lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Γεία σας παιδιά και καλώς σας βρήκα διαβάζω εδώ και 1-2 μηνές το forum σας μια που βρήκα χρόνο ( αργεί ακόμα η εξεταστίκη ) είπα να γραφτώ να το κανώ το sing up. Καταρχήν να ξεκινήσω από την αρχή..είμαι η Στεφανί και το Μαΐο κλείνω τα 21 οπότε και θα πάρω το δίπλωματακι..σαν fan των moto έχω αρχισεί να ψάχνομαι για την πρώτη μου μηχανή. Το κακό με εμένα ειναί οτι ειμαί λίγο πανώ απο 1.60 και στα 50 κίλα.Πράγμα που ισώς να με δυσκολέψει οσο αναφόρα την αγορά ενός enduro γύρω στα 250cc.Από εξοπλισμό εχώ οτι χρειάζεται καθώς ειμαί αρκετό καιρό συνοδηγός.Περιμένω γνώμες. ΤΗΑΝXXxx anyway..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 καλως την .... αρχικα πες ποσα λεφτα διαθετεις. γενικα δες για ninja 250 η cbf 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Καλώς ήρθες ! Σωστός ο gee. Επίσης το YBR250 ,αν και σε κόβω για οn-off τύπισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 κοίτα γυρώ στο 1500 με 2000 λέω να το παίξω.Αν καί μου αρεσεί η πιο street φάση που μου προτείνεις λεώ να το αφησώ για αργότερα αγοράζοντας κάποιο 600αρι (Great expectation-ducati monster)..κάτι σε 2χρονο όχι?αλήθεια μπορώ να τα χαμηλώσω? street και πάλι street.Στα ίδια κύβικα με τον Dani Pedrosa ειμαί..χιχιχιχ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 διχρονο δεν θα στο προτεινα οπως επισης δεν θα σου προτεινα και να το χαμηλωσεις. δοκιμασε να οδηγησεις καποιο εντουρο 250 και αν δεις οτι δεν τοτε πηγαινε για cbf η ybr. αλλιως xr250 και ttr250 ειναι ωραια και αξιοπιστα μηχανακια που παιζουν στα λεφτα που θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Καλωσήλθες στην παρέα μας μικρή Εωσφορίνα! Ενα ΧR250 πιστεύω οτι θα σου πηγαίνει γάντι και οτι θα το βρείς και στα λεφτά που διαθέτεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 ttr εχώ βρεί και σε καλές τιμές.Ποίο μοντέλο μεταξύ '97 και '04 θεώρητε το καλύτερο..?Εχει αισθητά μεγαλύτερες διαφορές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 για ΤΤR δεν ξερω να σου πω λεπτομερειες ,εννοειται οτι οσο πιο καινουριο τοσο καλυτερο να το αγορασεις ,φυσικα εαν ειναι σε καλη κατασταση. για XR παντως απο 97 και μετα στην ουσια ειναι ολοιδια τα μηχανακια αν εξαιρεσεις τα πλαστικα και οτι τα μοντελα 99 και μετα (κοκκινα) μπορουσες να ρυθμισεις το ελατηριο της μπροστινης αναρτησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Το xr εχώ διαβάσει οτι ειναί αρκετά πιο σκλήρο σαν μηχανάκι εχεί οντώς τόσο αισθητή διαφορά..thanx gia to kalosorisma karaflodaimon.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Καλώς μας ήρθες λοιπόν δαιμωνισμένη Στεφανί!!! Μιας και σε κόβω για ον-οφού προτείνω χαλαρά ΤΤ-R 250 αρκεί να σε βολεύει. Διαφορετικά YBR250 ή CBR250 αλλά αν και το 1ο είναι λίγο πιο ομορφούτσικο είναι και λίγο πιο ακριβό οπότε ίσως δεν αξίζει η χρηματική διαφορά (μόνο για εμφάνιση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 μαλλον για ttr το κόβω και εγώ.Βεβαία οπώς προείπα εχώ πέτυχει κατι ευκαίριες κατα καιρούς με κατι monsterακια..ολοί ομώς με αποτρέπουν.Τα κλασσικά με τα ιταλικά..Τα derbi ta 125aria είναι καλά σαν option? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το xr εχώ διαβάσει οτι ειναί αρκετά πιο σκλήρο σαν μηχανάκι εχεί οντώς τόσο αισθητή διαφορά..thanx gia to kalosorisma karaflodaimon.. μηπως αυτος που σου ειπε οτι ειναι σκληρο εννοουσε σκληρο καρυδι?γιατι σκληρο απο θεμα αναρτησεων δεν...ειδικα η πισω ειναι πληρως ρυθμιζομενη και την κανεις απο λαστιχο κουτσουρο ,οτι σε βολευει.στο λεω ως πρωην κατοχος XR Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Ίσως καλύτερα ένα 250άρι. Τα 125άρια σε αυτή τη κατηγορία είναι ψόφια. Απο την άλλη σίγουρα είναι καλό σχολείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 το θέμα θα παιχτεί μάλλον τι από τα 2 θα βρώ σε καλύτερη κατάσταση..για το derbi πάντως και το aprilia to rs έχω ακούσει οτι πάνε κομμάτια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 καλως ηρθες και καλως μας βρηκες.θα σου προτεινα ttr αυτο εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.η επιλογη δικη σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 μαλλον για ttr το κόβω και εγώ. Κι εγώ λέω ότι το ΤΤ-R είναι καλό μηχανάκι. Αρκεί να ταιριάζει με το ύψος σου και να νιώθεις άνετα οδηγώντας το. Κάνε το ένα test-άκι πάντως, για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Μόνο οδηγώντας ένα μηχανάκι, μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Καλώς ήρθες στο mybike. Είναι τιμή για ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ η συμμετοχή - άποψη και των γυναικών. Καλή επιλογή και μπόλικα ταξιδιάρικα χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Καλώς όρισες διαολάκι! Καλά ποσταρίσματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 καλωσόρισες πρώτα απ΄όλα και καλά ποσταρίσματα. γιατί δεν κοιτάς το CBF125? είναι παρόμοιο με το στυλ που θέλεις να μεταπηδήσεις αργότερα, οικονομικό σε αγορά και σε συντήρηση, και πολύ φιλικό σε νέους οδηγούς. επίσης δε νομίζω να σου δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα με το ύψος που αναφέρεις. α! το άλλο σου το είπα; έχει μόνο 2340 ευρώπουλα ολοκαίνουριο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Paidia thanx gia thn antapokrish!Pragmatika vohthate..cbf den kserw gt pame allou..m thymizei ligo papi to pragma..an k ta honda einai panta aksiopisth lush!twra opws leei k o aigoploos paizei k thema k to upsos k oti eimai 50kila (oute glx na hmoun) tespa pws sas fainetai to crm???? p.s.Glad 2 b here as woman (future) moto rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 καλως ηρθες στεφανι,πολυ ωραιο το νικ σου,υπεροχο πραγματικα.η δικια μου προταση ειναι ενα kawasaki d-tracker 250, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Στεφανί καλωσήρθες Εγώ θα σε απογοητεύσω και θα το κάνω για την ασφάλεια σου. Κατα την δική μου άποψη τα ον οφφ εντουράκια 250άρια που υπάρχουν πλέον στην αγορα είναι αρκετά ψηλά σε αντίθεση με το ύψος και την πληθώρα των 125cc αλλα και των παλαιών ψευδοεντούρο 250cc. Προσωπικά δίνω πολύ μεγάλη σημασία στο πόσο πατάς στο έδαφος με την μηχανή, πράγμα αρκετά σωτήριο στο να αποφύγεις πολλές πτώσεις. Απο όσο γνωρίζω το ttr είναι ένα μηχανάκι που τείνει σε off road και πρέπει να έχει ύψος σέλας γύρω στους 90 ποντους. Είσαι σίγουρη πως με το ύψος 1.60 που έχεις , οτι θα μπορέσεις να πατάς κάτω ακόμα και στις μύτες ? Δεν ξέρω βέβαια το συγκεκριμένο μηχανάκι αν και πόσο μπορεί να χαμηλώσει, αν και δεν θα στο πρότεινα. Θα σου πρότεινα εφόσον είναι η πρώτη σου μηχανή, αλλα και εφόσον σου αρέσει και το street να κινηθείς είτε σε κάτι ποιο στριτάδικο είτε σε εντουράκι 125 αν δεν θές να πάς σε σκούτερ. Επίσης δεν θα σου πρότεινα να πας απευθείας σε κάτι μεγάλο πχ 600αρι για πρώτο μηχανάκι, διότι εκτος του ύψους παίζει ρόλο και το βάρος το οποίο πάνω απο τα 250cc αυξάνει αρκετά και θέλει εξοικιωση και συνήθεια προς αποφυγήν ατυχημάτων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 αλλιως xr250 και ttr250 ειναι ωραια και αξιοπιστα μηχανακια που παιζουν στα λεφτα που θες. Συμφωνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 twra opws leei k o aigoploos paizei k thema k to upsos k oti eimai 50kila (oute glx na hmoun) tespa pws sas fainetai to crm???? Το CRM καλο μηχανακι ειναι αλλα εχουν περασει τα χρονια του,και σαν δίχρονο που ειναι θα σε ταραξει στις ζημιες,προτιμησε κατι σε 4χρονό,DR 200cc-250cc πιστευω ειναι η ιδανικη μοτό για σενα για αρχη. Μην ανησυχεις για το υψος δεν νομιζω να εχεις προβλημα,μαγκιά απαιτει λιγο στην αρχη να μην το φοβηθεις και να αρπαξεις τον ταυρο απο τα κερατα (το μηχανακι απο το τιμονι) με θαρρος και οχι φοβο οδηγεις τα παντα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 magia..arketei ,tharros pistew tha to vrw.Dr omws den exw vrei 4 sale.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες