Jump to content
Drakos

Να γιατί δεν θα αλλάξω ποτέ μάστορα!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα πήγα την καλή μου για το σέρβις των 18000 χιλιομέτρων, καθώς και για την αλλαγή του διακόπτη της μίζας λόγο ελατώμματος. Καθ'όλη την διάρκεια βέβαια ήμουν μπροστά, ρώταγα, μάθαινα κλπ κλπ. Αφού την ετοιμάζει την μηχανή, την βγάζει εξώ για να την κάνει μία βόλτα. Γυρνόντας τον βλέπω και την την ξαναβάζει μέσα στο μαγαζί. Τι έγινε του λέω? Κάτι μου λεει δεν μου πάει καλά με το πίσω φρένο :blink: Το κοιτάζει από δω, το κοιτάζει από εκεί τπτ. Ανοίγει λοιπόν την βαλβίδα και πάει να κάνει εξαέρωση μπας και. Και τσουπ, βγήκε από μέσα μπόλικος αέρας.... Μου σθμπληρώνει υγρά φρένων, το κσανακάνει βόλτα, και μου λέει οκ τώρα :) Τον ρώτησα βεβαια πως σκατά ξαφνικά βρέθηκαν φυσσαλίδες στο πίσω φρένο, και μου λέει καμία φόρα, αν ξεσταθούν πολύ τα φρένα, το ίδιο το υγρό δημιουργεί φυσαλλίδες. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. Η διαφορά βέβαια στο φρένο είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με πριν :)

Καταρχήν, τεράστια αλλαγή στην λειτουργία του μοτέρ, του κιβωτίου, και γενικά το μηχανάκι το ένιωσα να είναι σαν όπως βγήκε από το εργοστάσιο :_rock-on: :_rock-on: Για άλλη μία φορά ο Στάθης, και τα παιδιά που έχει στο μαγαζί, μου εξηγούσαν την οποιαδήποτε απορεία με το χαμόγελο. Όσο για τον διακόπτη της μίζας, ότα του είπα ότι το μηχανάκι έχει εγγύηση, ούτε μα μου ούτε τίποτα, φωτοτυπία η πρώτη σελίδα του βιβλίου συντήρησης, και το κάλυψε μέσα στην εγγύηση :)

Αυτάααααα.....

Για τον επίλογο το μαγαζί είναι το :

MotoSpirit Service

Σταθόπουλος Στάθης

Μαυρομιχάλη 163, Αθήνα

210 6441954

:_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπράβο !

(μόνο με suzuki ασχολείται; )

Εξουσιοδωτημένος Suzuki και Yamaha :) Αλλά φτιάχνει όλα τα γιαπωνέζικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε, δώσε τα φώτα σου γιατί το θέμα του μηχανικού με απασχολούσε πολύ τελευταία! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επισκεφτώ κι εγώ το Στάθη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπράβο ρε φίλε, δώσε τα φώτα σου γιατί το θέμα του μηχανικού με απασχολούσε πολύ τελευταία! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επισκεφτώ κι εγώ το Στάθη!

Να πας φίλε μου. Είναι κορυφή :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον με βλεπω και μενα εκει για το σερβις των 5000 γιατι εδω στην Νικαια δεν εχω ακουσει καλα λογια για 2 εξουσιοδοτημενα της Yamaha

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.... μου λέει καμία φόρα, αν ζεσταθούν πολύ τα φρένα, το ίδιο το υγρό δημιουργεί φυσαλλίδες.....

φίλε δράκε ένα θα σου πω σίγουρα. Αν πχ πηγαίνεις σε μια μεγάλη κατηφόρα κ κρατάς πατημένο το φρένο τα τακάκια κ οι δίσκοι υπερθερμάινονται κ δεν αποδίδουν σωστά. Ξανακρυώνουν όμως σχετικά γρήγορα λόγω του αέρα που τα ψύχει, αλλά μπορεί να υπάρξουν κ "επιπλοκές" πχ αν μείνουν πολύ ώρα ζετά, μεταφέρεται η θερμότητα στο υγρό των φρένων, μέχρι που αυτό βράζει κ κάνει μπουρμπουλήθρες. Σε αυτό το σημείο και να πατήσεις φρένο συμπιέζονται οι φυσαλίδες και το φρένο έχει μια σπογγώδη αίσθηση με σοβαρά μειωμένη απόδοση! Τώρα, εγώ είχα την εντύπωση πως αυτές οι φυσαλίδες ξαναφεύγουν αμα κρυώσει πάλι το υγρό, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μου σθμπληρώνει υγρά φρένων, το κσανακάνει βόλτα, και μου λέει οκ τώρα :) Τον ρώτησα βεβαια πως σκατά ξαφνικά βρέθηκαν φυσσαλίδες στο πίσω φρένο, και μου λέει καμία φόρα, αν ξεσταθούν πολύ τα φρένα, το ίδιο το υγρό δημιουργεί φυσαλλίδες. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. Η διαφορά βέβαια στο φρένο είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με πριν :)

Καταρχήν, τεράστια αλλαγή στην λειτουργία του μοτέρ, του κιβωτίου, και γενικά το μηχανάκι το ένιωσα να είναι σαν όπως βγήκε από το εργοστάσιο :_rock-on: :_rock-on:

Δηλαδη ζεσταθηκε το πισω, που τρωει πολυ λιγοτερα ζορια σε σχεση με το μπροστα, και γεμισε φυσαλιδες??? Τα υγρα φρενων βραζουν σε εξαιτερικα μεγαλες θερμοκρασιες, 300+°C, οποτε για να φτασουν τα υγρα τετοια θερμοκρασια, φαντασου τα σωληνακια τι θα εχουν παθει. (λιωσει) Δε με πειθει σα δικαιολογια με την καμια.

Τι αλλαγες εκανε στο μοτερ και ειδες τοσο μεγαλη διαφορα? Ρυθμισε βαλβιδες κλπ?

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μαλλον με βλεπω και μενα εκει για το σερβις των 5000 γιατι εδω στην Νικαια δεν εχω ακουσει καλα λογια για 2 εξουσιοδοτημενα της Yamaha

εγω παω στη γιαμαχα στον πειραια και ειναι πολυ ενταξει τα παιδια κανενα παραπονο.μηπως εννοεις γιαβακια-κοτεα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη ζεσταθηκε το πισω, που τρωει πολυ λιγοτερα ζορια σε σχεση με το μπροστα, και γεμισε φυσαλιδες??? Τα υγρα φρενων βραζουν σε εξαιτερικα μεγαλες θερμοκρασιες, 300+°C, οποτε για να φτασουν τα υγρα τετοια θερμοκρασια, φαντασου τα σωληνακια τι θα εχουν παθει. (λιωσει) Δε με πειθει σα δικαιολογια με την καμια.

Τι αλλαγες εκανε στο μοτερ και ειδες τοσο μεγαλη διαφορα? Ρυθμισε βαλβιδες κλπ?

Δεν έκανε κατι το extreem. Θεωρώ ότι η όλη αλλαγή οφείλεται στα λάδια. Επειδη το μηχανάκι απο τα τελευταία 6000 χιλιόμετρα τα 5000 κοντα ειναι μεσα στην αθήνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν έκανε κατι το extreem. Θεωρώ ότι η όλη αλλαγή οφείλεται στα λάδια. Επειδη το μηχανάκι απο τα τελευταία 6000 χιλιόμετρα τα 5000 κοντα ειναι μεσα στην αθήνα.

Την επομενη δοση θα τον δοκιμασω κι εγω! Ποτε δε χανεις...! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπράβο !

(μόνο με suzuki ασχολείται; )

Μονο τα καλυτερα φτιαχνει ο Σταθης !

IMG_0910_resize.jpg

Πριν δυο μερες ημουν εκει , βαλαμε το κυλινδρο-πιστονι και κανανε και ρυθμισμα βαλβιδων κτλ , τριψιμο θαλαμου καυσης , αλλαγη λαδιου+φιλτρο και νεο υγρο ψυγειου .

Ενα μεγαλο ευχαριστο ειδικα στον Θωμα που επεσε με τα μουτρα στο εργο και το πηρα μετα απο μερικες ωρες !

ΥΓ . Οσοι εχουν αυτοκολητα Motospirit μαντεψτε ποιος τα εφτιαξε... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παω στη γιαμαχα στον πειραια και ειναι πολυ ενταξει τα παιδια κανενα παραπονο.μηπως εννοεις γιαβακια-κοτεα?

ναι....για στειλε ρε φιλε την διευθυνση στον Πειραια που ειναι και διπλα και βολευει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι....για στειλε ρε φιλε την διευθυνση στον Πειραια που ειναι και διπλα και βολευει

νοταρα 65 καραμανωλης σταματης 210-4175780 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MotoSpirit και τα μυαλά στα κάγκελα παίδες... ο Στάθης είναι κορυφή. Τετάρτη πάω για το σέρβις των 48.000!!! Ήρθε η ώρα να το συμμαζέψω το κουκλί μου :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, το καλό πράμα να λέγεται αλλά στη προκειμένη περίπτωση, την δουλειά του έκανε ο άνθρωπος! Δηλαδή πρέπει να είμαστε χαρούμενοι όταν κάνει κάποιος τα αυτονόητα?! Δε λέω, μπορεί να είναι ο καλύτερος μάστορας αλλά το παράδειγμα το συγκεκριμένο ε δε νομίζω οτι ''δείχνει'' κάτι πέραν επαγγελματιμού! ΑΛΙΜΟΝΟ άμα δεν το έκανε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε παιδιά, το καλό πράμα να λέγεται αλλά στη προκειμένη περίπτωση, την δουλειά του έκανε ο άνθρωπος! Δηλαδή πρέπει να είμαστε χαρούμενοι όταν κάνει κάποιος τα αυτονόητα?! Δε λέω, μπορεί να είναι ο καλύτερος μάστορας αλλά το παράδειγμα το συγκεκριμένο ε δε νομίζω οτι ''δείχνει'' κάτι πέραν επαγγελματιμού! ΑΛΙΜΟΝΟ άμα δεν το έκανε!

+650 και ενα γιατι εβαλα και φορτιστή 12v :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα