Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

Το δικό μου παίζει από το 2000..μου το είχαν βγάλει τα παιδιά από την σχολή kick boxing, Lavazutra o Death Walker (έλεος....χαχαχαχα)

Επειδή τους έκανα όλο το Καμασούτρα μέσα στο ρινγκ......και με λένε Λαβαζό στο επώνυμο......για παντρέψτε τα μαζί

Λαβαζ + ούτρα...... θρυλικές εποχές λέμε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

st3li0s=Στελιος αλλαζοντας το ''ε'' με 3 και το ''ο'' με 0(μηδεν)!!!

:_hi:

Τρια χρονια μετα την εγγραφη εδω δεν πιστευω οτι καθομαι και το γραφω...σα την πρωτη μερα μοιαζει...χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ad Libitum που σημαίνει κάτι σαν "αυτοσχεδιάζοντας" στα λατινικά, ή αλλιώς εν συντομία ad lib. Απλώς ήταν το πρώτο πράμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν έκανα το πρώτο μου registration σε internet site πριν 14 χρόνια και το χρησιμοποιώ σαν nick από τότε. Κι αυτό γιατί το είχα διαβάσει σε ένα λεξικό την προηγούμενη και μου κόλλησε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν απο χρόνια όντας πιτσιρικάς στάθηκα γκαντέμης σε μερικές απανωτές περιπτώσεις και αρχισαν οι κολλητοι να με φωνάζουν ειρωνικά Woorlen(γουρλεν) απο το Γουρλής στο τέλος έμεινε μόνο το Woo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου είναι και ο αριθμός μητρώου μου στην σχολή μου.

Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει περίπτωση να το βρώ κάπου δεσμευμένο,δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσω:rolleyes: )(τόσες φορές που το αναφέρω κάθε μέρα και κυρίως...όλοι θα με θυμούντε μετά από κάποια συνάντηση ώς ο εκείνος με το nick που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ΘΥΜΗΘΟΥΝ... :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο λυκειο πηγαινα καθε μερα στο γηπεδο με την αυγουλα και εβλεπα λιγους ανθρωπους και αγνωστους... Εκεινη την ωρα δεν ξερω γιατι αλλα οποιον συναντουσα ηταν σαν να τον ηξερα απο παλια και παντα χαιρετιομασταν με μια... καλημερα! Ενιωθα ζεστασια, ηρεμια και ενα αισθημα ασφαλειας το πρωι... Ετσι χρσιμοποιω αυτη τη λεξη για να μου θυμιζει εκεινες τις μερες...

....Ναι το ξεχασα 8764 ειναι ο κωδικος για τα δωρεαν μηνυματα μου στην cosmote...

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AlxTs

Το πρώτο συνθετικό (Alx) από τις χρυσές εποχές που όταν έκανες high score στα φλιπεράκια, έβαζες μέχρι 3 χαρακτήρες.

Το δεύτερο από τα 2 πρώτα γράμματα του επιθετού μου (για να μη μπερδευόμαστε οι Αλεξάδες :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Terry θα εβαζα,αλλα ηταν πιασμενο...Το ΝERRY προκυπτει απο το παρατσουκλι μου και της κοπελιας μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω,αυτο ακριβως ειμαι,κυριολεκτικα ομως.!απλα ηθελα να βαλω τσομπανης και για καποιο λογο δεν μου το περνουσε..

δεν τρεχει μια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ed-Mark= To oνομα μου Ed απο το Edward και το Μark του αδελφου μου, μαζι ειναι το ονομα του ξενοδοχειου μας στην Κω/Δωδεκανησα.....Και δεν το βλεπεις καθε μερα, και ολοι νομιζουν οτι τους λες "Denmark", lol πολυ γελιο λεμε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nest απο τον nesta ro right οπισθοφυλακας με ειχε πει ετσι ο προπονητης μου στο ποδοσφαιρο,αλλος Αλεφας απο εδω :closedeyes: ....οποτε nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποτε ειχα το Unik απλα γιατι ετσι μου αρεσε αλλα οποτε εκανα εγγραφη σε καποιο forum - site το ειχανε προλαβει ετσι λοιπον το εκανα Leroy γιατι απλα ετσι μου αρεσε.

Τροποποιήθηκε από τον Leroy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετυχε να δω αυτο το τοπικ πρωι-πρωι και ειπα να γραψω και εγω :

η λεξη που μου αρεσει πολυ να την διαβαζω να την διαβαζω, να την προφερω και

ουσιαστικα να την ακουω στα αφτια μου συνεχως ειναι το desire=επιθυμια.

οχι οτι το νοημα της μου λεει κατι, αλλα αυτος ο τραχυς και μπασος ηχος που ακουγεται

οταν την προφερεις οπως πρεπει. και αν μαλιστα την πεις στα αμερικανικα και οχι στα αγγλικα,

με αυτον τον πιο μαγκικο, λαικο, αμερικανικο, τροπο, ακουγεται ο ηχος :

ντιζαια με το α-ι-α στο τελος, οπως fire = φ-α-ι-α. αρα λοιπον : dizaia = desire

desire = ντιζαηρ αγγλικα

desire =ντιζα-ι-α αμερικανικα. δειτε τις ταινιες

ασε ομως που τελικα ανακαλυψα μετα οτι υπαρχουν και αλλοι στην japan με το ιδιο ψευδωνυμο, και ειναι ηρωας cartoon !!!

Τροποποιήθηκε από τον dizaia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mavros kavalaris για δύο λόγους

1)η μηχανή πρέπει να είναι (και είναι!) πάντα μαύρη

2)λόγω καταγωγής.... καρδιτσιώτης γαρ

Το έχω από το 1996 - 97 περίπου, όταν έγραφα με αυτό το ψευδώνυμο μια στήλη σε κάποια εφημερίδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ονομα μου και η θυρα της οφαρας ;)

Τροποποιήθηκε από τον vassilis-4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:wub: ANTE ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΑΤΣΙ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΤΤΟΥ.......................

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ? :detective:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ... κάπου στα 2000 και ενώ έψαχνα για μουσικές και δίσκους (μέχρι και κοπάνες έκανα για να πάω στο Metropolis στην Ομόνοια τα πρωινά) έπεσε στα χέρια μου μια συλλογή με παραδοσιακά funk τραγούδια της νέας ορλεάνης. Ε... η funk έγινε η αγαπημένη μου μουσική.

Κατά το 2003 χρειάστηκε να βάλω κάποιο nick σε ένα forum... Τι να βάλω? Τι να βάλω? E... έβαλα την αγαπημένη μου μουσική.

Και τώρα που πέθανε και ο Jackson κάνω μια επανάληψη/αναδρομή στους funky δισκους του και στις επιρροές του :D.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν εψαχνα για το πρωτο μου nickname ακουγα το τραγουδι adagio for strings...

Και λεω εδω ειμαστε....string δεν ελεγε οποτε ... adagio :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε θυμαμαι αν εχω ξαναγραψει εδω..

ενηγουεη που λεγανε και στο χωριο μου .................

amanda=αμάντα και ετσι με λενε απο τα 14 μου περιπου

βαπτισμενη αδαμαντια ...

απο γιαγια σμυρνια ....

με σοι στη αγγλια και ξαδελφη βαπτισμενη αμαντα σαν πιο κοντινη μεταφραση ....

το κανα (μου το κανανε ) και μενα ... και μαρεσει και μου παει και ειναι εγω...

σημασια και απο που βγαινει το nickname, που γαι μενα ειναι ονομα.....

Amanda

Origin: Latin

Meaning: The girl's name Amanda \a-man-da, am(a)-nda\ is pronounced ah-MAN-dah. ... its meaning is "fit to be loved, lovable", worthy of love, precious thing

Additional info:

Amanda is the feminine gerundive of the Latin verb 'amo' (I love) and thus literally means 'she who must be loved'. In the US, Amanda was particularly popular in the 1980s. Amanda can also be a male name which is Sanskrit in origin.

Τροποποιήθηκε από τον amanda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το underground cafe το ξερεις....?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το ξερω... για καποια φαση πηγαινα πολυ εκει. Κ revenge of rock τα βραδια. Βαρουμ;

Νεοσύλλεκτοι ..... :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Soter φαντάζομαι είναι πασιφανές από το Σωτήρης το 3GM βγαίνει από τη YAMAHA και τα FZR 1000 όπου από τον αριθμό πλαισίου μέχρι τους κωδικούς των ανταλλακτικών κλπ κλπ τα πάντα ξεκινάνε από το 3GM ( third generation motorcycle) και όπως θα έχετε καταλάβει το εν λόγο μηχανάκι το είχα από το 90' έτσι και μου το κόλλησαν στη YAMAHA μιας και γνώριζα τα πάντα για αυτό .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα