gikei 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2009 Μου αρέσει το TDM 900 πάρα πολύ !Επειδή θα προβώ σε αγορά μοτοσυκλέτας θα ήθελα να ακούσω γνώμες,κάνει για γυναίκες,ειναι ευκολοοδήγητο,.................... Η εμπειρία μου με μηχανές δεν ειναι και πολύ μεγάλη αλλά ούτε και μηδενική.Οδηγάω χτ660.Εάν κάποια κοπέλα οδήγησε και ξέρει κατι τις απο το TDM θα με διευκόλυνε με την γνώμη της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2009 Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κανα πρόβλημα στην οδήγησή του λόγω του οτι δεν είναι ογκώδες.Λίγο προσοχή στο γκάζι διότι θέλει γιατί έχει δυνατό μοτέρ.Οπως και να έχει είναι εξαιρετικό μηχάνημα αξιόπιστο με καλή θέση οδήγησης. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2009 αν οδηγεις xt660 καθημερινα τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα.αν νομιζεις οτι δεν το "εχεις" ακομα το xt ισως θα επρεπε να μεινεις αλλο λιγο καιρο μαζι του και μετα να παε για tdm. παντως ειναι πολυ ευκολοδηγητο ,απλα λιγη προσοχη στο γκαζι οπως ειπε και ο βαλαντης απο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gikei 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Λοιπόν,προχθές την Κυριακή μου δόθηκε η ευκαιρία απο ενα φίλο μου και οδήγησα το TDM του!Μπορώ να πώ οτι ηταν εύκολο στην οδήγηση και το έφτανα αρκετά καλά(1.79 είμαι).Ειμαι αρκετά ενθουσιασμένη απο το μηχανάκι,σαν φτιάχτηκε για μένα νομίζω! :lol: Απο την επόμενη εβδομάδα βάζω μπρός για την αγορά του Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 αντε με το καλο. το σιγουρο ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις.πολυ ωραιο μηχανακι το tdm. ευχομαι καλη αγορα ,θα βρεις αρκετα να πουλιουνται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Εχθές είδα μια κοπελία που καβαλούσε και μάλιστα μου έκανε εντύπωση!! Αν εξαιρέσεις το βάρος του που θα σε δυσκολέψει στις μανούβρες παρκαρίσματος, δεν βλέπω άλλο λόγο που θα σε προβληματίσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Μου αρέσει το TDM 900 πάρα πολύ !Επειδή θα προβώ σε αγορά μοτοσυκλέτας θα ήθελα να ακούσω γνώμες,κάνει για γυναίκες,ειναι ευκολοοδήγητο,.................... Η εμπειρία μου με μηχανές δεν ειναι και πολύ μεγάλη αλλά ούτε και μηδενική.Οδηγάω χτ660.Εάν κάποια κοπέλα οδήγησε και ξέρει κατι τις απο το TDM θα με διευκόλυνε με την γνώμη της. Μια χαρά είναι το tdm, το βάρος είναι ένα θεματάκι αλλά αφου γνωρίζεις απο το xt δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το γκάζι του είναι πολύ στρωτό και το μηχανάκι γενικά έχει προβλέψιμη συμπεριφορά τόσο οδηγικά όσο και μηχανικά. Καλές αγορές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Θες να αλλάξεις το ΧΤ? Είναι ο έρωτας της γυναίκας μου :-) Ίσως σε λίγο καιρό να πάρουμε ενα. Τώρα για το TDM τι να σου πω, εύκολο σχετικά μηχανάκι είναι, όμορφο, εντάξει για περισσότερα δεν μπορώ να κρίνω καλά γιατί εγω και συ δεν έχουμε καμία σχέση (είμαι 115 κιλά βλέπεις αρα το κουμαντάρω πιο εύκολα) αλλά ΟΚ ψηλή κοπέλα είσαι, οδηγάς ΧΤ που είναι ΑΡΙΣΤΟ σχολείο, κατα την γνώμη μου θα σου ταιριάξει γάντι.. ;) Καλορίζικο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 με τον δέοντα σεβασμό στην αρχή στο γκάζι του, θα εισαι μια χαρα. με το καλό εύχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900kol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 μια χαρα θα εισαι,οταν το συνηθισεις δε,δεν θα το αλλαζεις με τπτ...και για καθημερινη μετακινηση,αλλα και για οπουδηποτε πιστευεις οτι μπορεις να φτασεις,το tdmaki θα σε παει με περισση αξιοπρεπεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Το θέμα όγκου και βάρους μέσα σε 2-3 βδομάδες θα το ξεπεράσεις τελείως και θα νιώθεις πάλι τόσο άνετα όσο και στο ΧΤ! Προτείνω να το πάρεις φίλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 ...θα ήθελα να ακούσω γνώμες,κάνει για γυναίκες,ειναι ευκολοοδήγητο,...... Μην κολλησεις παντως σε αυτο...Αν σου αρεσει να το παρεις...Γιατι δεν παιζει ρολο το φυλο αλλά το "θελω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Μου αρέσει το TDM 900 πάρα πολύ !Επειδή θα προβώ σε αγορά μοτοσυκλέτας θα ήθελα να ακούσω γνώμες,κάνει για γυναίκες,ειναι ευκολοοδήγητο,.................... Η εμπειρία μου με μηχανές δεν ειναι και πολύ μεγάλη αλλά ούτε και μηδενική.Οδηγάω χτ660.Εάν κάποια κοπέλα οδήγησε και ξέρει κατι τις απο το TDM θα με διευκόλυνε με την γνώμη της. Όλα είναι σχετικά. Άμα σε φτιάχνει θα τη μάθεις! Εγώ βλέπω συχνά τα πρωινά μία αμαζόνα (εντελώς μικροκαμωμένη φαίνεται, μη φανταστείς) με μία κόκκινη R1200GS να περνάει μπροστά από το γραφείο μου και τη χαίρομαι. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Άντε, καλορίζικο. Πραγματικά πολύ καλό μηχανάκι, φιλικό και τίμιο. Αν πας για καινούργιο, ψάξε καλά όσο περισσότερες αντιπροσωπίες μπορείς, οι εκπτώσεις και τα δώρα μπορεί να διαφέρουν πολύ απο αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο. Αν και μακρυά για σένα, της Ξάνθης είναι πολύ φίλη, αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Εγώ βλέπω συχνά τα πρωινά μία αμαζόνα (εντελώς μικροκαμωμένη φαίνεται, μη φανταστείς) με μία κόκκινη R1200GS να περνάει μπροστά από το γραφείο μου και τη χαίρομαι. ;) Ο Μπαμπης ο Αλανιαρης ειναι με μακρυ καταμαυρο μαλλι... Τον ειδες απο λαθος οπτικη γωνια,αν τον προλαβεις λιγο πιο νωρις θα δεις οτι η γενειαδα του θυμιζει τους μαχαρίσι... :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2009 Ο Μπαμπης ο Αλανιαρης ειναι με μακρυ καταμαυρο μαλλι... Τον ειδες απο λαθος οπτικη γωνια,αν τον προλαβεις λιγο πιο νωρις θα δεις οτι η γενειαδα του θυμιζει τους μαχαρίσι... :lol: :lol: :P Λες να με μπέρδεψε η μίνι φούστα και το κολλάν;... Ε, τον Μπάμπη, έβαλε σιλικόνη, έβαψε και το μαλλί, με μπέρδεψε εντελώς!!!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες