Jump to content
alexandros

Υπάρχει πραγματική φιλία;

Recommended Posts

Γυναικεία φιλία δεν υπάρχει.

<{POST_SNAPBACK}>

Γιατί το λές αυτό? :_unsure:

Θα μπορούσες να δικαιολογησεις αυτό που έγραψες...? :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

<{POST_SNAPBACK}>

άσε ρε Κατερινάκι πλάκα μας κάνεις?

μου θυμήσει την ερώτηση του τύπου: ''χέζουν οι αρκούδες στο δάσος; ''

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί βρε παιδιά?

Εγώ ποτέ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τις φιλίες μου...

Έχω φίλες..και το εννοώ ΦΙΛΕΣ...που είμαστε μαζί απο δημοτικό..και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα...μέχρι σήμερα έχω την καλύτερη σχέση μαζί τους...

Άν τώρα υπάρχει ενα 30% με 40% που κάνουν βλακείες..και η μια τρώει τον φίλο της αλλης,η μια κοιτάει πως να κάνει κακό στην άλλη αυτό δεν πάει να πεί πως όλες είναι έτσι.... :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατί βρε παιδιά?

Εγώ ποτέ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τις φιλίες μου...

Έχω φίλες..και το εννοώ ΦΙΛΕΣ...που είμαστε μαζί απο δημοτικό..και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα...μέχρι σήμερα έχω την καλύτερη σχέση μαζί τους...

Άν τώρα υπάρχει ενα 30% με 40% που κάνουν βλακείες..και η μια τρώει τον φίλο της αλλης,η μια κοιτάει πως να κάνει κακό στην άλλη αυτό δεν πάει να πεί πως όλες είναι έτσι.... :_unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

και ποτε να μην εχεις κατερινακι!!!!

εγω πιστευω πως εκτος του αδαμαντινου χαρακτηρα σου που τις αποτρεπει εστω και στη σκεψη του να σου κανουν κατι τετοιο :shock:

εισαι και πολυ τυχερη!!!!

:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

Είμαι με ktm-isa εδώ. Αυτός ο άλλος που τρώγεται (...) δεν έχει μυαλό; Αν ήταν γυναίκα θα τη λέγαμε αντροχωρίστρα κλπ. Αυτός περνιέται για γαμιάς. Υποκρισία λέω εγώ τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατερινάκι είσαι πολύ τυχερή και πιστεύω ότι ανήκεις στη μειοψηφία.

Μακάρι να είναι για πάντα έτσι! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και θα ήθελα να πώ και κάτι ακόμη...

Άν δεν δώσω εγώ δικαιώματα δεν θα μπορέσει καμιά να μπεί ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου ή μέσα στο σπίτι μου... :this:

Τα μυστικά μας...ας τα ξέρουμε μόνο εμείς...

έτσι έμαθα να λειτουργώ...(τα προβλήματα της σχέσης μου,του σπιτιού μου,της οικογένειας μου ποτέ δεν τα μοιράστηκα με καμια και κανέναν γιατί αυτά πρέπει να λύνονται μόνο με των άνθρωπο μας..)

Είμαι τις άποψεις πως τις πιο πολλές ο ανθρωπος κάνει ΜΠΑΜ απο την πρώτη φορά για το τί νταλγκά βαράει..απο εκεί και πέρα όλα είναι θέμα δικής μας επιλογής..

Όταν δώ εγω προσωπικά πως κάτι με χαλάει σε κάποια φίλη/φίλο απλά απομακρύνομαι με τρόπο και χωρίς να την/τον κάνω να νιωσει άσχημα..απο εκεί και πέρα μπορεί να κάνω και λάθος...άλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισα.. ;)

Όσο για τον άν θα την έπεφτε μια φίλη μου στον καλό μου..όλα θα ηταν στο χέρι πρώτα το δικό μου..(για την επιλογη φίλης που έκανα)μετα στο χέρι του καλού μου(άν ήθελε να περάσει καλά μια βραδιά με την φίλη*αλλα αν το μάθαινα θα έτρωγε πόρτα)και μετά στο ΄χερι της φίλης μου..αν ήθελε να βλάψει εμένα και το σπίτι μου...

ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας...

τι θυμήθηκα τώρα....την Sinead o'Connor.... :grin: :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας?  :ph34r:

εδώ σε θέλω μάγκα μου.

<{POST_SNAPBACK}>

...εισαι σοβαρος?? :P :D

(....μονο μ'αυτες που δεν...."παει " το πραγμα!!!! :lipssealed: :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...εισαι σοβαρος?? :P  :D

(....μονο μ'αυτες που δεν...."παει " το πραγμα!!!! :lipssealed:  :lol: )

<{POST_SNAPBACK}>

Δεν πάει? :_unsure: γιατι δεν <<ΠΑΕΙ>>? :_unsure:

Όλα πάνε...φτάνει να είναι όλα μέχρι ενα σημείο.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΟ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ <<ΦΙΛΙΑ>> ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ..ΜΗΝ ΗΕΧΝΑΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ΟΠΟΤΕ ΕΛΚΟΝΤΑΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εισαι σοβαρος?? :P :D

(....μονο μ'αυτες που δεν...."παει " το πραγμα!!!! :lipssealed: :lol: )

<{POST_SNAPBACK}>

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι με τον alexandros!

Δεν μιλαμε να εισαι παντρεμενη και να μπει η φιλη σου στην μεση ...

Αυτο ουτε αντρας το συγχωρει.

Το τρανο παραδειγμα ομως, ειναι οταν 2 φιλες γουσταρουν τον ιδιο αντρα, πριν τον αποκτησει η μια εκ των 2. Εκει, αντε γεια... Μιλαμε για ζηλειααα!

Ενω στους αντρες ειναι πολυ πιο ανετο να κανει ο ενας πισω και να παραχωρησει το εδαφος στον αλλον χωρις, πραγματικα, να τον νοιαξει και χωρις να το ξανασκεφτει.. και αν τυχον ο αλλος καταφερει να την αποκτησει, παλι δεν παιζει θεμα οσον αφορα την φιλια τους. Αυτο με τις γυναικες απλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

Οσο για την φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας, ειναι εφικτο πιστευω.

Βασικη προϋποθεση ειναι να ειναι ο πρωτος ομοφυλοφιλος...

(αν ειναι η κοπελα ομοφυλοφιλη, τοτε παυει να στεκει το παραδειγμα. :winking: :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα δεν εχει εχει σημασια είτε εισαι παντρεμενος,ειτε αρραβωνιασμενος,ειτε λογοδοσμενος,ειτε εχεις σχεση!!!για μενα είναι το ιδιο!!

Οσο ειμαστε με εναν ανθρωπο θα πρεπει να σεβεται ο <<χ>> και ο <<ψ>> την σχεση μας οπως και εμεις των αλλων!! :this:

Δεν ξερω τι γινεται με τους αντρες και αν παραχωρει εδαφος ο ενας στον αλλον το θεμα είναι να προσεχουμε με τι ανθρωπους συναναστρεφομαστε γιατι εχουν κλεισει σπιτια με ολα αυτα ... :/

άν δεν δώσουμε το δικαίωμα και το ζευγάρι έχει καλές και γερές βασεις όλα είναι ok..Άν τώρα είναι ελεύθερος ο άλλος άς κάνει οτι θέλει και 10 γυναίκες αν μπορεί να έχει ας της έχει εγώ μαζί του είμαι.. :grin:

Τωρα σε όλα οσα διάβασα στο θέμα φιλιάς μεταξύ αντρα και γυναίκας ..

Δεν πιστεύω σε αυτά που λέει ο κάθε Ασκιτής και ο κάθε ένας που βγαίνει και λέει σπούδασα και έτσι είναι και και και και!!!νομίζω πως μπορούμε όλοι να μιλάμε μέσα απο τις δικές μας εμπειρίες...

είναι σαν να μου λέτε πως οκ ...

π.χ. ο ποιός να πω τώρα? :_unsure: να πιασω κανέναν γνωστό να μην μου θυμώσει κιόλας.. :P

ο Σπύρος έχει σχέση ας πούμε σχέση με την ......α και οκ έχει δυο,τρεις 10 φίλες το παιδί .. και συναναστρεφεται με πολλές γυναίκες λόγω επαγγέλματος!!

δεν κατάλαβα πρέπει να τις δεί ντέ και καλά και ερωτικά?ή να τον δούν αυτές ερωτικά?οχι!Θα την δεί ερωτικά μόνο αν εκείνη κουνήσει ποπό και μόνο αν είναι βλαμένος (συγνώμη μα θα είναι,ενω έχει σχέση να προσπαθέι να ρίξει την φίλη)...

και κάτι ακόμη..αλλο να είναι όμορφη μια κοπέλα και να την θαυμάζει ο άντρας και το αντίθετο και άλλο να θέλει να γίνει φάση!!! :winking:

νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι θαυμάζουν τα όμορφα πράγματα..

ΤΑΠΕΙΝΑ :cry: τί με περιμένει πάλι... :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

Μπορεί να ήμουν απόλυτος Κατερίνα αλλά έχω δεί τις καλύτερες φίλες να μαλώνουν και να μην ξαναμιλούν για ασήμαντους λόγους.

Και το έχω δει πολλές φορές πίστεψέ με.

Τροποποιήθηκε από τον alexandros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά με το ζήτημα της φίλιας είναι μεγάλο ανέκδοτο να πιστεύετε στις σχέσεις φιλίας μεταξύ αντίθετων φύλων.

Απλά υπάρχει η σχέση εκμεταλλεύσεις μια υπολανθάνουσας ερωτικής έλξης. Ως συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι η άντρας να φαντασιώνεται ότι η γυναίκα θα μετατραπεί από «φίλη» σε κάτι παραπάνω και η γυναίκα που με την καταπληκτική λογική του ERP που τρέχει στον εγκέφαλό της να χρησιμοποιεί το κορόιδο της υπόθεσης για όποια δικά της θέλω μπορεί να καλύψει.

Μιλάω και από προσωπική πείρα…

Είναι τρομερά αστείο το ότι συγκεκριμένο κορόιδο τσακώθηκε μαζί μου για να υπερασπιστεί μια μαλακογκόμενα που τον δουλεύει ψιλό γαζί ….

μιλάμε για τρελό γέλιο που ούτε έχει ούτε πρόκειται να τελειώσει έτσι…..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νικόλα δεν εχει εχει σημασια είτε εισαι παντρεμενος,ειτε αρραβωνιασμενος,ειτε λογοδοσμενος,ειτε εχεις σχεση!!!για μενα είναι το ιδιο!!

Kai για μενα επισης... Το παραδειγμα που εδωσα πιο πανω ειχε να κανει πριν την δημιουργια οποιασδηποτε σχεσης... :winking:

Και με τον Free Rider ειμαι 100% και χωρις εξαιρεσεις...

Σιγουρα μπορει να υπαρξει μια περιστασιακη φιλια αλλα οχι χωρις να υπαρξει αναποφευκτα καποια στιγμη ερωτικη ελξη, εστω μονομερης ...

Ρε δεν παμε να το κανουμε ενα τοπικακι ωραιο και καλο... σηκωνει πολυ συζητηση το θεμα... :winking:

EDIT

Συνεχιζουμε εδω περα...

Η συζητηση εχει πολυ ψωμι, και σηκωνει κουβεντουλα! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τη στιγμή που και ο αντράς και η γυναίκα σε μία φιλία είναι str8 κάποια στιγμή μοιραία θα υπάρξει ερωτική έλξη.

Νομίζω ότι αυτό αποτελεί και το επιστέγασμα μια φιλικής σχέσης μεταξύ εταιροφυλόφιλων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν απο καμια 5ετια θα ελεγα οτι σιγουρα μπορει να υπαρξει μονο φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας... Μετα απο καποια σκηνικα ομως με "ορκισμενες" φιλες μου πλεον λεω πως δεν γινεται...

Προσοχη, υπαρχει περιπτωση να μην περπατησει ποτε κατι παραπανω, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν υποβοσκει κατι ΕΣΤΩ και μονο απο τον εναν προς τον αλλον... Δεν μπορει να γινει διαφορετικα μεταξυ ενος ανδρα και μιας γυναικας...

Το προβλημα ειναι οταν εισαι εσυ αυτος ο ενας και τρως το "σε βλεπω φιλικα" στην μαπα... Εχω βρεθει και στις δυο ακρες, σαφως χειροτερη αυτη η περιπτωση... Εκει παιδες τα ζυγιζεις και αναλογα την σοβαροτητα καθεσαι σαν φιλαρακι η φευγεις για να μην σαλταρεις...

Εξαλλου επειδη οι γυναικες εχουν αναγκη απο επιβεβαιωση (δεν ειναι κακο, για αυτο σας λατρευουμε :) ) αν καταλαβει οτι την κοιτας λιγο διαφορετικα απο το φιλικο, θα σε παιξει εστω και λιγο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από τη στιγμή που και ο αντράς και η γυναίκα σε μία φιλία είναι str8 κάποια στιγμή μοιραία θα υπάρξει ερωτική έλξη.

Νομίζω ότι αυτό αποτελεί και το επιστέγασμα μια φιλικής σχέσης μεταξύ εταιροφυλόφιλων.

<{POST_SNAPBACK}>

Δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε..Και αυτοι που λενε οτι υπαρχει , απλως δεν εχει ερθει ακομη η καταληλη ωρα για να εκδηλωσει ενας απο τους δυο το ερωτικο του ενδιαφερον . Και στο κατω κατω γιατι να μην γινει και αυτο ?? Τι θα αλλαξει? :)

:_thumbsup: Συμφωνω απολυτως με τα γραφωμενα του Κωστα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μαλλον ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ παει...Προηγειται η σεξουαλικη ελξη(απαραβατος βιολογικος κανονας!) και ,στην καλυτερη εκδοχη,ακολουθει η φιλια..'η εστω, η ανοχη..εχουμε δλδ.,μετεξελιξη μιας μορφης θετικου δεσμου σε μια αλλη(ιδιας "πολικοτητας" εν προκειμενω...γιατι ,ενιοτε,αλλαζει ΚΑΙ η "πολικοτητα"!!! :grin::grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα