vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Καλημερα παιδια. Σημερα το απογευμα θα παω να αγορασω το tiger, αλλα προβληματιζομαι παρα πολυ στο εξης. Να το αγορασω καινουργιο (χωρις abs) ή να το παρω μεταχειρισμενο (εχω βρει ενα σε πολυ καλη κατασταση, τουλαχιστον εξωτερικα) το οποιο διαθετει abs????Οπως ειναι αυτονοητο δε διαθετω τα χρηματα για να το παρω καινουργιο με abs...Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου??Μεταξυ μας, μαλλον θα προτιμησω να το παρω καινουργιο αλλα δωστε καμμια βοηθεια και εσεις για το τι θα κανατε. .. :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Πόση διαφορά έχει το καινούριο με ABS από αυτό χωρίς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Πόση διαφορά έχει το καινούριο με ABS από αυτό χωρίς? Φιλε δρακο, εχει βγαλει σε προσφορα τα 08 χωρις abs στα 10000, ενω με abs εχει 12400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) όπως έγραψα και σε πολύ παρόμοιο τοπικ πριν ένα λεπτό το abs αξίζει κάθε ευρό του Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Για να ρωτάς προφανως το vstrom σου δεν έχει ABS. Χρόνια οδηγω μότο και αυτό που διαπίστωσα με το τωρινό μου ''μηχανάκι'' είναι ότι όντως το ABS αξίζει κάθε ευρώ του όπως λέει κι ο Al_Bandy. Βέβαια τα 2.400 δεν είναι για το ΑΒS όσο για το ότι, είναι ''νεο'' μοντέλο. Εγώ θα πρότεινα να κάνεις υπομονή μπας και ρίξουν την τιμή λόγω αδιάφορου αγοραστικού ενδιαφέροντος(είναι μεγάλη η ψαλίδα των 2400). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Εγώ θα σου πρώτινα η να βάλεις 3-4 δοσούλες παραπάνω για να πάρεις καινούριο με ABS ή να περιμένεις να μαζέψεις λίγο ακόμα κασέρι και να χτυπήσεις το καινούριο με ABS. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Αφού σ'αρέσει πιό πολύ χωρίς ρε! Γιατί ψέυδεσαι?!?!?! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Για να ρωτάς προφανως το vstrom σου δεν έχει ABS. Χρόνια οδηγω μότο και αυτό που διαπίστωσα με το τωρινό μου ''μηχανάκι'' είναι ότι όντως το ABS αξίζει κάθε ευρώ του όπως λέει κι ο Al_Bandy. Βέβαια τα 2.400 δεν είναι για το ΑΒS όσο για το ότι, είναι ''νεο'' μοντέλο. Εγώ θα πρότεινα να κάνεις υπομονή μπας και ρίξουν την τιμή λόγω αδιάφορου αγοραστικού ενδιαφέροντος(είναι μεγάλη η ψαλίδα των 2400). Και το στρωμα που ειχα αλλα και το fazer ηταν και τα 2 με abs. Ποτε δεν ενεργοποιηθηκε, ακομα και στο στρωμα που λενε οτι ενεργοποιειται πολυ ευκολα. Γενικα εχω πολλα χρονια να τσαρουχωσω φρενα, αφενος στην πολη παω παρα πολυ σιγα, προβλεποντας το καθετι αλλα και στον επαρχιακο οδηγω μονο με γκαζι. Θα μου πεις βεβαια μια φορα θα σου χρειαστει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Φιλε μου εγω το πήρα χωρις ABS, εως τώρα δεν είχα πρόβλημα. Τα μπροστινά του φρένα ειναι κορυφή. Η προσφορά των 10.000 καινούργιο για το συγκεκριμένο μηχανάκι ειναι που καλή. Εγω πέρσι τον Μάιο που το πήρα έδωσα 11.500 :( Είναι όμως δύσκολο να ρωτάς για συμβουλή τρίτους για θέματα ασφάλειας. Όλοι θα σου πούν να πάρεις την ασφαλέστερη επιλογή. Κανεις δεν θέλει να σε συμβουλέψει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις σε θέματα ασφάλειας, αν και εγω πιστεύω οτι η Triumph δεν έχει και την τρελή εμπειρία στους μηχανισμούς ABS. Το ρισκο ειναι δικό σου και σύμφωνα πάντα με τον τρόπο και τον τόπο που οδηγείς τα οποία δεν γνωρίζει κανείς άλλος πέρα απο εσένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Θα αγόραζες αυτοκίνητο χωρίς ABS; Γιατί να πάρεις μηχανάκι χωρίς ABS; Για τα 5 κιλά επιπλέον; Για το επιπλέον κόστος; Σκέψου μόνο πόσα γλυτώνεις από ζήμιες από φέτες επειδή ο μπροστά σταμάτησε απότομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Το ABS σώζει!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ABS!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 αν θες παιχνιδιαρικη οδηγηση χωρις ABS,αλλιως ξεχνα endo και τα σχετικα,κατα τα αλλα καινουριο στα 10 χιλιαρικα ειναι πολυ καλη τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Εγώ θα έπαιρνα το χωρίς ABS με τα δέκα χιλιάρικα - αλλά μιλάω ΜΟΝΟ για μένα, δεν "συμβουλεύω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Ποσο μεγαλη εμπειρια εχεις? Αν εισαι μερικα χρονια στην μηχανη, και η χρηση στην πολη ειναι ιση ή μεγαλυτερη με το 50% της χρησης που θα του κανεις συνολικα, τοτε ΠΑΡΕ ABS. Αν εχεις παρα πολλα χρονια στην πλατη σου, εμπιστευεσαι τυφλα τα δαχτυλα σου ακομα και σε συνθηκες πανικου, και δεν το ζοριζεις μεσα στην κινηση της πολης, τοτε παρτο χωρις. Γενικα να ξερεις... To ΑBS δεν σε σταματαει πιο γρηγορα...τουναντιον... Αλλα σου δινει την δυνατοτητα να πλαγιασεις ή να στριψεις την μηχανή, ενω εχεις κοκκαλωσει το φρενο. Κοινως, μπορεις να ελιχθεις καλυτερα οταν αντιμετωπισεις σταθερά ή κινητά εμποδια και πανικοβληθεις. Παντως γενικα, τα φρενα του ειναι κορυφαια στην κατηγορια, και με μια τροποποιηση στην τρομπα (προσθηκη ακτινικης) τα φρενα εχουν όλη την απαιτουμενη δύναμη να σταματησουν ενα δικαβαλο φορτωμενο μηχανακι στα 240... Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Το εκλεισα χωρις παιδια. Σε καμμια 15 θα το παρω. Ειχε διπλα ενα 08 μοντελο με 2500χλμ, full extra, ιδια τιμη αλλα λεω αστο καλυτερα, ποτε δε ξερεις, καινουργιο να εχω το κεφαλι μου ησυχο. 11 χρονια καβαλαω, τα τελευται 2 χρονια μονο με abs..Δεχομαι καλοριζικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλοριζικο φιλε μου...καλα χιλιομετρα και ασφαλη να εχεις!!!!Καλη επιλογη σου ευχομαι να το χαρεις με την καρδια σου :D :D edit:πρεπει να αλλαξεις το nick σου τωρα.. :crazy: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2009 από τον kleftokotas666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 η ερώτηση αυτή σε ένα υποθετικό φόρουμ στα 80's,θα ήταν <<να πάρω μοτ/τα με ταμπούρα ή δισκόφρενα?>> όπως καταλαβαίνεις,η απάντηση ειναι αυτονόητη φίλε!με το καλό και καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Ποσο μεγαλη εμπειρια εχεις? Αν εισαι μερικα χρονια στην μηχανη, και η χρηση στην πολη ειναι ιση ή μεγαλυτερη με το 50% της χρησης που θα του κανεις συνολικα, τοτε ΠΑΡΕ ABS. Αν εχεις παρα πολλα χρονια στην πλατη σου, εμπιστευεσαι τυφλα τα δαχτυλα σου ακομα και σε συνθηκες πανικου, και δεν το ζοριζεις μεσα στην κινηση της πολης, τοτε παρτο χωρις. Γενικα να ξερεις... To ΑBS δεν σε σταματαει πιο γρηγορα...τουναντιον... Αλλα σου δινει την δυνατοτητα να πλαγιασεις ή να στριψεις την μηχανή, ενω εχεις κοκκαλωσει το φρενο. Κοινως, μπορεις να ελιχθεις καλυτερα οταν αντιμετωπισεις σταθερά ή κινητά εμποδια και πανικοβληθεις. Παντως γενικα, τα φρενα του ειναι κορυφαια στην κατηγορια, και με μια τροποποιηση στην τρομπα (προσθηκη ακτινικης) τα φρενα εχουν όλη την απαιτουμενη δύναμη να σταματησουν ενα δικαβαλο φορτωμενο μηχανακι στα 240... Ελπιζω να βοηθησα. Θα συμφωνήσω.. Έχω bmw χωρίς.. πολλοί λένε, δεν σταματά, δεν δεν δεν.. Καμία σχέση... Θεωρώ το abs καλύτερο σε απότομα φρενάρισμα σε βρεγμένο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Το ABS σώζει!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ABS!!!! :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Kαλοριζικο και τα μυαλα στο κεφαλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Καλοτάξιδο. Περιμένουμε φωτο, όταν το πάρεις. Και φυσικά τις εντυπώσεις σου και την κριτική σου για το μηχανάκι, όταν κάνεις κάμποσα χλμ, βέβαια. Αυτή άλλωστε είναι και η αξία του forum: Να διαβάζει κανείς την άποψη των αναβατών για τα μηχανάκια. Καλά χιλιόμετρα με τον Τίγρη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Ευχαριστω ολους παιδια. Θα ανεβασω φωτο οταν το παρω με το καλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Καλοτάξιδο. Περιμένουμε φωτο, όταν το πάρεις. Και φυσικά τις εντυπώσεις σου και την κριτική σου για το μηχανάκι, όταν κάνεις κάμποσα χλμ, βέβαια. Αυτή άλλωστε είναι και η αξία του forum: Να διαβάζει κανείς την άποψη των αναβατών για τα μηχανάκια. Καλά χιλιόμετρα με τον Τίγρη σου. Καλες βολτες και παντα ορθιος... Περιμενουμε εντυπωσεις. Τα 10 Κ ειναι οντως πολυ καλη τιμη για την μηχανη που παιρνεις Παντως το θεωρω απαραδεκτο στις μερες να ζητουν οι εταιριες εξτρα χρηματα για το ABS... οπως επισης και για το ESP Απο καταναλωση ο Τιγρης τι λεει ρε παιδια;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Παρε το ABS χωρις το TIGER!!! SAFETY FIRST ME ABS!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Απο καταναλωση ο Τιγρης τι λεει ρε παιδια;;; Aν πας ταπα μεστην πολη με 2α-3η πανω-κατω-δεξια-αριστερα.... Ε να μην καιει... Στα λιγα χιλιομετρα πινει λογικα για ενα χιλιαρι. Στα 140 ομως, πινει 6λιτρα/100. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες