Rinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Καλημέρα παίδες Έχει κάποιος από εσάς εισάξει μηχανή από το εξωτερικό Γερμανία η Αγγλία. Ειδικά από Αγγλία τώρα με την τιμή της στερλίνα νομίζω συμφέρει αρκετά. Αν το έχει κάνει κάποιος η ξέρει κανείς λεπτομέρειες μοιραστείτε τις μαζί μας. Σκεφτουμαι για R1200GS. Έριξα μια ματία και φαίνεται ότι από γερμανία δεν είναι και τόσο πιο φτηνές αλλά από Αγγλία έχει μεγάλη διαφορά ειδικά σε μεταχειρισμένες σημ. μένω κύπρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας. δες πρώτα εδώ έναν οδηγό (βέβαια λέει για Γερμανία) και μετά εδώ, εδώ και εδώ παρόμοια θέματα ο ΑLX έχει εμπειρία σε τέτοιο θέμα. περίμενε να το δει και θα σου απαντήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πάντως ρε παιδιά χωρίς διαθεση σπαμ, έβλεπα σε ένα περιοδικό ειδικά μια προσφορά Kawasaki ΖΧ-6R του 08' σε μαγαζί της Αγγλίας περίπου 5,500 λίρες (καινούργιο).. Με την τρέχουσα ισοτιμία της λίρας δηλαδή κάτι ψιλά πάνω απο 5000€.. Πόσο να κοστίζει όλη η διαδικασία μεταφοράς και εκτελωνισμού?? Τρελές ευκαιρίες για όποιον έχει όρεξη για λίγο τρέξιμο.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2009 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Το έιπαμε και αλλού.................. Προσέχετε την μετατροπή σε άλλα νομίσματα............. Σήμερα οι 5.500 Λίρες Αγγλίας, έιναι πάνω απο 6.000? 'Οταν 1 Λίρα = 1.1? τότε, για να μετατρέψουμε τις Λίρες σε Ευρώ πολλαπλασιάζουμε τις Λίρες με 1.1................ 5.500Χ1.1=6.050? Απλή αριθμητική............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Το κακό εδώ στην Κύπρο όταν εισαχθεί όχημα μεταχειρισμένο η καινούριο πρέπει να πληρώσεις κάτι που ονόμασαν φόρο κατανάλωσης. Μόνο δεν πληρώνεις το φόρο αν είναι μηχανή κάτω από 600cc. Παραβιάζει τις αρχές της διακίνησης εμπορευμάτων εντός της Ε.Ε. και έχει δεχθεί επανηλημμένα συστάσεις η Κυβέρνηση από την Ε.Ε αλλα στα φρύδια τους εδώ. Είδες τι γίνεται όταν ελέγχουν την Κυβέρνηση και τους βουλευτές μερίκοι χεσολίριδες? Πάντως ακόμα και έτσι συμφέρει πιστεύω αφού εδώ η αντιπροσωπέια στην Κύπρο είναι κανονική κλεψιά. Η R1200GS η βασική έκδοση χωρίς σχεδόν κανένα εξτρα έχει 17000 ευρουλάκια Βασικά το καλοκαίρι θα είμαι κανένα μήνα Γερμανία και άρχισα να σκέφτομαι αν μπορώ να κανονίσω κάτι Ευχαριστώ για τους συνδέσμους έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση αλλά δεν τους βρήκα πριν ποστάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Το έιπαμε και αλλού.................. Προσέχετε την μετατροπή σε άλλα νομίσματα............. Σήμερα οι 5.500 Λίρες Αγγλίας, έιναι πάνω απο 6.000? 'Οταν 1 Λίρα = 1.1? τότε, για να μετατρέψουμε τις Λίρες σε Ευρώ πολλαπλασιάζουμε τις Λίρες με 1.1................ 5.500Χ1.1=6.050? Απλή αριθμητική............. Παναγιωτη αμα ειναι ninja 636 2008 στο κουτι του και παλι τσαμπα ειναι 6.000 ευρω, εδω στην Ελλαδα με 6 χιλιαρικα δεν παιρνεις ουτε του 2005 636 με 30.000-40.000 χιλιομετρα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 στην κύπρο δεν έχουν άκρες με αγγλία; το λέω γιατί έχω αρκετούς φίλους κύπριους και μου λένε συνεχώς για περιπτώσεις (αυτοκινήτων) όπως jaguar και ferrari τα οποία τα φέρνουν από αγγλία. (π.χ. έβλεπα σε μία μάντρα στην πάφο πριν από ένα μήνα ένα jaguar x-type μεταχ., το οποίο ο τύπος το πούλαγε 12.000 ευρώ, και αυτός δεν ήταν η εξαίρεση. αυτός ήταν ο μέσος όρος που πούλαγαν αυτό το αυτοκίνητο...) άσε που εκεί πέρα έχετε και αρκετά κονέ (πάλι για αυτοκίνητα ξέρω) και τα φέρνετε κατ'ευθείαν από japan (κάτι που το ζηλεύω αφάνταστα). το 80% των ΤΟΥΟΤΑ που έβλεπα στους δρόμους είχαν το σήμα της ΤΟΥΟΤΑ ιαπωνίας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Παναγιωτη αμα ειναι ninja 636 2008 στο κουτι του και παλι τσαμπα ειναι 6.000 ευρω, εδω στην Ελλαδα με 6 χιλιαρικα δεν παιρνεις ουτε του 2005 636 με 30.000-40.000 χιλιομετρα. :) Καμμιά αντίρρηση, αλλά, όπως και να το κάνουμε, αλλο 5 και άλλο 6 χιλ.?. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Τι να λέμε τώρα. 10250 ευρώ έχει η GS βασική έκδοση στην Αγγλία, όταν εδώ έχει 13900 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Τι να λέμε τώρα. 10250 ευρώ έχει η GS βασική έκδοση στην Αγγλία, όταν εδώ έχει 13900 ευρώ καλά, μη το ψάχνεις. βλέπω τιμές που έχουν εδώ καινούρια, και μου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kukukali 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδια γεια χαρα και απο εμενα. Ενδιαφερομαι να αγορασω το CBR1000RR ABS η το CBR600RR ABS(ειχα αποφασισει για το 1000αρι αλλα ο Σαρακακης με εστειλε αδιαβαστο!) Λοιπον τιμες ελληνικης αντιπροσωπιας CBR1000RR ABS ... 17850 CBR600RR ABS ... 14950 Αγγλικης αντιπροσωπιας honda.co.uk CBR1000RR ABS ... 10721 λιρες = 11721 ευρω... οι μετροπες εχουν γινει με τα σημερινα δεδομενα 2/05/09 xe.com CBR600RR ABS .... 8753 λιρες = 9570 ευρω Διαφορες στην τιμη... CBR1000RR = - 6.129 ευρω CBR600RR = - 5380 ευρω Ολες ειναι τιμες λιανικης και οι διαφορες ειναι τεραστιες. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν καποιος φιλος εχει κανει εισαγωγη καινουργιας μοτοσυκλετας απο UK και αν τελικα αξιζει(αν και ειμαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε επιπλεον φορολογηση δεν προκειται να ισοσκελησει το χαος!) Απο Γερμανια,Ιταλια δεν το κοιτω γιατι ειναι στα 15.000 οποτε θα ερθει η μια η αλλη. Μονο οι Ισπανοι ειναι πιο ακριβοι απο εμας Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2009 από τον kukukali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Μην παίρνετε απο Αγγλία ρε παιδιά.. Είναι δεξιοτίμονες..... :lol: :lol: :lol: :lol: Πλάκα πλάκα, μπορεί κάποιος να μς πει τι στοιχίζουν τα μεταφορικά και τα τελωνεία; Και γιατί ρε μάγκες να έχει 17000 στην Κύπρο, 14000 στο Ελλάντα και 10000 στην Αγγλία; Εχουν φτηνότερα νοίκια οι Αγγλοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Χοχοχοχοχο! Απίστευτο! Ε λοιπόν κάτι τέτοιο ενδιέφερε και εμένα, το έψαξα αρκετά καλά και τελικά από Αγγλία (παρ'ότι οι τιμές εκεί είναι πολύ καλύτερες) έρχεται μια και τ'αυτό με το να την πάρεις από εδώ. Ασφαλώς, υπολόγισα και με τους δύο τρόπους, 1) Οδικώς, 2) Με Κοντέηνερ (μεταφορική), μόνο να σας πω πως η τιμή που μου έδωσε μεταφορική για τον χώρο (όχι ολόκληρο) στο κοντέηνερ, είναι 2.000 ευρώ και θέλει 10 μέρες για να φτάσει Ελλάδα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 2000 ευρώ; Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Κι αν τη φέρεις οδικώς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Πάντως ρε παιδιά χωρίς διαθεση σπαμ, έβλεπα σε ένα περιοδικό ειδικά μια προσφορά Kawasaki ΖΧ-6R του 08' σε μαγαζί της Αγγλίας περίπου 5,500 λίρες (καινούργιο).. Με την τρέχουσα ισοτιμία της λίρας δηλαδή κάτι ψιλά πάνω απο 5000?.. Πόσο να κοστίζει όλη η διαδικασία μεταφοράς και εκτελωνισμού?? Τρελές ευκαιρίες για όποιον έχει όρεξη για λίγο τρέξιμο.. Έχω δεί και εγώ tdm 900 2008 καινούργιο με 4500 λίρες. Τώρα με τη κρίση η Αγγλική αγορά είναι πολύ δυνατή σε τιμές. Ακόμα και με τον εκτελωνισμό και τις άλλες μαλακίες (παράνομες) που πληρώνουμε στην Ελλάδα συμφέρει, μαζί και μετα εισητήρια και όλα. Σε σχέση με τα 9000 που δίνεις εδώ κερδίζεις χαλαρά. Απλά θέλει χρόνο και όρεξη να το ψάξεις.... 2000 ευρώ; Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Κι αν τη φέρεις οδικώς; Οδικώς ρε μη τρελένεστε, όταν ήμουνα Σκωτία είχα ένα φίλο που κατέβαινε με τη μηχανή απο Σκωτία Ελλάδα (είχε μια bmw 1100). Μου έλεγε οτι ήταν σα να ερχότανε με αεροπλάνο απο έξοδα, αλλά είχε τα μπαγκάζια του και τη μηχανή του στην Ελλάδα και ήταν άρχοντας. Αυτός βέβαια επειδή τον είχε κάνει το δρόμο πολλές φορές τον ήξερε και ερχότανε Σκωτία-Ιταλία σε 2.5 ημέρες και μετά καραβάκι για Πάτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Το λοιπόν παιδιά Ξεκίνησα εγώ τη συζήτηση εδώ, και μετά που το έψαξα σας λέω τι έχω μάθει Φυσικά τα δεδομένα αφορούν την εισαγωγή στην Κύπρο αλλά κάποια μπορεί να είναι παρόμοια και στην Ελλάδα 1. Καταρχήν για να θεωρείται μια μηχανή μεταχειρισμένη πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 μήνες γραμμένη στην Αγγλία και να έχει 6000 km 2. Ο φόρος κατανάλωσης (στην Ελλάδα νομίζω το ονομάζουν φόρο ταξινόμησης) -ναι στην παράνομη βλακεία αναφέρομαι- είναι 2.56 ευρώ ανα κυβικό εκατοστό. Άρα στη περίπτωση μου που ενδιαφέρομαι για την 1200gs βγαίνει γύρο στα 3000 ευρώ. 3. Η έκπτωση που παίρνεις λόγω του ότι η μηχανή είναι μεταειρισμένη ξεκινά από το 31% στον πρώτο χρόνο και φτάνει στα 37% στο δέκατο χρόνο Εννοείται ότι η έκπτωση αυτή αφορά στον φόρο κατανάλωσης. Οπότε για μηχανή 1 χρόνου ο φόρος για τη συγκεκριμένη μηχανή υπολογίζεται στα 2100 ευρώ. 4. Για μεταφορικά επικοινώνησα με μια εταιρεία εδώ στην Κύπρο που συνεργάζονται με κάποιους μεταφορείς στην Αγγλία και μου είπαν ότι αναλαμβάνουν να την παραλάβουν από το μαγαζί στην Αγγλία να την βάλουν σε κιβώτιο και να την φέρουν μέχρι το λιμάνι. Μου είπαν μια τιμή περίπου στα 500 ευρώ. Έτσι λοιπόν με 2600-3000 ευρώ καθάρισα. Βρίσκω μια μηχανή R1200GS του 2008 με τα εξτρα που θέλω και πληρώνω τελικά 12000 ευρώ ενώ εδώ η αντίστοιχη καινούρια στοιχίζει 21000-22000. Λάβετε υπόψη ότι για κάθε μέρα που θα παραμένει στο λιμάνι θα χρεώνεστε έξτρα για την αποθήκευση και φύλαξη της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kukukali 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Το προβλημα ειναι οτι στη μεταχειρησμενη δεν γνωριζεις την κατασταση που βρισκεται. Αυτος ειναι ενας λογος που δεν το ρισκαρω και ο 2ος οτι θελω το ABS που εχει βγαλει στα supersport η Honda και δεν λεει να περιμενω 6 μηνες ακομα μεχρι να <παλιωσει> το μοντελο,ηδη περιμενα αρκετα γιαυτο! Οσο για τα μεταφορικα απο βδομαδα θα ξερω τιμες απο εταιρια του χωρου. Ελπιζω μονο να μετραει σε χλμ και οχι σε μιλια :P Ενα αλλο θεμα ειναι η εγγυηση απο τον Σαρακακη που ειναι μεγαλο θεμα. Μετα απο επικοινωνια με την Γ.Γ.Κ. στο 1520 μου ειπαν οτι η Ελλαδα δεν ειναι εναρμονισμενη με το κοινοτικο δικαιο ακομα (2 χρονια εγγυηση) και ισχυουν αυτα που δινει ο εκαστοτε εισαγωγεας. Παντως ειναι να τρελαινεσαι ,οχι μονο ειναι πιο φτηνα τα honda στην Αγγλια αλλα σου κανουν και 42μηνο διακανονισμο με 0% επιτοκιο! Ειναι απογοητευτικο να υπαρχει τετοια τιμολογιακη πολιτικη απο το Σαρακακη με τοσα ωραια μηχανακια και να εχει φτασει να πουλα παπια και transalp μονο! Ακομα και τα CBR10000RR του 08 που τα εβγαλε προσφορα -1500 ευρω στα 12600 ειμαι 100% σιγουρος οτι βγαζει αρκετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Δεν γνωρίζω τι παίζει στην χοντα αλλά με την BMW μπορείς να πάρεις approved used bike από κάποια αντιπροσωπεία που σου δίνει και 1 χρόνο ιντερνασιοναλ εγγύηση και μπορείς να ελέγξεις ότι έχει πλήρες ιστορικό συντήρησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kukukali 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 οκ δεν το ηξερα. Το οτι εχει 1 χρονο πανευρωπαικη εγγυηση μετραει πολυ...τωρα για το ιστορικο συντηρησης ειμαι λιγο δυσπιστος γιατι εφερα μερσεντες απο Γερμανια(απο επισημο δυκτιο) το 2000 και δεν ειχαν γραψει οτι ειχε γινει αλλαγη φτερου,πορτας και κατι αλλα στο συστημα διευθυνσης. Η εγγυηση για μενα ειναι υπεραρκετη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες