cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν ήταν να διαλέξετε ανάμεσα στα δύο, ποιανού πλεονεκτήματα θα βάραιναν περισσότερο; (και όσοι βαριέστε να γράφετε, αν θέλετε, απλά ψηφίστε... :D ) όσοι ψηφίσετε "κανένα", αν θέλετε, προτείνετε εναλλακτική λύση. όσοι δεν ξέρετε, σας καταλαβαίνω... ευχαριστώ... B) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 "κανένα" ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Το βασικο θεμα ειναι τι αρεσει σε εσενα... Εγω αν επελεγα ΣΗΜΕΡΑ και βασει των δικων μου αναγκων θα προτιμουσα bandit για δυο βασικα λογους 1)Καινουριο 2)Πολυ πιο ανετο ... ολα τα επιμερους + & - και των δυο ειναι υποκειμενικα...Αν θελεις πιο Sport τοτε ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο το VFR... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Τι να σου πω βρε φιλαράκο, εντάξει καινούριο το bandit αλλά προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει εμφανισιακά σίγουρα το vfr κατά τη γνώμη μου πάντα είναι πιο όμορφο έχει καλήτερο κινητήρα (τρελό ήχο), καλήτερα φρένα, ανάρτηση. Το bandit από την άλλη είναι πιο τουριστάδικο, φορτόνεται πιο πολύ. Στην τελική σου απόφαση θα παίξει ρόλο η χρήση για την οποία το θέλεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Εξαρτάται απο τη χρήση που θέλεις να κάνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 To VFR είναι πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι αλλά ο V-4 που κρύβεται κάτω από το φέρινγκ του είναι απαιτητικός στη συντήρηση και πρέπει να πετύχεις το μερακλή και συνειδητοποιημένο ιδιοκτήτη για να είσαι σίγουρος. Δε λέω ότι είναι αναξιόπιστο μηχανάκι (άλλωστε σπάνια βρίσκεις Honda αναξιόπιστο) αλλά θέλει μια προσοχή να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά συντηρημένο από το ιδιοκτήτη που το πουλάει. Αν πάντως βρεις καλό κομμάτι, το VFR είναι πολύ καλό μηχανάκι και πολύ όμορφο (κατ' εμέ). Πιο ασφαλής επιλογή είναι το Bandit. Καινούριο και σίγουρο. Αλλά και πιο συνηθισμένο και λιγότερο όμορφο (προσωπική γνώμη πάντα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Θέλω ένα μηχανάκι που να κάνει 40 χλμ την ημέρα (όχι στην πόλη) αλλά με ξεκούραστη θέση οδήγησης (που για μένα την έχουν τα CBF). Θέλω επίσης να μπορώ άνετα να το πάω μέχρι 200 χλμ εκτός αθηνών ταξιδεύοντας με 140-150 χωρίς να καίει υπερβολικά. Επειδή όμως ακόμη δεν τρελάθηκα να δώσω τόσα (παρ'ότι τα έχω) για το ψοφίμι CBF (600 ή 1000, παρότι μου αρέσει περισσότερο απ'όλα εμφανισιακά), ψάχνω εναλλακτικές και πιο τίμιες λύσεις. Δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει το VFR και δεν ξέρω τι (και αν ) χάνω! Αντίθετα, έχω οδηγήσει τα 2 Bandit και δεν ξετρελλάθηκα από τον τρόπο που βγάζουν τη δύναμή τους στο δρόμο... Όπως καταλαβαίνετε, ψάχνω μια συμβιβαστική λύση. (αν είχα ερωτευτεί κάποιο, μάλλον θα τόπαιρνα, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς; ), όσο μεγαλώνουμε, ο έρωτας δεν είναι ούτε τυφλός ούτε κεραυνοβόλος... :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δεν ξετρελάθηκες με τη δύναμή τους γιατί έχουν την ίδια δύναμη με τα cbf... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δεν ξετρελάθηκες με τη δύναμή τους γιατί έχουν την ίδια δύναμη με τα cbf... το bandit 650 υποτίθεται πως έχει 85 ίππους αντί 77,5 του CBF, και δε μπορώ να πω, μετά τις 8,5-9 ζωντάνευε, αλλά εμένα δε μου "λέει". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Εγώ θα κοιτούσα για μεταχειρισμένο cbf1000 ή v-strom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Και το στώμα δεν θα του λέει τίποτα από δύναμη... Για να βρεις κάτι δυνατό θα πρέπει να πάς σε naked 600 (gsr :vv: , z, fazer, hornet)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Τσίμπα το Bandit. Κάνει τα πάντα! κινητήρας διαμάντι (λες και έχει ηλεκτρικό είναι) πολύ καλή θέση οδήγησης, πολύ καλή προστασία από τον αέρα όταν οδηγείς μόνος (διπλός θέλεις μια μεγαλύτερη ζελατίνα), Φορτώνεται σαν γαϊδούρι, έχει ABS, έχει εγγύηση, μυρίζει καινουργίλα, έχει τα 240 εθνική αλλά και δυνατότητα να σου καίει κάτω από 6λτ με συννετή οδήγηση. Δεν θα θέλει ούτε λάστιχα, ούτε αλυσογράναζα. Δεν πρόκειται να κάνεις με το vfr κάτι παραπάνω από ότι με το bandit. (εγώ το πούλησα) Από την άλλη το VFR έχει ένα μονόμπρατσο πανέμορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 vfr,παντα μου αρεσε.ισως το παρω καποια στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Αφου ψαχνεις ενα οικονομικο μηχανακι να κανεις την δουλεια σου καθημερινα με ανεση τοτε αναμεσα στα 2 προτεινω bandit. Εναλλακτικα γιατι δεν κοιτας και κανενα CBF 1000 μεταχειρισμενο??? Και αυτο ειναι πολυ τιμιο και πανω κατω καλυπτει αυτην ακριβως την αναγκη. Την τρελη δυναμη δεν την εχει δουλευει ομως πολυ γεματα σε ολο το φασμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αφου ψαχνεις ενα οικονομικο μηχανακι να κανεις την δουλεια σου καθημερινα με ανεση τοτε αναμεσα στα 2 προτεινω bandit. Εναλλακτικα γιατι δεν κοιτας και κανενα CBF 1000 μεταχειρισμενο??? Και αυτο ειναι πολυ τιμιο και πανω κατω καλυπτει αυτην ακριβως την αναγκη. Την τρελη δυναμη δεν την εχει δουλευει ομως πολυ γεματα σε ολο το φασμα. Αν και το προτιμώ σε όλα, έλεγα να μη πληρώνω (ασφάλειες-τέλη και πιθανόν και κάποια εφορία κάποια στιγμή) για χιλιάρι που δεν "σκίζει" . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν και το προτιμώ σε όλα, έλεγα να μη πληρώνω (ασφάλειες-τέλη και πιθανόν και κάποια εφορία κάποια στιγμή) για χιλιάρι που δεν "σκίζει" . 1000αρι που σκιζει θες? fz1-s :whistling: :whistling: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 1000αρι που σκιζει θες? fz1-s :whistling: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) δαιμωνα χαρηκες βλεπω ,ε? fz1-s ειπα οχι fz1-n :P :P :P :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 +1000 και καλη αντιπροσωπια εχει και καλη τιμη για σενα που εισαι ψιρας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 δαιμωνα χαρηκες βλεπω ,ε? fz1-s ειπα οχι fz1-n :P :P :P :P Γιατί δεν είναι αρκετά βάρβαρος για να έχει το n. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 +1000 και καλη αντιπροσωπια εχει και καλη τιμη για σενα που εισαι ψιρας ;) μηπως να εβαζε αλλη μια επιλογη για fz1? αιντε το φαγαμε το παιδι πατριω.....τες!!! απο bandit 650 vs vfr 800 θα το πεισουμε να παρει fz1 στο τελος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Μιας και είσαι fan των 750 πάρε ένα Ζ750S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Γιατί δεν είναι αρκετά βάρβαρος για να έχει το n γεια σου βρε karaflobarbarian :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 To VFR είναι πολύ ενδιαφέρον μηχανάκι αλλά ο V-4 που κρύβεται κάτω από το φέρινγκ του είναι απαιτητικός στη συντήρηση και πρέπει να πετύχεις το μερακλή και συνειδητοποιημένο ιδιοκτήτη για να είσαι σίγουρος. Δε λέω ότι είναι αναξιόπιστο μηχανάκι (άλλωστε σπάνια βρίσκεις Honda αναξιόπιστο) αλλά θέλει μια προσοχή να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά συντηρημένο από το ιδιοκτήτη που το πουλάει. Αν πάντως βρεις καλό κομμάτι, το VFR είναι πολύ καλό μηχανάκι και πολύ όμορφο (κατ' εμέ). Πιο ασφαλής επιλογή είναι το Bandit. Καινούριο και σίγουρο. Αλλά και πιο συνηθισμένο και λιγότερο όμορφο (προσωπική γνώμη πάντα). ΜΕΓΑΛΟ λάθος!!! Το VFR θεωρείται (και είναι) από τις πιο αξιόπιστες μηχανές αυτή τη στιγμή!!! Χώρια που έχεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής (δεν θα πω πως στο suzuki δεν έχεις όμως, γιατί δεν το ξέρω). Από εκεί κι ύστερα, εξαρτάται τι θες εσύ. Το συγκριτικό θα το κάνω με κριτήριο το fazer που είχα παλιότερα, δεδομένου ότι (αν δεν απατώμαι) είναι πολύ κοντά στο bandit το οποίο δεν το έχω οδηγήσει: Για άνεση στη θέση οδήγησης, Bandit (δεν είναι ιδιαίτερα σκυφτό). Για χαμηλότερη κατανάλωση, Bandit. Για ευκολία μέσα στην πόλη (λόγω βάρους και όγκου), Bandit. Για πιο "σπορτιβ" οδήγηση, VFR. Για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, VFR. Για σταθερότητα στο δρόμο, VFR. Για αξιοπιστία, VFR. Και τώρα υποκειμενικά για το VFR: Είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο. Είναι ιδιαίτερο: Μονόμπρατσο ψαλίδι, V-tec, V4 κινητήρας φοβερά γραμμικός και με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήχο... Το καλό είναι ότι και μεταχειρισμένα τα VFR συνήθως σαν καινούρια. Το κακό ότι πολύ δύσκολα θα βρεις μεταχείρω >2004... Όταν παίρνεις VFR το κρατάς χρόνια... Ανάλογα τι θες λοιπόν... διαλέγεις και παίρνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 ρε τρελε δε περιμενουμε απο φανατικο Vfrακια να απαντησει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες