Dimitris Christopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Παιδιά να εξηγήσω κάτι.Εκτός της σέλας μου έβαλε κάλυμμα και στο μαξιλάρι που ακουμπάει ο συνεπιβάτης στο βαλιτσάκι πίσω.Το απόγευμα θα βάλω φωτογραφίες και θα τις δείτε. Δ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris Christopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 από τον Dimitris Christopoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris Christopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Παιδιά να εξηγήσω κάτι.Εκτός της σέλας μου έβαλε κάλυμμα και στο μαξιλάρι που ακουμπάει ο συνεπιβάτης στο βαλιτσάκι πίσω.Το απόγευμα θα βάλω φωτογραφίες και θα τις δείτε. Δ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 στην ηλιουπολη παιδια στην Αγιου Κωνσταντινου απέναντι απο την εκκλησία! Πού λες? Εκεί δίπλα μένει η κοπέλα μου και δεν έχω σταμπάρει τίποτα... Επί της Αγίου Κων/νου είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ακόμα δεν αξιώθηκα να πάω να δώ τι θα κάνω με την σέλα!η δουλειά δεν αφήνει πολλά περιθώρια!Θα πάω όμως! Ρώτησα πάντως σε ένα μαγαζί στο παγκράτι και ήθελα να ρωτήσω επειδή είναι κοντά στην δουλειά μου ξέρει κανείς εκεί στο παγκράτι να είναι εντάξει και τι δουλειά γίνεται? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2012 από τον Sammo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LunaticOnWheels 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Κανενας που να εχει παει προσφατα εδω; http://www.selotexniki.gr να πει μια γνωμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LunaticOnWheels 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Κανενας που να εχει παει προσφατα εδω; http://www.selotexniki.gr να πει μια γνωμη;Πηγα σημερα. Γεμισμα σελας με λιγο περισσοτερο υλικο + καινουριο δερμα αντιολισθητικο 50 μερκελλάτα. Καλη δουλεια και καλη τιμη μου φανηκε. Ο χρονος θα δειξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Πηγα σημερα. Γεμισμα σελας με λιγο περισσοτερο υλικο + καινουριο δερμα αντιολισθητικο 50 μερκελλάτα. Καλη δουλεια και καλη τιμη μου φανηκε. Ο χρονος θα δειξει.Με 'γεια! καμια φωτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LunaticOnWheels 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Με 'γεια! καμια φωτό? Ευχαριστω. Μεσα στις επομενες μερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LunaticOnWheels 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Πολύ καλό κατάστημα για σέλες είναι το MotoK που ήταν στη Ν.Σμύρνη και μεταφέρθηκε πρόσφατα στη Καλλιρρόης αν δεν κάνω λάθος. Επιπλέον, για όποιον έχει Vstrom και θέλει να αλλάξει τη σέλα του, υπάρχει σε εξέλιξη μια ομαδική παραγγελία από το Facebook group "Vstrom Greek Riders" στο συγκεκριμένο κατάστημα. Έχουμε γραφτεί πάνω από 30 άτομα μέχρι στιγμής και οι δηλώσεις κλείνουν σε μερικές μέρες. Η τιμή από 110 plus που ήταν έχει φτάσει στα 82 και βέβαια όσο θα δηλώνονται κι άλλοι θα πέφτει. Επομένως, όσοι πιστοί προσέλθετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Πολύ καλό κατάστημα για σέλες είναι το MotoK που ήταν στη Ν.Σμύρνη και μεταφέρθηκε πρόσφατα στη Καλλιρρόης αν δεν κάνω λάθος. Επιπλέον, για όποιον έχει Vstrom και θέλει να αλλάξει τη σέλα του, υπάρχει σε εξέλιξη μια ομαδική παραγγελία από το Facebook group "Vstrom Greek Riders" στο συγκεκριμένο κατάστημα. Έχουμε γραφτεί πάνω από 30 άτομα μέχρι στιγμής και οι δηλώσεις κλείνουν σε μερικές μέρες. Η τιμή από 110 plus που ήταν έχει φτάσει στα 82 και βέβαια όσο θα δηλώνονται κι άλλοι θα πέφτει. Επομένως, όσοι πιστοί προσέλθετε! Nαι καλή η σέλα από το ΜοtoK συμφωνώ αλλά σύντροχε,δοκίμασε την πρώτα( όχι μόνο να κάτσεις επάνω ) και μετά να την παραγγείλεις γιατί η συγκεκριμένη αλλαγή,θα σου αλλάξει και την θέση οδήγησης των χεριών σου ως προς το τιμόνι αλλά και των ποδιών σου ως προς το έδαφος.Κανένας δε,αυτό δεν στο λέει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donkey 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 καλημερα απο τους καλυτερους και καλες τιμες εκει εφτιαξα την δικη μου οπως ακριβως ηθελα .απεναντι απο το γηπεδο ατρομητου ΒΕΡΓΑΣ 4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 εγω την εφτιαξα εδω https://el-gr.facebook.com/ZEFOS-WORKS-ΣΕΛΕΣ-ΜΟΤΟ-231764736995893/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Nαι καλή η σέλα από το ΜοtoK συμφωνώ αλλά σύντροχε,δοκίμασε την πρώτα( όχι μόνο να κάτσεις επάνω ) και μετά να την παραγγείλεις γιατί η συγκεκριμένη αλλαγή,θα σου αλλάξει και την θέση οδήγησης των χεριών σου ως προς το τιμόνι αλλά και των ποδιών σου ως προς το έδαφος.Κανένας δε,αυτό δεν στο λέει.Ευχαριστώ για τη συμβουλή, δύσκολα πιστεύω θα καταφέρω να τη δοκιμάσω προηγουμένως, έχω ρωτήσει πάντως γνωστό κοντά στο ύψος μου και μου είπε ότι είναι η μέρα με τη νύχτα, ... εσύ? την έχεις βάλει? και τι αλλαγές σου έφερε? κι αν θες, τι ύψος έχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Ευχαριστώ για τη συμβουλή, δύσκολα πιστεύω θα καταφέρω να τη δοκιμάσω προηγουμένως, έχω ρωτήσει πάντως γνωστό κοντά στο ύψος μου και μου είπε ότι είναι η μέρα με τη νύχτα, ... εσύ? την έχεις βάλει? και τι αλλαγές σου έφερε? κι αν θες, τι ύψος έχεις?Nαι την έβαλα πρόσφατα.Καλή-πολύ καλή,(υπάρχουν βέβαια εξίσου και άλλες καλές στην αγορά ) αλλά όπως σου είπα μου άλλαξε τις αποστάσεις.Είμαι 1,76.Ομως μιας και η προσφορά είναι σε ισχύ και μπορείς,κάνε την κίνηση σου. Οταν θα πας εκεί,ζήτα να σου δώσουν μία να κουμπώσεις επάνω(όλο και κάποιου,θα έχουν) να την τεστάρεις μια στα γρήγορα και αναλόγως τους λες.Εάν πάλι δεν.....μπορώ να συναντηθούμε να τεστάρεις την δικιά μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Nαι την έβαλα πρόσφατα.Καλή-πολύ καλή,(υπάρχουν βέβαια εξίσου και άλλες καλές στην αγορά ) αλλά όπως σου είπα μου άλλαξε τις αποστάσεις.Είμαι 1,76.Ομως μιας και η προσφορά είναι σε ισχύ και μπορείς,κάνε την κίνηση σου. Οταν θα πας εκεί,ζήτα να σου δώσουν μία να κουμπώσεις επάνω(όλο και κάποιου,θα έχουν) να την τεστάρεις μια στα γρήγορα και αναλόγως τους λες.Εάν πάλι δεν.....μπορώ να συναντηθούμε να τεστάρεις την δικιά μου. Ευχαριστώ πολύ! Να μην σε βάζω σε κόπο, μάλλον θα κάνω το πρώτο, άλλωστε το ένστικτο μου λέει ότι θα είναι καλή, άσε που θέλω να την κάνω και θερμαινόμενη μετά από βέτο της γυναίκας, πάντως ίδιο ύψος έχουμε! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 από τον MyMike 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Άλλαξα πρόσφατα το κάλυμμα της σέλας στο Modenas Kriss 125 που οδηγώ κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος!Στην Κατεχάκη 5 στην Σελοεπισκευή, άφησα την δική μου σέλα και μου έδωσε άλλη από Modenas με το κάλυμμα της παλιάς και πήγα την επόμενη μέρα και παρέλαβα.Πολύ καλή δουλειά & εξυπηρέτηση, φυσιολογικές τιμές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 https://www.facebook.com/CarDressingTapetsariesAutokinetonskaphonKMoto/?fref=ts Το καλύτερο και το πιο φτηνό που έχω βρει σε όλο το Περιστέρι (συστημένο και απο πολλούς). Πρόσφατα μου έντυσε τη σελα στο KLR, 30 ευρώ για δερματίνη υψηλής ποιότητας (το καλύτερο υλικό που είχε), η δουλειά και το αποτέλεσμα? Απλά φοβερά.. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω φωτό αυτή τη στιγμή. Όποιος είναι Περιστέρι και το σκέφτεται αξίζει να περάσει μια βόλτα. Δείτε φωτό απο τη δουλειά του στο λινκ της σελίδας του, στο Facebook. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2016 Πήγα χθες κ άλλαξαν φούσκα λεβιέ στο κουτί. Τουεντυ γιουρος.. ωραίος, μάγκας, πολύ προσωπικό, όλοι έλληνες, χωρίς υφακι/ξερολες κτλ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Καλησπέρα παιδιά,ξεθάβω λίγο το θέμα. Με ενδιαφέρει σελάς κοντά στην πλ. Κυψέλης,θέλω να πάω να του το αφήσω το πρωί να πάω δουλειά με τα πόδια και μετά να πάω να το πάρω,εξού και το πολύ συγκεκριμένο μέρος.Δεν θέλω κάτι εξεζητημένο,μια απλή αντιολισθητική,αδιάβροχη σέλα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
easyrider77 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2017 Εγω πηγα και την αφησα σημερα στην καλιροης MotoK. Για XT660 μου ειπε 35 το καλυμα + 10 τοποθετηση. παραλαβη 3 /01 γιατι προκυπτει αργιες .. Μου φανηκε καλος επαγγελματιας .. του ειπα για το σφουγγαρι οτι κρατησε νερα μεσα και μου ειπε οτι μπαινει σε φουρνο που στεγνωνει κλπ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 Moto Derma παιδια στην Θηβων μετα τα Village ειναι κοντα... δεν υπαρχει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τα ολα του!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 Την 29/12/2017 at 4:23 ΜΜ, το μέλος easyrider77 έγραψε: Εγω πηγα και την αφησα σημερα στην καλιροης MotoK. Για XT660 μου ειπε 35 το καλυμα + 10 τοποθετηση. παραλαβη 3 /01 γιατι προκυπτει αργιες .. Μου φανηκε καλος επαγγελματιας .. του ειπα για το σφουγγαρι οτι κρατησε νερα μεσα και μου ειπε οτι μπαινει σε φουρνο που στεγνωνει κλπ.. Γράψε εντυπώσεις μόλις την πάρεις γιατί παίχτηκαν χοντρά σκηνικά προχθές με ένα XTR 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες