Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Μπορούν απλά να βάλουν την αστυνομία να συλλάβει τους κουκουλοφόρους και να διαλύσει τις ομάδες τους και να λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα. Μην το ξεχνάτε αυτό όσοι βιάζεστε να υπερασπιστείτε την απαγόρευση της κουκούλας. Δεν μπορείς να συλλάβεις εύκολα αυτούς που κάνουν αντάρτικο πόλης... και όσους κρύβονται πίσω από το άσυλο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Αν πέσουν δακρυγόνα σημαίνει ότι έγιναν επεισόδια! Ο σκοπός των δακρυγόνων είναι να διαλύουν τους ταραξίες.Εκεί που γίνονται επεισόδια δεν γίνεται διαμαρτυρία... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εκεί που γίνονται τα επεισόδια άρα όρα να φύγεις... Επιπλέον η κουκούλα δεν προστατεύει από τα δακρυγόνα... το ότι πέφτουν δακρυγόνα δε σημαίνει πως γίνονται επεισοδιακή, τις ποιο πολλές φόρες είναι οδηγία να διαλυθεί το πλίθος χωρίς να σημαίνει ότι κάνει κάτι παραπάνω από το να παραπονιέται, εγώ το εχω δει με τα ματια μου αυτο οποτε...οσο για το δε πρεπει να εισαι εκει που γινονται επισοδια ειναι πολυ σχετικο γιατι καμια φορα δε μπορεις να κανεις αλλιώς εγώ ας πούμε δουλεύω κέντρο και έχω φάει πολλά διάσπαρτα δακρυγόνα και πάντα με ενα βρεγμένο μαντίλι η τι μπαλακλαβα βρεγμένη (κουκούλα) για να ρίξω λιγότερο κλάμα ας ελπίσω πως δε θα με δέσουν γι αυτό.... αυτά από μένα υγ1 οι κουκουλοφόροι σπάνε τα μαγαζιά η αστυνομία παίρνει οδηγία να μην επέμβει από την εξουσία, εγώ βλέπω μια συνεργασία... υγ2 adlib +1000 στάνταρντ τους πιάνουν όποτε θέλουν άλλα θέλουν? υγ3 janabetis +1000 ετσι όπως τα λες και άλλα 1002 μετρά να χρησιμοποιούνται εις όφελος της εξουσίας και όχι του πολίτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 ΟΛΟΥΣ Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!! ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΑΜΩ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?? ΣΟΡΡΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΜΑΜΗΣΕΙΣ ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..... Υ.Γ. 1ειμαι κατα του καψηματος ιδιοτων οχηματα και μαγαζια καλυτερα να πεταγανε αυγα και γιαουρτια οχι μωλοτοφ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Η χρήση προφυλακτικού θεωρείται ποινικό αδίκημα??? Μήπως να μην "κουκουλώνομαι"??? :P Πέρα από την πλάκα δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη αυτού του νόμου. Αν τα σπάω χωρίς κουκούλα δεν θεωρείται κακούργημα! Αυτό λέει στο άρθρο!!! Για κακούργημα θα διώκεται εφεξής όποιος συλλαμβάνεται να διαπράττει φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη και έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα ή έχει...καμουφλαρισμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Με αυτόν τον "τρομονόμο" ενισχύεται, στην συνείδηση μου, πως το προχθεσινό ήταν μια προβοκάτσια για την επιβολή του. Τόσο και τόσα έχουν σύμβει μόλις ακούμπησαν τις πιο ακριβές βιτρίνες των ΑΘηνών, αυτες του Κολωνακίου, ξαφνικά κοιτάζουμε να δουμε τι πήγε στραβά... ΡΕ ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!!!! ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! Ας δουν πόσο έχουν ανέβει οι διαρρηξεις, οι κλοπές οχημάτων, οι ληστείες, οι πυροβολισμοί και άλλα τόσα... Ας περιορίσουν ΑΥΤΑ πρώτα και οι κουκούλες ας υπάρχουν! Αλλά μόλις "τα όργ@ν@" βλέπουν κάποιον, που θα γράψει στα @@ την ζωή τους, δεν πλησιάζουν καν! Έτσι είναι τα πράγματα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον panosxlv650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Για κακούργημα θα διώκεται εφεξής όποιος συλλαμβάνεται να διαπράττει φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη και έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα ή έχει...καμουφλαρισμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Ινδιανοι που παιζουν στην Ερμου...Καποιος που εχασε το ματι του και φοραει πειρατικο καλυμα...κτλ..κτλ....Ημιμετρα και κοροιδια ρε παιδια...Παλια κλασικη συνταγη..διαίρει και βασίλευε..Καποιοι τσογλαναραδες σπανε απο την μια και απο την αλλη ιδιοκτητες μαγαζιων και σπιτιων στα χαμενα ψαχνουν να βρουν ποιος φταιει....αλλα κανεις δεν μπορει να δει την μεγαλυτερη εικονα...και τωρα ποινικοποιειται η κουκουλα..μετα τα γαντια και μετα το κασκολ...αντε γεια.!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια μισο λεπτο...προφανως οταν λεει κουκουλα εννοει full face ,μπαλακλαβα δηλαδη.δεν νομιζω να λεει την κουκουλα του φουτερ... οποτε που το κακο?εχετε δει ποτε κανεναν να κυκλοφορει με μπαλακλαβα στον δρομο?εγω οχι... αμα ειναι να παω βολτα με το μηχανακι εγω την μπαλακλαβα μου θα την βαλω και ας απαγορευεται... να παω βολτα πεζος εξω απο την αμερικανικη πρεσβια φορωντας την μπαλακλαβα μου δεν παιζει να το κανω οποτε δεν με απασχολει. τωρα ποιο το νοημα να απαγορευσεις την κουκουλα δεν μπορω να το καταλαβω για τους απο πανω λογους που ειπα και επισης σε περιπτωσεις που καποιος θα φορεσει μπαλακλαβα για να προκαλεσει ζημιες θα τον συλλαβουν (εαν θελουν) ετσι κ αλλιως οποτε παλι δεν βρισκω το νοημα παντως αμα εννοουν την κουκουλα του φουτερ φερτε κανα τσιγαρο στην στενη ρε παιδια ,γιατι τον χειμωνα με τον αερα και το κρυο εγω ολο με μια κουκουλα στο κεφαλι ειμαι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 ρε παιδια μισο λεπτο...προφανως οταν λεει κουκουλα εννοει full face ,μπαλακλαβα δηλαδη.δεν νομιζω να λεει την κουκουλα του φουτερ... οποτε που το κακο?εχετε δει ποτε κανεναν να κυκλοφορει με μπαλακλαβα στον δρομο?εγω οχι... αμα ειναι να παω βολτα με το μηχανακι εγω την μπαλακλαβα μου θα την βαλω και ας απαγορευεται... να παω βολτα πεζος εξω απο την αμερικανικη πρεσβια φορωντας την μπαλακλαβα μου δεν παιζει να το κανω οποτε δεν με απασχολει. τωρα ποιο το νοημα να απαγορευσεις την κουκουλα δεν μπορω να το καταλαβω για τους απο πανω λογους που ειπα και επισης σε περιπτωσεις που καποιος θα φορεσει μπαλακλαβα για να προκαλεσει ζημιες θα τον συλλαβουν (εαν θελουν) ετσι κ αλλιως οποτε παλι δεν βρισκω το νοημα παντως αμα εννοουν την κουκουλα του φουτερ φερτε κανα τσιγαρο στην στενη ρε παιδια ,γιατι τον χειμωνα με τον αερα και το κρυο εγω ολο με μια κουκουλα στο κεφαλι ειμαι. ακου να δεις ποιο ειναι το νοημα... σε μια πορεια η οτιδηποτε η κουκουλοφοροι θα συλαμβανωνται επιτοπου δεν θα περιμενουνε τα ματ να πεταξουνε η να σπασουνε κατι με το που φορας κουκουλα σε συλαμβανουνε στο τελος της ποριας η οταν σπανε αν σε πιασουνε και εχεις κουκουλα πανω σου σε συλαμβανουνε... δεν χρειαζετε να αποδειξουνε οτι εκανες κατι αρκει που καρατας κουκουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 ακου να δεις ποιο ειναι το νοημα... σε μια πορεια η οτιδηποτε η κουκουλοφοροι θα συλαμβανωνται επιτοπου δεν θα περιμενουνε τα ματ να πεταξουνε η να σπασουνε κατι με το που φορας κουκουλα σε συλαμβανουνε στο τελος της ποριας η οταν σπανε αν σε πιασουνε και εχεις κουκουλα πανω σου σε συλαμβανουνε... δεν χρειαζετε να αποδειξουνε οτι εκανες κατι αρκει που καρατας κουκουλα να σου πω την αληθεια δεν το βλεπω και πολυ παραλογο αυτο.βεβαια μπορεις να γυρισεις και να μου πεις ειμαι με την μηχανη και εχω και την μπαλακλαβα μαζι.ε ρε φιλε αν θες να πας σε πορεια μην πας με κρανος και κουκουλα...τοσα χρονια το ξερουμε αυτο (γενικα αναφερομαι οχι σε σενα Αλεξανδρε...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα; Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να συλλαβουν κανέναν από αυτούς ππου έσπαζαν μαγαζιά και αυτοκίνητα, επειδή ήταν νόμιμη η κουκούλα. Μα το πιστεύει κανείς αυτό ειλικρινά; Γιατί δηλαδή τώρα που θα ποινικοποιηθεί, θα γίνουν συλλήψεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Και δεν ξεκαθαριζουν ακομα για τα κρανη.....και τις κουκουλες των ρουχων,,,,Να περιμενουμε να δουμε....Και να δω στα γηπεδα να μαζευουν ολοκληρο πεταλο που βριζει κρατικους λειτουργους και τα λεμε... :greece: :greece: πιρατη +595 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 οι προβοκατσιες και η ανικανοτητα τους δουλεψε μια χαρα. στο τελος ουτε να διαμαρτηρηθουμε δεν θα μπορουμε, θα ειναι παρανομο. οπως να και αυτο που ελεγε στο αρθρο για την εξυβριση, να κανουν οτι θελουν δλδ τα μπατσοπουλα και να μην τους αντιμηλαει κανενας! ωραια δημοκρατια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν διάβασα τα posts για να μην συγχιστώ. Πολλοί μπορεί να προσβληθείτε, αλλά τέτοιες καταστάσεις δεν είναι για να μασάμε λόγια. Αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Για όσους είστε υπέρ : Αυτό αποτελεί μία αφετηρία. Σε 20 χρόνια όταν θα ρωτάμε "πως καταντήσαμε εδώ" θυμηθείτε το σήμερα. Από εδώ αρχίσαμε το επόμενο σκέλος της κατρακύλας μας και το υποστηρίξατε. Επιχειρήματα δεν θα εκφέρω, όποιος έχει μυαλό και συνείδηση του τι συμβαίνει εκεί έξω, όποιος δεν τα ακούει απλά από τον κάθε Τατιάννο και Ευαγγελλάτου, όποιος τέλος πάντων έχει επαφή με την πραγματικότητα, καταλαβαίνει και ξέρει πως θα εφαρμοστεί το μέσο. Για διαβάστε καλύτερα. ΣΥΝ 2 με 10 χρόνια ποινή στην απλή ποινή για την "διατάραξης κοινωνικής ειρήνης". Αμέσως αμέσως όποιος είναι σε πορεία δηλαδή μπορεί να φάει 2 χρονάκια. Άμε στο διάολο. Όλο γκρινιάζουμε όλο διαπιστώνουμε πως μας γαμάνε μέρα-νύχτα και το πρόβλημά μας είναι η κουκούλα και τα μαγαζιά που σπάζονται. Ρε, άμα σας προσέφεραν αύριο μία άλλη κοινωνία και η τιμή ήτανε (δυστυχώς) όλες οι τζαμαρίες της Αθήνας, τι θα λέγατε ? Τέλος. Μπράβο μας, εύγε. Τα παιδιά μας να τα βρούνε μπροστά τους και να καταριούνται τα κόκαλά μας. ΥΓ : θες να φορέσεις μάσκα για να μην πνιγείς στα δακρυγόνα ? Κακούργημα. Θες να φορέσεις γυαλάκια για να σώσεις τα μάτια σου ? Κακούργημα. Θέλεις να βάλεις ένα μαντήλι στο πρόσωπό σου να αναπνεύσεις ? Κακούργημα. Και στην τελική ΠΩΣ θα πιστοποιείται το αν είχες κουκούλα ή όχι κατά την σύλληψή σου ? Ξυπνάτε ρε.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θα ποινικοποιήσουν και όλους του ένστολους που κυκλοφορούν με κουκούλες? Θα βάλουν και διακριτικά πάνω σε όσους βαράνε τον κόσμο ανεξέλεγκτα πολλές φορές? «Ο Έλληνας αστυνομικός δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του,ιδίως όταν εφαρμόζει το νόμο», Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον ermis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Και αν αυτοι που σπαγανε φορουσανε κιτρινες μπολουζες????Αμαν....ξεχασα...αυτο εχει γινει αλλα με πρασινα παπουτσια...για οποιον θυμαται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα; Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να συλλαβουν κανέναν από αυτούς ππου έσπαζαν μαγαζιά και αυτοκίνητα, επειδή ήταν νόμιμη η κουκούλα. Μα το πιστεύει κανείς αυτό ειλικρινά; Γιατί δηλαδή τώρα που θα ποινικοποιηθεί, θα γίνουν συλλήψεις; :_thumbsup: :_thumbsup: Εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να απαγορευτεί η συνάθροιση άνω των 2 ατόμων . Φρέσκες λύσεις , όχι μαλακι.ςςςς :kill: :_zorro: :ph34r: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 και εγω ξαναρωταω δηλαδη αμα κανει κρυο και εγω δεν θελω να παγωσει η μυτη μου , να σκασουν τα χειλια μου δεν μπορω να βαλω full face σκουφακι ??? υγ. δηλαδη αμα πετας μολοτοφ και φορας περουκα και ψευτηκα μουσια εισαι οκ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 "για κακούργημα θα διώκεται εφεξής όποιος συλλαμβάνεται να διαπράττει φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, ενώ έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα ή έχει...καμουφλαρισμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του." συμφωνα με το άρθρο δεν βρισκω κάτι κακό...ο καθενας τα βλεπει όπως τον βολευει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 @themata αυτό είναι που φοβόμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) "Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα; Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να συλλαβουν κανέναν από αυτούς ππου έσπαζαν μαγαζιά και αυτοκίνητα, επειδή ήταν νόμιμη η κουκούλα. Μα το πιστεύει κανείς αυτό ειλικρινά; Γιατί δηλαδή τώρα που θα ποινικοποιηθεί, θα γίνουν συλλήψεις; Καλά πόσο αστείο θα είναι να συλλάβουν πολίτες, επειδή θα φέρουν κουκούλα ή αλλοιωμένα χαρακτηριστικά; Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Γελάει ο κόσμος! Αν αυτός είναι τρόπος για να συλλάβουν τους δράστες τότε θα πάνε και αθώους μέσα. Αλλά και κάτι τελευταίο. Η ΕΛ.ΑΣ ποτέ δεν έφθασε να πιάσει έναν με κουκούλα. Δεν έφθασε ποτέ μέχρι αυτούς. Πώς βάζει στόχο να φθάσει να συλλάβει κάποιον; Μα, αυτό ήταν το πρόβλημα." (εδω) Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.. Οι "γνωστοι-αγνωστοι", παλι στο απυροβλητο!, Αντε να συλλαβουν καμμια γιαγια με μαντηλι, που εμπλεξε σε φασαριες, και γυρευει πως θα ξεφυγει!!! ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ "ΕΝΟΧΟΥΣ" (ΤΟΥΣ "ΞΕΡΟΥΝ", ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!! ) ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ! (Προς "αποποιηση ευθυνης", και, ΚΥΡΙΩΣ! "τεκμηριωση" της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ! ΤΟΥΣ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 μπλακ χωκ μηπως έχει ποσοστά απο τα hits του troktikou? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 μπλακ χωκ μηπως έχει ποσοστά απο τα hits του troktikou? Ενοχλει ο ιστοτοπος, 'η οι αποψεις του?? (Με τις οποιες διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ! ενιοτε, αλλα οταν συμφωνω, αντι αν κανω c-p, προτιμω να τα βαζω ΑΤΟΦΙΑ! παρα να τα παρουσιαζω "δικα" μου.. :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 τίποτα από τα δύο. απλά παρατηρηση έκανα "μεγαλοφώνως" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 "Καλά πόσο αστείο θα είναι να συλλάβουν πολίτες, επειδή θα φέρουν κουκούλα ή αλλοιωμένα χαρακτηριστικά; Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Γελάει ο κόσμος! Αν αυτός είναι τρόπος για να συλλάβουν τους δράστες τότε θα πάνε και αθώους μέσα. Αλλά και κάτι τελευταίο. Η ΕΛ.ΑΣ ποτέ δεν έφθασε να πιάσει έναν με κουκούλα. Δεν έφθασε ποτέ μέχρι αυτούς. Πώς βάζει στόχο να φθάσει να συλλάβει κάποιον; Μα,αυτό ήταν το πρόβλημα." (απο εδω :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα... Πρώτον, εγω δεν είπα ότι συμφωνώ η ότι διαφωνώ. Είπα πως δεν μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως παράλογο. Δεύτερον, αν AYTO είναι ύπνος, ξύπνιο είναι η επανάσταση για την επανάσταση; Τρίτον, επειδή ένας που έχει καρκίνο κ πεθαίνει,αν κ πονά το δόντι του, δεν θα ήταν ορθό να κάνει απονεύρωση αφού πεθαίνει αργά η γρήγορα; Άρα αφου δεν μπορουν ολα να γινουν ομαλά,ας μην επιχειρήσουμε να αλλαξουμε ούτε τα εστω λιγότερης σημασίας απο το φλέγον θέμα; Τέταρτον. Το να πηγαίνουμε κάτι στα άκρα υποδηλώνει έλλειψη επιχειρημάτων. Πέμπτον. Αφού είστε σωστοί όσοι το ακυρώνετε ως σκέψη, κ είστε η πλειοψηφία, αυτο παει να πει οτι η κοινωνια μας αποτελειται κατα βαση απο ξυπνιους κ αρα οι κοιμισμενοι ειναι λιγοτεροι,αλλα παμε καλα. Εκτον. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην φωνάζουμε και να μην κατατασσουμε τους άλλους έτσι εύκολα σε ομάδες η κατηρορίες μόνο κ μονο για να στηρίξουμε τις δικιές μας αντίθετες απόψεις. Δεν συνάδει με το δημοκρατικό πνεύμα το οποίο φαίνεται να υποστηρίζετε μερικοί. Έβδομον. Να δω πόσοι από εσάς έχετε φαμίλια που της ρημάξανε δέκα θρασύδειλα με κουκούλες την επιχείρηση κ πέσατε κατά 200.000 ευρώ έξω... Αν η αστυνομια σας έλεγε οτι αν μπορουσε να δει το προσωπο του δράστη που σας έκλεψε την πολυαγαπημένη σας κ πανάκριβη μηχανή, αν θα είσασταν τοποθετημένοι σήμερα στην ίδια όχθη με τον ίδιο στόμφο... Τέλος, αν ταυτίζουμε τη φρλαση 'δεν μου φαινεται παράλογο" με το "συμφωνω" υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συνενόησης άρα , τι να λέμε τώρα... Αυτά. Επιχειρήματα όλοι μας. ¨οχι α,ου εισαι μπηξας δειξας..." Α!:'Ενατον: το να αποτελεσει κάτι επιβαρυντικό παράγοντα΄στην τέλεση κάποιας παράνομης πράξης, δεν σημαίνει οτι από μόνο του αποτελεί παράνομη ενέργεια άρα δεν ξέρω κατά πόσο τελικά "ποινικοποιείται" αλλά αυτά είναι ζητήματα για εκείνους που κατέχουν την επιστημη ,άρα κ πάλι τρώω τον π^%λο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Στη Βραζιλία, επειδή γίνονται πολλές ληστείες και φόνοι και όλοι διαφεύγουν με μηχανή, απαγορεύεται να φοράνε κράνος οι οδηγοί μοτοσυκλετών για να μπορούν να τους αναγνωρίζουν. Σε τέτοιο επίπεδο πέσαμε ως χώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες