Jump to content
Μενιδιάτης

Αναψτε ΟΛΑ τα φωτα το Σάββατο το βράδυ!

Recommended Posts

Ελεος ειναι το αρθρο απλα.... πο τι ατομα κυκλοφορουνε γαμωτο.... μεχρι και εκει βρικανε θεωριες συνομοσιας....... ουυυστττττ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
«Κωλολέει» να έχεις ανέβει στην Πάρνηθα, εκεί στη δεύτερη στροφή που έχει το κιόσκι, και να παρακολουθήσεις πόσα φώτα θα σβήσουν στο Λεκανοπέδιο...

Μάγκα μου καλή ιδέα :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
+1000 για το κειμενο.

θα κλεισουν τα φωτα μερικοι και ετσι θα γινουν οικολογοι.

το παν ειναι να σκευτεσε το περιβαλλον καθε μερα και να μην λειτουργεις σαν γουρουνι.

ποσες φορες εχω κυνιγησει αυτοκινητο που πεταξε σκουπιδια κατω για τον κραξω!

Απλα το ξαναπιανεις και το πετας μεσα

Επιαης εχω κανει καταγγελια σε καποιον που πεταξε το τσιγαρο του εξω απο το παραθυρο, πανω στην Πεντελη

Ειπαμε, ΟΧΙ οικτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα εκεί είναι το όλο θέμα.

Σβήσε μια ώρα το φώς και κοιμήσου ήσυχος! Το έκανες για σήμερα το "καθήκον" σου

Ντάξ, συμβολικό είναι το σβήσιμο φίλε για αυτούς που θέλουν να δείξουν κυρίως στον εαυτό τους οτι ''κάτι έκανα να δείξω πως ενδειαφέρομαι''. Σβήνεις τα φώτα και αφήνεις να καίει το ψυγείο, μαγειρεύεις για αύριο, το πλυντήριο δουλεβει και φυσικά σαν κλασική ωρα του ντούζ θέλεις και ζεστό νερο οπότε μια μλκία και μισή κάνεις :P Αλλά οκ και το κείμενο χρησημοποιεί αλήθειες αλλά πετάει και χοντρές πατάτες. Δεν είπα οτι θα κοιμάμαι ήσυχος αν κάνω κάτι απο τα 2...

Ήσυχος δεν μπορεί να κοιμάται κανείς. Όλοι κάτι κάνουμε.. Μέσα μεταφοράς, συσκευές κατανάλωσης ενέργειας, χαρτί οχι πάντα ανακυκλωμένο κτλ κτλ. Λογικό είναι αφού πλέον δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε έστω και βασικές ανάγκες χωρίς αυτά.

Τέλος να πω οτι συμβολικά ίσως κλείσω τα φώτα αλλά επειδή δεν εχω δεί το πρόγραμμα ακόμα δεν ξέρω αν παίζει ο Θρύλος τέτοια ωρα.... Απο την άλλη πόσο φως βγάζει μια LCD πια...? :P ;)

Τροποποιήθηκε από τον RIDERGr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά έμαθε κανείς?

Ποια φώτα θα σβήσουμε?

Τα μέσα ή τα έξω? :whistling:

Έχει κανείς σας την εντύπωση ότι οι "αρχηγοί" του κόσμου έχουν ενεργοοικονομικούς λαμπτήρες στα "σπιτάκια" τους?

Ότι έχουν ηλεκτρικά ή έστω υβριδικά οχήματα για να κυκλοφορούν κι όχι βενζινο-πετρελαιοκίνητα?

Ότι ανακυκλώνουν τα σκουπίδια τους ή ακόμα χειρότερα κομποστοποιούν τα οργανικά τους απόβλητα όπως μου ζητούν εμένα να κάνω?

Ότι τελικά θα σβήσουν τα φώτα (έστω και συμβολικά, αν και δεν αντιλαμβάνομαι τον συμβολισμό υπ' αυτό το πρίσμα) για μια ώρα?

χα...

Μόλις έπεσε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό φυλλάδιο που μιλάει για χρήση ποδηλάτου, ανακύκλωση, ΜΜΜ, και προτείνει (τι ειρωνεία;) τη σωτηρία του πλανήτη πάνω σε ολόλευκο χαρτί...

Τροποποιήθηκε από τον nio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο πολιτισμός μας τελειώνει, όταν πέφτει το ρεύμα anarchyp.gif

:popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον prodigy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blogger_27.html

ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πιστευω οτι όντως εμεις οι απλοι πολιτες δεν εχουμε τοσο μεγαλο μεριδιο ευθύνης για την καταστροφή και την μολυνση του περιβαλλοντος αφου ειμαστε ουτως η άλλως δέσμιοι μιας ρυπογονου παραγωγης ενεργειας οπου μας την εχουν επιβάλει οι ''μεγαλοι'' οπου και σε αυτους με την σειρα τους τους το εχει επιβαλει ενα απο τα χαρακτηριστικα τις ανθρωπινης φυλης.... Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ!

να τα σβησουμε η να τα αναψουμε?

μας συμβουλευει λοιπον ο κυριος ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ να κρατησουμε ανοικτα τα φωτα γιατι '' Αυτοί οι μεγάλοι και ισχυροί έχουν την επιλογή της επιβολής μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας αλλά εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα της χρήσης μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας.''

εγω παλι θα τους συμβουλευα να ανοιξουν απλα το μυαλο τους και να ΔΟΥΝ οτι σβηνοντας τα φωτα ουσιαστικα δειχνουμε στους μεγαλους μια νεα τεραστια αγορα ετοιμη να χρησιμοποιηση τις ''νέες μη ρυπογονες τεχνολογιες'' και οτι με αυτον τον τροπο θα χρησιμοποιησουμε την ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥς για να εχουμε εναν καθαροτερο πλανητη για εμας και τις μελοντικες γενιες!

μετα τιμης ...κυριε ΟΣΑΝΔΡΕ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλειστο βρε μ@λ@κ@ ΕΛΛΗΝΑ το φως!!!

Ουτως η αλλιως καθε Σαββατο που βγαινεις με την γκομενα στις 11-12.00 με την γκομενα η με φιλους για ποτο και γυρνας στις 5-6.00 τα ξημερωματα σβηστα ειναι τα φωτα στο σπιτι!!!

Καθε Σαββατο που φερνεις την γκομενα σπιτι να την γα@%σεις με ανοικτα φωτα την γ@%#μας???Με σβηστα την γ@#$μας!!!

Απλως σου ζητησαμε να κατεβασεις το γενικο για 1 ωρα!!!

Τι μου αναφερετε μ@λ@κιες λογους ρε παιδια!!!Ε ρε παιδι μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά και από εμένα. Να παρατηρήσω τα εξής σε σχέση με το παραπάνω κείμενο:

1) δεν έχει κανένα μα κανένα επιχείρημα για να στηρίξει αυτά που λέει

2) χρησιμοποιεί ύβρεις γι αυτούς που δεν συμφωνούν με την άποψη του και

3) σύμφωνα με αυτό:

"ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΟΡΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ."

οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν απολίτιστοι κι ας κατάφεραν να δείξουν το δρόμο σε όλο τον τον κόσμο και ας αναφερόμαστε ακόμα στα επιτεύματα τους διότι σε αυτά στηριζόμαστε για να συνεχίσουμε με νέες ανακαλύψεις.

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση αναφέρομαι στο κείμενο και στον συγγραφέα του.

εγω πιστευω οτι όντως εμεις οι απλοι πολιτες δεν εχουμε τοσο μεγαλο μεριδιο ευθύνης για την καταστροφή και την μολυνση του περιβαλλοντος αφου ειμαστε ουτως η άλλως δέσμιοι μιας ρυπογονου παραγωγης ενεργειας οπου μας την εχουν επιβάλει οι ''μεγαλοι'' οπου και σε αυτους με την σειρα τους τους το εχει επιβαλει ενα απο τα χαρακτηριστικα τις ανθρωπινης φυλης.... Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ!

να τα σβησουμε η να τα αναψουμε?

μας συμβουλευει λοιπον ο κυριος ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ να κρατησουμε ανοικτα τα φωτα γιατι '' Αυτοί οι μεγάλοι και ισχυροί έχουν την επιλογή της επιβολής μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας αλλά εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα της χρήσης μιας μή ρυπογόνας τεχνολογίας.''

εγω παλι θα τους συμβουλευα να ανοιξουν απλα το μυαλο τους και να ΔΟΥΝ οτι σβηνοντας τα φωτα ουσιαστικα δειχνουμε στους μεγαλους μια νεα τεραστια αγορα ετοιμη να χρησιμοποιηση τις ''νέες μη ρυπογονες τεχνολογιες'' και οτι με αυτον τον τροπο θα χρησιμοποιησουμε την ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥς για να εχουμε εναν καθαροτερο πλανητη για εμας και τις μελοντικες γενιες!

μετα τιμης ...κυριε ΟΣΑΝΔΡΕ.

+1000000000000000000000000000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κλειστο βρε μ@λ@κ@ ΕΛΛΗΝΑ το φως!!!

Ουτως η αλλιως καθε Σαββατο που βγαινεις με την γκομενα στις 11-12.00 με την γκομενα η με φιλους για ποτο και γυρνας στις 5-6.00 τα ξημερωματα σβηστα ειναι τα φωτα στο σπιτι!!!

Καθε Σαββατο που φερνεις την γκομενα σπιτι να την γα@%σεις με ανοικτα φωτα την γ@%#μας???Με σβηστα την γ@#$μας!!!

Απλως σου ζητησαμε να κατεβασεις το γενικο για 1 ωρα!!!

Τι μου αναφερετε μ@λ@κιες λογους ρε παιδια!!!Ε ρε παιδι μου...

Γιατί ρε Στέλιο να το κλείσω το φως;

Ποιος μου το ζητάει;

Τι θα κάνει αυτός που μου το ζητάει;

Δεν είναι υποκριτικό;

Κλείστο εσύ ο μικρός το φως, επειδή εγώ είμαι μεγάλος και δεν μπορώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε Στέλιο να το κλείσω το φως;

Ποιος μου το ζητάει;

Τι θα κάνει αυτός που μου το ζητάει;

Δεν είναι υποκριτικό;

Κλείστο εσύ ο μικρός το φως, επειδή εγώ είμαι μεγάλος και δεν μπορώ.

Γέρασες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε Στέλιο να το κλείσω το φως;Γιατι ουτως η αλλιως θα βγεις πιο μετα για ποτο αρα θα ειναι κλειστα τα φωτα στο σπιτι!!Καλο???

Ποιος μου το ζητάει;Κανεις δεν σου το ζηταει και κανεις δεν σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο!!!

Τι θα κάνει αυτός που μου το ζητάει;Τιποτα δεν θα κανει αυτος που σου το ζηταει γιατι πολυ απλα εισαι και εσυ ενα ον που ρυπαινει την ατμοσφαιρα με τα καυσαερια του με το να εχει ολες τις συσκευες στο σπιτι του σε κατασταση αναμονης και πολλα αλλα και θα επρεπε να κοιτας τον εαυτο σου γιατι ολα τα παραπανω και εσυ τα προξενεις!!!

Δεν είναι υποκριτικό;Οχι δεν ειναι...δεν βρισκω το λογο να ειναι γιατι ετσι αρχιζει παντα κατι να πηγαινει προς το καλυτερο!!!

Κλείστο εσύ ο μικρός το φως, επειδή εγώ είμαι μεγάλος και δεν μπορώ.Φυσικα και θα το κλεισω...

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΨΩ. Εχω μυαλό, κρίση, λογική και δε χρειάζομαι ΚΑΝΕΝΑΝ να μου υποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Οχι, δεν θα βγω αύριο το βράδυ, αλλά κι αν έβγαινα θα ήταν δική μου επιλογή και όχι προτροπή κάποιου άλλου. Το δικαίωμα της επιλογής.

- Δεν είπα για μαχαίρι στο λαιμό. Αλλά κάποιος το ζητάει. Κάποιος το σκέφτηκε και κάποιος το πρότεινε. Γιατί λοιπόν δεν χρησιμοποιεί τις δικές του δράσεις και πρωτοβουλίες για να μας πείσει; Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα.

- Βεβαίως είμαι κι εγώ ένα ρυπογόνο ον. Αλλά το ψυγείο μου, και το φωτάκι στο δωμάτιο του μωρού που μένουν ανοιχτά όλη τη νύχτα, δεν νομίζω οτι ρυπαίνουν το περιβάλλον περισσότερο από τα φουγάρα και τα απόβλητα των εργοστασίων.

- Οσες φορές κλείσαμε τα φώτα στο παρελθόν, είδες κάτι να πηγαίνει προς το καλύτερο; Μήπως έτσι καταφέρουμε και πείσουμε και τους μεγάλους να κάνουν το ίδιο;

Αλήθεια, πόσα νοικοκυριά θα κλείσουν τα φώτα και πόση ενέργεια θα εξοικονομίσουν; Με πόσα λεπτά διακοπής της λειτουργίας του ένα μεγάλο εργοστάσιο θα εξοικονομίσει την ίδια ενέγεια;

- Γιατί αυτή η οικολογική κίνηση αφορά το σπίτι του καθενός και όχι την επιχείρηση του;

Δεν ψάχνω να βρω συνομοσίες πίσω σπό αυτή την κίνηση, όμως δεν φτάνει. Δεν είναι αρκετή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι λέω πως θα κλείσω το φως αλλά ρωτάω:

Θα σβήσουν τα φώτα στα δυόδια (να περνανε τα αυτοκίνητα ελεύθερα?)

Θα σβήσουν τα φώτα τα πολυτελή καταστήματα?

Θα σβήσουν τα φώτα στα δημόσια κτιρια?

Θα κλεισουν όλεσ οι ηλεκτρικές συσκευές (ή θα κλείσω το φώς θα εχω ανοιχτό θερμοσύφωνα και κλιματιστικο)?

Θα κλεισουν οι δήμοι τον φωτισμό?

Θα κλεισουν τα φωτα όλα τα καναλια ωστε να μην μεταδίδουν τίποτα για μία ωρα?

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ολοι αυτοι που μου το ζητάνε τι θα κάνουν?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γεια χαρά και από εμένα. Να παρατηρήσω τα εξής σε σχέση με το παραπάνω κείμενο:

1) δεν έχει κανένα μα κανένα επιχείρημα για να στηρίξει αυτά που λέει

2) χρησιμοποιεί ύβρεις γι αυτούς που δεν συμφωνούν με την άποψη του και

3) σύμφωνα με αυτό:

"ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΟΡΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ."

οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν απολίτιστοι κι ας κατάφεραν να δείξουν το δρόμο σε όλο τον τον κόσμο και ας αναφερόμαστε ακόμα στα επιτεύματα τους διότι σε αυτά στηριζόμαστε για να συνεχίσουμε με νέες ανακαλύψεις.

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση αναφέρομαι στο κείμενο και στον συγγραφέα του.

συμφωνω απόλυτα. η ελλειψη επιχειρηματων οργιαζει πλεον στο ιντερνετ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eγω εκεινη την ωρα που ειναι το σκηνικο "σβηνω φωτα" εχω κανονισει να βρισκομαι σε ενα χωρο με τρεις Ρωσσιδουλες και θα παιξουμε "τυφλομυγα" ,με τη συμφωνια "αν σε πιασω τη γ@μησες"...Με σεβασμο στο περιβαλλον...παντα! :_innocent:

pou tis vrikes re mathosala ?????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να τις βρείς είναι εύκολο.

Πρόσεχε στην ηλικία σου Κώστα τρείς είναι πολλές. Και οι Pωσσίδες είναι ντούρες :P :P :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μη ψαρώνετε.. Το να κλείσουμε τα φώτα για μια ώρα δεν είναι πρωτοβουλία της WWF και τέτοιες χαζομάρες. Οι εταιρείες κατασκευής κεριών το σκέφτηκαν μπας και βγάλουν κανα φράγκο ένεκα οικονομικής κρίσης... :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OXI ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΩ ΟΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΝΑ Γ@@#@# ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ

ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

ΤΙ? ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ?? ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

ΤΙ? ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!

ΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ!!!

ΤΙ? ΠΗΡΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ? ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ.....!!!!

ΡΕ ΔΕ ΜΕ Γ@@^#^ ΛΕΩ ΓΩ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ!!!

ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΉΡΩΝΩ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζομαι κανέναν να μου επιβάλλει τι θα κάνω σπίτι μου. Ξέρω και μόνος μου να κάνω οικονομία ρεύματος (και ενέργειας κατ' επέκταση) κυρίως για την τσέπη μου, ανάβοντας μόνο αυτά τα φώτα που χρειάζομαι (αν τα χρειάζομαι), ανάβοντας τον θερμοσίφωνα για όση ώρα χρειάζεται όταν θέλω να κάνω μπάνιο, ανοίγοντας την τηλεόραση μόνο όταν θέλω να δω κάτι, κι όχι να την έχω ανοιχτή απλά να μου απασχολεί τ' αυτιά μου ενώ κάνω άλλες δουλειές στο σπίτι, κτλ.

Οι καθημερινές μου ανάγκες σε ρεύμα είναι μηδαμινές μπρος στις "ανάγκες" όλων αυτών που μας ζητάνε να σβήσουμε τα φώτα μας. Έτσι λοιπόν, ας σβήσουν τα φώτα τους όλοι οι μεγάλοι καταναλωτές, κι ας αφήσουν τα χρεωμένα νοικοκυριά στην μιζέρια τους. Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα που μας ζητάει να σβήσουμε τα φώτα, τι σημαίνει οικονομία! Αη στο διάολο πια με τους κάφρους που έχουν καταστρέψει το περιβάλλον και θέλουν να βγάλουμε εμείς πάλι το φίδι απ' την τρύπα.... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pou tis vrikes re mathosala ?????????

Σε φυλλαδιο...(για το περιβαλλον ντε... :D )

Το να τις βρείς είναι εύκολο.

Πρόσεχε στην ηλικία σου Κώστα τρείς είναι πολλές. Και οι Pωσσίδες είναι ντούρες :P :P :P :D

Ετσι...να ξανανοιωσουμε και οι μεγαλυτεροι... :lol:

Παντως περα απο την πλακα,εμενα οσο περνα απο το χερι μου ειμαι θετικος σε καθε ευκαιρια για συμβολη στο ΦΛΕΓΟΝ θεμα Save the Planet... το θεμα ειναι ρε γαμωτο οτι αυτοι που πραγματικα ευθυνονται στο μεγαλυτερο μεριδιο για αυτη την περιβαλλοντικη καταντια,δεν ιδρωνει το αυτι τους... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα