Jump to content
Sign in to follow this  
andrewts

Πως να ''σαμαρωσω'' την καλη μου?

Recommended Posts

Ηρθε η ωρα προμηθευτω σαμαρια για τη σβουρα μου γιατι καλως ή κακως το μικρο tankbag που εχω δεν φτανει ουτε για ζητω,δεν θελω σε καμμια περιπτωση να βαλω κεντρικη ή πλαινες μπαγκαζιερες και λογω κοστους αλλα περισσοτερο επειδη με χαλαει οπτικα.

Ειμαι αναμεσα σε μερικα κομματια που ειδα στο motoraid:

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.p...roducts_id=2500

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.p...roducts_id=1979

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.p...roducts_id=1752

Εχει δοκιμασει κανεις κατι παρομοιο? να παρω τριπλη των 80+ λιτρων ή μηπως ειναι υπερβολη? εχετε να αντιπροτεινετε κατι αλλο που ξερετε?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η κεντρική δεν μου αρέσει καθόλου σε τέτοια μηχανάκια.. τα σαμάρια όμως πολύ τα πάω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η κεντρική δεν μου αρέσει καθόλου σε τέτοια μηχανάκια.. τα σαμάρια όμως πολύ τα πάω :D

Ναι εχεις δικιο απλα με κεντρικη σχεδον διπλασιαζω τα πραγματα μου, απο 40 λιτρα περιπου παω στα 80! και μετακομιση κανω που λεει ο λογος! ασε που μπορω να την κουμπωνω οποτε θελω.

Τροποποιήθηκε από τον andrewts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να πώ για αυτά αλλά εγώ χρησιμοποιώ ΑΥΤΑ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ό,τι και αν αποφασίσεις, φρόντισε να έχουν σκληρο πάτο και πλαϊνά, αλλιώς θα κρεμάνε σαν τσουβάλια.........

Καλή απόφαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν μπορώ να πώ για αυτά αλλά εγώ χρησιμοποιώ ΑΥΤΑ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ό,τι και αν αποφασίσεις, φρόντισε να έχουν σκληρο πάτο και πλαϊνά, αλλιώς θα κρεμάνε σαν τσουβάλια.........

Καλή απόφαση.

ρε παίδες επειδη δεν εχω βαλει ποτε πλαινα σαμαρια να ρωτηδω κατι. Για να βαλεις σαμαρια σε v strom650 πρεπει πρωτα να εχεις βαλει πλαινα πισω σιδερα ή μπαινουν και μονα τους? δεν θα κρεμονται χωρις σιδερα και δεν θα ακοθμπανε στην εξατμιση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Αντρεα σου ειπα να ερθεις να δοκιμασεις τα δικα μου σαμαρια...και αν σου κανουν αναλογος πρατεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρέα, μια φώτο απο τα δικά μου της Givi.

svdvdpal.jpg

Είμαι καταυχαριστημένος. Το μόνο μελανό σημείο είναι οτι όταν είναι τοποθετημένα, ''πλακώνουν'' τα πίσω φλάς και λυγίζουν. Δεν έχουν πρόβλημα αλλά όταν τα ανάβεις δεν είναι ευδιάκριτα απο όλες τις απο πίσω γωνίες και κάποιος μπορεί να μην δεί τυχόν φλασάκι που θα ανάψεις. Το ίδιο πρόβλημα όμως είχα και με τα προηγούμενα της Kappa που είχα.

Η ιδανική λύση είναι η παρακατω και είναι η επόμενη κίνησή μου μέχρι το καλοκαίρι. Τα μπράτσα της τριπλέτας, δεν επιτρέπουν τα σαμάρια να ακουμπήσουν τα φλασάκια αλλά ακόμη κι έτσι να είναι, τα βγάζεις και βάζεις τα εξτρά φλάς της φώτο(πακέτο πάν νομίζω). Και στην τελική, έχεις και έτοιμη εγκατάσταση στη περίπτωση που μπορείς κάποια στιγμή να πάρει κανονικές βαλίτσες. Είναι αίσχος οπτικά, αλλά στο ταξίδι, λίγο με ενδιαφέρει.

529FZ.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τα φοράω χωρίς κάγκελα, καλά δεμένα με τα λάστιχα που δίνει στη συσκευασία, δεν κουνιούνται ΚΑΘΟΛΟΥ.

post-4724-1238618738_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι αναμεσα σε μερικα κομματια που ειδα στο motoraid:

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.p...roducts_id=2500

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.p...roducts_id=1979

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.p...roducts_id=1752

αυτα λες να τεριαζουν σε z750?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ηθελες SV;;;;;;;;;;Πάρε τον πούλο τώρα χαχαχαχα!!!!!!

Xμ, δε θα το έλεγα.

Μια τιμιότατη αγορά που σηκώνει πολλή βελτίωση σε πολλούς τομείς και το λέω εντελώς αντικειμενικά.

Για το sv υπάρχουν τα πάντα απο εξοπλισμό ταξιδίου μέχρι racing μοντιφιές.

Στο εξωτερικό βλέπεις είναι σχεδόν όσο εμπορικό είναι στην ελλάδα το vstrom ή αν όχι τόοοσο εμπορικό τουλάχιστον όσο είναι το TDM. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aαααααααααααα, επιτέλους, έφτασαν τα γνήσια αξεσουάρ της Σουζούκι και στην Ελλάδα.....

Μπράβο Δράκε, πολύς κόσμος περίμενε με αγωνία......... :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή απόφαση.

Κι εώ αυτά έχω. Πολύ καλή επιλογή και χωράνε πολύ πράγμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω χρησιμοποιω τα oxford sport.πολύ καλα και τα έχω ήδη ~3 χρόνια.συνιστώ να τους ρίξεις μια ματιά,αν και είναι λίγο ακριβα.

ότι και αν διαλέξεις πάντως,από πάνω μπορείς να βάλεις ένα ''λουκάνικο'' (έχει η touratech αλλά και το louis.de,το motoraid δε ξέρω) το οποίο και αδιάβροχο είναι,και χωράει πολύ πράμα και δένει όπως θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ τα φοράω χωρίς κάγκελα, καλά δεμένα με τα λάστιχα που δίνει στη συσκευασία, δεν κουνιούνται ΚΑΘΟΛΟΥ.

Thanks Παναγιώτη. Θα τα δοκμάσω χωρίς σίδερα αρχικά και βλέπω στη συνέχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω τα Cameron Adelaide γιατί έχουν μεγάλη χωρητικότητα (από 2χ20 λίτρα έως 2χ40 λίτρα). Έχουν σκληρό πάτο και πλαϊνά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως εγώ που έψαχνα αρκετό καιρό κατάληξα σε ΑΥΤΑ που θα πάρω σύντομα.

Θεωρώ ότι έχουν αρκετά μεγάλη χωρητικότητα και καλή τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι Γιώργο, προσπάθησε να τα αποφύγεις. Κρεμάνε εύκολα σχετικά και ''σακουλιάζουν''. Τα έχω χρησιμοποιήσει μεταχειρισμένα και δε μου άρεσαν καθόλου(στο fazer 600 τα είχα δοκιμάσει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια που δωσατε.

Τελικα μετα απο επισκεψη στη Colori Ιωαννινων του συμφορουμιτη legolas κατεληξα σε αυτα :

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=937

Tαιριαζουν γαντι πανω στη σβουρα μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα μετα απο επισκεψη στη Colori Ιωαννινων του συμφορουμιτη legolas κατεληξα σε αυτα :

πολυ καλη επιλογη για το μοτορι σου

μπορεις να δεσεις επανω και οποιο "λουκανικο" θελεις, αν κανεις μετακομιση :D

βαλιτσα μην βαλεις, χαλαει την εικονα πολυ και δημιουργει προβληματα στο ταξιδι με πολλα χ.α.ω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ έχω τα Cameron Adelaide γιατί έχουν μεγάλη χωρητικότητα (από 2χ20 λίτρα έως 2χ40 λίτρα). Έχουν σκληρό πάτο και πλαϊνά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. :)

Eσυ βρε Αλεξανδρε τα σαμαρια τι τα θες;

Αφου απο κατασκευης το Burgman εχει πολυ χωρο :)

Εγω παντως ειδα απο κοντα του Παναγιωτη πανω στο Varadero και μου αρεσαν πολυ. Στεκονται ομορφα και ειναι αρκετα μεγαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος! Βάλε καμιά φώτο και πες εντυπώσεις... άντε να βάλουμε κι εμείς κανένα σαμαράκι στην σβουρίτσα μας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eσυ βρε Αλεξανδρε τα σαμαρια τι τα θες;

Αφου απο κατασκευης το Burgman εχει πολυ χωρο :)

Εγω παντως ειδα απο κοντα του Παναγιωτη πανω στο Varadero και μου αρεσαν πολυ. Στεκονται ομορφα και ειναι αρκετα μεγαλα.

Είμαι σπάταλος!...

Πλάκα, πλάκα έχω 55 λίτρα κάτω από τη σέλα, 52 στο πίσω βαλιτσάκι, 20 λίτρα σε τσαντάκι τούνελ (κάτι σαν το τανκ μπαγκ για εσάς που έχετε απασχολημένα πόδια) και 80 λίτρα στα σαμάρια...

Σύνολο 55+52+20+80=207 λίτρα για αποσκευές ... ακόμη και σπάταλη σε αποσκευές γυναίκα μένει ικανοποιημένη σε ταξίδι πολλών ημερών! B)

Ένας από τους βασικούς λόγους που με ζορίζει πολύ η όποια σκέψη για αλλαγή του Burgman.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα