man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Πολυ ειρωνικο το κειμενο. Ελπιζω ολοι να παιρνουμε το μαθημα μας τωρα. ουφφφ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) …ΕΞΑΙΡΕΣΗ η περίπτωση που κινούμαστε προς κάποιο εμπόδιο, γκρεμό κλπ όπου κι εκεί όμως, η οποιαδήποτε προσπάθεια μεταβολής της πορείας μας θα πρέπει να γίνει προσεκτικά διότι αν σκαλώσει κάποιο άκρο μας κάτω και αρχίσουμε να τιναζόμαστε στον αέρα, τότε θα φτάσουμε στον γκρεμό μια ώρα αρχύτερα…. Ακόμα και το γκρεμό είχε προβλέψει ρε γμτ… Μόνο που όπως γράφει, δεν έχει να κάνει κανείς πολλά, μόνο να μη σπάσει τα πόδια και τα χέρια του, πράγμα που κατάφερε.. Ναι είναι τραγικά Ειρωνικό κάποιες φορές, να ξέρεις σε ποια περίπτωση ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κάτι, και για κάποιο λόγο να σου συμβαίνει… Ελπίζω να είναι ο τελευταίος που θα πέσει σε ΕΞΑΙΡΕΣΗ…. Καλό του Ξημέρωμα! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2009 από τον Nefelovatis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 περασα χθες απο το σημειο του ατυχηματος ( υπεθεσα πως ειναι αυτο αφου ειναι η μοναδικη στροφη με ρεμα διπλα και εμφανη σημαδια ατυχηματος ) προκειται για μια στροφη με πολυ γλυστερο οδοστρωμα ,πολυ κακως φωτισμενη το βραδυ, φαινεται οτι δεν μπορεσε να στριψει, χτυπησε στην μπαρα στο εξωτερικο στροφης και εκτιναχθηκε στο ρεμα ισως μαζι με αυτον και η μηχανη του και παλι ομως μου φαινεται δυσκολο να παθει ατυχημα τοσο εμπειρος αναβατης σε δρομο που γνωριζει τοσο καλα η πιο πιθανη εξηγηση που εδωσα στον εαυτο μου ηταν πως ισως κλειστηκε απο αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 περασα χθες απο το σημειο του ατυχηματος ( υπεθεσα πως ειναι αυτο αφου ειναι η μοναδικη στροφη με ρεμα διπλα και εμφανη σημαδια ατυχηματος ) προκειται για μια στροφη με πολυ γλυστερο οδοστρωμα ,πολυ κακως φωτισμενη το βραδυ, φαινεται οτι δεν μπορεσε να στριψει, χτυπησε στην μπαρα στο εξωτερικο στροφης και εκτιναχθηκε στο ρεμα ισως μαζι με αυτον και η μηχανη του και παλι ομως μου φαινεται δυσκολο να παθει ατυχημα τοσο εμπειρος αναβατης σε δρομο που γνωριζει τοσο καλα η πιο πιθανη εξηγηση που εδωσα στον εαυτο μου ηταν πως ισως κλειστηκε απο αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα Πολύ θέλει να γίνει το κακό στις Ελληνικές πίστες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 ... πω ρε φιλε !...τρελη τραγικη ειρωνια!...εχω διπλωσει απ τη στεναχωρια λεμε!...ΠΙΚΡΑ γαμωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 απιστευτο κειμενο δεν ειχε τυχει να το διαβασω ποτε.ανατριχιασα μιλαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 περασα χθες απο το σημειο του ατυχηματος ( υπεθεσα πως ειναι αυτο αφου ειναι η μοναδικη στροφη με ρεμα διπλα και εμφανη σημαδια ατυχηματος ) προκειται για μια στροφη με πολυ γλυστερο οδοστρωμα ,πολυ κακως φωτισμενη το βραδυ, φαινεται οτι δεν μπορεσε να στριψει, χτυπησε στην μπαρα στο εξωτερικο στροφης και εκτιναχθηκε στο ρεμα ισως μαζι με αυτον και η μηχανη του και παλι ομως μου φαινεται δυσκολο να παθει ατυχημα τοσο εμπειρος αναβατης σε δρομο που γνωριζει τοσο καλα η πιο πιθανη εξηγηση που εδωσα στον εαυτο μου ηταν πως ισως κλειστηκε απο αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα καποιος τον εφαγε τον γιωργο το πιστευω ακραδαντα ηξερε καθε εκατοστο του συγκεκριμενου δρομου,μεχρι το σουνιο...............μακαρι καποτε να βρεθει ο ενοχος. δυστηχως περα απο ολα αυτα το αποτελεσμα δεν αλαζει,ο γιωργος δεν ειναι πια αναμεσα μας.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 καποιος τον εφαγε τον γιωργο το πιστευω ακραδαντα ηξερε καθε εκατοστο του συγκεκριμενου δρομου,μεχρι το σουνιο...............μακαρι καποτε να βρεθει ο ενοχος. οδηγος που ηταν καλος, για να παθει κατι τετοιο σημαινει πως ετρεχε. τετοιο δυστυχημα δεν παθαινεις με 50χλμ/ω, αλλα με πολυ περισσοτερα... κριμα το παλικαρι. ας μεινουμε εκει ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ την μια καθεσαι και συμβουλευεις τους φιλους σου για το τι πρεπει να κανεις στο ατυχημα και την αλλη εισαι στο ατυχημα!!!!! Μια διευκρινηση σε οσα ειπε αν τρεχει με 140+ και σε τρακαρουν απο δεξια η απο αριστερα ξεχασε το ελαχιστες πιθανοτητες εχεις να ζησεις εκτος αν ειναι αδειος ο δρομος μπροστα!!!! Με λιγα λογια αρκετα τυχερος!!!!! Ολα αυτα που ειπε ειναι σωστα αλλα αν γινει το μοιραίο το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να προστατευσεις το κεφαλι σου και να σταματησεις το σωμα σου με τα χερια σου οι με τους αγκωνες...... Γενικα οταν παθαινεις ενα ατυχημα να παρακαλας να μην παθεις τπτ :closedeyes: Γιατι ο Διαολος εχει πολλα ποδαρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zzr1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Και που να τα σκεφτεί κανείς όλα αυτά εκείνη την ώρα θα μου πείς κι εσύ... Κι όντως, έτσι είναι! Εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και πολλά. Ότι κάνεις θα γίνει αυτόματα με ελάχιστη συμετοχή της συνειδητής σκέψης σου. Πριν φτάσει όμως η στιγμή, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά. Και το βασικότερο όλων είναι το να σκέφτεσαι την πτώση. Μη φοβάσαι να την σκέφτεσαι. Δεν ξέρω αν εσύ πιστεύεις ότι είναι γρουσουζιά, αλλά εγώ πάντως που την σκέφτομαι πάντα, παντού κι όλων των ειδών τις πτώσεις αλλά και στραβές, ... RESPECT , απλώς RESPECT ! ! ! .... πόσες φορές έχω ακούσει από ''άντρακλες'' και ''οδηγάρες'' ατάκες τύπου: '' Μπουφάν? Μπότες?... πτώση? .. Ρε φίλε όταν βγαίνω έξω δεν έχω σκοπό να πέσω! ''... Και μου έρχεται να τους κάψω τις μηχανές!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ! ! ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ! ! ! Όμορφο κείμενο από το φίλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Και που να τα σκεφτεί κανείς όλα αυτά εκείνη την ώρα θα μου πείς κι εσύ... Κι όντως, έτσι είναι! Εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και πολλά. Ότι κάνεις θα γίνει αυτόματα με ελάχιστη συμετοχή της συνειδητής σκέψης σου. Πριν φτάσει όμως η στιγμή, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά. Και το βασικότερο όλων είναι το να σκέφτεσαι την πτώση. Μη φοβάσαι να την σκέφτεσαι. Δεν ξέρω αν εσύ πιστεύεις ότι είναι γρουσουζιά, αλλά εγώ πάντως που την σκέφτομαι πάντα, παντού κι όλων των ειδών τις πτώσεις αλλά και στραβές, ... RESPECT , απλώς RESPECT ! ! ! .... πόσες φορές έχω ακούσει από ''άντρακλες'' και ''οδηγάρες'' ατάκες τύπου: '' Μπουφάν? Μπότες?... πτώση? .. Ρε φίλε όταν βγαίνω έξω δεν έχω σκοπό να πέσω! ''... Και μου έρχεται να τους κάψω τις μηχανές!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ! ! ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ! ! ! Όμορφο κείμενο από το φίλο... μιλαμε για σοφια λογια.δεν ξερω τι αλλο να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλό μεσημέρι, Πέρασα και γω εχθές με τον αδελφό του για να έχω ιδία άποψη πάνω σε όσα συζητούσα και με τα αδέρφια και με τον πατέρα του.. Είδα το δρόμο και ανατρίχιασα.. Ευθεία 200+ μέτρα, και από ότι φαίνονταν από τα σημάδια, έπεσε 100 μέτρα πριν τη στροφή.. Στην ευθεία έπεσε.. Τώρα πώς μπορεί ένας έμπειρος οδηγός σαν το Γιώργο να φύγει έτσι; Γιατί εντάξει να μην τον παίρνει η στροφή και να πέσει, γίνεται (τουλάχιστον εγώ χαλαρά θα μπορούσα να το πάθω αν δεν την ήξερα), αν και για έμπειρο οδηγό αμφιβάλω.. Ειδικά όταν οδηγεί σ’ αυτούς τους δρόμους από παιδί, σχεδόν είκοσι χρόνια.. Αλλά να φύγει στην ευθεία, και μετά να συρθεί 100 μέτρα και να πέσει στο ρέμα..; Από την μικρή μου εμπειρία, αυτό που καταλαβαίνω είναι ή ότι πάτησε πολύ απότομα τα φρένα (κάτι να πετάχτηκε, ζώο ας πούμε, ή κάποιος τον έκλεισε και τον ανάγκασε να το κάνει)… Ή ίσως θα μπορούσε να τον έχουν χτυπήσει και να έχασε την ισορροπία του.. Πάντως θέμα στροφής δεν είναι, μια και ότι έγινε, έγινε 100 μέτρα πριν, στην ευθεία.. Το τι έγινε μπορεί και να μην το μάθουμε, μπορεί όμως, όπως η κάθε αλήθεια, κάποια στιγμή να βρεθεί. Και όχι για άλλο λόγο, ούτε για εκδίκηση, ούτε καν ακόμα για δικαιοσύνη.. Το να ξέρουμε το τι συνέβη στο φίλο μας είναι ο λόγος.. Ο Γιώργος πολύ συχνά μου έλεγε το εξής.. «Πάντα προσέχω τους άλλους όταν οδηγώ. Προσέχω το τι μπορεί να μου κάνουν.. Πάνω στη μηχανή, μα και γενικά στη ζωή μας φταίμε και εμείς για πράγματα που μας συμβαίνουν από άλλους.. Γιατί..; Μα γιατί τους αφήσαμε να μας τα κάνουν..» Για μας όμως, έχει τη σημασία του το να μάθουμε… Μια και όπως γράφει κι εδώ: «Από τι καθορίζεται όμως το πως και πότε δεν θα μας σώσει? Από την τύχη? Από την γκαντεμιά μας? Από το κακό το μάτι του γείτονα? Από το καλό το μάτι της γυναίκας του που μας βλέπει και ξερογλύφεται? Να με συμπαθάται, αλλά εγώ το έχω κόψει να πιστεύω στην τύχη και στην γκαντεμιά. Για κάθε τι που συμβαίνει, υπάρχουν λόγοι πίσω του. Πολλοί λόγοι...αμέτρητοι. Τόσο πολλοί όσο ολόκληρο το σύμπαν. Άπειροι δηλαδή. Κι εφόσων είναι άπειροι, σαφώς και δεν μπορούμε να τους υπολογίσουμε όλους, αυτό όμως δεν σημαίνει κι ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένουμε να περάσει η νταλίκα από πάνω μας ε? Ας δούμε λοιπόν τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος, τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα, αλλά και πως να είμαστε προετοιμασμένοι εκ των προταίρων.» Κάτι σαν ένα τελευταίο μάθημα οδήγησης ας πούμε… Μαζί μας θα είναι για όσο τον θυμόμαστε, για τα μαθήματα που μας έδωσε, και κείνα της οδήγησης, και τα άλλα της Ζωής, του Αγώνα, της Ανθρωπιάς, κομμάτι μας θα είναι… Καλό Ταξίδι φίλε, θα σε Θυμόμαστε… Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2009 από τον Nefelovatis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 o giwrgos den etrexe k ektinaxthike. Kalo sas apogeuma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Θυμαμαι μια φορα που ειχαμε παει για καφε με Γιωργο,ξενια και κανα δυο παιδια ακομα ο γιωργος παντα εμενε πισω κα οδηγουσε αργα και με μεγαλη υπομονη αφου ηταν ποιο αργος και απο την ξενια με το χτ.. Δυστιχως δεν πιστευω οτι επεσε μονος του :/ :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Κατι θα συνεβη παιδια δε μπορει μονος του να επεσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Παίδες αρχικα διάβασα τις συμβουλές που έδινε και όντως ειδα πως ηταν χρησιμες..Βεβαια δεν έχω σκεφτει πως μπορώ να εκτιναχτώ απο το παπι σε μετωπική..Ισως μονο αν πατησω πανω στη σέλα.... Ομως παρότι δε ξερω το Γιώργο και ειναι αυτος που το ξεκινησε το θεμα μολις διάβασα οτι ειπε οτι πρεπει να σκεφτομαστε την πτώση σκέφτηκα μέσα μου ειλικρινα χωρις να ξέρω τι είχε γίνει... (Αυτός αραγε ζει ακόμα;Φοβάμε πως θα πάθει μεγάλη ζημιά κάποια μέρα).Διαβαζωντας το thread εμαθα τα θλιβερα νέα και στενοχωρηθηκα μιας και ειδα διαβάσει αρκετά ποστ του εδω μέσα και νομίζω πως πρεπει να μου είχε απαντησει σε κατι χωρις να ειμαι σιγουρος. Προσωπικη μου άποψη ειναι πως δεν πρέπει να σκεφτομαστε την πτώση γιατι θα την προκαλέσουμε χωρίς να θέλουμε...Αρκεί να γνωρίζουμε πιστευω τι πρέπει να προσέχουμε ακόμα και αν κάνουμε προσομοίωση στο μυαλό μας να είναι ευχαριστη και να μην έχει θλιβερές συνέπειες.(και οχι συνεχεια) Για μένα το ποιο σημαντικό είναι να ειναι κάποιος πραγματικα συγκεντρωμένος την ώρα που οδηγεί...Γιατι ετσι θα μπορέσει να διορθώσει πιο εύκολα ενα λαθος που μπορει να κανει ενας αλλος οδηγός..Αλλά και εμεις πιστευω ολοι ανεξαιρέτος έχουμε κάνει λαλακίες και σωθήκαμε επειδη κάποιος αλλος κατάλαβε εγκαίρως τη λαλακία μας.Το προβλημα ειναι οταν η λαλακινση συγχρονίζεται. Και πιστεύω πως πρεπει να ειμαστε ταυτοχρονα συγκεντρωμένοι και ηρεμοι και να ακουμε οσο μπορούμε το ενστικτό μας..Βέβαια οι ρυθμοι της ζωής καμια φορά μας κάνουν να χάνουμε την ηρεμια μας κτλ αλλα αυτο ειναι στάση ζωής το ποσο εντάξει μπορούμε να ειμαστε.Εχω σωθει αρκετές φορές ετσι επειδη προσπαθώ να αναπτύσω τη διαισθηση μου.. Προσφατα ενας με κουτι πήρε στροφή με γύρω στα 50km/h και εβγαινα εγω απο το στενό.. Προτού βγω όμως διασθητικα ενιωσα την αναγκη να κολλήσω δεξια στο πεζοδρομιο και να παω αργά.. Και μολις φτανω στο τελος ερχεται με χιλια απο διπλα μου το κουτι..που εστριβε. Δεν υπηρχε περιπτωση να σταμάταγε αν ημουν μπροστα του λόγω του οτι οταν εχεις ταχυτητα δεν γινεται να σταματήσει 1 τόνος σε 5 μέτρα και θα ετρωγα στουκα.. Συμφωνω πάντως με αυτο που ειχε γραψει ο Γιώργος οτι οφείλονται σε πολλους λόγους τα ατυχήματα .Και τα ατυχηματα περικλύουν μηνυματα για εμάς.Οσοι εχετε πάθει δειτε πως αλλαξε η ζωη σας επειτα απο αυτο η νοοτροπία σας γενικά.. Σημερα στενοχωρηθηκα πάντως που είδα πολλα μηχανάκια χωρίς φώτα το βράδυ σε διαφορους δρόμους αλλα και όλα τα μηχανακια στη Μεσογείων 3-4 τα χαράματα ήταν χωρίς φώς πίσω!Ημουν με το κουτι επειδη μετεφερα ποδηλατα και κορναρα διπλα απο τις μηχανές και φώναζα Φώτα! Που πας πατριώτη/πατριώτισα χωρίς φως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2009 Καλησπέρα Parhs, Αυτό που θέλω να γράψω έχει σχέση με το σκεπτικό του Γιώργου. Όπως ανέφερα παραπάνω, όταν συζητούσαμε πολύ συχνά μου έλεγε: «Πάντα προσέχω τους άλλους όταν οδηγώ. Προσέχω το τι μπορεί να μου κάνουν.. Πάνω στη μηχανή, μα και γενικά στη ζωή μας φταίμε και εμείς για πράγματα που μας συμβαίνουν από άλλους.. Γιατί..; Μα γιατί τους αφήσαμε να μας τα κάνουν..». Οπότε και γι’ αυτό έφτιαχνε τα σενάρια. Όχι για να προκαλέσει την τύχη ή το ατύχημα, μα όπως γράφει και ο ίδιος για να είναι προετοιμασμένος, Και για τα δικά του λάθη, μα και για των άλλων. Έβλεπε την οδήγηση σαν πόλεμο κάποιες φορές (πράγμα το οποίο είναι απόλυτα σωστό με τόσους τρελαμένους οδηγούς στο δρόμο, και όχι μόνο αυτοκινήτων..). Και στον πόλεμο, αν δεν φτιάξεις σενάρια, αν δεν τα έχει σκεφτεί και προετοιμάσει, ένα θα είναι το αποτέλεσμα. Θα χάσεις.. Αυτό μπορεί να γίνει ούτως ή άλλως θα μου πεις, μα τουλάχιστον όταν τα σκέφτεται κανείς, ξέρει πως έχει κάνει ότι μπορούσε. Και αυτό ήταν και το σκεπτικό του Γιώργου. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις συμφωνώ, αυτό με τα φώτα το είχα δει και γω τις προάλλες, και αντέδρασα το ίδιο με σένα.. Και για τη διαίσθηση επίσης. Καλό Ξημέρωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ωραίο κείμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ωραίο κείμενο... Η αποθεωση της ειρωνειας της ζωης.. :/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
42742 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Αυτό που συνειδητοποιώ ως μοτοσυκλετιστής , τόσο εξαιτίας του δυστυχήματος του Γιώργου όσο και πρόσφατου δικού μου ατυχήματος(χωρίς σωματικές ζημιές) , είναι ότι όσο έμπειροι και να είμαστε , όσο και να έχουμε προετοιμαστεί για τη μεγαλύτερη στραβή , όσα προστατευτικά και να φορέσουμε , η ζωή μας ή η σωματική μας ακεραιότητα , πάντα θα βρίσκεται σε κίνδυνο.Όταν μαθαίνω ότι συνειδητοποιημένοι και φιλοσοφημένοι μοτοσυκλετιστές σαν τον Γιώργο έχουν αυτήν την κατάληξη , νοιώθω ακόμα πιο ανασφαλής και ευάλωτος στους δρόμους.Το κείμενό του δεν είναι ωραίο διότι τα λέει σωστά και έχει δίκιο , αλλά επειδή προβληματίζει τον κάθε ένα από εμάς και μας βάζει σε σκέψεις γύρω από τη ζωή μας και τον εαυτό μας. Πραγματικά , αγαπώ τη μηχανή μου και έχω περάσει πανέμορφες στιγμές μαζί της , αλλά σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να την αποχωριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Πρώτα απ' όλα Γιώργο, αν μου επιτρέπεται να σε λέω με το μικρό, καλό ταξίδι. Κρίμα που δε πρόλαβα να σε γνωρίσω, κρίμα που έφυγες νωρίς και δε δίδαξες ακόμα περισσότερους σωστούς αναβάτες. Είναι αλήθεια ότι οι καλοί φεύγουν νωρίς! Πόσο δίκιο είχες και έχεις για τα γραφόμενά σου! Από τότε που πήρα το δίπλωμα και άρχισα να οδηγώ το κάρο, κουτί, αυτοκίνητο (άσχετο το μέσο αλλά σημαντικό για την νοοτροπία) πέρασα μέχρι και βράδια ολόκληρα στο κρεβάτι να σκέφτομαι το ατύχημα. Μέχρι να μου συμβεί όμως έλεγα ότι κάνω μλκιες και βασανίζομαι τσάμπα. Και όμως σε μια περίπτωση το σενάριο ατυχήματος που είχα βάλει στο μυαλό και πέρασε στο υποσυνείδητο με έσωσε και εμένα αλλά και όσους ήταν μέσα μαζί μου. Όταν αποφάσισε ο ταρίφας να το κόψει αζιμούθιο δεξιά από την αριστερή λωρίδα της Πατησίων και να μπει στο δρομάκι του μουσείου εντελώς υποσυνείδητα δεν πλακώθηκα στα φρένα αλλά με γκάζι και κοψίματα του τιμονιού σώθηκα! Τώρα με τη μηχανή ξέρω ότι θα πέσω, ξέρω ότι αυτό δε μπορώ να το αποφύγω όσο και να προσέχω, ξέρω όμως ότι τα λόγια του Γιώργου και τα σενάρια του μυαλού μου μπορεί να με σώσουν. Καλό ταξίδι να έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Το μέγα ερώτημα όμως, είναι το τι κάνουμε για να τα αποφύγουμε όλα αυτά. Η λύση είναι μία και μόνη. Το εκτινασόμενο κάθισμα! Επειδή όμως η μηχανές δεν διαθέτουν ακόμη εκτινασόμενο κάθισμα, θα χρησιμοποιήσουμε τα πόδια μας αντ αυτού. Λίγο πριν σκάσουμε πάνω στο όποιο εμπόδιο βρέθηκε μπροστά μας κι αφού είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουμε χώρο για να σταματήσουμε ή να το αποφύγουμε, τινάζουμε το σώμα μας προς τα πάνω ώστε να απογειωθούμε, οπότε να βγούμε έξω απ την μηχανή ώστε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις των μελών μας με το τιμόνι κι άλλα προεξέχοντας μέρη, αλλά και με σκοπό να περάσασουμε πάνω απ το εμπόδιο, το οποίο εάν είναι ΙΧ θα είναι και σχετικά εύκολο.Εάν δεν είναι ΙΧ και είναι κάποιο μεγάλο όχημα, τότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι πρώτον να φύγουμε από την μηχανή προς τα πάνω και με πλάγια διεύθηνση, ώστε να σκάσουμε στο εμπόδιο υπό γωνία κι επίσης να περιστρέψουμε το σώμα μας κατά 90 μοίρες αν είναι δυνατόν, ώστε να σκάσουμε πάνω του με τα πλευρά(κι όσο μπορούμε διπλωμένοι) ... Το έχω σκεφτεί και εγώ και πιστεύω να είμαι έτοιμος να το κάνω αν χρειαστεί και να μη παγώσω, αλλά έχω μία απορία...Πες ότι ένα ΙΧ παραβιάζει ένα ΣΤΟΠ. Όσο γρήγορα και εάν πηδήξω (φτου φτου, μην ερθει ποτέ η ώρα), λογικά τα πόδια δε θα χτυπήσουν παρομοίως? Είναι δυνατόν να περάσουν πάνω από το τιμόνι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FIXXXER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blackknight 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Διαβαζα μολις το θεμα αυτο.Απο το τιτλο και μονο μου φανηκε πολυ χρησιμο αναγνωσμα...και οπως περναγα τις διαφορες απαντησεις, ξαφνικα βλεπω να γραφεται για το ατυχημα του παλικαριου που τελικα το θανατο του.Κριμα για το παλικαρι και να ειναι καλα εκει που ειναι... Πολυ χρησιμο αναγνωσμα για πολλους λογους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Κάποιοι φίλοι από εδώ μέσα μου είπαν για τον Γιώργο. Λυπάμαι που δεν τον γνώρισα.Πιστεύω ακράδαντα σε αυτά που έγραψε αρχικά ο Γιώργος και σας λέω να τα βάλετε καλά μέσα σας. Γιατί τον Γιώργο μπορεί να μην του σώσανε τη ζωή αλλά κάτι παρόμοιες κουβέντες σώσανε την δικιά μου. Το δικό μου το ατύχημα με σημάδεψε παντού. Σώμα, ψυχή, οικογένεια, δουλειά. Όλα άλλαξαν κι' όμως είμαι ακόμα εδώ. Επέζησα από τύχη είπαν οι γιατροί. Αλλά δεν ήξεραν ότι ήμουν ενημερωμένος και εξοπλισμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες