Jump to content
alexandros

Υπάρχει πραγματική φιλία;

Recommended Posts

Εξαλλου επειδη οι γυναικες εχουν αναγκη απο επιβεβαιωση (δεν ειναι κακο, για αυτο σας λατρευουμε  :) ) αν καταλαβει οτι την κοιτας λιγο διαφορετικα απο το φιλικο, θα σε παιξει εστω και λιγο...

<{POST_SNAPBACK}>

αγαπητέ Βασίλη,

έχω την εντύπωση ότι το θέμα της επιβεβαίωσης από κάπου ξεκινάει..

ΚΑι η άκρη του νήματος βρίσκεται στις οικογένειες στη νοοτροπία που τους περνάνε. Ειδικά για ορισμένες περιοχές της Αθήνας μπορώ να σου φέρω παράδειγμα όπου υπάρχει η λογική από τη μαμά και την οικογένεια : "κοριτσάκι μου, να βρεις ένα καλό παιδί με λεφτά και να το παντρευτείς όσο είναι καιρός"

σιγά μην κάθεσαι να δουλεύεις και να σπουδάζεις

αρχίζει λοιπόν το σενάριο :

να βλέπεις να παντρεύονται κοριτσάκια 20..23 χρονών και να κάνουν οικογένειες

τις οποίες καλείται να υποστηρίξει το "καλό παιδί"

υπόθεση που είναι συμφέρουσα οικονομικώς για την οικογένεια της κοπέλας..

όλο το πλάσιμο μιας νοοτροπίας είναι στο πως από τα 20 μέχρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρουν το "καλό παιδί"..

μέσα σε αυτό το σενάριο όταν λοιπόν διαπιστώσει ο κυνηγός ότι είσαι εκ παραδρομής υποψήφιο θύμα(το εκ παραδρομής λόγω υπαρκτής φιλίας) θα φερθεί με την ανάλογη τακτική...

Το ότι εκφράζω ένα λόγο λίγο απόλυτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις από τον κανόνα.

Είναι οι οικογένειες που χαρακτηρίζουν το ποιοι είμαστε και τι είμαστε . Και από εκεί ξεκινάει η νοοτροπία ζωής που θα αναπτύξει είτε το αγόρι είτε το κορίτσι..

Από τη στιγμή που παντρεύτηκα τη γυναίκα μου σταμάτησα τις φιλίες με γυναίκες...

μην κοροϊδευόμαστε τώρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ λέω την γνώμη μου και δεν θα προσπαθώ να αλλάξω τα μυαλά κανενός..

Μπορεί το 99% να λέτε πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας-άντρα αλλά εγώ συνεχίζω να διαφωνω...

Και διαφωνώ απο την θέση γυναίκας..ο άντρας ναί μπορεί να μην την δεί φιλικά αλλά η γυναίκα δεν θα πάθει μόλις τον δεί..καταλαβαίνεται τί λεω έτσι?

Οι περισσότεροι άντρες μόλις δούν μια γυναίκα που να είναι προκλητικά ντυμένη ας πούμε..τους γυρνάνε τα μάτια ανάποδα... :P ενώ η γυναίκα οταν θα δεί έναν όμορφο άντρα οκ δεν θα πάθει τίποτα΄.. :grin:

Διάβασα πιο πάνω ένας να λέει πως μπορεί να κάνει παρέα ενας άντρας και μια γυναίκα και ακόμη να μην εχει ερθει ακομη η ωρα για να εκδηλωσει ενας απο τους δυο το ερωτικο του ενδιαφερον ... δεν είναι έτσι...είναι σαν να μου λές πως εγώ που έχω φίλο τον Γιάννη 6 χρόνια κάποια στιγμή θα ενδιαφερθώ ή θα ενδιαφερθεί ερωτικά.... :shock: τί άλλο θα ακούσω!! :P το συγκεκριμένο παιδί που μιλάω πλέον είναι στην Αθήνα και ποτέ δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα πως με βλέπει κάπως!!..δεν λέω μπορεί κάποια στιγμή να το σκεφτηκε άν πούμε πως είναι στη φύση του άντρα μπορεί να να να να να να (δεν ξέρω) το θέμα είναι πως ποτέ δεν εκδηλώθηκε τπτ τετοιο ούτε με έβλαψε ούτε με πρόσβαλε... ;) ....

Και συνεχίζω και λέω..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ..είμαι τις άποψεις πως οταν με καλύπτει ο σύντροφός μου ΤΕΛΟΣ .. δεν πάει να περάσει απο δίπλα μου και ο Elias :grin: ...τα ματάκια μου δεν θα παίξουν...μιλάω πάντα σαν δεσμευμένη και όχι σαν ελύθερη..καθένας με τις εμπειρίες του...

Εγώ σέβομαι πως οκ μπορεί πολύ απο εσας να είχατε φίλες που μετά να δημιουργήθηκαν σε σχέσεις...όσο είναι κάποιος ελεύθερος..δεν νομίζω να είναι κακό αυτό..ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα...ξέρει και με τί άνθρωπο αρχίζει μια καινούργια αρχή... ;)

Και συνεχίζω με αυτό που είπε ο free rider..αυτά που λές για την οικογένεια..δεν είναι πλέον έτσι...έχουνε φύγει προ πολλού... ;) πλέον οι γονείς γίνανε πολύ ελαστικοί και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος για μένα...

Και θα δικαιολογήσω την αποψή μου αμέσως..

Το να παντρευτεί μια κοπελίτσα στα 20 μπορεί να είναι δική της επιλογή μπορεί και των γονιών της..αυτό δεν το ξέρουμε..και αυτό δεν πάει να πεί πως επειδή παντρεύτηκε μικρή δεν θα κρατήσει...και πως δεν έζησε την ζωη της κλπ.΄.΄.

Μιλάω για επαρχία και λέω λοιπόν..

βλέπω κοριτσάκια 14 και 16 ετών να μου φοράνε την φούστα να μην πώ καλύτερα μέχρι πού :/ και να μου γυρνάνε μέχρι το πρωί...να μου φιλιούντε μέσα στην μέση του δρόμου,να ανεβαίνουν σε αυτ/τα που ούτε αυτά ξέρουν τί μπορεί να γίνει...που κάθονται και ολοκληρώνουν απο τον 4-5 μήνα που αλλάζουν άντρες σαν τα πουκάμισα...που που που που :excl: ΕΛΕΟΣ !!!!

Τί είναι αυτά?να μην τρελαθώ τωρα έτσι?

Και μην γυρίσει και μου πεί κανείς ζεί την ζωή του....

Για μένα αυτοί οι γονείς είναι ανεύθυνοι!!!!!δεν πρέπει να ονομάζονται γονείς..

Μετά ακούμε στην τηλεόραση πως χάθηκε 15 χρονη,πως έμπλεξε με ναρκωτικά,πως πως πως πως!!!

Όλα τα παραδείγματα έρχονται απο το σπίτι....και τα πέρνουμε απο εκεί...

Πλέον έχει ξεφτυλιστεί το θέμα...και έχει χαθεί αυτό που λέγεται ρομαντισμός,σεβασμός,αγάπη,φιλία,εκτίμηση....όλα ξέρετε είναι μια αλυσίδα...

Θα προτιμούσα προσωπικά να ζώ στα χρόνια της γιαγιάς και του παππού μου..όλα είχαν αξία...μπορεί να μην είχαν την οικονομική άνεση να περάσουν καλά οπως περνάμε εμείς..αλλά όλα είχαν νόημα...

Μην μου πείτε πως τότε έπαιζαν τα σινικέσια(δεν ξερω πως γραφεται ας με διορθωση καποιος) και τί θα πεί ο κόσμος και και και..

Η γιαγιά μου και ο παππούκας μου*(άς είναι καλα εκεί που είναι )..ηταν το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι μέχρι την τελευταία στιγμή...ηταν οτι πιο όμορφο εχω δεί μέχρι σήμερα...και ήμουν περήφανη για αυτούς..ηταν τα πρότυπα μου πάντα θα είναι...δεν μπορείται να φανταστείτε σχέση..πως ηταν 75 ετών και ηταν ακόμη ερωτευμένοι το εννοώ!!..δεν μπορούσε να μπεί ούτε φίλος ανάμεσα,ούτε φίλη..και επειδή πάντα μιλούσαμε ανοιχτά όλοι μαζί..μου λέγανε και για εκείνα τα χρόνια..δεν υπήρχε αυτό το κοιτάω ερωτικά τον ή την ..και ακόμη και να υπήρχε μια ερωτική έλξη ποτέ δεν εκδηλωνόταν και ποτέ δεν έχωνε τρίτος/η την μύτη του/της...

Αυτά πρός το παρόν΄...2006 πάμε έ?εχουν χαθεί εδώ και αρκετά χρόνια οι αξίες της ζωής και η ποιότητα της..

ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΤΜ-ίσα... ;)

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι περισσότεροι άντρες μόλις δούν μια γυναίκα που να είναι προκλητικά ντυμένη ας πούμε..τους γυρνάνε τα μάτια ανάποδα... :P ενώ η γυναίκα οταν θα δεί έναν όμορφο άντρα οκ δεν θα πάθει τίποτα΄.. :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

Καλά μη παίρνεις κι όρκο.... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνω σε ποιο να μην πάρω όρκο?

Δεν μιλάω για τις λισασμένες..γιατί υπάρχουν και αυτές και να είσαι σίγουρος Varaderoulinako πως της 'έχω δεί και την πέσανε και στον καλό μου... :whistling:

Αλλά εκεί φαίνεται η τιμή και η αξιοπρέπεια της καθεμίας.... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν μια γυναίκα δει έναν ωραίο άντρα λογικό είναι να τον καλοκοιτάξει και να του ρίξει και μια δεύτερη ματιά, ανεξάρτητα από το γεγονός αν είναι σε σχέση σε γάμο ή single.

Λογικό και επόμενω είναι.

Αρκεί να μείνει εκεί και να μην προχωρήσει. Το επόμενο βήμα, την επόμενη κίνηση θα ΠΡΕΠΕΙ να την κάνει ο άντρας αφού πρώτα αξιολογήσει την κατάσταση (δηλ.αν είναι παντρεμένη, σε σχέσή κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα, κακα τα ψεματα, εξαιρεσεις υπαρχουν ... σιγουρα ολοι θα μπορουσαμε να σκεφτουμε ενα παραδειγμα, αλλα θα παραμεινει παντα μια εξαιρεση.

εξαιρεση στον ...κανονα!

Κατερινα, μηπως θες να γινουμε .... .... ... φιλοι; :wub:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοιτα, κακα τα ψεματα, εξαιρεσεις υπαρχουν ... σιγουρα ολοι θα μπορουσαμε να σκεφτουμε ενα παραδειγμα, αλλα θα παραμεινει παντα μια εξαιρεση.

εξαιρεση στον ...κανονα!

Κατερινα, μηπως θες να γινουμε .... .... ... φιλοι; :wub:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Πλάκα κάνουμε? :this:

Εσύ να με φάς δεν θα χορτάσεις... :P

Είπαμε δήλωσες πως δεν πάς τις μοτοσικλετίστριες...αλλά μέχρι ένα σημείο.. :_unsure:

Μην μιλάτε γκρρρρρρρρ...είμαι φορτωμένη με το ΡΕ και το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ του Νικου..δεν βάζω ΛΑ έτσι για να σου παώ κόντρα...

Κορόιδευε κακέ... :grin:

Κάνε με και ban δεν με νοιάζει.. :whistling:

:lol:

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια ολα αυτα που λετε και το πηγατε και πολυ μακρια το θεμα μεχρι και για τα 15χρονα που ολοκληρωνουν ακουσαμε....

εγω αυτο που εχω να πω ειναι το εξης:

ολα εξαρτωνται απο τη φαση που βρισκεται ο καθενας τη αναλογη περιοδο.

δεν υποστιριζω οτι υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων γυναικων,παντα υπαρχει κατι κρυμενο το οποιο μπορει να μη βγει ποτε στην επιφανεια(ΚΤΜ ισα...)γι αυτο και πολλες γυναικες νομιζουν οτι μπορει να ειναι εφικτη η φιλια αυτη.

οταν περνας πολυ χρονο με μια κοπελα που σε ελκυει εστω και ελαχιστα δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει φιλικο,το εχω προσπαθησει και κατεληξα να εχω πολλα μπλεξιματα.....

και αυτο που λες ΚΤΜισα για το φιλο σου 6 χρονια κ ολα καλα

οι αντρες εχουν καποια ορια

οταν ξερεις οτι η φιλη σου ειναι με καποιον αλλο δε περνας τη λεπτη γραμμη της φιλιας οτι κ αν σκεφτεσαι μεσα σου,το σκεφτεσαι ομως ασχετα αν μενει σκεψη και δε γινεται ποτε πραξη...

και πες μου εσυ τωρα οτι μπορεις να μου εγγυηθεις οτι δε σε ειδε ποτε ο φιλος σου ερωτικα,πως μπορεις να ξερεις κατι τετοιο;;;

δε σου λεω οτι σε γουσταρει τωρα,αλλα δε μπορεις να ξερεις οτι δε ξεκινησε απο αυτο η γνωριμια σας...

μπορουμε να μιλαμε ατελειωτες ωρες για αυτο το θεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει ρε παιδιά, αλλά είναι πολύ σπάνια τελείως αθώα. Το ότι μπορεί ο άντρας να βλέπει έστω λίγο σεξουαλικά τη γυναίκα φίλη του, δεν σημαίνει ότι θα την πηδήξει κιόλας. Δεν είναι κακό να υπάρχει έλξη, κακό είναι να εκδηλώνεται όταν δεν πρέπει... Αν με καταλαβε κανείς να σηκώσει το χέρι του.... :whistling::_innocent: ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί βρε παιδιά?

Εγώ ποτέ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τις φιλίες μου...

Έχω φίλες..και το εννοώ ΦΙΛΕΣ...που είμαστε μαζί απο δημοτικό..και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα...μέχρι σήμερα έχω την καλύτερη σχέση μαζί τους...

Άν τώρα υπάρχει ενα 30% με 40% που κάνουν βλακείες..και η μια τρώει τον φίλο της αλλης,η μια κοιτάει πως να κάνει κακό στην άλλη αυτό δεν πάει να πεί πως όλες είναι έτσι.... :_unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

<_< Χμμμμ αυτο παιζεται......ποσο χρονων εισαι ειπαμε? Εγω τα ξερω λιγο διαφορετικα τα πραγματα στα 34 μου χρονια, λογου δουλειας (ειμαι ξενοδοχος και το δουλευω 19 χρονια, και καθε καλοκαιρι επι 20 ωρες την ημερα εντατικα "ζω" +/-28,000 τουριστες ελληνες και μη στο "κουτκουκακι" μου)

1) σπανιωτατα υπαρχουν γυναικες φιλες μεταξι τους......

2) αντρες δενονται πιο ευκολα και υπαρχουν πραγματικες φιλιες, αρκει να μην εμπλεκτουν τα ακατταληλα "τσουλακια".......

3) σπανια αλλα υπαρχων φαινομενωνο ειναι το αντρας-γυναικα φιλια αλλα σε πολλες στιγμες "αδυναμιας" (βλεπε μεθηση κοκ) καταληγουν στο κρεβατι και παει η λεγομενη "φιλια".......ΑΥΤΑ. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
υπάρχει ρε παιδιά, αλλά είναι πολύ σπάνια τελείως αθώα. Το ότι μπορεί ο άντρας να βλέπει έστω λίγο σεξουαλικά τη γυναίκα φίλη του, δεν σημαίνει ότι θα την πηδήξει κιόλας.

<{POST_SNAPBACK}>

ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
υπάρχει ρε παιδιά, αλλά είναι πολύ σπάνια τελείως αθώα. Το ότι μπορεί ο άντρας να βλέπει έστω λίγο σεξουαλικά τη γυναίκα φίλη του, δεν σημαίνει ότι θα την πηδήξει κιόλας. Δεν είναι κακό να υπάρχει έλξη, κακό είναι να εκδηλώνεται όταν δεν πρέπει... Αν με καταλαβε κανείς να σηκώσει το χέρι του.... :whistling:  :_innocent:  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Σπυράκο καλά τα λές... :_thumbsup:

Σηκωνω χεράκι κι εγώ...

Μα έτσι είναι..σόν και καλά δηλαδή πρέπει αν γίνει κάτι αν υπάρχει φιλια μεταξύ άντρα και γυναίκας?δεν το καταλαβαίνω...

Τες πα...

Καλά να περνάς Σπυράκο... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από τη στιγμή που και ο αντράς και η γυναίκα σε μία φιλία είναι str8 κάποια στιγμή μοιραία θα υπάρξει ερωτική έλξη.

Νομίζω ότι αυτό αποτελεί και το επιστέγασμα μια φιλικής σχέσης μεταξύ εταιροφυλόφιλων.

<{POST_SNAPBACK}>

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα, δυστυχώς και απο προσωπική εμπειρία. :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σηκωνω χεράκι κι εγώ...

Μα έτσι είναι..σόν και καλά δηλαδή πρέπει αν γίνει κάτι αν υπάρχει φιλια μεταξύ άντρα και γυναίκας?δεν το καταλαβαίνω...

Τες πα...

Μην μας το παίζεις αθώα τώρα ξαφνικά...

Άντε γιατί πολλάαααα φούμαρα πουλάς...

Αφού είναι γνωστό - και διαπιστωμένο και επιστημονικά! - πως μας το παίζετε στην αρχή φίλες αλλά αργά ή γρήγορα βρίσκετε την ευκαιρία να μας στριμώξετε και να... ικανοποιήσετε με τη βία τις ορέξεις σας πάνω μας! Τι λέτε λοιπόν τώρα... Αφού μόνο το σεξ έχετε στο νού σας.... Κι αν μας πουλάτε φιλίες και αγάπες και λουλούδια και σοκολατάκια Τζοκόντα, είναι για μας τυλίξετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gdevelekako :lipssealed::_w00t::lipssealed::_w00t::lipssealed::_w00t:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα....εγώ αθώα?ΠΟΤΕ!!!!

Ότι πείς...ναί ναί...όλες οι γυναίκες λές τωρα πως είμαστε λισμασμένες και πάμε να ρίξουμε τους κολλητούς.. :P ..

Ναί ναί..ο γιατρός Rossi είπε να λέμε πάντα ναί... :lol: :lol: :lol:

gdevelekako :_thumbsup: χαχαχχχαχααχαχα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά καλά, λέγε εσύ...

Ο καιρός όμως έχει φτάσει που οι άντρες δεν φοβούνται πλέον να καταγγείλουν την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση...

Θέλετε δε θέλετε, θα βάλετε φρένο στα ένστικτά σας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock::_w00t::shock::_w00t::shock::_w00t: χαχααχαχααχχαα...

Μιλάς σαν να είσαι ένα απο τα θύματα τους... :_unsure:

Είσαι?πες μας την τραγική και τραυματική σου εμπειρία.. :grin:

Κι ομως ΟΧΙ καλέ μου gdevelekάκο..οι γυναίκες θα συνεχίσουν να βιάζουν τους αντρες..και δημόσια...ναι καλά άκουσες..έχουνε τον νόμο με τα χέρια τους..και οποιος δεν κάθεται θα υπάρχει ποινή :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Ξαναπές το αυτό... :lipssealed:

Τι τραβάει και δεν το ομολογάει το καμάρι μου...αλλά εγώ του τα έλεγα..να πώ πως δεν του τα είπα... :whistling:

ΚΤΜ-ίσα = :giljotiini: ....

Και για να επανέλθουμε στο θέμα..ναι παιδιά μετα απο πολλές απαντήσεις που ειδαμε,πολλές γνώμες,πολλές σκέψεις..

Τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ανάμεσα σε έναν ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα