Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδιά φτιάχνω αυτό το θέμα για να πω τις εντυπώσεις μου από το χτεσινό πλύσιμο της μηχανής μου σε έναν Επαγγελματία του είδους... Όσοι είδαν πρόσφατα το μοτόρι μου καταλαβαίνουν το πως ήταν! Μιλάμε μές την μπίχλα!! Ουσιαστικά σωστό ολοκληρωμένο πλύσιμο δεν είχε ποτέ!!! Την έχω ενάμιση χρόνο και από τότε μόνο επιφανειακά πλυσίματα είχε... Το τελευταίο ήταν νομίζω τον Αύγουστο!!! Πάω χτες που λέτε στο Dirty Girl που άκουσα από πολλούς ότι κάνει καλή δουλειά. Περίμενα μετά από όλα αυτά τα καλά λόγια που άκουσα να δω κάτι θετικό αλλά αυτό δεν το περίμενα!!! Μιλάμε ο τύπος απλά δεν υπάρχει! Δεν παίζεται!!! Την έβαλε πάνω στην ράμπα και ασχολιόταν μαζί της ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ!!! Όσες φορές την είχα πάει για πλύσιμο παλιότερα μετά βίας να είχαν ασχοληθεί μαζί της 10 λεπτά... Μιλάμε ο τυπάς, την γυάλισε! ξεκίνησε βάζοντας ειδικό σπρέι σε όλα τα κουμπιά και όλα τα κινούμενα μέρη! Καθάρισε τα πάντα! μέχρι και κάτω από το φτερό, εκεί στην αλυσίδα που πέφτουν τα γράσα, τις αναρτήσεις, τους σωλήνες από κάτω που δεν φαινόντουσαν ποια από την λάσπη που είχε ψηθεί πάνω τους και είχε γίνει πηλός! Μέχρι και στην σέλα έβαλε ειδικά προϊόντα για δέρμα... Στο τέλος μου πέρασε και δυο χέρια υγρή σιλικόνη, μου καθάρισε και λάδωσε την αλυσίδα μου και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο... Στο τέλος μου είπε ότι αναλαμβάνει ακόμα και καθαρισμούς δερμάτινων στολών και κρανών! Σε όσους ενδιαφέρονται για σωστή δουλειά από έναν επαγγελματία του είδους σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2009 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ωραίος! Θα τον επισκεφθώ πολύ σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Που είναι αυτό το μαγαζί ? Και πόσο πάει η περιποίηση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Που είναι αυτό το μαγαζί ? Και πόσο πάει η περιποίηση ? Είναι Λυσάνδρου 6 δίπλα στην Μπότσαρη. Το κανονικό πλύσιμο από ότι μου είπε πάει 7-8 ευρώ... Εμένα τώρα που μου έβγαλε από πάνω μέχρι και μανιτάρια μου πείρε μόνο 12! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ο τυπος πρεπει να ειναι φοβερος και πραγματικα επαγγελματιας! Υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Αθηνα αραγε...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Μυνημα εληφθη Και μονο 12? για ολα αυτα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ναι υπάρχει και στην Αθήνα και είναι εξίσου καλός όπως περιγράφει και ο Viper 4. Check this out: http://www.washandgo.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ε αξιζει να του δωσεις και 2-3 ευρα σαν ευχαριστω :) Και εγω που κανω κανενα 2ωρο στο πλυσιμο παλι μενουν πραγματα πανω στην εξατμηση, αναρτησεις , εκει που ειναι τα μαρσπιε κλπ. Ασχετο, αλλα τα μανηταρια γιατι τα εβγαλε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ωραιος. Μολις στρωσει ο καιρός θα την πάω και εγώ . Ειναι με ραντεβου η την πας έτσι? http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&m...3f3ce2909cb3ccd εδώ είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ασχετο, αλλα τα μανηταρια γιατι τα εβγαλε ? ...φανταζομαι οτι το ειπε μεταφορικα....πως λεμε "100 κιλα βρωμα"??? εεε αυτος εβγαλε μανιταρια απο πανω της :lol: (λες να κυριολεκτουσε???) ωραιος. Μολις στρωσει ο καιρός θα την πάω και εγώ . Ειναι με ραντεβου η την πας έτσι? εγω οσες φορες πηγα ηταν στο ασχετο...αλλα καθε φορα την αφηνα και εφευγα ουτως ή αλλως γιατι κανει αρκετη ωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Το τελευταίο ήταν νομίζω τον Αύγουστο!!! Αυτόν τον Αύγουστο ή τον περσινό? :P Ωραίο ακούγεται πάντως,θα το τσεκάρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Μπράβο στο παληκάρι φαίνεται να είναι πολύ μερακλής και σωστός επαγγελματίας :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Να'σαι καλά φίλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Ε αξιζει να του δωσεις και 2-3 ευρα σαν ευχαριστω :) Και εγω που κανω κανενα 2ωρο στο πλυσιμο παλι μενουν πραγματα πανω στην εξατμηση, αναρτησεις , εκει που ειναι τα μαρσπιε κλπ. Ασχετο, αλλα τα μανηταρια γιατι τα εβγαλε ? ...φανταζομαι οτι το ειπε μεταφορικα....πως λεμε "100 κιλα βρωμα"??? εεε αυτος εβγαλε μανιταρια απο πανω της :lol: (λες να κυριολεκτουσε???) εγω οσες φορες πηγα ηταν στο ασχετο...αλλα καθε φορα την αφηνα και εφευγα ουτως ή αλλως γιατι κανει αρκετη ωρα. Ε ναι ρε παιδιά μεταφορικά... Εννοούσα ότι είχε τόση σκόνη και βρωμιά πάνω της που φύτρωσαν μανιτάρια... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Τα έχουμε ξαναπεί: Ο Κοσμάς είναι άπαιχτος! Και που να δείς τι κάνει στα 30? που είχα πληρώσει(αλλά αυτά γίνονται μια φορά το χρόνο μόνο γιατί δεν κάνει περισσότερο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Το λέω κι εγώ ξανά, είναι καταπληκτικός! Επαγγελματίας που ξέρει τι κάνει και μοτοσικλετιστής που αγαπάει τη μοτοσικλέτα και την περιποιείται! Κάνει φανταστική δουλειά. Εγώ πλέον πάω μόνο εκεί για πλύσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Αν και άργησα να ποστάρω, με την σειρά μου να δηλώσω πόσο μα πόσο ικανοποιημένος έμεινα από το συγκεκριμμένο μαγαζί. Επίσης μένω υπόχρεος, γιατί ο Κοσμάς κατάλαβε το πρόβλημα που είχα εκείνη την μέρα και μετά χαράς μου δάνεισε το μηχανάκι του για να κινηθώ όσο έμεινε το δικό μου εκεί. Keep it up! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Από εκεί έρχομαι... Μια χαρά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_Punk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και εξαιρετικό παιδί ο Κοσμάς. Χθες ήμουν εκεί και μάλιστα τυχαία χωρίς να έχω διαβάσει το ποστ. Φχαριστήθηκα καθαρή γύμνια! Βέβαια, ακόμη να βρώ κάποιον να μου βγάλει τα αυτοκόλητα από τις ζάντες. Σε καμία περίπτωση όμως δε φταίει ο Κοσμάς γι αυτό αλλά μάλλον εγώ που είμαι μπούφος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Κανένα παρόμοιο στην Πάτρα παίζει; Μου πέφτει λίγο μακριά η Θεσσαλονίκη για ένα πλύσιμο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 +1 για το "Βρωμοκόριτσο" και από εμένα. Ένα μόνο πράγμα θα γράψω: ο Κοσμάς σου πλένει τη μηχανή σαν να ήταν η δική του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Θα παω και εγω την Τεταρτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Έχω πάει και μπορώ να έχω άποψη. Για μηχανές είναι πάρα πολύ καλός. Στα scooter έτσι και έτσι. Είναι πολύ καλό παιδί και σωστός επαγγελματίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Θα παω και εγω την Τεταρτη Αν ξέρεις ώρα, γράψτην μπας και πιούμε κανέναν καφέ εκεί... (Α, και πάρε τηλ. να κλείσεις ραντεβού, συχνά πυκνά είναι γεμάτος μηχανάκια ο Κοσμάς και δεν προλαβαίνει!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ο τυπος πρεπει να ειναι φοβερος και πραγματικα επαγγελματιας! Υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Αθηνα αραγε...? Υπαρχει στην Λενορμαν στο υψος του κολωνου δεν θυμαμαι ακριβως νουμερο αλλα μπορω να το δω αν θες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες