BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Έχει κανείς το Agility City 150cc (ή το 125cc) της Kymco να πει καμιά γνώμη; Καταλήγω προς αυτό λόγο της πολύ δελεαστικής τιμής του και το εξοπλισμού που έχει (δισκόφρενα, μεγάλους τροχούς κ.λ.π). Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το έχω εγώ (το 150cc). Μια χαρά μηχανάκι είναι, πάρτο. Τα φρένα του είναι καταπληκτικά! Σταματάει απίστευτα γρήγορα. Με έχει σώσει 1-2 φορές. Οι τροχοί των 16'' πολύ αποτελεσματικοί για καλύτερο έλεγχο. Πιάνει άνετα τα 80χαω με ασφάλεια, μετά θέλει πιο πολλή προσοχή. Έχω πιάσει 110! (σε κατηφόρα) Οικονομικό πολύ, η χαρά του τσιγκούνη! Αποθηκευτικοί χώροι καλοί. Πάτωμα επίπεδο και φαρδύ, κουβαλάς ένα σωρό πράγματα. (Έχω κουβαλήσει πιάτα, ενισχυτή, βίντεο, laptop, μπογιές κλπ) Ζήτα το με πινακίδα-τέλη πληρωμένα και σχάρα και βαλίτσα 33lt στην ίδια τιμή, θα στο δώσουν. Μια μικροβλακεία μόνο έχω εντοπίσει στο συγκεκριμένο μοντέλο. Εν κινήσει, το διπλό σταντ για να μην ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο στο κάτω μέρος του κινητήρα, έχει μια λαστιχένια!!! ροδέλλα, η οποία έρχεται αυτή σε επαφή με το κάτω μέρος του κινητήρα, αλλά λόγω υψηλής θερμοκρασίας, φυσικά καίγεται.... Μου έχει κάψει 2 έως τώρα, μου τα έχει δώσει το μαγαζί που το πήρα τζάμπα, σίγουρα όμως είναι και φτηνό πράγμα. Η λύση: Το έντυσα με μια λωρίδα αμίαντου και διατηρείται καιρό. Λόγω κραδασμών βέβαια πάλι θα σκίσει φαντάζομαι, αλλά έως τότε..... Μου είπαν κιόλας πως θα φέρουν ένα ενισχυμένο. (Ακόμα έρχεται βέβαια). Πάντως νομίζω δεν είναι λόγος αυτός να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά για "γιαπωνέζικο" σκουτεράκι. Εγώ το έχω ευχαριστηθεί. Μ' έχει βολέψει πολύ και είναι τίμιο για τα λεφτά του. Προσωπικά εκνευρίζομαι να χρυσοπληρώνουμε μηχανές, που έχουν πλέον μόνο τη σφραγίδα Γιαπωνέζικου, ενώ φτιάχνονται στις.....Κίνες. Και τί εννοώ? Εντάξει, πήγαν οι Γιαπωνέζικες εταιρείες κι έφτιαξαν εργοστάσια κατασκευής των μοντέλων τους σε χώρες με φτηνά εργατικά. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι τους κοστίζουν πολύ λιγότερο. Έχω κι εγώ όμως την απαίτηση να επωφεληθώ απ' αυτό. ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, όχι να καρπώνονται όλο το κέρδος για την πάρτη τους. Αξιώνω όταν πληρώνω σε τιμές Japan, να γράφει στην ούγια Made in Japan. ΤΕΛΟΣ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Όλα όσα είπε ο Kostas-MotoLover είναι ΣΩΣΤΑ, γι΄ αυτό πάρτο με κλειστά μάτια και μην ψάχνεις τίποτε άλλο καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannakis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Όλα όσα είπε ο Kostas-MotoLover είναι ΣΩΣΤΑ, γι΄ αυτό πάρτο με κλειστά μάτια και μην ψάχνεις τίποτε άλλο καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά. +1800! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 πόσο κάνει? 1500? ειδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 1700? το 125cc 1900? το 150cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2009 Ρε σούπερ είναι το εργαλείο και πάμφθηνο. Τσίμπα το λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Λοιπόν, το πήρα. Μια χαρά είναι, είμαι στο στρώσιμο βέβαια ακόμα. Το μόνο μειωνέκτημα είναι η σαδιστική του σέλα, έχει κλίση προς τα εμπρός και πραγματικά είναι απίστευτα άβολη. Θα την πάω για φτιάξιμο. Μήπως το έχει κάνει ήδη κανείς να πάω στον ίδιο σελά που θα έχει έτοιμο και το πατρόν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Το μόνο μειωνέκτημα είναι η σαδιστική του σέλα, έχει κλίση προς τα εμπρός και πραγματικά είναι απίστευτα άβολη. Θα την πάω για φτιάξιμο. Μήπως το έχει κάνει ήδη κανείς να πάω στον ίδιο σελά που θα έχει έτοιμο και το πατρόν; Καλορίζικο κατ' αρχήν. Έχεις δίκιο για τη σέλα, αν και μετά από λίγα χιλιόμετρα τη συνηθίζεις λίγο. Παρόλα αυτά, αν βρεις σελά και τη φτιάξεις όπως πρέπει, ποστάρισέ το εδώ μήπως πάω κι εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Σήμερα πήρα τη σέλα από το μάστορα. Έκανε πολύ καλή δουλειά, και με 60? το σαδιστικό μαρτύριο σταμάτησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κατ' αρχήν να σ' ευχαριστήσω που ποστάρισες αμέσως το ότι την έφτιαξες κι έβαλες και φωτό μαζί. Δεν παίζεσαι πάντως φιλαράκι. Μέσα σε 5 μέρες το έφτιαξες κιόλας. Εγώ ακόμα γλιστράω απ' τη σέλα. Θα πάω όμως τώρα στον δικό σου, το αποφάσισα. Έχει αφήσει τίποτα ατέλειες? (συρραπτικά, φόδρες κλπ) ή δεν φαίνεται τίποτα? Ρωτάω για να ενημερωθούν κι άλλοι που μπορεί να το έχουν. Μήπως να το πάω στην...... Έφη! να το ακουμπήσει με το μαγικό της χέρι, να μην τρέχω και σε μαστόρους? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Δεν έχει ατέλεις, ο μάστορας είναι καλλιτέχνης. Είναι ο Star Sel Λεωνιδίου 41 - Μεταξουργείο 210 -52 22 216 Χάρτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros76 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2009 Να ενημερώσω πως η Kymco έχει φέρει βελτιωμένη σέλα με κόστος 40€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasQR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Να ενημερώσω πως η Kymco έχει φέρει βελτιωμένη σέλα με κόστος 40?. Πώς είναι βελτιωμένη, άλλη κλίση, άλλο υλικό (αντιολισθητικό); Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros76 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Είναι πολύ πιο αναπαυτική. Εξακολουθεί να έχει μια μικρή κλίση αλλά όχι τόσο όσο πρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 Φτάσαμε στα 1.500χιλ και χάλασε ο ανορθωτής, είναι βέβαια εντός εγγύησης και θα αλλαχθεί. Το κακό είναι ότι τα 45€ της μπαταρίας δεν τα γλύτωσα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το μηχανάκι διαθέτει και μαζιβέλα, οπότε δεν μένεις. Κατα τ'άλλα μια χαρά είναι, ούτε τριξηματα ούτε κάτι άλλο. Τραβάει και όμορφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
prozak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2009 στο kymco είναι πολύ συνηθισμένο... έχω το b&w 250cc κι έχω αλλάξει μια φορά ανορθωτή και 3 ή 4 φορές μπαταρία, δεν θυμάμαι... όταν το αγόρασα και το πήγα στο συνεργείο που πηγαίνω χρόνια μου είπε ότι από δω και πέρα θα γίνω τακτική πελάτισσα... ε, δεν έπεσε και πολύ έξω....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Πώς είναι βελτιωμένη, άλλη κλίση, άλλο υλικό (αντιολισθητικό); Είναι όντως πολύ βελτιωμένη. Μου την αλλάξανε και μένα και μάλιστα χωρίς να την πληρώσω. Συνήλθε ο απαυτός μου. Προσεχώς θα μου αλλάξουνε και το κεντρικό σταντ, που το παλιό είχε ένα λάστιχο που ακουμπάει στο κάτω μέρος του κινητήρα και φυσικά καίγεται. Πάλι χωρίς να το πληρώσω, θα το περάσουνε στην εγγύηση. Απλά οι άνθρωποι αναγνώρισαν ότι αποτελεί κατασκευαστικό λάθος και μειονέκτημα και φροντίζουν να λυθεί το πρόβλημα. Ένα μπράβο από μένα στην Kymco γιατί προσπαθεί να έχει τους πελάτες της ευχαριστημένους. Φτάσαμε στα 1.500χιλ και χάλασε ο ανορθωτής, είναι βέβαια εντός εγγύησης και θα αλλαχθεί. Το κακό είναι ότι τα 45€ της μπαταρίας δεν τα γλύτωσα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το μηχανάκι διαθέτει και μαζιβέλα, οπότε δεν μένεις. Κατα τ'άλλα μια χαρά είναι, ούτε τριξηματα ούτε κάτι άλλο. Τραβάει και όμορφα. Εγώ έχω κάνει 4.300 χιλ (10 μήνες σχεδόν) και δεν έχει βγάλει τίποτα τέτοιο. Μου κάνει εντύπωση Γιάννη. Θα μου πεις εδώ παίρνεις BMW με ένα σκασμό λεφτά και σε γυρνάει σπίτι η Οδική Βοήθεια. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Τυχερά είναι αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2009 Τυχερά είναι αυτά... ή άτυχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Γλυστραει η σελλα? Εγω το πηρα Ιουλιο,δεν ξερω αν παιζει τιποτα βελτιωση,αλλαη σελλα ειναι μια χαρα. Σαν μηχανακι θα ηθελα να ειναι λιγο πιο οικονομικο.Με το ΚΑΖΕ που ειχα πριν πηγαινα περιπου 3 λιτρα ανα 100χλμ,ενω τωρα παω 4-4.5 λιτρα τα 100χλμ. Απο χωρους απαιχτο ροπατο χαμηλα,σκληρες αναρτησεις,αριστα φρενα.Ο χρονος θα δειξει τι λεει και απο αξιοπιστια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Γλυστραει η σελλα? Εγω το πηρα Ιουλιο,δεν ξερω αν παιζει τιποτα βελτιωση,αλλαη σελλα ειναι μια χαρα. Σαν μηχανακι θα ηθελα να ειναι λιγο πιο οικονομικο.Με το ΚΑΖΕ που ειχα πριν πηγαινα περιπου 3 λιτρα ανα 100χλμ,ενω τωρα παω 4-4.5 λιτρα τα 100χλμ. Απο χωρους απαιχτο ροπατο χαμηλα,σκληρες αναρτησεις,αριστα φρενα.Ο χρονος θα δειξει τι λεει και απο αξιοπιστια. Στα καινούργια έχει αλλάξει η σέλλα και διορθώθηκε το πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Γλυστραει η σελλα? Εγω το πηρα Ιουλιο,δεν ξερω αν παιζει τιποτα βελτιωση,αλλαη σελλα ειναι μια χαρα. Σαν μηχανακι θα ηθελα να ειναι λιγο πιο οικονομικο.Με το ΚΑΖΕ που ειχα πριν πηγαινα περιπου 3 λιτρα ανα 100χλμ,ενω τωρα παω 4-4.5 λιτρα τα 100χλμ. Απο χωρους απαιχτο ροπατο χαμηλα,σκληρες αναρτησεις,αριστα φρενα.Ο χρονος θα δειξει τι λεει και απο αξιοπιστια. Φίλε μου, φυσικό είναι να καταναλώνει πιο πολύ απ' το Kazer. Τα παπιά είναι τα οικονομικότερα μηχανάκια. Θα εκτιμήσεις όμως στο σκούτερ αυτό το φαρδύ επίπεδο πάτωμα, όπου μπορείς να φορτώσεις απίστευτα πράγματα. Επίσης ότι σε βροχή η ποδιά σε προστατεύει πολύ σε σχέση με τα παπιά. Όσο για τα φρένα, το έχω γράψει κι εγώ σε προηγούμενη σελίδα. Είναι απλά τα καλύτερα φρένα που έχω συναντήσει σε μικρό μηχανάκι. Έχουν φοβερή αίσθηση, είναι προοδευτικά, πολύ δυνατά και σταματούν ακαριαία και νωρίτερα του αναμενόμενου, χωρίς να μλοκάρουν τους τροχούς και χωρίς να "ψαρεύει" το όχημα. Εμένα πραγματικά με έχουν σώσει πολλές φορές από κακοτοπιές. Τις περισσότερες μάλιστα, αφού έχω σταματήσει πολύ νωρίτερα απ' ότι έχω εκτιμήσει, απλά κοιτάω γύρω μου σα χαμένος και απορώ πώς έγινε τόσο σωστό φρενάρισμα από ένα Κορεάτικο σκούτερ. Τα 2 δισκόφρενα κάνουν απλά εκπληκτική δουλειά. Καλές διαδρομές να έχεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Λοιπον,17 μηνες μαζι και εχω μερικες απωλειες. Λογο κραδασμων(στο ξεκινημα)εχω χασει μια βιδα απο το πλαινο προστατευτικο της εξατμισης,εχω χασει ολο το πισω τμημα της εξατμισης προλαβα στο παρα 5 μια βιδα απο την μπροστινη δαγκανα και εχω τριγμους απο τα πλαστικα του τιμονιου. Κατα τα αλλα με παιδεψε λιγο η αλλαγη βαλβολινης πίσω επειδη στο ''διαφορικο'' γραφει 180ml ενω στο βιβλιο ιδιοκτητη λεει μεχρι να δακρυσει απο την τρυπα. Η απαντηση απο την Κυμκο ηταν,''οτι λεει το διαφορικο'' Το σερβις πανευκολο και ειδωμεν τι θα γινει στην πορεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες