμαι καλο παιδι ομως και σε περιπτωση που κουραστεις θα σε παρω μαζι μου :devil: Την νταλιγκα ομως θα την

φορτωσουμε ΟΚ;;;;; :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λε ρε νέΟΥς? :D

Ελπίζω μόνο να καταφέρεις να βγάλεις την πρώτη μέρα, για να έχω παρέα στο ξενοδοχείο (την ώρα που θα τρώμε πρωινό εννοώ, γιατί το βράδυ, ξέρω,... μόνος θα κοιμηθώ :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θάνο παιδάκιμ σοβαρέψ'! Το 'χεις πάρει πολύ αψήφιστα το 36ωρο κι αν είναι σε βαθμό δυσκολίας σαν το περσινό σε βλέπω να χρειαστείς και δεύτερο ζευγάρι χέρια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θάνο παιδάκιμ σοβαρέψ'! Το 'χεις πάρει πολύ αψήφιστα το 36ωρο κι αν είναι σε βαθμό δυσκολίας σαν το περσινό σε βλέπω να χρειαστείς και δεύτερο ζευγάρι χέρια :D

Θα ειμαι προετοιμασμενος απο το προυγουμενο ΣΚ :whistling: Οποτε θα ειμαι σε τρελλη φορμα οπως καταλαβαινεις...το νου σου :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σπάμμερ, μην τον πριζώνεις τον άνθρωπο! Τον βλέπω να έρχεται από την (ο Θεός να την κάνει) εθνική, για να προλάβει! B)

Σας μισώ............... :bash:

Ρε γλόμπε, δεν θα έρθεις τελικά; :huh: Κρίμα, και θα σου άφηνα αυτόγραφο-τατουάζ από το ΒΤ45 στη φαλάκρα! Έχει ωραίο σχεδιάκι το πέλμα του, σαν tribal θα είναι! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σπάμμερ, μην τον πριζώνεις τον άνθρωπο! Τον βλέπω να έρχεται από την (ο Θεός να την κάνει) εθνική, για να προλάβει! B)

Εγώ τον πριζώνω? Αυτός νομίζει ότι θα κάνει κάνα δυο 8άρια ανάμεσα σε κορίνες σαν να δίνει για δίπλωμα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ειμαι προετοιμασμενος απο το προυγουμενο ΣΚ :whistling: Οποτε θα ειμαι σε τρελλη φορμα οπως καταλαβαινεις...το νου σου :spiteful:

Πόσα ζευγάρια είπα? Ένα δεύτερο ακόμα? Πάρα και κάνα τρίτο μαζί για σιγουριά με αυτά που μαθαίνω :rolleyes:

Έμαθα επίσης πως κάπου στα αξεσουάρ αναβατών παίζουν και κάτι μαξιλαράκια με gel που μπαίνουν μέσα από το παντελόνι στην κωλοπεριοχή. Πάρε κι ένα τέτοιο...θα σου χρειαστεί :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πόσα ζευγάρια είπα? Ένα δεύτερο ακόμα? Πάρα και κάνα τρίτο μαζί για σιγουριά με αυτά που μαθαίνω :rolleyes:

Έμαθα επίσης πως κάπου στα αξεσουάρ αναβατών παίζουν και κάτι μαξιλαράκια με gel που μπαίνουν μέσα από το παντελόνι στην κωλοπεριοχή. Πάρε κι ένα τέτοιο...θα σου χρειαστεί :2funny:

Σιγα ρε μην παρω και μπεΐμπιλινο :2funny:

Ωρε θα σας πιω το αιμα λεμε κουλαδια!!!! Ωρε τι θα παθ'τε...ΩΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘ'ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :2funny:

Zorz.. Θα βλεπεις εφιαλτες λεμε μετα την δηλωση που εκανες :bruce_h4h::sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα ρε μην παρω και μπεΐμπιλινο :2funny:

Γιατί?...το γελάς?.... πάρε κι απ΄ αυτά γιατί όταν θα σε περάσω από πάνω, θα :shit: είς :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί?...το γελάς?.... πάρε κι απ΄ αυτά γιατί όταν θα σε περάσω από πάνω, θα :shit: είς :tooth:

Καλα τα λες...ΑΝ με περασεις αφου θα εισαι απο την εκκινηση πισω :grin::tooth:

Δε σου πα....τις νταλιγκες θα τις βαλουν τελευταιες στην εκκινηση απο την μεγαλη κατηγορια για να μην δημιουργησουν περιττες

καθυστερησεις κατα την εκκινηση :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλα τα λες...ΑΝ με περασεις αφου θα εισαι απο την εκκινηση πισω :grin::tooth:

Δε σου πα....τις νταλιγκες θα τις βαλουν τελευταιες στην εκκινηση απο την μεγαλη κατηγορια για να μην δημιουργησουν περιττες

καθυστερησεις κατα την εκκινηση :sopase:

Αυτό γιατί με το'πες....για νέο? Έτσι κι αλλιώς εγώ πάντα από τους τελευταίους φεύγω για να έχει λίγο ενδιαφέρον η διαδρομή. Να συναντηθώ και με κανέναν στο δρόμο ντε! :P

Για σένα πάντως θα κάνω κουμάντο να σε αφήσουν να ξεκινήσεις με την μικρή κατηγορία από τους πρώτους. Αν δεν πιάσει το μέσον μου στη Guzzi, θα σβήσουμε πονηρά το 1 από το 1200 για να μπεις στη μικρή κατηγορία μπας και προλάβεις και φτάσεις στο ξενοδοχείο πριν τον τελευταίο :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό γιατί με το'πες....για νέο? Έτσι κι αλλιώς εγώ πάντα από τους τελευταίους φεύγω για να έχει λίγο ενδιαφέρον η διαδρομή. Να συναντηθώ και με κανέναν στο δρόμο ντε! :P

Δικαιλογιες :beee:

Για σένα πάντως θα κάνω κουμάντο να σε αφήσουν να ξεκινήσεις με την μικρή κατηγορία από τους πρώτους. Αν δεν πιάσει το μέσον μου στη Guzzi, θα σβήσουμε πονηρά το 1 από το 1200 για να μπεις στη μικρή κατηγορία μπας και προλάβεις και φτάσεις στο ξενοδοχείο πριν τον τελευταίο :tooth:

:2funny: :2funny:

Καλο καλο...μετα ειναι που δε θα με δεις ουτε στην φαντασια σου :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλο καλο...μετα ειναι που δε θα με δεις ουτε στην φαντασια σου :lol:

Tι? Δηλαδή δεν θα φτάσεις ούτε καν στο ξενοδοχείο? :unsure: Mα τι άλλο να κάνω πια μαζί σου για να τα καταφέρεις? Το μόνο που μένει είναι να δωροδοκήσω τη σκούπα να σε φέρει ως εκεί. Έτσι κι αλλιώς πιο γρήγορα θα έρθει αυτή από σένα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη ρε παιδιά γιατί αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον!

Τύπου κάνονμπωλ είναι ο αγώνας; γιατί πολύ κόντρα στη κόντρα πέφτει!

Δηλαδή πάμε κουβάρια, αψηφούμε φανάρια, αντίθετο ρεύμα, αστυνομία για να φτάσουμε πρώτοι στον προορισμό μας, οδηγώντας έτσι από το πρωΐ ως το βράδυ;

Αν και "λίγο" επικίνδυνο σας πάω!

Υ.Γ. Άλεξ δεν σε πρόλαβα και έβαλα και στην αρχική συζήτηση την αυτή ερώτηση-απάντηση.

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαβαλές?? έλα μωρέ 2 σελιδουλες είναι :P

ζητείτε συγκατικος για το ξενοδοχείο στο 36ωρο. Το μόνο που θέλω είναι κοπέλα 50κιλα 1,65 μελαχρινακι παρακαλώ

επίσης θα σας πατήσω όλους μόνο να θυμηθώ να σταματήσω στον τερματισμό και να μη κάνω και κάνα 1000αρι χιλιόμετρα ακόμα επειδή είμαι ο Hulk

μερικές μέρες τώρα ο χρόνος μειαζει ατελείωτος. Τα λέμε εκεί αλάνια. και το κλασσικό μου έτυμα ΑΛΧ βγάλε το counter από την υπογραφή σου αν και μπορώ πάντα να μην πατάω το λινκ το κάνω :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χαβαλές?? έλα μωρέ 2 σελιδουλες είναι :P

ζητείτε συγκατικος για το ξενοδοχείο στο 36ωρο. Το μόνο που θέλω είναι κοπέλα 50κιλα 1,65 μελαχρινακι παρακαλώ

εγω εγω... ειμαι περισσοτερων κυβικων βεβαια αλλα επιασες το μελαχρινο τουλαχιστον.

επίσης θα σας πατήσω όλους μόνο να θυμηθώ να σταματήσω στον τερματισμό και να μη κάνω και κάνα 1000αρι χιλιόμετρα ακόμα επειδή είμαι ο Hulk

τςςςςςςςςς, σιγααααα :P

o ALX σας εχει ολους...

μερικές μέρες τώρα ο χρόνος μειαζει ατελείωτος. Τα λέμε εκεί αλάνια. και το κλασσικό μου έτυμα ΑΛΧ βγάλε το counter από την υπογραφή σου αν και μπορώ πάντα να μην πατάω το λινκ το κάνω :P :P :P

ουτε εσυ βλεπω να τα πηγαινεις καλα με τους πειρασμους, ε?!!!?!

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα