Jump to content
cbk

Bandit 650s abs 08 καινούριο vs VFR 800 abs 04+ μτχ.

Recommended Posts

Αν ήταν να διαλέξετε ανάμεσα στα δύο, ποιανού πλεονεκτήματα θα βάραιναν περισσότερο; :argue:

(και όσοι βαριέστε να γράφετε, αν θέλετε, απλά ψηφίστε... :D )

όσοι ψηφίσετε "κανένα", αν θέλετε, προτείνετε εναλλακτική λύση. :popcorn:

όσοι δεν ξέρετε, σας καταλαβαίνω... :what:

ευχαριστώ... B)

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το βασικο θεμα ειναι τι αρεσει σε εσενα...

Εγω αν επελεγα ΣΗΜΕΡΑ και βασει των δικων μου αναγκων θα προτιμουσα bandit για δυο βασικα λογους 1)Καινουριο 2)Πολυ πιο ανετο ...

ολα τα επιμερους + & - και των δυο ειναι υποκειμενικα...Αν θελεις πιο Sport τοτε ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο το VFR...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω βρε φιλαράκο, εντάξει καινούριο το bandit αλλά προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει εμφανισιακά σίγουρα το vfr κατά τη γνώμη μου πάντα είναι πιο όμορφο έχει καλήτερο κινητήρα (τρελό ήχο), καλήτερα φρένα, ανάρτηση. Το bandit από την άλλη είναι πιο τουριστάδικο, φορτόνεται πιο πολύ. Στην τελική σου απόφαση θα παίξει ρόλο η χρήση για την οποία το θέλεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To VFR είναι πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι αλλά ο V-4 που κρύβεται κάτω από το φέρινγκ του είναι απαιτητικός στη συντήρηση και πρέπει να πετύχεις το μερακλή και συνειδητοποιημένο ιδιοκτήτη για να είσαι σίγουρος. Δε λέω ότι είναι αναξιόπιστο μηχανάκι (άλλωστε σπάνια βρίσκεις Honda αναξιόπιστο) αλλά θέλει μια προσοχή να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά συντηρημένο από το ιδιοκτήτη που το πουλάει. Αν πάντως βρεις καλό κομμάτι, το VFR είναι πολύ καλό μηχανάκι και πολύ όμορφο (κατ' εμέ).

Πιο ασφαλής επιλογή είναι το Bandit. Καινούριο και σίγουρο. Αλλά και πιο συνηθισμένο και λιγότερο όμορφο (προσωπική γνώμη πάντα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Θέλω ένα μηχανάκι που να κάνει 40 χλμ την ημέρα (όχι στην πόλη) αλλά με ξεκούραστη θέση οδήγησης (που για μένα την έχουν τα CBF). Θέλω επίσης να μπορώ άνετα να το πάω μέχρι 200 χλμ εκτός αθηνών ταξιδεύοντας με 140-150 χωρίς να καίει υπερβολικά.

Επειδή όμως ακόμη δεν τρελάθηκα να δώσω τόσα (παρ'ότι τα έχω) για το ψοφίμι CBF (600 ή 1000, παρότι μου αρέσει περισσότερο απ'όλα εμφανισιακά),

ψάχνω εναλλακτικές και πιο τίμιες λύσεις.

Δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει το VFR και δεν ξέρω τι (και αν ) χάνω! Αντίθετα, έχω οδηγήσει τα 2 Bandit και δεν ξετρελλάθηκα από τον τρόπο που βγάζουν τη δύναμή τους στο δρόμο...

Όπως καταλαβαίνετε, ψάχνω μια συμβιβαστική λύση. (αν είχα ερωτευτεί κάποιο, μάλλον θα τόπαιρνα, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς; ), όσο μεγαλώνουμε, ο έρωτας δεν είναι ούτε τυφλός ούτε κεραυνοβόλος... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξετρελάθηκες με τη δύναμή τους γιατί έχουν την ίδια δύναμη με τα cbf...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν ξετρελάθηκες με τη δύναμή τους γιατί έχουν την ίδια δύναμη με τα cbf...

το bandit 650 υποτίθεται πως έχει 85 ίππους αντί 77,5 του CBF, και δε μπορώ να πω, μετά τις 8,5-9 ζωντάνευε, αλλά εμένα δε μου "λέει".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το στώμα δεν θα του λέει τίποτα από δύναμη...

Για να βρεις κάτι δυνατό θα πρέπει να πάς σε naked 600 (gsr :vv: , z, fazer, hornet)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσίμπα το Bandit.

Κάνει τα πάντα! κινητήρας διαμάντι (λες και έχει ηλεκτρικό είναι) πολύ καλή θέση οδήγησης, πολύ καλή προστασία από τον αέρα όταν οδηγείς μόνος (διπλός θέλεις μια μεγαλύτερη ζελατίνα), Φορτώνεται σαν γαϊδούρι, έχει ABS, έχει εγγύηση, μυρίζει καινουργίλα, έχει τα 240 εθνική αλλά και δυνατότητα να σου καίει κάτω από 6λτ με συννετή οδήγηση. Δεν θα θέλει ούτε λάστιχα, ούτε αλυσογράναζα. Δεν πρόκειται να κάνεις με το vfr κάτι παραπάνω από ότι με το bandit. (εγώ το πούλησα)

Από την άλλη το VFR έχει ένα μονόμπρατσο πανέμορφο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου ψαχνεις ενα οικονομικο μηχανακι να κανεις την δουλεια σου καθημερινα με ανεση τοτε αναμεσα στα 2 προτεινω bandit. Εναλλακτικα γιατι δεν κοιτας και κανενα CBF 1000 μεταχειρισμενο??? Και αυτο ειναι πολυ τιμιο και πανω κατω καλυπτει αυτην ακριβως την αναγκη. Την τρελη δυναμη δεν την εχει δουλευει ομως πολυ γεματα σε ολο το φασμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφου ψαχνεις ενα οικονομικο μηχανακι να κανεις την δουλεια σου καθημερινα με ανεση τοτε αναμεσα στα 2 προτεινω bandit. Εναλλακτικα γιατι δεν κοιτας και κανενα CBF 1000 μεταχειρισμενο??? Και αυτο ειναι πολυ τιμιο και πανω κατω καλυπτει αυτην ακριβως την αναγκη. Την τρελη δυναμη δεν την εχει δουλευει ομως πολυ γεματα σε ολο το φασμα.

Αν και το προτιμώ σε όλα, έλεγα να μη πληρώνω (ασφάλειες-τέλη και πιθανόν και κάποια εφορία κάποια στιγμή) για χιλιάρι που δεν "σκίζει" .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν και το προτιμώ σε όλα, έλεγα να μη πληρώνω (ασφάλειες-τέλη και πιθανόν και κάποια εφορία κάποια στιγμή) για χιλιάρι που δεν "σκίζει" .

1000αρι που σκιζει θες?

fz1-s :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:victory::victory::victory:

δαιμωνα χαρηκες βλεπω ,ε?

fz1-s ειπα οχι fz1-n :P :P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:victory::victory::victory:

+1000

και καλη αντιπροσωπια εχει και καλη τιμη για σενα που εισαι ψιρας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δαιμωνα χαρηκες βλεπω ,ε?

fz1-s ειπα οχι fz1-n :P :P :P :P

Γιατί δεν είναι αρκετά βάρβαρος για να έχει το n. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000

και καλη αντιπροσωπια εχει και καλη τιμη για σενα που εισαι ψιρας ;)

μηπως να εβαζε αλλη μια επιλογη για fz1?

αιντε το φαγαμε το παιδι πατριω.....τες!!!

απο bandit 650 vs vfr 800

θα το πεισουμε να παρει fz1 στο τελος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To VFR είναι πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι αλλά ο V-4 που κρύβεται κάτω από το φέρινγκ του είναι απαιτητικός στη συντήρηση και πρέπει να πετύχεις το μερακλή και συνειδητοποιημένο ιδιοκτήτη για να είσαι σίγουρος. Δε λέω ότι είναι αναξιόπιστο μηχανάκι (άλλωστε σπάνια βρίσκεις Honda αναξιόπιστο) αλλά θέλει μια προσοχή να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά συντηρημένο από το ιδιοκτήτη που το πουλάει. Αν πάντως βρεις καλό κομμάτι, το VFR είναι πολύ καλό μηχανάκι και πολύ όμορφο (κατ' εμέ).

Πιο ασφαλής επιλογή είναι το Bandit. Καινούριο και σίγουρο. Αλλά και πιο συνηθισμένο και λιγότερο όμορφο (προσωπική γνώμη πάντα).

ΜΕΓΑΛΟ λάθος!!! Το VFR θεωρείται (και είναι) από τις πιο αξιόπιστες μηχανές αυτή τη στιγμή!!! Χώρια που έχεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής (δεν θα πω πως στο suzuki δεν έχεις όμως, γιατί δεν το ξέρω).

Από εκεί κι ύστερα, εξαρτάται τι θες εσύ. Το συγκριτικό θα το κάνω με κριτήριο το fazer που είχα παλιότερα, δεδομένου ότι (αν δεν απατώμαι) είναι πολύ κοντά στο bandit το οποίο δεν το έχω οδηγήσει:

Για άνεση στη θέση οδήγησης, Bandit (δεν είναι ιδιαίτερα σκυφτό).

Για χαμηλότερη κατανάλωση, Bandit.

Για ευκολία μέσα στην πόλη (λόγω βάρους και όγκου), Bandit.

Για πιο "σπορτιβ" οδήγηση, VFR.

Για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, VFR.

Για σταθερότητα στο δρόμο, VFR.

Για αξιοπιστία, VFR.

Και τώρα υποκειμενικά για το VFR:

Είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο.

Είναι ιδιαίτερο: Μονόμπρατσο ψαλίδι, V-tec, V4 κινητήρας φοβερά γραμμικός και με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήχο...

Το καλό είναι ότι και μεταχειρισμένα τα VFR συνήθως σαν καινούρια. Το κακό ότι πολύ δύσκολα θα βρεις μεταχείρω >2004... Όταν παίρνεις VFR το κρατάς χρόνια...

Ανάλογα τι θες λοιπόν... διαλέγεις και παίρνεις... :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα