DukeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Παιδιά σαν νέος χρήστης και μιας και είναι το πρώτο μου θέμα, σας χαιρετώ :) Θα ήθελα μια μικρή βοηθήστε plz από σας τους πιο έμπειρους για να βγω από το δίλλημά μου. Είμαι μεταξύ του Shark RSR2 Absolute Crash Matt και του Shoei XR-1000 Crest. Σαν εμφάνιση και σχέδιο μου αρέσει περισσότερο το Shoei. Αλλά σαν ποιότητα, βάρος, ασφάλεια, θόρυβο κτλπ, εσείς ποιό προτείνετε από τα δυο; Μέγιστο είναι 400? (από νετ βέβαια), αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο εγγυημένο, κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 προσεξε να δεις αυτα τα λογια που θα σου πω!!! γενικα στην αγορα ακουγεται οτι το xr-1000 ειναι πολυ κορυφαιο και ειναι πολυ ευχαριστημενοι ολοι(αυτο ειναι δεδομενο) τωρα εγω που εχω ψωνισει απο Ebay πηρα το αμερικανικο RF-1000 οπου ναι μεν λενε ολοι οτι ειναι το ιδιο με το ευροπα'ι'κο XR-1000 αλλα για εμενα προσωπικα δεν ειναι το ιδιο κρανος ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι εχει 3 διαφορες που κανουνε την διαφορα και θα τις αναφερω αμεσως παρακατω 1ον το αμερικανικο ειναι 230 γραμμαρια πιο βαρυ απο το ευροπαικο(διαφορετικες προδιαγραφες) 2ον δεν εχει στον στανταρ εξοπλισμο την adifog ζελατινα και ουτε τα pinlocks και ακομα ουτε τρυπες για αυτα εχει (οποτε πας για 70 ευρο ακομα για να αγορασεις το σετ ζελατινα,adifog,pinlocks) 3ον συγκρινωντας με το προηγουμενο κρανος που ειχα(uvex wing rs 2)δεν ειναι και τοσο αθορυβο το shoei τωρα για το SHARK RSR2 ο μοναδικος ανθρωπος που μου εχει μιλησει για αυτο το κρανος απο κοντα(οχι απο νετ) ειναι ο μηχανικος μου που ειχε και 3 προηγουμενα κρανοι xr-1000 και μου ειπε οτι το shark ανωτερο σε θεμα ανεσης εφαρμογης και πιο αθορυβο αυτα απο εμενα φιλε μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 πανω απο ολα τι καθεται καλυτερα στο κεφαλι σου. θα δεις πολλοι εδω μεσα εχουν XR , ειναι καλη αγορα, και το βρισκεις γυρο στα 300-350 ελλαδα. Το συγκεκριμνο shark δεν το εχω δοκιμασει, αλλα εχω δοκιμασει οποτε δεν μπορω να πω γνωμη. Για το χρ θα σου πω οτι ειναι καλο κρανος απο θεμα εφαρμογης, γερη ζελατινα, και αρκετα καλο σε σχετικα υψηλες ταχυτητες. το σαρκ ερχεται σε ωραια χρωματακια ομως :) σε ατυχημα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω. αλλα μην το ψαχνεισ πολυ, και τα δυο ειναι καλα κρανη. οποιο σου κατσει ωραια στο κεφαλι και σε κανει να νοιωθεις ανετα, αυτο παρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Shark RSR2.- Ελαφρύτερο,πιο ήσυχο,καλύτερη αεροδυναμική.Το είχα παλαιότερα και ήταν καταπληκτικό. Το '99 στην Επίδαυρο μου έσωσε την ζωή... Θα πάρω ένα σύντομα,αν και έχω (OGK FF-4,εξίσου ικανοποιημένος). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Shark RSR2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 το shark rsr2 συγκρίνετε με shoei x-11 και το shoei xr-1000 με Shark RSX. To rsr2 είναι σαφώς ανώτερο από το xr-1000... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DukeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Xmmm.....thanks for the feedback guyz. Daimon μου κάνει εντύπωση που έχεις ΧR-1000 και προτείνεις το Shark. Ενα κράνος των 100? από αυτά που έχω δει εγώ, έχει τεράστια διαφορά με ένα των 400?. Δυο όμως των 400? (στο περίπου που είναι αυτά τα δυο) πόσο μεγάλες διαφορές έχουν στα θέματα που ψάχνω (ψάχνουμε οι περισσότεροι), δλδ ασφάλεια, θόρυβος, άνεση, βάρος κτλπ; Μήπως τελικά οι διαφορές είναι απειροελάχιστες και μετράει περισσότερο η εφαρμογή του κράνος στο κεφάλι μας; Το Shark το carbon είναι αρκετά ωραίο, αλλά το XR-1000 έχει -για μένα πάντα- πανέμορφα σχέδια γιαυτό έχω κολλήσει τόσο με το συγκεκριμένο Crest. Το είδα από κοντά και μου έκλεισε το μάτι! :lol: chocoperfeto ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πολύτιμες! Εχω σταμπάρει και από USA (μέσω ebay) τα 2 συγκεκριμένα Shoei, θα τα αποφύγω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 αφου σ αρεσει να παρεις το shoei!! δομιαμσε τα μονο μη δε σου καθετε στο κεφαλι... αν και τα shoei πανε παντου τα shark παλι εχω ακουσει απο διαφορους να μη τους κανουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melanthros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 παιδια τι λετε rsr2 absolute black η black mat ? ποιο και γιατι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Δοκίμασε και τα δύο. Θα δεις πιο θα ``κάτσει`` καλύτερα στο κεφάλι σου. Μπορεί να έχεις μάγουλα π.χ. και να μην σου κέθετε το σοέι. Το xr1000 είναι πολύ καλό κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 καλυτερα ασε το ματ γιατι ειναι πιο ευαισθητο σε γρατζουνιες. επισης καλυτερα μην παρεις καταμαυρο κρανος. χιλιες φορες καλυτερα παρε κατασπρο.χτυπαει στο ματι και δεν γινεται θερμοκηπιο το καλοκαιρι.δυο πολυ βασιοι λογοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Και το RSX και το RSI και γιατί όχι και το RSR2 είναι πολύ πολύ πολύ καλά κράνη. Πάρτο με κλειστά τα μάτια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ RSR2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (1290 ΓΡ) .ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΕΒΑΙΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 υπαρχουν και αρκετα ποιο ελαφρια φιλε οπως ΑΥΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 υπαρχουν και αρκετα ποιο ελαφρια φιλε οπως ΑΥΤΟ δεν ανοίγει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 δεν ανοιγει οντως , αλλα φανταζομαι αναφαιρεται σε carbon της uvex πχ που ειναι κατω απο 1000 γραμμαρια (αν θυμαμαι καλα) http://www.boese-preise.de/product_info.ph...HWARZ-BLAU.html 990 γραμμαρια . helix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΟΚ ΔΙΟΡΘΩΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕFΤΕΣΑΙ ΝΑ ΑΓΟΤΑΣΕΙΣ. ΣΕ ΣΥΓΚRΙΣΗ ΜΕ ΑRΑΙ RX-7 CORSAIR, XR-1000, AGV Ti-TECH, SUOMY EXTREME ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 από τον Stefanakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DukeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις. Τελικά αποφάσισα να πάω στο XR-1000 μετά από ψάξιμο και γνώμες. Μου έδειξε πρώην συντάκτης του Μοτο, ένα δικό του Shark RSR από κοντά, πως είχε ξεφτίσει και διαλύσει χωρίς να έχει χτυπηθεί και δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη. Εκτός αυτού, από κοντά το Crest που θέλω είναι απλά πανέμορφο, οι φωτογραφίες το αδικούν (όπως και τα περισσότερα γραφικά βέβαια...) Το θέμα είναι τώρα από που να το πάρω για να το βρω 400? ή και κάτω (μιας και θα πάρω 2 μαζί). Στην Ελλάδα από όπου έχω δει ως τώρα, το έχουν όλοι 499?. Το fc-moto το έχει 410?, από ebay βγαίνει κάπου 410-420? μαζί με μεταφορικά κτλπ. Εχετε κάποιο αξιόπιστο site να προτείνεται; Εσείς από που αγοράσατε τα δικά σας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις. Τελικά αποφάσισα να πάω στο XR-1000 μετά από ψάξιμο και γνώμες. Μου έδειξε πρώην συντάκτης του Μοτο, ένα δικό του Shark RSR από κοντά, πως είχε ξεφτίσει και διαλύσει χωρίς να έχει χτυπηθεί και δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη. Εκτός αυτού, από κοντά το Crest που θέλω είναι απλά πανέμορφο, οι φωτογραφίες το αδικούν (όπως και τα περισσότερα γραφικά βέβαια...) Το θέμα είναι τώρα από που να το πάρω για να το βρω 400? ή και κάτω (μιας και θα πάρω 2 μαζί). Στην Ελλάδα από όπου έχω δει ως τώρα, το έχουν όλοι 499?. Το fc-moto το έχει 410?, από ebay βγαίνει κάπου 410-420? μαζί με μεταφορικά κτλπ. Εχετε κάποιο αξιόπιστο site να προτείνεται; Εσείς από που αγοράσατε τα δικά σας; εγω το αγορασα μονοχρωμο απο αθηνα (καλιροης) με 330 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melanthros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2009 Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις. Τελικά αποφάσισα να πάω στο XR-1000 μετά από ψάξιμο και γνώμες. Μου έδειξε πρώην συντάκτης του Μοτο, ένα δικό του Shark RSR από κοντά, πως είχε ξεφτίσει και διαλύσει χωρίς να έχει χτυπηθεί και δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη. Εκτός αυτού, από κοντά το Crest που θέλω είναι απλά πανέμορφο, οι φωτογραφίες το αδικούν (όπως και τα περισσότερα γραφικά βέβαια...) Το θέμα είναι τώρα από που να το πάρω για να το βρω 400? ή και κάτω (μιας και θα πάρω 2 μαζί). Στην Ελλάδα από όπου έχω δει ως τώρα, το έχουν όλοι 499?. Το fc-moto το έχει 410?, από ebay βγαίνει κάπου 410-420? μαζί με μεταφορικά κτλπ. Εχετε κάποιο αξιόπιστο site να προτείνεται; Εσείς από που αγοράσατε τα δικά σας; αμα το εχεις αποφασισει τοτε παρτο με κλειστα τα ματια.εγω προσοπικα εχω δει αραι φθαρμενο.πιστεβω πως εχει να κανει με το πως το χρησιμοποιεί ο κεθενας.τωρα για το θεμα τιμες κοιτα αυτο ... http://www.topgearsuperstore.com/index.php...e=3&sort=2a εχει τις καλυτερες τιμες ποθ εγω προσοπικα εχω βρει.αλλα ειναι σε λιρες. αριστερα εχει μια στιλη που το κανεις ευρο. τσεκαρε !!! αμα το εχεις αποφασισει τοτε παρτο με κλειστα τα ματια.εγω προσοπικα εχω δει αραι φθαρμενο.πιστεβω πως εχει να κανει με το πως το χρησιμοποιεί ο κεθενας.τωρα για το θεμα τιμες κοιτα αυτο ... http://www.topgearsuperstore.com/index.php...e=3&sort=2a εχει τις καλυτερες τιμες ποθ εγω προσοπικα εχω βρει.αλλα ειναι σε λιρες. αριστερα εχει μια στιλη που το κανεις ευρο. τσεκαρε !!! ααα ειναι και του 2009 αν δεν κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 προσεξε να δεις αυτα τα λογια που θα σου πω!!! γενικα στην αγορα ακουγεται οτι το xr-1000 ειναι πολυ κορυφαιο και ειναι πολυ ευχαριστημενοι ολοι(αυτο ειναι δεδομενο) 1ον το αμερικανικο ειναι 230 γραμμαρια πιο βαρυ απο το ευροπαικο(διαφορετικες προδιαγραφες) 2ον δεν εχει στον στανταρ εξοπλισμο την adifog ζελατινα και ουτε τα pinlocks και ακομα ουτε τρυπες για αυτα εχει (οποτε πας για 70 ευρο ακομα για να αγορασεις το σετ ζελατινα,adifog,pinlocks) 3ον συγκρινωντας με το προηγουμενο κρανος που ειχα(uvex wing rs 2)δεν ειναι και τοσο αθορυβο το shoei αυτα απο εμενα φιλε μου!!! φίλε μου με έβαλες σε σκέψεις γιατί και γω τη σειρά rf-1000 είχα ζαχαρώσει στο ebay και θα το τσιμπούσα.. 70 σου κόστισε επιπλέον όλο το set, και αυτό απ'το νετ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 Shark... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 Shark... :_thumbsup: Πήρε Shoei τελικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 Shark RSR2 !!! Και γιατι οχι και αυτο που εχω στην υπογραφη μου!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες