cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Οδήγησα για test ride μια μεγάλη on-off και μου έκαναν εντύπωση τα σκασίματα που έκανε στο κλείσιμο του γκαζιού ακόμη και με νεκρά. Πρόσεξα επίσης στην ολιγόλεπτη δοκιμή μου πως από φανάρι σε φανάρι δεν είχε την ίδια απόδοση (με κάθε επιφύλαξη ως προς το πόσο). Ο πωλητής μου είπε πως είναι φυσιολογικά τα σκασίματα, έτσι κάνει και με τις μαμά εξατμίσεις. (φορούσε after market). Δεν το δέχομαι με τίποτα! Εσείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Με after market - αρα πιο ανοιχτες - ναι καποια σκασιματακια ειναι οκ . Πολλα και μεγαλα σκασιματα υποδηλωνουν φτωχο μιγμα . Το μηχανακι με τις after market ηταν και ρυθμισμενο για τα νεα τελικα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Με after market - αρα πιο ανοιχτες - ναι καποια σκασιματακια ειναι οκ . Πολλα και μεγαλα σκασιματα υποδηλωνουν φτωχο μιγμα . Το μηχανακι με τις after market ηταν και ρυθμισμενο για τα νεα τελικα ? Υποτίθεται πως ναί! Άλλωστε, είπαν πως και μαμά το ίδιο κάνει. Στο δρόμο δεν έχει τύχει να ακούσω κανένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το μηχανακι ηταν καινουριο 'η ειχε αλλο ιδιοκτητη πριν ? Τα σκασιματα μπορει να τα κανουν διαροες αερα , να μην εχει βιδωθει π.χ καλα ενα κολαρο στο καρμπ./σωμα ψεκασμου 'η να εχει φγωθει καποια φλατζα/ζουαν της εξατμισης και να εχει διαροη... Για να τσεκαρεις αν εχει διαροη απο εξατμιση πας οπου εχει ενωση με εναν αναπτηρα , τον αναβεις δινεις λιγο γκαζι ( καλο ειναι να ειναι και καποιος αλλος μαζι ) και αν σβησει τοτε βρηκες τη διαροη . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2009 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οδήγησα για test ride μια μεγάλη on-off και μου έκαναν εντύπωση τα σκασίματα που έκανε στο κλείσιμο του γκαζιού ακόμη και με νεκρά. Πρόσεξα επίσης στην ολιγόλεπτη δοκιμή μου πως από φανάρι σε φανάρι δεν είχε την ίδια απόδοση (με κάθε επιφύλαξη ως προς το πόσο). Ο πωλητής μου είπε πως είναι φυσιολογικά τα σκασίματα, έτσι κάνει και με τις μαμά εξατμίσεις. (φορούσε after market). Δεν το δέχομαι με τίποτα! Εσείς; Γινε πιο συγκεκριμενος, για να μπορεσεις να παρεις (ισως) απαντησεις.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Η μηχανή ήταν καινούρια και δινόταν από επίσημη αντιπροσωπεία για test ride. Άλλωστε, είπαν πως και μαμά το ίδιο κάνει. Πρέπει να πω και μάρκα; (ας θάψουμε πρώτα, και μετά θα πώ... :D :D ) πλάκα κάνω, μάλλον δεν θα πω γιατί θα στεναχωρήσω αρκετούς, οπότε δεν... (αν καιθα μπορούσαν να μας πουν όσοι το βιώνουν ) ας μείνουμε στο τεχνικό μέρος. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 όταν λες σκασίματα εννοείς κλειστό γκάζι - δευτέρα - και φρενάρισμα με κινητήρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 όταν λες σκασίματα εννοείς κλειστό γκάζι - δευτέρα - και φρενάρισμα με κινητήρα? ναι! αλλά και με νεκρά, στο κατέβασμα των στροφών μετά από γκαζιά 3-5.000 σαλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Άμα δεν αναφέρεις μοντέλο δεν λες τίποτα. Είναι τελείως άλλος ο κινητήρας του 990 απο ένα 1200GS π.χ. Άλλο πουσάρισμα ο ένας που μπορεί να δικαιολογεί κάποια σκασίματα απο συμπίεση(Backpressure) Επίσης υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες. Ένα ΧΤ660 π.χ. μπορεί να ρυθμιστεί στον ψεκασμό του απευθείας απο το καντράν. Μπορεί κάποιος να έβαλε το χεράκι του και να έκανε κάτι λάθος. Άλλο παράδειγμα: Στα Aprilia Pegaso ειδικά με Aftermarket εξάτμιση είναι συνήθη τα σκασίματα απο την ρύθμιση του εργοστασίου κιόλας σε κάποιο βαθμό Αν θες να μιλήσουμε συγκεκριμένα αλλιώς δε λέμε κάτι ουσιώδες. Γενικά πάντως δεν είναι συνηθισμένο και σωστό εργοστασιακή μηχανή να κάνει σκασίματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Πολλές φορές φταίει και ο τρόπος οδήγησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Γενικά πάντως δεν είναι συνηθισμένο και σωστό εργοστασιακή μηχανή να κάνει σκασίματα και εγώ έτσι λέω... σε ποια περίπτωση όμως είναι αποδεκτό; στο 990 δηλ. είναι το τίμημα για τις αυξημένες επιδόσεις; άρα αν το κάνει και το 1200GS θα πεί πως τόχουν λίγο "πουσάρει" με κάποιο τρόπο; (τώρα δε μιλάω γενικά, μιλάω για συγκεκριμένα μοντέλα!) :D Πολλές φορές φταίει και ο τρόπος οδήγησης τι εννοείς; να έχεις βαρύ χέρι, ας πούμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 και εγώ έτσι λέω... σε ποια περίπτωση όμως είναι αποδεκτό; στο 990 δηλ. είναι το τίμημα για τις αυξημένες επιδόσεις; άρα αν το κάνει και το 1200GS θα πεί πως τόχουν λίγο "πουσάρει" με κάποιο τρόπο; (τώρα δε μιλάω γενικά, μιλάω για συγκεκριμένα μοντέλα!) :D τι εννοείς; να έχεις βαρύ χέρι, ας πούμε; Κάτι τέτοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 βρε φιλαρακι πες μας για ποιο μηχανακι προκειται να μιλησουμε ουσιαστικα ετσι αερα πατερα οπως τα λες δεν βγαζουμε ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) οκ! εσείς το ζητήσατε! 1200GS Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 οκ! 1200GS α γεια σου!!! ας μιλησουν οι "ειδικοι" λοιπον!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 α γεια σου!!! ας μιλησουν οι "ειδικοι" λοιπον!!! :P :P :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Πήγες να το κάνεις test ride και σου το είχανε με aftermarket εξατμίσεις? :S Πάντως το XT 660 με μαμα εξατμίσεις το ακούω συνέχεια στον δρόμο να κάνει σκασίματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Πάντως το XT 660 με μαμα εξατμίσεις το ακούω συνέχεια στον δρόμο να κάνει σκασίματα.. καλά αυτό έσβηνε κι'όλας στα καλά καθούμενα λόγω tps... Πήγες να το κάνεις test ride και σου το είχανε με aftermarket εξατμίσεις? :S όχι μόνο για μένα, για όλους! πάντως η πρώτη του σήκωνε μόνο με γκάζι άνετα τον εμπρός τροχό (με πρώτη εννοείται!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 καλά αυτό έσβηνε κι'όλας στα καλά καθούμενα λόγω tps... Sorry, είμαι λιγο new στον χώρο :P και δεν γνωριζω τι είναι το tps όχι μόνο για μένα, για όλους! πάντως η πρώτη του σήκωνε μόνο με γκάζι άνετα τον εμπρός τροχό (με πρώτη εννοείται!) Hah, και για πες, τι εξατμίσεις είχε? :P Ολόσωμες? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Sorry, είμαι λιγο new στον χώρο :P και δεν γνωριζω τι είναι το tps Hah, και για πες, τι εξατμίσεις είχε? :P Ολόσωμες? :P :P θες να σου πώ και τι έφαγα χθες για να πεις κάτι σχετικό με το θέμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ψεκασμός είναι το θέμα. Ετσι την κόβω τη δουλειά. @Volimanal: το TPS είναι ο λεγόμενος αισθητήρας θέσης γκαζιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ωφουυυ.. καλά μωρέ.. μη δαγκώνεις.. Τα 'παμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ψεκασμός είναι το θέμα. Ετσι την κόβω τη δουλειά. @Volimanal: το TPS είναι ο λεγόμενος αισθητήρας θέσης γκαζιού. Να 'σαι καλά μεγάλε thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) οκ! εσείς το ζητήσατε! 1200GS Την πρωτη φορά που του εκανα και εγω test και εμενα μου εσβησε. :D Αρα ειμαστε κουλαδια και οι δυο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον TheDentist Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 καλά αυτό έσβηνε κι'όλας στα καλά καθούμενα λόγω tps... Την πρωτη φορά που του εκανα και εγω test και εμενα μου εσβησε. :D Αρα ειμαστε κουλαδια και οι δυο Για το XT 660 λέει οτι έσβηνε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες