PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ΕΚΟ απο τισ καλυτερες και φθηνοτερες!!!! εαν δεν βρω εκο βαζω καοιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Οποια Shell εχω δει ακομα ψηλα τις εχουν , γενικα την αποφευγω ουτε 10 φορες δε πρεπει να εχω βαλει απο το '03 που απεκτησα μοτο . Και η ΒΡ παντως δε παει καθολου πισω , 10-15 λεπτα πανω στα πρατηρεια της Λ.Αλεξανδρας σε σχεση με τα πιο "μεσα" πρατηρια της περιοχης μου κι οσο για ποιοτητα καποια τρελη διαφορα δεν εχω δει... Το ιδιο καλη μου φαινεται και η '100σταρα" της μιας το ιδιο και της αλλης... στην Πειραιώς στον Ταύρο υπάρχει ένα BP που είναι το φθηνότερο πρατήριο γενικά στην Πειραιώς. Είναι και φίλος της μοτοσυκλέτας. Να μια φώτο από το πρατήριο. Οντως ! Οσες φορες περναω απο 'κει εχει κατα καιρους εχει ωραια πραγματα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Προσωπικά εγω απο εμπειρία μου εδω στα γιάννενα.....εχω βάλει ΒΡ και shell και έχω μείνει κιόλας απο κακής ποιότητας καύσιμο :0 το οποίο ήταν και πανάκριβο. Τα τελευταία χρόνια βάζω ΑΧΟΝ το οποίο το πληρώνω γύρω στο 0,75.....φθηνοτερο και κυρίως κανένα πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 η bp ειναι μακραν η ακριβοτερη και κατα την γνωμη μου μεγαλη κοροιδια.η shell ειναι ακριβη με την διαφορα ομως αν ειναι πρατηριο της εταιρειας και οχι ιδιωτη την βρισκεις σε αρκετα καλη τιμη.και μιας κι`αναφερθηκε η πειραιως η shell και η aegean που ειναι χαμηλα στο τελειωμα στα μερη μου(πειραιας)ειναι απο τα πιο φθηνα βενζιναδικα που υπαρχουν ειδικα στην shell γινεται μαχη ορισμενες φορες για να βαλεις βενζινη γιατι παιζει και η καρτουλα με τους ποντους .πολυ καλη βενζινη για`μενα ειναι η eko kinitron. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Βοηθάει τον ανταγωνισμό Και πως επιτυγχάνετε αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 αν η τζινα δε κάνει ένα ευρό το λίτρο δε τη βάζω μουφα ποιότητα....κλασσικός Έλληνας που φοβατε τα ΕΠ τα οποία εγώ προτιμάω. Τώρα μια πρόσφατη εμπειρία με κολλημένο φλοτέρ που παίζει να είναι και από κακή ποιότητα βενζίνης είναι από ΕΚΟ και θα μπορώ να πω το πρατήριο αν αυτό αποδειχτεί όταν λυθεί το φλοτέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Οι βενζίνη είναι μία και τα πρατήρια είναι πολλά. Αν κάποιος την πάτησε κάπου, δεν φταίει η ΕΚΟ-ΒΡ-ΕΠ-SHELL-AEGEAN-ETEKA. Φταίει ο παπάρας ο βενζινάς που την νοθεύει. Τα διυλιστήρια δίνουν σε όλους το ίδιο πράγμα. Το τι πρόσθετα θα βάλει ο καθένας ή όχι αφορά τις εταιρείες. Η νοθεία αφορά τους βενζινοπώλες. Και η τιμή το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Είναι και φίλος της μοτοσυκλέτας. Να μια φώτο από το πρατήριο. Μάλλον τα μπέρδεψες λιγάκι! Αυτά είναι χαλασμένα μηχανάκια που κόλλησαν εκεί από τη βενζίνη που έβαλαν! :lol: ειδικα στην shell γινεται μαχη ορισμενες φορες για να βαλεις βενζινη γιατι παιζει και η καρτουλα με τους ποντους Αυτή η κάρτα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Έχετε κοιτάξει τι "δώρα" δίνουν. Σου λέει γέμισε ένα βυτιοφόρο με Α1 jet fuel για να πάρεις δώρο μια τοστιέρα (σχεδόν). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Βοηθάει τον ανταγωνισμό Πες τα ρε Μήτσο!!!! Ακόμη κι αν μας στοιχήσει ακριβότερα το να πάμε να βάλουμε βενζίνη 40 χλμ μακριά, θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο βενζινάς της γειτονιάς μας να βαράει μύγες οπότε να αναγκαστεί να κατεβάσει τις τιμές. Το όλο ζήτημα έχει να κάνει με το αν θα αφεθούμε έρμεο στα χέρια της αγοράς ή αν θα αποφασίσουμε να την καθοδηγήσουμε εμείς με το μόνο όπλο που έχουμε. Το ότι μας έχουν ανάγκη δηλαδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πλέον Βάζω μόνο από την παραπάνω BP. Έχει καλή χμ απόδοση και τιμή την ελάχιστη όλης της Πειραιώς... Παρόλο που δεν βολεύει, κανονίζω μια φορά την εβδομάδα μια διαδρομή από Πειραιώς για να βάλω Βενζίνη. Το πολύ πολύ να κάνω και 10χμ βόλτα (δεν με χαλάει). Πράγματι, οι μηχανές εκεί είναι ακίνητες. Αλλά είναι ωραία στολισμένες. Είναι άλλη μια ΒΡ στην Μαραθώνος, μετά τον Γερακα και λίγο πρίν την Αττική οδό στην Παλλήνη, όπου έχει πάλι πολύ καλή τιμή. Μάλιστα μετά από αυτή υπάρχει άλλο 1 πρατήριο ΒΡ με 15' πάνω την βενζίνη... Θυμάμαι την βενζίνη η ακριβότερη με την φθηνότερη είχε 15 δρχ διαφορά (ούτε 0.05?) και τώρα βλέπεις μέχρι και 30 λεπτά διαφορά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Ακριβώς έτσι. Αν σε αυτόν με την BP που πουλάει 0,94?/λίτρο δεν πατούσε άνθρωπος να βάλει βενζίνη, πιστεύει κανείς ότι θα συνέχιζε να πουλάει τόσο? Τα θέλει όμως ο κώλος μας και μετά μας φταίει η ακρίβεια την οποία εμείς αφήνουμε να υπάρχει. Εμείς ως καταναλωτές. Αν κυνηγούσαμε τα φθηνότερα προϊόντα συνεχώς (και δεν λέω κάτι ανώνυμα αγνώστου ποιότητας που κυκλοφορούν, αλλά επώνυμα στην καλύτερη τιμή) θα αναγκαζόντουσαν να κατεβάσουν τις τιμές αυτοί που πουλάνε ακριβότερα. Προσέξτε κάτι τώρα. Ο Σκλαβενίτης, πουλάει το υψηλής παστερίωσης γάλα Φάγε, 10 λεπτά ακριβότερα από τον Μαρινόπουλο. Όμως πουλάει 10 λεπτά φτηνότερα τα μακαρόνια Νο10 Μίσκο, σε σχέση με τον Μαρινόπουλο. Τι κάνεις λοιπόν όταν θέλεις να χτυπήσεις την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια. Αγοράζεις γάλα από τον Μαρινόπουλο, και μακαρόνια από τον Σκλαβενίτη. Ναι...θα ταλαιπωρηθείς να πας σε δύο ή και τρία σούπερ μάρκετ, αλλά κάποια στιγμή εσύ θα είσαι ο κερδισμένος της υπόθεσης, αφού όλα τα SM θα αναγκαστούν να κατεβάσουν τις τιμές τους στα προϊόντα που "δεν" πουλάνε Αλλά εμείς, λόγω πίεσης χρόνου, κούρασης κτλ, πάμε σε ένα SM και τα παίρνουμε όλα. Έτσι αφήνουμε ελεύθερους τους επιχειρηματίες να πλουτίζουν ασύστολα και μεις να φτωχαίνουμε ανάλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Α μιά και το έθιξες με τα supermarket, άκου κι αυτό, που μου είπε κάποτε η φουρνάρισα μου... Μου λέει...ξέρεις, μετα τις γιορτές θα ακριβήνουν τα γιαούρτια Α μπα και πως το ξερεις? την ρωτάω εγω Επειδή κάνουν προσφορές! μου απαντάει εκείνη. Και συνεχίζει... Όταν σκοπεύουν να ανεβάσουν τις τιμές, τότε κάνουν για ένα διάστημα προσφορές και σου δίνουν για παράδειγμα δώρο ένα γιαούρτι στα τέσσερα που αγοράζεις, οπότε αυτός που καταναλώνει γιαούρτι έτσι κι αλλιώς, αρχίζει να καταναλώνει παραπάνω, μετά ανεβάζουν τις τιμές, αυτός γυρνάει στα κανονικά επίπεδα κατανάλωσης κι αυτοί πουλάνε ίδιες ποσότητες με πριν, αλλά με ακριβότερη τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 To SM ήταν απλά παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργούμε ως καταναλωτές και τίποτα άλλο. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) και μαλιστα να συμπληρωσω κ εγω για τα υπερμαρκετ. Τα ανωνυμα προιοντα του καθε σουπερμαρκετ ειναι τα ιδια με τα επωνυμα απλα δεν εχουν συσκευασιες ιδιες με τα επωνυμα..Αυτο βασικα υσχει για τα carfour τα οποια περνουν τα προιοντα πχ μπαχαρικα απο ενα συγκεκριμενο εργοστασιο με μπαχαρικα που ναι μεν βγαζει δικα του προϊόντα αλλα πουλαει κ ασυσκευαστα σε τιμες χονδρικης ωστε να πετυχει χαμηλοτερη τιμη΄. Αρα τα ανωνυμα σε πολες περιπτωσεις ειναι ιδια με τα επωνυμα Τωρα για την μπερντινα εγω κατα βαση πηγαινω συνεχεια στο ιδιο η στα εναλακτικα ιδια που εχω ξαναβαλει και ηταν οκ..Καλα τιμες κοιταω παντα κ αν ανιχνευσω συξηση αδικαιολογητη κοβω καθε επαφη μεχρι νεοτερας Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Αρα τα επωνυμα σε πολες περιπτωσεις ειναι ιδια με τα επωνυμα Έτσι έχω ακούσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 για να καταλάβω και εγώ: αφού οι μάρκες βενζίνης είναι περισσότερες από τα διυλυστήρια που υπάρχουν στην Ελλάδα, πως είναι δυνατόν οι βενζίνες να είναι διαφορετικές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) για να καταλάβω και εγώ: αφού οι μάρκες βενζίνης είναι περισσότερες από τα διυλυστήρια που υπάρχουν στην Ελλάδα, πως είναι δυνατόν οι βενζίνες να είναι διαφορετικές; Σου λέει ο βενζινοπώλης, Το πετρέλαιο κάνει 80λεπτά, η βενζίνη κάνει 87 λεπτα, τα λάδια που άλλξα στο φορτηγο κάνουν 0?, επίσης η βενζίνη έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν διαλύτης στα λάδια μηχανής, οπότε τα ρίχνουμε μέσα και όλα καλά... Για τον λόγο αυτόν όταν βλέπεις παραβιάσεις για νοθεία στα κάυσιμα βλέπει ότι υπερβένει ένα ποσοστό σε θείο ή έχουν βρεθεί βαρύτερα κλάσματα πετρελαίου. Όπως επίσης η πρόσμιξη πετρελαίου θέρμανσης σε κίνησης και βενζίνη Πάρτε και τα πρόστιμα http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 δεν λέω για τις περιπτώσεις νοθείας, αλλά για την προμήθεια των βενζινάδων. Από τον αριθμό των διυλυστηρίων σε σχέση με τις μάρκες, προκύπτει ότι παίρνουν βενζίνη από τα ίδια διυλυστήρια. Πως είναι δυνατόν να λέμε μετά ότι η bp πχ έχει καλύτερη η χειρότερη βενζίνη από την Χ άσημη μάρκα, που προμηθεύεται από το ίδιο διυλυστήριο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Αυτές είναι οι εταιρείες που εκτινάσσουν τις τιμές στα ύψη Πηγη:zougla.gr να και η ΒΡ μέσα... τώρα τι θα κάνει το υπουργείο που είναι μαύρη λίστα δε ξέρω και δε πολύ ελπίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) To θεωρώ καθήκον για την τσέπη μου και τους υπόλοιπους καταναλωτές να βάζω βενζίνη ΜΟΝΟ από βενζινάδικα που έχουν τιμή εώς 3-4 λεπτά ακριβότερη από την κατώτατη της εκάστοτε περιόδου. Και ας κάνω και 3-4 χλμ κύκλο. Εξαιρέσεις μόνο σε περιπτώσεις που δεν γίνεται αλλιώς. εδιτ: Για να είμαι ον-τοπικ, λόγω του παραπάνω πραγματικά δεν μπορώ να θυμιθώ την τελευταία φορά που έβαλα ΒΡ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 από τον johnnyestia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Ειναι και οι ιδιοκτητες/διαχειριστες των πρατηριων στη μεση. Π.χ. ο ιδιος διαχειριστης εχει 2 πρατηρια της Shell εδω στην Αθηνα για τα οποια παιρνει καυσιμα στην ιδια τιμη, αλλα πουλαει στο ενα πρατηριο μονιμως 10-15 ευρωλεπτα παραπανω (γιατι αυτο ειναι σε πολυ κεντρικο σημειο και δεν εχει ανταγωνισμο απο κοντινα πρατηρια, αντιθετα με το αλλο). Δεν βγάζεις άκρη ρε φίλε, εγώ δουλεύω στα Γιάννενα σε πρατήριο της Shell, ο οποίος έχει άλλα 4 πρατήρια Shell αγοράζει την αμόλυβδη 66 λεπτά (είδα τα τιμολόγια) πουλάει στο πιο φτηνό 79 λεπτά και στο πιο ακριβό 96. Επομένως κάνουν ότι θέλουν και δεν τους ενοχλεί κανείς και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να αγοράζουμε όσο και αν έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 για να καταλάβω και εγώ: αφού οι μάρκες βενζίνης είναι περισσότερες από τα διυλιστήρια που υπάρχουν στην Ελλάδα, πως είναι δυνατόν οι βενζίνες να είναι διαφορετικές; Η βενζίνη είναι πάντα μία. Στην Β.Ελλάδα είναι η ΕΚΟ που αγοράζουν όλοι, και στην Ν.Ελλάδα από τον Ασπρόπυργο. Η κάθε εταιρεία κανονίζει μετά το τι κονόμα θέλει να κάνει και βγάζει τις τιμές ανά περιοχή. Για τις 100σταρες υποτίθεται ότι βάζουν από μόνες τους πρόσθετα. Μετά αγοράζει ο βενζινάς και κοιτάζει πόσο θέλει να κονομήσει αυτός, πόσο θα την νοθεύσει εάν θέλει, και κοπανάει ανάλογα. Και αν είναι και προς τα έξω;;; Την έκατσε βαριά την τιμή. Για τον ανταγωνισμό τώρα. Όλες οι εταιρείες ανήκουν στο δικός τους καρτέλ. Όσο και να βάζετε από τον φθηνότερο, τιμή δεν θα ρίξουν. Και μόνο που ανέφερε κάποιος για τον ανταγωνισμό αλλά βάζει από ΒΡ, αυτό τα λέει όλα. Και δικαίωμα του έτσι; Δεν μου πέφτει κανένας λόγος. Αν παρατηρήσατε ποτέ στην ζωή σας, θα δείτε ότι κλείνουν τα φτηνότερα βενζινάδικα και όχι τα ακριβά. Το να κάνω 2-4 χλμ για να γεμίσω από έναν φτηνό πλην όμως αξιόπιστο, το κάνω και εγώ. Το να κάνω 40 ή ακόμα και 30χλμ, κάνω κακό στην τσέπη μου και κανένα καλό στον ανταγωνισμό. Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι φτηνό και κατά πολύ μάλιστα βενζινάδικο, ίσον με νοθευμένη βενζίνη. Δεν είναι απόλυτο, είναι όμως ο κανόνας. Και αν κάποιος θέλει να κάνει κακό στα επώνυμα που μπορεί να αγοράζει με διαφορά στην τιμή στα διαφόρων ειδών καταστήματα, να προτιμήσει τα ανώνυμα. Είναι μεγάλη η συζήτηση. Το να κάνω δρομολόγια για να δείξω στο τάδε σουπερ μαρκετ ότι δεν είναι φτηνοί σε αυτό αλλά ο άλλος, είναι όμως σε κάτι άλλο που δεν είναι ο άλλος. Όπως και να έχει θα τα γλυτώσεις από έναν προϊόν, αλλά θα του τα δώσεις σε κάποιο άλλο. Οι μεγάλες αλυσίδες είναι και οι πιο φθηνές, κακά τα ψέματα. Αν τώρα σε ένα πακέτο μακαρόνια είναι πιο ακριβοί δεν μου λέει κάτι. Μπορεί να το έχει ο Σκλαβενίτης πιο φτηνό αλλά όλα τα υπόλοιπα να είναι πανάκριβα. Να κυνηγάτε τις προσφορές πάντα. Αυτά και για τα Super Market. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Και μόνο που ανέφερε κάποιος για τον ανταγωνισμό αλλά βάζει από ΒΡ, αυτό τα λέει όλα. Και δικαίωμα του έτσι; Δεν μου πέφτει κανένας λόγος. Βάζω σε ΒΡ που είναι φθηνότερη και από τις φθηνές aegean οπότε λάθος συμπέρασμα έβγαλες Το να κάνω 40 ή ακόμα και 30χλμ, κάνω κακό στην τσέπη μου και κανένα καλό στον ανταγωνισμό. Σε αυτό και αν κάνεις λάθος... Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι φτηνό και κατά πολύ μάλιστα βενζινάδικο, ίσον με νοθευμένη βενζίνη. Δεν είναι απόλυτο, είναι όμως ο κανόνας. Τα πρόστιμα και οι ελέγχοι δεν λένε αυτό... Και αν κάποιος θέλει να κάνει κακό στα επώνυμα που μπορεί να αγοράζει με διαφορά στην τιμή στα διαφόρων ειδών καταστήματα, να προτιμήσει τα ανώνυμα. Έτσι Είναι μεγάλη η συζήτηση. Το να κάνω δρομολόγια για να δείξω στο τάδε σουπερ μαρκετ ότι δεν είναι φτηνοί σε αυτό αλλά ο άλλος, είναι όμως σε κάτι άλλο που δεν είναι ο άλλος. Όπως και να έχει θα τα γλυτώσεις από έναν προϊόν, αλλά θα του τα δώσεις σε κάποιο άλλο. Για αυτό κάνεις την διαδρομή για να μην του τα δώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν αμφισβητώ το ότι είναι πιο φτηνό το ΒΡ που βάζεις βενζίνη. Είπες για ανταγωνισμό αλλά τα δίνεις στην ακριβότερη εταιρεία στο σύνολο. Αν εσύ συνδυάζεις βόλτα μαζί με την βενζίνη, τότε είσαι εντάξει. Αν συνδυάζεις την βενζίνη με βόλτα (το πήγαινε και έλα) τότε δεν το έχεις καταλάβει ότι τα ?0,10 που θα γλυτώσεις τα έκαψες στην διαδρομή, συν την φθορά στο υπόλοιπο μηχανάκι, όσο μικρή και αν είναι. Και αν είναι και πάλι μεγάλη εταιρεία εκεί που θα βάλεις, πάλι δεν έχεις κάνει κακό στον ανταγωνισμό. Κυνηγάς την εταιρεία και όχι τον βενζινά. Το ποστ αναφέρει BP και όχι ο βενζινάς της ΒΡ. Πρόστιμα;;;;;;;; Εδώ και αν δεν γελάνε. Εάν δεις από κοντά τα βενζινάδικα που τρώνε το πρόστιμο θα καταλάβεις αμέσως το γιατί την νοθεύουν. Έκλεισε κάποιος από αυτούς από πρόστιμο;;;;; Όχι βέβαια. Γιατί όμως;;; Το σκέφτηκες ποτέ;;; Για σκέψου το λιγάκι. Αν το θέμα είναι το να ρίξει κάποιος την τιμή στα μακαρόνια του και μόνο τι να πω. Δεν το σχολιάζω καν. Αν θέλεις να αγοράζεις φτηνά και εσύ και εγώ, δεν κόβουμε βόλτες στα Super, δεν πατάμε το πόδι μας εκεί. Ποιος θα το κάνει όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κανένας μας. Οπότε μην περιμένεις σωτηρία από ένα είδος ή και 50 ακόμη. Και ρίχνετε και ματιά στην ημερομηνία λήξεως. Πάντα τις ρίχνουν τις τιμές και κατά πολύ όταν κοντεύουν να λήξουν. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 από τον Speed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Δεν γίνεται να μην πας σε SM να ψωνίσεις! Τι θα φας αν δεν πας? Απλά είπαμε πως τσεκάρεις τιμές και δεν παίρνεις από κει που πουλάνε ακριβά. Θες να χτυπήσεις ακόμα περισσότερο της εταιρίες (γιατί στην άλλη περίπτωση χτυπάς κυρίως τα SM) αγοράζεις ανώνυμα προϊόντα. Και μιας και μιλήσαμε για χτύπημα σε εταιρίες...να ξέρετε ότι από προχτές έχει ξεκινήσει πανελλαδικό μποϊκοτάζ στα προϊόντα της ΦΑΓΕ, γιατί παρόλη την οικονομική κρίση, οι μάγκες της ΦΑΓΕ έκαναν ανατιμήσεις σε όλα τους σχεδόν τα προϊόντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες