DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 διαβαζα το θεμα απο την αρχη και ειδα που λεγατε για τα σκουπιδια που πετανε .... τωρα που ολοι θα σβησουν τα φωτα ( αμα τα σβησουν ) θα πεταξω τα σκουπιδια μου στον γειτοναι και μετα θα του βαλω και τις φονες που δεν προσεχει το περιβαλον ....το σιγουρο ειναι οτι το PC δεν θα κανει απεργια λεει οτι θα ειναι ανοιχτο να δωσει παρουσια εδω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Αυτό που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ (ανάψτε όλα τα φώτα) είναι το κλασσικό παραλήρημα του ελληνάρα. Του ζήτησαν να κάνει μια απλή συμβολική κίνηση κι ανακάλυψε αμέσως τρόπο να πει "δε φταίω εγω κυρία, ο Παναγιωτάκης μου κλέβει τις νερομπογιές". Ο κλασσικός τύπος που ενω καπνίζει μανιωδώς, έχει πεντακάθαρο τασάκι αυτοκινήτου επειδή πετάει στάχτες και γόπες απο το παράθυρο. Πίσσα και πούπουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Αυτό που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ (ανάψτε όλα τα φώτα) είναι το κλασσικό παραλήρημα του ελληνάρα. Του ζήτησαν να κάνει μια απλή συμβολική κίνηση κι ανακάλυψε αμέσως τρόπο να πει "δε φταίω εγω κυρία, ο Παναγιωτάκης μου κλέβει τις νερομπογιές". Ο κλασσικός τύπος που ενω καπνίζει μανιωδώς, έχει πεντακάθαρο τασάκι αυτοκινήτου επειδή πετάει στάχτες και γόπες απο το παράθυρο. Πίσσα και πούπουλα συμφονω απολυτα ... ειναι καθαρα μια συμβολικη κινηση που θα δειξη απλα το εύρος τις ευαισθησιας μας στα οικολογικα θεματα ... τωρα το δεν φταιω εγω φταινε οι αλλοι και δεν θα κανω το προβατο κτλ ειναι λογια παιδιαστικα κατ εμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SMOKEMAN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Λιγο απο Τσε Γκε Βαρα μου θυμιζει το γραμμα!πολυ συνωμοτικο!συμφωνω πως για μεγαλο μερος της ρυπανσης και της καταστροφης της γης ευθυνονται καποιοι <<μεγαλοι>>!εχουμε ομως και εμεις οι απλοι καθημερινοι ανθρωποι ευθυνη!τη γη δεν θα τη σωσουν απο το μαρασμο 5 ανθρωποι αλλα ολοι μας!με τη συμμετοχη του καθενος απο το μικρο σκουπιδι που πεταμε μεχρι το θερμοσιφωνο που κλεινει κανα 5αωρο ανοιχτο μεχρι,μεχρι,μεχρι........!!!ποσα χρονια πισω ειναι η ανακυκλωση στην Ελλαδα οταν σε ταινιες βλεπουμε στο εξωτερικο καδους διαχωρισμου απορριματων εδω και πολλα χρονια?σε ποσα ελληνικα νοικοκυρια αραγε ενδιαφερονται για την ανακυκλωση?ας γιατρεψουμε πρωτα την αδιαφορια και τον ωχαδερφισμο που μασ διεπουν και μετα βλεπουμε και για τον πλανητη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Η μόλυνση που θα αποφύγουμε αν σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα δε φτάνει ούτε στο ελάχιστο τους ρύπους που παράγουν τα μονοθέσια της formula 1 σε ένα σαββατοκύριακο. Για πάνε πες τους να μην πραγματοποιηθεί αγώνας f1 μια κυριακή, έτσι συμβολικά ρε παιδί μου! Εγώ γιατί να κλείσω το φως μου με τόση υποκρισία γύρω μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Παιδιά πρόβλημα..... Εκείνη την ώρα θα πηγαίνω σε μια επίσκεψη και τα φώτα στο Ζ δεν σβήνουν. Και άντε αν είναι καμιά κατηφόρα ρολάρει το μηχανάκι σβηστό, αλλιώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Σςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Ησυχια παιδια, μερικοι νομιζουν τωρα, οτι σωνουν τον πλανητη..... :kaaaala: :kaaaala: Ο πλανητης ΔΕΝ μας εχει αναγκη, ειμαστε ενα παρασιτο Εμεις τον εχουμε αναγκη, και δεν θα σωθουμε με 1 ωρα ΨΕΥΤΟοικονομιας ενω τις υπολοιπες 8640 τον παιζουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τα έχω όλα αναμμένα. Φώτα, λαμπατέρ, μπαλκόνι, φούρνο, θερμοσίφωνα, πλυντήριο και φορτίζω και τα κινητά. Τώρα που τα κλείσατε όλοι τα φώτα σας έχω όση ενέργεια θέλω για τον εαυτό μου! Μήπως να αφήσω και την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή να σπαταλάω ακόμα περισσότερο ρευματάκι; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2009 από τον adlib Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Τα έχω όλα αναμμένα. Φώτα, λαμπατέρ, μπαλκόνι, φούρνο, θερμοσίφωνα, πλυντήριο και φορτίζω και τα κινητά. Τώρα που τα κλείσατε όλοι τα φώτα σας έχω όση ενέργεια θέλω για τον εαυτό μου! Εγω λειτουργω, υπολογιστη, αρκουδισιον, θερμοσιφωνα, στεγνωτηριο(Η καταναλωση), και 2-3 λαμπες .....με την μονη διαφορα βεβαια, οτι το αρκουδισιον ειναι Inverter, και οι λαμπες μου οικονομικες των 11w, και κανω οικονομα ΟΛΟ τον χρονο, οχι για 1 ωρα και το παιζω αναρχοκομουνιστης οικολογος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 .....με την μονη διαφορα βεβαια, οτι το αρκουδισιον ειναι Inverter, και οι λαμπες μου οικονομικες των 11w, και κανω οικονομα ΟΛΟ τον χρονο, οχι για 1 ωρα και το παιζω αναρχοκομουνιστης οικολογος Μια απ'τα ίδια κι εδώ. Λαμπτήρες galux σε όλο το σπίτι και ο θερμοσίφωνας ανάβει αυστηρά για 15 λεπτά το πολύ πριν το μπάνιο. Όχι σαν μερικές γκομενίτσες που τον ανάβουνε 2 ώρες πριν το μπάνιο, και μετά 40 λεπτά με το πιστολάκι να κάνουνε μαλλί. Αλλά σήμερα τα φώτα θα τα σβήσουνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 και μετά 40 λεπτά με το πιστολάκι να κάνουνε μαλλί χαχαχαχαχαχα αυτα ειναι για τον καραφλοδαιμονα ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 χαχαχαχαχαχα αυτα ειναι για τον καραφλοδαιμονα ! :D Aυτος χρησιμοποιει 40 λεπτα την ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Aυτος χρησιμοποιει 40 λεπτα την ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη :lol: :lol: :lol: :lol: ΔΓ/ΔΑ !! :P :P :P :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Άιντε σβήστε τα πέρασε η ώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Τι να ξυρίσει ρε σεις 40 ολόκληρα λεπτά; Δεν είναι το δάσος του Σειχ σου...... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Μπορεί να δουλεύει το γυαλιστικό στο black&decker :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Μπορεί να δουλεύει το γυαλιστικό στο black&decker :D :D :D Πως νομιζεις οτι πιανει το sleap streming?!?!?!?! Αιντε ρε παιδια, τελειωσε η διακοπη? Κατουριεμαι, δεν μπορω αλλο, δεν βρισκω την τουαλετα απο το σκοταδι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 Εμείς σπίτι της κοπέλας μου (οι 2 μας) τα κλείσαμε κατά τις 8μιση απ'το γενικό, μετά από ΠΟΛΥ πρήξιμο που μου έριξε.. Και κατα τις 9 που ακούστηκε θόρυβος από μέσα με έστειλε να τα ανοίξω κακήν κακώς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 Εμείς σπίτι της κοπέλας μου (οι 2 μας) τα κλείσαμε κατά τις 8μιση απ'το γενικό, μετά από ΠΟΛΥ πρήξιμο που μου έριξε.. Και κατα τις 9 που ακούστηκε θόρυβος από μέσα με έστειλε να τα ανοίξω κακήν κακώς.. Ε την κυρα SnodeGRινα...κριμα κανα μισαωρο ακομα δεν μπορουσε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 εγω χωρις να το θελω τα ειχα ολα ανοιχτα γιατι εφτιαχνα με τον smia την μηχανη στην πιλοτη και θελαμε φως για να βλεπουμε, και ξεχαστηκαμε, οταν το πηραμε χαμπαρι ηταν πια πολυ αργα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Εγώ τα ΑΝΑΨΑ ΟΛΑ!!! Μέσα, έξω, κήπος, γκαράζ!!! Το φχαριστήθηκα μιας και το είχα κάνει μια φορά μόνο όταν κάναμε τα εγκαίνεια του σπιτιού όταν τελείωσε το χτίσιμο!... ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Εγω παλι, δεν καταλαβα τπτ.. Ηρθε ενας φιλος σπιτι, ειδαμε το ματσακι (την Εθνικη) τσιμπολογουσαμε τα μεζεδακια μας, και καποια στιγμη, (που το θυμηθηκα, στο ημιχρονο) κοιταξα εξω στους γειτονες, αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα.. Μονο κα μονο, που εκλεισαν το ρευμα σε δημοσια κτιρια και υπηρεσιες (οχι μονο εδω, αλλα παγκοσμια!) καταλαβαινει κανεις το concept.. Aπο τη μια, κλεινουν τα φωτα σε Πεκινο, Νεα Υορκη κλπ (κατοπιν ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ!) και απο την αλλη, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!! δεν υπογραφουν τις διεθνεις συνθηκες για τον περιορισμο της μολυνσης!! (Και εμεις.. οι ΗΛΙΘΙΟΙ! "Ελληναραδες", που στο φιναλε ουτε βιομηχανια εχουμε ουτε καν για γκαρσονια των επισκεπτων δεν ειμαστε ικανοι.., Ειμαστε ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ!! στην υπερμεγιστη αποδειξη ΒΛΑΚΕΙΑΣ! ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ!) Καληνυχτες...ΜΑΣ!!.. (Δεν καταλαβα, προς τι, η τοση προπαγανδα.. "Τοσα ΚW, λιγοτερα καταναλωσαμε, ως κρατος, σε μια ωρα" κλπ γραφικα.. ΜΙΑ! ωρα!! να εκλειναν ενα! εργοστασιο της ΔΕΗ! -ναι, απ'αυτα που φτυνουν καρκινο καθε μερα επι δεκαδες χρονια!- περισσοτερο "εντυπωσιακα αποτελεσματα θα ειχαμε!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Εγω παλι, δεν καταλαβα τπτ.. Ηρθε ενας φιλος σπιτι, ειδαμε το ματσακι (την Εθνικη) τσιμπολογουσαμε τα μεζεδακια μας, και καποια στιγμη, (που το θυμηθηκα, στο ημιχρονο) κοιταξα εξω στους γειτονες, αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα.. Μονο κα μονο, που εκλεισαν το ρευμα σε δημοσια κτιρια και υπηρεσιες (οχι μονο εδω, αλλα παγκοσμια!) καταλαβαινει κανεις το concept.. Aπο τη μια, κλεινουν τα φωτα σε Πεκινο, Νεα Υορκη κλπ (κατοπιν ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ!) και απο την αλλη, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!! δεν υπογραφουν τις διεθνεις συνθηκες για τον περιορισμο της μολυνσης!! (Και εμεις.. οι ΗΛΙΘΙΟΙ! "Ελληναραδες", που στο φιναλε ουτε βιομηχανια εχουμε ουτε καν για γκαρσονια των επισκεπτων δεν ειμαστε ικανοι.., Ειμαστε ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ!! στην υπερμεγιστη αποδειξη ΒΛΑΚΕΙΑΣ! ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ!) Καληνυχτες...ΜΑΣ!!.. (Δεν καταλαβα, προς τι, η τοση προπαγανδα.. "Τοσα ΚW, λιγοτερα καταναλωσαμε, ως κρατος, σε μια ωρα" κλπ γραφικα.. ΜΙΑ! ωρα!! να εκλειναν ενα! εργοστασιο της ΔΕΗ! -ναι, απ'αυτα που φτυνουν καρκινο καθε μερα επι δεκαδες χρονια!- περισσοτερο "εντυπωσιακα αποτελεσματα θα ειχαμε!!) Αυτο που τοσο απλο φαινεται σε εσενα, πιστεψε με για τους περισσοτερους ειναι ΤΟΣΟ πολυπλοκο Το 85% που λεω.... (με πμ η εξηγηση αν θες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Αυτο που τοσο απλο φαινεται σε εσενα, πιστεψε με για τους περισσοτερους ειναι ΤΟΣΟ πολυπλοκο Δυστυχως, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Για όλους αυτούς που θεωρούν ηλίθιους όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας, εκτός από το να πατάνε το πληκτρολόγιο και να γράφουν τις αντιδραστικές κοτσάνες, του στιλ όπως αυτουνού που έγραψε την προκήρυξη, έχουν να κάνουν κάποιες προτάσεις;; Αφού ήταν κίνηση βλακείας και ηλιθιότητας, κατευθυνόμενη από τους "μεγάλους" που μας ελέγχουν τα μυαλά σαν άβουλα ρομποτάκια και μας κάνουν ότι θέλουν, έχετε να προτείνετε κάτι κύριοι; Από αντίδραση ξέρει και ένα τρίχρονο παιδάκι. Από προτάσεις; Το θέμα για το περιβάλλον αρχίζει και τελειώνει από το ρεύμα; Αυτό πιστεύετε; Γράφει ο μέγιστος π@π@ρας ότι δεν του δίνουν περιθώρια επιλογών. Έχει πάρα πολλά, αρκεί να τα ψάξει. Αν όμως θέλει να το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία, ας μην παραπονιέται. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρο μας, και ας αποφασίσουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε. Ας αλλάξουμε πρώτα τον τρόπο σκέψης μας και θα μας είναι πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Για όσους έχουν παιδιά ή θέλουν να κάνουν ο προβληματισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος για τις αλλαγές στο κλίμα. Σε πολλούς που έχουν στο μυαλό τους την θεωρία "Μέχρι το 2050 που τα πράγματα θα είναι σκατά εγώ θα έχω γεράσει. Τι με νοιάζει τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Ας βρουν την λύση τότε. Εγώ θα πάω για καφέ με την παρέα, και δεν με παρατάτε". Φταίνε οι μεγάλες εταιρείες πετρελαίου; Αγόρασε μικρού κυβισμού αυτοκίνητο ή μηχανή να εκπέμπει λιγότερους ρύπους. Πάρε ποδήλατο για τις μικρές σου μετακινήσεις. Βάλε χέρι σε όποιον δεις να σπαταλάει άσκοπα το νερό. Έκαψαν κάποιο δάσος, μπορούμε να συμμετάσχουμε στην αναδάσωση του. Μπορείς να δηλώνεις το παρών σε διαδηλώσεις, και όχι μόνο στον καφέ και την εκδρομή. Μπορείς να σταματήσεις τις αγορές σου από πολυεθνικές και επώνυμα καταστήματα και προϊόντα. Δεν μπορεί να ανεβαίνει η τιμή σε ένα προϊόν, να κράζουμε, αλλά να το αγοράζουμε μετά γιατί μας αρέσει και τι να κάνουμε. Μην είμαστε μόνο αντιδραστικοί. Ας γίνουμε δραστικοί. Και πολλοί καλά κάναμε όσοι πήραμε μέρος στην συμβολική αυτή κίνηση στην "Ώρα της Γης". Κανείς δεν είπε πως σωθήκαμε μετά από αυτό. Να αφυπνιστούν και άλλοι ήταν το νόημα. Με την σκέψη όμως ορισμένων, όπως αυτουνού που έγραψε την αηδία της πρώτης σελίδας, ακόμα και αυτοί που είναι τις τελευταίες μέρες στο Λονδίνο στην διάσκεψη των G20 και διαμαρτύρονται, είναι ηλίθιοι και κατευθυνόμενοι. Έλεος δηλαδή. Την έκαναν σημαία την την αντίδραση του και την δημοσίευσαν. Ας ξεκολλήσουμε από τον καναπέ μας και την οθόνη μας, και αναλάβουμε όλοι μας μικρές πρωτοβουλίες. Η επανάσταση του καναπέ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2009 από τον Speed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες