Jump to content
FOURNARIS

Προσφορες στο LIDL απο 18/03/10

Recommended Posts

Επειδη επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο του LIDL με τις επικειμενες προσφορες θα ηθελα

α) να ενημερωσω για αυτες οι οποιες ξεκιναν στις 23/3/09 και

β) να μου γραψετε τις γνωμες σας για παρομοια ειδη που αγορασατε απο το ιδιο καταστημα σε προηγουμενες προσφορες

Εχει παντελονι στα 70? και μπουφαν στα 90?. Επισης εχει γαντια στα 20? και κατι αλλα διαφορα οπως φορτιστη μπαταριας στα 8?, μια κουκουλα μηχανης και κατι τετοια.

Εχει βεβαια και κρανη σε προσφορα αλλα ουτε να το κουβεντιασουμε καλυτερα γιατι μονο απο τις φωτο φαινονται μαπα κι ας γραφει οτι πληρουν τις προδιαγραφες ECE R 22.0.5. Αλλωστε για τα κρανη του λιντλ τα ξαναειπαμε: ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

Αλλα τα υπολοιπα αν ειναι αντοχης και ασφαλη γιατι οχι;

Εγω ας πουμε εχω ενα Bering κορντουρα καλο αλλα λιγο στενο για τα κιλα μου και ενα Colori οχι και τοσο καλο αλλα τουλαχιστον ειναι XL. Οποτε το μπουφανακι αν σας βγηκε καλο θα με ενδιεφερε. Οπως επισης και τα γαντακια.

Οποια γνωμη ευπροσδεκτη!!!

Δυστυχως δεν υπαρχει λινκ για να τα δειτε αφου στις προσφορες της 23/3 εχει στη σελιδα ειδη μπανιου και κατι τετοια. Αν τα ανεβασουν αργοτερα μεσα στην εβδομαδα θα το βαλω.

:) :)

Διορθωση Πεμπτη 26 Μαρτιου και οχι 23.

Τροποποιήθηκε από τον salcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειχα παρει για την γυναικα μου κορντουρα πριν απο εναμιση χρονο αποδειχθηκε καλη τουλαχιστον οσον αφορα την αντοχη της.τωρα για ασφαλεια ποιος ξερει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επειδη επεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο του LIDL με τις επικειμενες προσφορες θα ηθελα

α) να ενημερωσω για αυτες οι οποιες ξεκιναν στις 23/3/09 και

β) να μου γραψετε τις γνωμες σας για παρομοια ειδη που αγορασατε απο το ιδιο καταστημα σε προηγουμενες προσφορες

Εχει παντελονι στα 70? και μπουφαν στα 90?. Επισης εχει γαντια στα 20? και κατι αλλα διαφορα οπως φορτιστη μπαταριας στα 8?, μια κουκουλα μηχανης και κατι τετοια.

Εχει βεβαια και κρανη σε προσφορα αλλα ουτε να το κουβεντιασουμε καλυτερα γιατι μονο απο τις φωτο φαινονται μαπα κι ας γραφει οτι πληρουν τις προδιαγραφες ECE R 22.0.5. Αλλωστε για τα κρανη του λιντλ τα ξαναειπαμε: ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

Αλλα τα υπολοιπα αν ειναι αντοχης και ασφαλη γιατι οχι;

Εγω ας πουμε εχω ενα Bering κορντουρα καλο αλλα λιγο στενο για τα κιλα μου και ενα Colori οχι και τοσο καλο αλλα τουλαχιστον ειναι XL. Οποτε το μπουφανακι αν σας βγηκε καλο θα με ενδιεφερε. Οπως επισης και τα γαντακια.

Οποια γνωμη ευπροσδεκτη!!!

Δυστυχως δεν υπαρχει λινκ για να τα δειτε αφου στις προσφορες της 23/3 εχει στη σελιδα ειδη μπανιου και κατι τετοια. Αν τα ανεβασουν αργοτερα μεσα στην εβδομαδα θα το βαλω.

:) :)

το μπουφαν το ειχα αγορασει οταν το ειχε ξαναβγαλει:κορυφη για lidl..χτυπα το... :_thumbsup: την κουκουλα τσιμπα τη κ αυτη :_thumbsup: το παντελονι θα ειναι στην ιδια ποιοτητα με το μπουφαν οποτε χτυπα το κ αυτο... :_thumbsup: τα γαντια αν σου δινουν καλη αισθηση χτυπα τα κ αυτα.. :_thumbsup: οτι εχω αγορασει για ρουχισμο moto απο lidl εχει βγει πολυ αξιοπιστο :_thumbsup: value for money θα ελεγα :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...2Hot%20Deals%22

εδώ έχει revit με 90 ευρώ για ποιον λόγο βρε Πέτρο να πάρεις αυτό από τα LIDL???

edit: 99 έχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οποτε το μπουφανακι αν σας βγηκε καλο θα με ενδιεφερε. Οπως επισης και τα γαντακια.

για γαντια ριξε μια ματια στις αγγελιες..εχω ποσταρει τα richa που εχω ειναι L αλλα τελικα δεν μου κανουν(να φανταστεις κ τα M που φοραω τωρα μεγαλα μου ειναι)

τα εχω κ σε σουπερ τιμη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάζομαι μπουφάν που στην τρίτη βροχή έχει γίνει χωνί..

Γάντια που θα ψάχνεις απο που μπάζουν κρύο και να μην μιλήσουμε για βροχή..

Τελοσπάντων, όπως και να χει ότι πληρώνεις παίρνεις πιστεύω.

Πριν 3,5 χρόνια είχα πληρώσει σχεδόν 300€ για ένα μπουφάν IXS κορντούρα αλλά όσες βροχές κι αν έχει φάει, όση ταλαιπωρία (χρήση σχεδόν καθημερινή), είναι ακόμη σαν καινούργιο και είναι ακόμη πλήρως αδιάβροχο..

Ακόμη και σε καλή βροχή αφήνω το κινητό μου σε εξωτερική τσέπη, αυτό λέει πολλά.. ;)

Και όπως και να χει πληρώνεις και την τεχνολογία των υλικών. Ένα καλό μπουφάν ή ένα παντελόνι πρέπει να αναπνέουν και σωστά. Εκεί παίζουν μπάλα οι μεμβράνες

Αδιαβροχοποίηση πετυχαίνεται εύκολα αλλά άμα πιάσει ζέστη μετά όπως ταξιδεύεις μάλλον θα σκάσεις εκεί μέσα..

΄Και να συμπληρώσω πως ένα καλό μπουφάν, μπότες κλπ τα παίρνεις για τουλάχιστον 5-6 χρόνια (και πλέον αν είσαι νοικοκύρης). Οπότε γίνεται καλή απόσβεση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φαντάζομαι μπουφάν που στην τρίτη βροχή έχει γίνει χωνί..

Γάντια που θα ψάχνεις απο που μπάζουν κρύο και να μην μιλήσουμε για βροχή..

Τελοσπάντων, όπως και να χει ότι πληρώνεις παίρνεις πιστεύω.

το εγραψα κ πιο πανω οτι το μπουφαν βγηκε αρκετα καλο οσον αφορα την προστασια απο βροχη-κρυο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω παρει και το μπουφαν και το παντελονι απο το lidl πριν 3 χρονια που τα ειχε βγαλει.

Το μπουγαν το φαραω καθημερινα και ακομα ειναι 100% αδιαβροχο. Εννοειται οτι θα παρω αλλο ενα για να υπαρχει.

Το παντελονι ειναι ιδιας ποιοτητας αλλα δεν το εχω φορεσει γιατι ενω ειναι στο νουμερο μου, βγηκε κοντο. Αυτο θελει προσοχη σε οποιν το αγορασει. Ειμαι 1,80 και 85 κιλα.

Δεν εχω δει ακομα το φυλλαδιο ξερει καποιος αν θα εχει μποτες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν εχω δει ακομα το φυλλαδιο ξερει καποιος αν θα εχει μποτες?

εχει κ μποτες αλλα επειδη τις ειχε ξαναφερει κ τις ειχα επεξεργαστει απο κοντα δεν ειναι κ οτι πιο ανετο...ειναι πολυ ακαμπτες οπως κ κατι γαντια cordura που ειχε φερει...

τωρα αυτα τα δερματινα δεν ξερω...παντως σιγουρα θα χτυπησω την κουκουλα...για κατι αλλο δεν ξερω ακομη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον φορτιστή πάρτ'τον, είναι εξαιρετική ευκαιρία. Τον έχω κι εγώ. Η κουκούλα -αν είναι αυτή που είδα τη προηγούμενη φορά- φαίνεται ΟΚ. Τι τιμή έχει;

Όσο για τα ρούχα, εγώ θα δίσταζα να πάρω κάτι. Τελικά δεν συμφέρουν γιατί με λίγα παραπάνω λεφτά βρίσκεις "επώνυμα" προϊόντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ένα από τα μοθφάν που έχω (το χειμωνιάτικό μου) από το Lidl το πείρα πριν από 3 χρόνια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και ένας φίλος πείρε το παντελόνι και του άρεσε και αυτό πολύ.

Φωρτιστές έχω πάρει 2 και τους έχω 3 χρόνια και έχω πάρει και μπαλακλάβα και κουκούλα και με κανένα δεν είχα πρόβλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουκούλες έχει διάφορα νούμερα ή ένα universal?

Εγώ λέω να χτυπήσω ένα μπουφανάκι για την γυναίκα...έτσι να υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς σπανίως ανεβαίνει στην μοτοσυκλέτα τώρα με τα παιδιά. Αλλά αν κάποτε είναι να πάμε κάπου να έχει ένα μπουφάν. Για τόσο λίγη χρήση πιστεύω θα είναι ΟΚ. Παίζουν αντρικά και γυναικεία ή ένα μόνο στυλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι μπαλακλαβες ειναι παρανομες...συμφωνα με νεα νομοθεσια κατα της τρομοκρατιας ΝΑΟΥΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθως εχει και μπαλακλαβες.

Στο internet το φυλαδιο θα δημισιευθει την Πεμπτη 19/3/09. Για να μας φυγουν οι αποριες.

Για οσους δεν ξερουν τα καταστηματα ανοιγουν στις 8:00 και στις 8:30 δεν υπαρχει τιποτα.

Οποτε ξυπνηστε λιγο νωριτερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια!!!!

την πεμπτη που μας περασε πηγα για ποδηλατικα και τωρα θα παω για την μηχανη.

εχω να ακουσω παλι απο την γυναικα.....!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια απο πραγματα που εχει για μοτο δεν εχω εμπειρια ,αν αι ακουσα καλα λογια απο εσας.

ειχα παει παντως να παρω κατι ορειβατικα μποτακια που ειχε σε πολυ καλη τιμη και ελεγαν οτι ειναι πληρως αδιαβροχα.ε δεν τα παιρνω λεω να τα εχω για καθε μερα με το μηχανακι?βρεχει λοιπον μια μερα και λεω κατσε να παω μια βολτα να τα δοκιμασω ,στα 3 λεπτα τα ποδια μου κολυμπουσαν...

γνωμη μου παντα αλλα ας ζοριστω λιγο παραπανω να παρω ενα καλυτερο μπουφαν που θα ειμαι σιγουρος...

και ο tcdrift προηγουμενως ειπε για αναπνευσιμοτητα ,πιστευω και εγω οτι εκει θα φαινεται η διαφορα

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν θέλεις να πάρεις μπότα, αλλά ένα παπούτσι αδιάβροχο και το οποίο θα σε βολεύει στην μοτοσυκλέτα.

Παίρνεις ένα ορειβατικό με gore-tex 150 euro τοπ. Ειδικά τώρα καλοκαίρι πέφτουν οι τιμές.

Και ζεστό είναι και αδιάβροχο και προστατεύει καλάμι σχεδόν το ίδιο με ένα μποτάκι της bering πχ...

Και σου μένει και ένα παπούτσι για outdoor activities

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εγραψα κ πιο πανω οτι το μπουφαν βγηκε αρκετα καλο οσον αφορα την προστασια απο βροχη-κρυο... :_thumbsup:

παιδια απο πραγματα που εχει για μοτο δεν εχω εμπειρια ,αν αι ακουσα καλα λογια απο εσας.

ειχα παει παντως να παρω κατι ορειβατικα μποτακια που ειχε σε πολυ καλη τιμη και ελεγαν οτι ειναι πληρως αδιαβροχα.ε δεν τα παιρνω λεω να τα εχω για καθε μερα με το μηχανακι?βρεχει λοιπον μια μερα και λεω κατσε να παω μια βολτα να τα δοκιμασω ,στα 3 λεπτα τα ποδια μου κολυμπουσαν...

γνωμη μου παντα αλλα ας ζοριστω λιγο παραπανω να παρω ενα καλυτερο μπουφαν που θα ειμαι σιγουρος...

και ο tcdrift προηγουμενως ειπε για αναπνευσιμοτητα ,πιστευω και εγω οτι εκει θα φαινεται η διαφορα

Να συμπληρώσω σε αυτά πως όντως η αδιαβροχοποίηση είναι το μόνο εύκολο..

Και ένα αδιάβροχο των 10 ευρό θα σε κρατήσει στεγνό για ώρες..

Όμως ξεκινάς π.χ. ένα ταξίδι 07.00 το πρωί με 6-7 βαθμούς κελσίου και φτάνει το μεσημέρι και έχει 25 βαθμούς θερμοκρασία..

Εκεί είναι η επιτυχία του εξοπλισμού..

Ένα σωστό μπουφαν με μεμβράνες θα σε κρατήσει ζεστό το πρωί και δροσερό το μεσημέρι.. ;)

Παράδειγμα:

Το σκεφτόμουνα πολύ να δώσω τα 200+ ευρό που έκαναν οι μπότες που είχα πάρει της SIDI με μεμβράνη Goretex.

Το θέμα είναι πως πάω ταξιδάκι και μπορώ άνετα να φοράω τη μπότα όλη μέρα και το πόδι να αναπνέει και να μην ιδρώνει και ταυτόχρονα μόλις βγω πάλι στο κρύο να είναι ζεστό το πόδι μου. Δεν είναι αμελητέα πράγματα αυτά.

Και η γαλότσα θα σε κρατήσει στεγνό αλλά σε 20 λεπτά το πόδι σου θα είναι μούσκεμα στον ιδρώτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όμως ξεκινάς π.χ. ένα ταξίδι 07.00 το πρωί με 6-7 βαθμούς κελσίου και φτάνει το μεσημέρι και έχει 25 βαθμούς θερμοκρασία..

βρε συ...τουλαχιστον στην περιοχη που ειμαι εγω αλλα κ γενικα στην ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησεις για ταξιδι το πρωι κ να εχει 6 βαθμους κελσιου κ το μεσημερι 25!!αν θα εχει 6-7 οπως λες το πρωι αντε να φτασει μεχρι 17-18 βαθμους βαρια το μεσημερι κ σε ηλιο :_thumbsup: ασε που το μπουφαν εχει μπρος πισω αεραγωγους :_thumbsup: τεσπα,μην το συνεχισουμε οποιος θελει να τα δοκιμασει τα δοκιμαζει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το μπουφάν εδώ και ένα χρόνο, έχω κάνει τα άπειρα χιλιόμετρα και με βροχή και με κρύο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Καλύτερο κι από το δερμάτινο που είχα χρυσοπληρώσει. Επιπλέον για τα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες τουλάχιστον, είναι σύμφωνο με τις πιστοποιήσεις τις ευρωπαικής ένωσης. Μην πέφτετε στην παγίδα της τιμής που και καλά είναι εγγύηση, γιατί άλλες συμφωνίες κλείνει ένα μαγαζί που αγοράζει είκοσι κομμάτια και άλλες ένας όμιλος που αγοράζει για τα καταστήματα σε όλη την ευρώπη. Τώρα αν θέλει κανείς να μπει στην πίστα, εντάξει, άλλο θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το κοιτάξω για κανα παντελόνι που θέλω απο καιρό. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι σχετικά αδύνατος.

Αλλά ρε παίδες γενικότερα μου φαίνονται μεγάλα τα νούμερα του LIDL (είναι ευτραφής οι Γερμανοί :D )

Επίσης ο φορτιστής δε με χαλάει καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το πρόβλημα είναι οτι είμαι σχετικά αδύνατος.

Αλλά ρε παίδες γενικότερα μου φαίνονται μεγάλα τα νούμερα του LIDL (είναι ευτραφής οι Γερμανοί :D )

κ να μην σου κανει κατι πας κ το αλλαζεις στα καπακια..οτι μα οτι κ να εχω αγορασει απο motoενδυση κ δεν μου εκανε μου το αλλαξανε επιτοπου με την αποδειξη βεβαια κ χωρις κανενα προβλημα κ ας τα ειχα ανοιξει κιολας..go 4 it :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα