ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Eνα συνηθισμενο φαινομενο σε αυτους που πουλανε και ειδικοτερα στα μαγαζια. Τα 60 ή 70, ή 100 χιλιαδες χιλιομετρα,γινονται ως δια μαγειας 18000-20000 και τις περισσοτερες φορες ειναι τελειως και προκλητικα δυσαναλογα με τα χρονια της μοτοσυκλετας. (πχ μοτοσυκλετα 10 ετων με 25383χιλ Πως θα αισθανοσασταν αν καποια στιγμη μαθαινατε πως η καινουρια σας (μεταχειρισμενη) μοτοσυκλετα δεν ειχε 20000χιλ οταν την αγορασατε αλλα 80000χιλ? Θα θελατε να κανετε το ιδιο στον υποψηφιο αγοραστη της μοτοσυκλετας που πουλατε? Θελω να δω ειλικρινεια ομως.Ετσι κι αλλιως,σχεδον ολοι ανωνυμοι ειμαστε εδω μεσα! Εγω παντως δεν το εχω κανει ποτε.Μπεσα! Αλλα ο αγοραστης αγοραζει μια μοτοσυκλετα σε αριστη κατασταση απο πλευρας συντηρησης και προσοχης που τα διπλα χιλιομετρα που μπορει να εχει απο μια αλλη,να φανταζουν ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στην κατασταση των δυο μοτοσυκλετων.(αφηστε που τους δινω μαζι και το ημερολογιο της: "Στις ταδε του μηνος στα τοσα χιλιομετρα αλλαχθηκε αυτη η βιδα που κοστισε τοσο" (εννοειται γραφονται ακομα και οι αλλαγες λαδιων κτλ) Απο το πηγασο και μετα (που εγινα κομπιουτερας :P ) ο αγοραστης του το πηρε σε ηλεκτρονικη μορφη αφου του το αποθηκευσα το excel αρχειο που κρατουσα,σε μια δισκετα και του το εδωσα! Το ιδιο αρχειο κραταω και για το BMW αλλα και για το Mazda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Εγω ποτε ! Δεν με ενδιαφερει. Προτιμώ να δώσω τα αληθινά νούμερα,για μενα πανω απ'ολα,και ας χάσω. ΚΑΙ γι'αυτο και την τριτη μου μηχανη την πήρα καινουρια !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Μπα! δεν πειραζω το κοντερ! Στο μαγαζια ΣΙΓΟΥΡΑ το κανουν (εκ'πειρας) αλλα οχι τοσο μεγαλες αποκλισεις απο 80,000 πχ σε 20,000! αυτο κανει ΜΠΑΜ! Γενικα το "μεταχειρισμενο" ειναι ...πονεμενη ιστορια! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 συμβαίνει συχνά... Προσωπικά..... δεν το έχω κάνει (αν και ειδικά στο ΚΤΜ που δεν είχα το βιβλιαράκι των σέρβις θα μπορούσα άνετα) και δεν βρίσκω λόγο γιατί να το κάνω. Ο αγοραστης λογικά θα ρωτήσει που έγιναν τα σέρβις (εγώ θα το έκανα...) και στην τελική αν αλλάξεις το κοντέρ σημαίνει πως θες να απαλαχτεις απο μια μηχανή και όχι απλά να την αντικαταστησεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Δεν ειναι παντα ετσι.Ο Ελληνας ψωνιζει με το χιλιομετρο,γι αυτο την παταει συνηθως.Δεν κοιταζει βασικα πραγματα και στο μονο που παει το ματι του ειναι το κοντερ! "Ποσα χιλιομετρα εχει...ααααα τοσα λιγα...ΟΚ το παιρνω" Του εχει ριξει κι ενα καλο πλυσιμο ο αλλος,λιγη αλοιφη να γυαλιζει κι ετοιμος ο μπουναμας. Γι αυτο καποιοι αναγκαζονται να το κανουν αυτο παρολο που τα μηχανακια τους ειναι κοσμηματα!!! Εγω εδωσα το πηγασο με 70000 χιλιομετρα (το ειχα αγορασει ομως μολις με 4000χιλ και 6 μηνων οποτε το ειχα σχεδον απο καινουριο) Αν βλεπατε το δικο μου με αυτα τα χιλιομετρα,και καποιου αλλου (της ιδιας χρονολογιας) το οποιο ειχε τα μισα χιλιομετρα απο μενα,δεν θα το πιστευατε! Καποιος γνωστος μια μερα που συζητουσαμε λιγο πριν το δωσω,μου ειπε "για τι το δινεις ρε συ?Το μηχανακι ειναι καινουριο...ποσα χιλιομετρα εχει?" Κι οταν του ειπα 70000 πεταχτηκε απο την καρεκλα και πηγε κοντα να δει το κοντερ.Δεν το πιστευε!!! Ρε συ μου λεει,αυτο φαινεται δεν φαινεται να εχει 10-15 χιλαδες!!! Κι ολα αυτα οχι μονο εξωτερικα αλλα και εσωτερικα.Το κοντερ 180αριζε (σιγα να μην ηταν πραγματικα :P )Τα 170 πραγματικα ομως τα ειχε. Λαδια δεν εχανε απο πουθενα,ουτε τα εκαιγε.(Μονο το αφεντικο του εχανε καμμια φορα :P ) Ομως ο αγοραστης....θα επαιρνε αυτο με τα 30000χιλ επειδη ηταν λιγα σε σχεση με το δικο μου κι ας του εβγαινε πατατα το αλλο λογω κακης συντηρησης του πρωην ιδιοκτητη του! Αρα καποιος για να πειραξει το κοντερ,δεν εχει παντα την αναγκη να το ξεφορτωθει, αλλα για να επισπευσει την πωληση. Υπαρχουν λοιπον μηχανακια με πολλα χιλιομετρα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ κι υπηρχουν κι αλλα με λιγα (εστω και πραγματικα) που δεν κανουν ουτε να τα φτυσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Έχουμε μια παλιά Honda CM200T. Κάποτε ο χιλιομετρητής σταμάτησε να μετράει και έκανε ένα "τακ-τακ-τακ-τακ". Προφανώς κάτι είχε μπλοκάρει εκεί μέσα και έβρισκε εμπόδιο στο να γυρίσει η ροδέλα. Μετά από μερικές μέρες σταμάτησε να κάνει το τακ τακ αλλά δεν γύριζε καθόλου. Στο τέλος πήγα να τον σκαλίσω (12 ετών, αλλά ψιλοπιάνανε τα χέρια μου) και μου έμεινε στο χέρι. Ε, δεν τον ξαναβάλαμε ποτέ... :lol: Αλλά αν είχαμε δεν θα τον γυρίζαμε. Όχι ότι θα την αγόραζε κανείς αυτή τη μηχανή, αλλά λέμε τώρα· κουβέντα να γίνεται! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό το πράγμα γιατί πρώτο το θεωρώ κοροιδία και δεύτερο επειδή είμαι "ψείρας " με τις μηχανές που είχα και που έχω θέλω να δείχνω πραγματικά την μηχανή με όσα χιλιόμετρα και να έχει. Όλες μου οι μηχανές πάντως μέχρι τώρα όχι μόνο ήταν αλλά και έδειχναν σε τέλεια κατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Ποτέ δεν κάνω μαϊμουδιες.Προτιμω να εχω το κεφαλι ψηλά παρά να γ@μησω κάποιον με τις μαϊμουδιες...Εξάλλου ποτέ δεν εχω πουλήσει μοτο με πάνω από 35-40 χιλιαδες km...Οπότε...αμα δεν τη γουσταρει ο αγοραστης ...ας γυρισει μόνος του το κοντέρ.Εγω προτιμώ απο το να το γυριζω...να το τερματιζω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) Το να γυρίσεις τον χιλιομετρητή είναι απάτη και μάλιστα μεγάλη προς τον άνθρωπο που πουλάς την μηχανή. Αν μπορέσει και αποδείξει ότι τον εξαπάτησες (δεν είναι δύσκολο) υπάρχει το νομικό πλαίσιο να ΄στραφεί εναντίον σου και να ζητήσει αποζημίωση ή ακύρωση της πώλησης. Τώρα θα μου πείτε "στην Ελλάδα ζούμε - γίνονται αυτά;" Κι όμως γίνονται αρκεί να ασχοληθείς (με δικηγόρο). Αν αγοράσεις από έμπορο είναι σχεδόν βέβαιο ότι το εργαλείο έχει "ξανανιώσει" όπως το λένε στη γλώσσα τους οι απατεώνες. Οποσδήποτε φταίμε κι εμείς που δεν τους κυνηγάμε τους αλήτες όταν δούμε την κατσαβιδιά ή κάποια άλλη ένδειξη παραβίασης του χιλιομετρητή. Γι αυτό και δεν διορθώνονται. Εν τω μεταξύ μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σπάνια βρίσκεις μεταχειρισμένο σε μάντρα με πάνω από 20.000km. (Συνήθως έχουν 17.000km ως δια μαγείας). Και μοντέλα πενταετίας όχι πιο καινούργια. Εγώ ρε παιδιά κάνω περίπου 15.000km το χρόνο. Μόνο εγώ κινούμαι τόσο; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 από τον alexandros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 ναι μερικοί τα πειράζουν (ευτυχώς όχι πολλοί) και τώρα τελευταία άκουσα οτι εκτός απο τα αναλογικά άρχισαν να πειράζουν και τα ψηφιακά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 ναι μερικοί τα πειράζουν (ευτυχώς όχι πολλοί) και τώρα τελευταία άκουσα οτι εκτός απο τα αναλογικά άρχισαν να πειράζουν και τα ψηφιακά <{POST_SNAPBACK}> Τι όχι πολλοί.... Όλα σχεδόν τα μεταχειρισμένα από μάντρα είναι πειραγμένα. (Δε το λέω τυχαία). Όσο για τα ψηφιακά γίνεται αλλά πάλι από κύκλωμα. Ένας ιδιώτης δύσκολα τα την ψάξει τόσο. (Αν και ποτέ δεν ξέρεις). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 σ ώπα ρε συ δεν ήξερα οτι είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις το φαινόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Όχι φυσικά... Συζητουσαμε πρόσφατα με κάποιους μοτοσικλετιστές..και μου λένε την δίνεις..λέω ναί έτσι λέω..και μου λέει το ένα παιδί..πόσα χλμ έκανες λέω τόσα..λέει μην κάνεις το ΛΑΘΟΣ και ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΛΜ.. Φυσικά και δεν θα τα πειράξω και ας τραγουδάνε.. Είναι χαζό και κοροιδία... :/ Αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν ας μην το κάνουμε.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 @ktmisa...αυτο που λες "Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"ειναι η μεγαλυτερη κουβεντα...+++ ...αν το τηρουσαν όλοι...ισως να ειμαστε ολοι ωραιοι...ως Ελληνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2006 Αφτο δεν ισχυει μονο για μηχανες αλλα και για αυτοκινητα!!! Γιατι να μην το κανω απο τη στιγμη που ξερω οτι θα μου αποφερει περισοτερα κερδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2006 Περισσοτερα κερδη ισως οχι.Αλλα σιγουρα πολυ ποιο ευκολη μεταπωληση. Ομως δεν παυει να ειναι απατη. :/ Ειναι κατι σαν την.....παρθενοραφή που εκαναν παλιοτερα οι γυναικες που επρεπε να κρεμασουν το πρωι το σεντονι στο μπαλκονι :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 κοιταξτε,εγω 1 μηχανακι εχω πουλησει κ ηταν απειραχτος ο χιλιομετρητης του τωρα στο μελλον αν χρειαστει να κανω κατι τετοιο,δε ξερω,δεν ειμαι απολυτος. παντως δε θα το κανω προκλητικα,του στυλ 10 ετων μηχανακι 30.000χλμ.... θα σε περασουν κ για βλημα.... κοιταξτε,εγω 1 μηχανακι εχω πουλησει κ ηταν απειραχτος ο χιλιομετρητης του τωρα στο μελλον αν χρειαστει να κανω κατι τετοιο,δε ξερω,δεν ειμαι απολυτος. παντως δε θα το κανω προκλητικα,του στυλ 10 ετων μηχανακι 30.000χλμ.... θα σε περασουν κ για βλημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Πάντως παιδιά υπάρχουν και οι κ@βλ@μενοι αγοραστές!!!! Το ZXR που είχα το πούλησα σπασμένο 500χιλ. τότε (2000)!!! Μου έλεγε αυτός ότι το θέλω όπως και να είναι!!! Σόρυ αλλά εγώ το έδωσα, εφ'όσον του το είχα πει δεν είχα πλέον καμία ευθύνη, σωστά??? Θέλω να πώ ότι αν εμείς ήμασταν λίγο πιο <<ψείρες>> και το ψάχναμε λίγο παραπάνω όλοι αυτοί οι μ@λ@κες δεν θα είχαν δουλειά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Απλα είναι αυτό που λέει ενα τραγούδι του Στράτου Διονυσίου σ ενα στίχο. Όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες, και οσο υπάρχουν δάσκαλοι θα βγαίνουν μαθητάδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Θανάση δεν πιστεύω εσύ, να έχεις πειράξει τίποτα στο 400αράκι? Θα με χάσεις από αγοραστή, αν αντιληφθώ κάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 λολ εδω λέμε οτι έχει χαλασμένο μοτέρ τα χιλιόμετρα μας πειράξαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Λεπτομέρειες...... :P :lol: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 :lol: :lol: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες