Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Βάση της ιστορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Γαύρος και βάζελος θα έπρεπε να παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Βαρδινογιάννηδες και Κόκκαλης, έχουν καταστρέψει αυτό που ο υπόλοιπος κόσμος ονομάζει βασιλιά των σπορ. Στην Ελλάδα όχι βασιλιάς δεν είναι, ούτε καν πριγκιπόπουλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Παίδες, ακόμα και εδώ μέσα ενασχόληση μας μαζί τους, τους δίνει αξία που δεν την δικαιούνται. Φαντάζομαι πως οι υγειείς Ολυμπιακοί όπως οι φίλοι παραπάνω, ντρέπονται για την κατάτντια της ομάδας τους......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Aντί να κοιτάς την ομάδα σου ασχολείσαι με τις όποιες ευννοήσεις των άλλων. Έτσι δεν θα καταλάβεις ποτέ πόσο έχει καταστρέψει ο Ολυμπιακός το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ότι ευνοείται η ΑΕΚ σε κάποια ματς κι αυτή, είναι δεδομένο. Σε κάποια όμως, και συνήθως δεν είναι ούτε τελικοί κυπέλου, ούτε για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά ούτε για να πάρει το πρωτάθλημα. Δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι : α.εσύ που έχει ξεσηκωθεί για την χθεσινή ¨σφαγή¨ είσαι Πάοκ ?? β.Το ποδόσφαιρο ήταν μια χαρά την δεκαετία 85-95 και πριν και αρχισε να χαλάει μετά ?? γ.η Αεκ δεν ευνοήθηκε για να περάσει στην επόμενη φάση με την Ξάνθη΄?? Συμφωνώ με κάποια από τα σχόλια που έχουν γίνει αλλά αυτή η υπερβολή και η γενίκευση των πάντων δεν αντέχεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Το χθεσινό ήταν ένα δυσκολο παιχνίδι. Κατά την γνώμη μου, πέρα από τις γνωστές βλακείες - που συμβαίνουν σε όλα τα ελληνικά παιχνίδια - ο ΠΑΟΚ κακώς έχασε την ψυχραιμία του και πέταξε 2 παίχτες.. αν έπαιζε το παιχνίδι που έκανε στην παράταση με 11 θα βλέπαμε πραγματικό σόου. Κρίμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι : α.εσύ που έχει ξεσηκωθεί για την χθεσινή ¨σφαγή¨ είσαι Πάοκ ?? β.Το ποδόσφαιρο ήταν μια χαρά την δεκαετία 85-95 και πριν και αρχισε να χαλάει μετά ?? γ.η Αεκ δεν ευνοήθηκε για να περάσει στην επόμενη φάση με την Ξάνθη΄?? Συμφωνώ με κάποια από τα σχόλια που έχουν γίνει αλλά αυτή η υπερβολή και η γενίκευση των πάντων δεν αντέχεται... Tα παρατάω. Πως να συζητήσεις με έναν άνθρωπο που την φάση του Μπακαγιόκο χτες δεν την είδε ούτε καν φάουλ (πόσο μάλλον να σήκωνε και κόκκινη κάρτα) Τράβα να συζητήσεις με κάναν άλλον ολυμπιακό γιατί με οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο (όποια ομάδα και να υποστηρίζει), δεν πρόκειται να τα βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 :popcorn: Δεν περιμενα να παρει τετοιες διαστασεις...ειδικα στον αθλητικο τυπο του κεντρου...πολυ ρομπα :lol: Παντως ειναι δεδομενο οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και αυτο παιζει σε ολα τα επιπεδα. Αλλα τα αισχη των οποιων επανειλημεννα γινομαστε μαρτυρες υπερ του εκαστοτε μεγαλου (ανα δεκαετια περιπου αλλαζει ο "διορισμενος" αν και ο ΟΣΦΠ παει και για 2η δεκαετια) ξεπερνανε καθε οριο κυριως λογω συχνοτητας. Πανω που λες "δεν μπορει να εχουν τοσο θρασος και να το ξανακανουν τοσο συντομα" ερχεται η σφαλιαρα και σου υπενθυμιζει τι πραγματικα σημαινει θρασος. Εμεις να μαστε καλα και να γκρινιαζουμε :lol:...αντε και του χρονου Υ.Γ. που θα παει...θα γυρισει ο τροχος θα μαμισει και ο χρεωμενος!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Εγω παιδια παροτι μακρυα απο Θεσσαλονικη ειμαι ΠΑΟΚ απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Πρωτα απο ολα ειμαι φιλαθλος. Επειτα απο το χθεσινο δεν ξερω αν θα δω ποδοσφαιρο παλι. Καταρχην για να ειμαι αντικειμενικος το φαουλ του ιβιτσ ηταν καρτα αλλα δεν θα ειχε γινει αν ειχε σφυριχτει το φαουλ στον μπακαγιοκο. Αν δεν κανω λαθος δεν εδωσε καρτα στον γκαλετι οταν εκανε φαουλ απο πισω στον κονσεισαο. Το φαουλ απο πισω ειναι απευθειας κοκκινη αν δεν κανω λαθος. Οχι μονο κοκκινη δεν εδειξε αλλα ουτε κιτρινη. Δεν με νοιαζει που εχασε ο παοκ αλλα περιμενα να δω ενα καλο παιχνιδι αλλα ο διαιτητης ειχε αλλη αποψη. Γιατι μετα τις αποβολες μονο ποδοσφαιρο δεν ειδαμε. Κριμα Γιατι δεν δινουν το πρωταθλημα απο την αρχη στον Ολυμπιακο και να παιξουν οι υπολοιπες ομαδες για την 2η θεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Πάντως, αυτό που με ευχαριστεί, είναι πώς πολλοί υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ντρέπονται για την χθεσινή πρόκριση του ολυμπιακού (ναι, και με μικρότερη γραμματοσειρά αν υπήρχε). Ας συνεχίσουν έτσι, και θα μείνουν μόνο με τους ανεγκέφαλους κάφρους, αυτοί άλλωστε φαίνεται να τους αξίζουν........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Εγώ δε θα τα βάλω ούτε με την διαιτησία ούτε με τον Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ θα τα βάλω κ την ψυχολογία του ηττημένου που έχουμε όταν παίζουμε στην Αθήνα. Δεν έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ εχτές. Όχι οτι ο γαύρος έπαιξε καμια μπαλάρα εχτές αλλά εγώ κοιτάζω την ομάδα μου. Έπρεπε να μπει με ψυχολογία νικητή στο γήπεδο και να σαρώσει Ολυμπιακό κ διαιτητή μαζί. Στο παρελθόν έχουμε δεχθεί πολύ χειρότερες διαιτησίες.Η χθεσινή δεν με αγκίζει καν.Σε άλλο θα σταθώ. Δε μου άρεσε ο τρόπος που είδαμε το παιχνίδι. Όταν μείναμε με 9 ήταν πολύ αργά πια. Πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία στα εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τους μεγάλους του κέντρου.Είμαι αισιόδοξος όμως και σε αυτό το τομέα. Η ομάδα αυτή είναι φρέσκια κ ήδη έχει δώσει δείγματα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ξέρω οτι από του χρόνου θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ για πολύ μεγάλα πράγματα.Τα θεμέλια μπαίνουν κ μάλιστα πολύ βαθιά. Περισσότερο στεναχωρέθηκα που χάσαμε την ευκαιρία να κατεβούμε 30.000 ΠΑΟΚτσήδες στο ΟΑΚΑ για τον τελικό.Κρίμα.. Αλλά τα μεγάλα πράγματα πλησιάζουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην Τούμπα την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη. Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα ως αιχμή μπορεί να εκληφθεί η αναφορά περί επιχείρησης να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα από κάποιους. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη». Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην Τούμπα την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη. Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα ως αιχμή μπορεί να εκληφθεί η αναφορά περί επιχείρησης να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα από κάποιους. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη». Μπορεί να αποφασίσουν να μην έρθει ο ΟΣΦΠ και να πάρει τον αγώνα στα χαρτια :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Tην κυριακή θα δούμε την κυριακή...ενα φαλτσοσφύριγμα και θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Στο μάτσ που είδα εγώ πάντως, αποβλήθηκε δικαιώτατα ΚΑΙ ο Κοντρέρας ΚΑΙ ο Ιβιτς. Μάλιστα ο πρώτος έπαιζε συνέχεια με την κάρτα. Πήγε πεντακάθαρα πάνω στο παίκτη του γαύρου τον πέταξε στην άκρη και ήταν καθαρή κάρτα. Και δυστυχώς η δεύτερη κίτρινή του. Στη δεύτερη περίπτωση και ο Ίβιτς τον μπούλο. Σφάχτηκε ο Πάοκ στην αρχή της φάσης, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής θα ''παρασυρθεί'' απο εκνευρισμό και θα πέσει να σπάσει τα πόδια του αντίππαλου γαύρου. Ήταν παντεκαθαρη κοκκινάρα και καλά έκανε και τον έβγαλε. Δεν έγινε απολύτως τίποτα που να μην έχει ξαναγίνει στο θέμα αδικίας. Χιλιοπαιγμένο το έργο. Αλλά οι αποβολές ήταν δικαιότατες. Στη φάση του Μπακαγιόκο, τσούζει πολύ το οτι δεν μπόρεσε να κάνει το σούτ αλλά απο την άλλη είμαι σίγουρος οτι ο Πάντος(νομίζω) όταν το έριξε κάτω, ΠΕΡΙΜΕΝΕ την κόκκινη. Και χτυπιέστε που δεν έδωσε την κόκκινη στον Γαύρο!!! Αυτό που θα έπρεπε να πονάει είναι που δεν μπόρεσε να σουτάρει ο Μπακαγιόκο και όχι το οτι δεν έδωσε κόκκινη στον Πάντο. Και τι θα άλλαζε ρε παιδιά άμα έδινε κόκκινη?! Θα ερχόταν στα ίσια το μάτς?! Αλλά...αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Δεν τον άφησε να σουτάρει ''θυσιάζοντας'' τον ευατό του και το ''βγήκε'' το οτι ο διαιτητής ήταν πουλημένος και του την χάρισε κι εσείς πιάνεστε απο αυτό και το αποκαλήτε σφαγή! Μερικοί τρέμουν στην ιδέα ενός φάλτσου σφυρίγματος την Κυριακή. Και τι θα γίνει δηλαδή ρε παιδιά?! Θα φορτώσετε ξανά με πρόστιμα(στην καλύτερη) την ομάδα σας! Αντί να κράξετε το παίκτες σας που ουσιαστικά ΑΦΗΣΑΝ την ομάδα με 9 παίκτες, αντί να κοιτάξετε το θέμα της πειθαρχίας και του επαγγελματισμού, πάτε στο αεροδρόμιο και τους χειροκροτάτε που ...κλάσαν τα @ρχίδια στιγμιαία ενός παίχτη του Ολυμπιακού. Οπως το ίδιο κάνατε και με τον Γκαρσία. Και έπειτα....ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Εγώ πάντως αν είμουν παίχτης του ολυμπιακού θα ντρεπόμουν να πανηγυρίσω το γκολ στην παράταση ούτε καν τη νίκη ! Ντροπή !!! Ας μη ψάχνονται για τα αίτια της βίας στα γήπεδα !Είναι πολύ δύσκολο την κυριακή να μην είναι προκατηλειμένοι εξαρχής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και το ποτήρι θα ξεχειλίσει εύκολα μετά από λάθος σφύριγμα ! ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ Η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΓΑΥΡΕ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Μερικοί τρέμουν στην ιδέα ενός φάλτσου σφυρίγματος την Κυριακή. Και τι θα γίνει δηλαδή ρε παιδιά?! Θα φορτώσετε ξανά με πρόστιμα(στην καλύτερη) την ομάδα σας! Αντί να κράξετε το παίκτες σας που ουσιαστικά ΑΦΗΣΑΝ την ομάδα με 9 παίκτες, αντί να κοιτάξετε το θέμα της πειθαρχίας και του επαγγελματισμού, πάτε στο αεροδρόμιο και τους χειροκροτάτε που ...κλάσαν τα @ρχίδια στιγμιαία ενός παίχτη του Ολυμπιακού. Οπως το ίδιο κάνατε και με τον Γκαρσία. Και έπειτα....ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! Κάνεις λάθος φίλε ! Είναι δύο τα θέματα 1. η αδικία 2. το πως αντιμετοπίζεις την αδικία ! Εσύ στέκεσαι στο δεύτερο και λες ότι δεν το αντιμετόπισαν σαν επαγγελματίες οι παίχτες του ΠΑΟΚ. Εγώ θα σου το θέσω λίγο διαφορετικά , αν εσύ είσουν υπάλληλος και στην εταιρεια που δουλεύεις ο προυστάμενος σε αντιμετόπιζε άδικα σε σχέση με τον συνάδελφο στο διπλανό γραφείο και πάντα φαινόταν ο άλλος καλύτερος και αποδοτικότερος από εσένα με αποτέλεσμα ο άλλος να πηγαίνει μπροστά και εσύ στάσιμος θα τον αντιμετόπιζες με περισσότερο επαγγελματισμό ? Με το παράδειγμά μου αυτό θέλω να σου πω ότι υπάρχει και μια λέξη που λέγεται ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και περιγράφει νομίζω τέλεια το συναίσθημα ,ακόμα και ενός επαγγελματία , που αδικείται ! Εγώ προσωπικά γουστάρω στην ομάδα μου να έχω παίχτες σαν τον ΓΚΑΡΣΙΑ που ξέρει ο αντίπαλος ότι αν την κάνει την μαλ...ια θα την αρπάξει την μπουνιά και την κλοτσιά και θα την θυμάται για πολύ καιρό !!! Οσο για τους γαύρους δεν νομίζω ότι άρχισαν να βρίζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γιατί ο Γκαρσία έριξε την μπουνιά ! Αν είναι έτσι γουστάρω όπου τους βρίσκει να τους δέρνει και ας βρίζουν όσο θέλουν !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Εγώ δε θα τα βάλω ούτε με την διαιτησία ούτε με τον Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ θα τα βάλω κ την ψυχολογία του ηττημένου που έχουμε όταν παίζουμε στην Αθήνα. Δεν έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ εχτές. Όχι οτι ο γαύρος έπαιξε καμια μπαλάρα εχτές αλλά εγώ κοιτάζω την ομάδα μου. Έπρεπε να μπει με ψυχολογία νικητή στο γήπεδο και να σαρώσει Ολυμπιακό κ διαιτητή μαζί. σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο αλλά συνολικά... άδικο. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έπαιξε όπως θα θέλαμε, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν καλύτερος μέχρι το 73. Ας μας κέρδιζε τότε... Δεν μας δώσανε το δικαίωμα να παίξουμε στα ίσα 90 λεπτά. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και τακτική. Πρόσεξες ποιά ήταν η πρώτη αλλαγή του ΠΑΟΚ; Ποιός βγήκε ποιός μπήκε και ποιές ήταν οι εσωτερικές αλλαγές της ομάδας; Και σε ποιό λεπτό εγινε; Και εγώ θα ήθελα να έχω την υπερομάδα, που δεν την έχω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν χάνω άδικα πρέπει να τα βάζω μόνο με μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Κάνεις λάθος φίλε ! Είναι δύο τα θέματα 1. η αδικία 2. το πως αντιμετοπίζεις την αδικία ! Εσύ στέκεσαι στο δεύτερο και λες ότι δεν το αντιμετόπισαν σαν επαγγελματίες οι παίχτες του ΠΑΟΚ. Εγώ θα σου το θέσω λίγο διαφορετικά , αν εσύ είσουν υπάλληλος και στην εταιρεια που δουλεύεις ο προυστάμενος σε αντιμετόπιζε άδικα σε σχέση με τον συνάδελφο στο διπλανό γραφείο και πάντα φαινόταν ο άλλος καλύτερος και αποδοτικότερος από εσένα με αποτέλεσμα ο άλλος να πηγαίνει μπροστά και εσύ στάσιμος θα τον αντιμετόπιζες με περισσότερο επαγγελματισμό ? Με το παράδειγμά μου αυτό θέλω να σου πω ότι υπάρχει και μια λέξη που λέγεται ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και περιγράφει νομίζω τέλεια το συναίσθημα ,ακόμα και ενός επαγγελματία , που αδικείται ! Εγώ προσωπικά γουστάρω στην ομάδα μου να έχω παίχτες σαν τον ΓΚΑΡΣΙΑ που ξέρει ο αντίπαλος ότι αν την κάνει την μαλ...ια θα την αρπάξει την μπουνιά και την κλοτσιά και θα την θυμάται για πολύ καιρό !!! Οσο για τους γαύρους δεν νομίζω ότι άρχισαν να βρίζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γιατί ο Γκαρσία έριξε την μπουνιά ! Αν είναι έτσι γουστάρω όπου τους βρίσκει να τους δέρνει και ας βρίζουν όσο θέλουν !!! Στο παράδειγμα που αναφέρεις, μεταφορικά κι εγώ απαντάω οτι...άμα δεν είχα κέρδος ουσιαστικό, απλά θα πήγαινα σε άλλη δουλειά. Αλλά, είναι αυτό τώρα λογική?! Αντί να κοιτάμε πως να χτίζουμε σπίτι, να κοιτάμε πως να μην έχει κι ο άλλος?! Οκ καταλαβαίνω την αδικία αλλά με όλο το σεβασμό, αυτά που λές δείχνουν μίσος και κυρίως, εσωτερικό(του Παοκ) πρόβλημα! Αμα έρθουν να σου σπάσουν την Κυριακή το αμάξι ή στο κάψουν όμως, πές ''έλα μωρέ! Δίκιο έχουν! Απο αγανάκτιση το κάνουν!''! Το λέω αυτό γιατί ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ δίνουν το παράδειγμα, και με τραμπουκισμούς του στύλ Γκαρσία, δεν πάει η ΟΜΑΔΑ μπροστά αλλά το μίσος. Βασικά, δε πάει να πλακώσει όλο το γήπεδο ο Γκαρσία! Θα πατώσει οικονομικά απο πρόστιμα ο Πάοκ, θα πέσει και καμμιά εθνική κάτω και θα ανεβεί η ομάδα μου(σύμφωνα με το σκεπτικό σου!). Ντου ρε Γκαρσία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Στο παράδειγμα που αναφέρεις, μεταφορικά κι εγώ απαντάω οτι...άμα δεν είχα κέρδος ουσιαστικό, απλά θα πήγαινα σε άλλη δουλειά. Αλλά, είναι αυτό τώρα λογική?! Αντί να κοιτάμε πως να χτίζουμε σπίτι, να κοιτάμε πως να μην έχει κι ο άλλος?! Οκ καταλαβαίνω την αδικία αλλά με όλο το σεβασμό, αυτά που λές δείχνουν μίσος και κυρίως, εσωτερικό(του Παοκ) πρόβλημα! Αμα έρθουν να σου σπάσουν την Κυριακή το αμάξι ή στο κάψουν όμως, πές ''έλα μωρέ! Δίκιο έχουν! Απο αγανάκτιση το κάνουν!''! Το λέω αυτό γιατί ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ δίνουν το παράδειγμα, και με τραμπουκισμούς του στύλ Γκαρσία, δεν πάει η ΟΜΑΔΑ μπροστά αλλά το μίσος. Βασικά, δε πάει να πλακώσει όλο το γήπεδο ο Γκαρσία! Θα πατώσει οικονομικά απο πρόστιμα ο Πάοκ, θα πέσει και καμμιά εθνική κάτω και θα ανεβεί η ομάδα μου(σύμφωνα με το σκεπτικό σου!). Ντου ρε Γκαρσία Tο κακό φίλε Multijohn είναι οτι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ΟΣΦΠ έχει σπίτι......αλλά δεν θέλει κανένας άλλος να χτίσει -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο αλλά συνολικά... άδικο. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έπαιξε όπως θα θέλαμε, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν καλύτερος μέχρι το 73. Ας μας κέρδιζε τότε... Δεν μας δώσανε το δικαίωμα να παίξουμε στα ίσα 90 λεπτά. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και τακτική. Πρόσεξες ποιά ήταν η πρώτη αλλαγή του ΠΑΟΚ; Ποιός βγήκε ποιός μπήκε και ποιές ήταν οι εσωτερικές αλλαγές της ομάδας; Και σε ποιό λεπτό εγινε; Και εγώ θα ήθελα να έχω την υπερομάδα, που δεν την έχω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν χάνω άδικα πρέπει να τα βάζω μόνο με μένα. Με το να τα βάλεις με την διαιτησία δε θα κερδίσεις τίποτα. Αν θέλεις να έχεις πραγματικό κέρδος θα κοιτάξεις να βρεις τα λάθη σου και θα προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι μοιρολατρίες. Η εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι το 75 μου προκάλεσε προβληματισμό και το να κρυφτούμε πίσω από τη διαιτησία μόνο καλό δε θα κάνει. Αλλά όπως είπα κ πριν είμαι αισιόδοξος και σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Στο μάτσ που είδα εγώ πάντως, αποβλήθηκε δικαιώτατα ΚΑΙ ο Κοντρέρας ΚΑΙ ο Ιβιτς. Μάλιστα ο πρώτος έπαιζε συνέχεια με την κάρτα. Πήγε πεντακάθαρα πάνω στο παίκτη του γαύρου τον πέταξε στην άκρη και ήταν καθαρή κάρτα. Και δυστυχώς η δεύτερη κίτρινή του. Στη δεύτερη περίπτωση και ο Ίβιτς τον μπούλο. Σφάχτηκε ο Πάοκ στην αρχή της φάσης, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής θα ''παρασυρθεί'' απο εκνευρισμό και θα πέσει να σπάσει τα πόδια του αντίππαλου γαύρου. Ήταν παντεκαθαρη κοκκινάρα και καλά έκανε και τον έβγαλε. Δεν έγινε απολύτως τίποτα που να μην έχει ξαναγίνει στο θέμα αδικίας. Χιλιοπαιγμένο το έργο. Αλλά οι αποβολές ήταν δικαιότατες. Στη φάση του Μπακαγιόκο, τσούζει πολύ το οτι δεν μπόρεσε να κάνει το σούτ αλλά απο την άλλη είμαι σίγουρος οτι ο Πάντος(νομίζω) όταν το έριξε κάτω, ΠΕΡΙΜΕΝΕ την κόκκινη. Και χτυπιέστε που δεν έδωσε την κόκκινη στον Γαύρο!!! Αυτό που θα έπρεπε να πονάει είναι που δεν μπόρεσε να σουτάρει ο Μπακαγιόκο και όχι το οτι δεν έδωσε κόκκινη στον Πάντο. Και τι θα άλλαζε ρε παιδιά άμα έδινε κόκκινη?! Θα ερχόταν στα ίσια το μάτς?! Αλλά...αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Δεν τον άφησε να σουτάρει ''θυσιάζοντας'' τον ευατό του και το ''βγήκε'' το οτι ο διαιτητής ήταν πουλημένος και του την χάρισε κι εσείς πιάνεστε απο αυτό και το αποκαλήτε σφαγή! Μερικοί τρέμουν στην ιδέα ενός φάλτσου σφυρίγματος την Κυριακή. Και τι θα γίνει δηλαδή ρε παιδιά?! Θα φορτώσετε ξανά με πρόστιμα(στην καλύτερη) την ομάδα σας! Αντί να κράξετε το παίκτες σας που ουσιαστικά ΑΦΗΣΑΝ την ομάδα με 9 παίκτες, αντί να κοιτάξετε το θέμα της πειθαρχίας και του επαγγελματισμού, πάτε στο αεροδρόμιο και τους χειροκροτάτε που ...κλάσαν τα @ρχίδια στιγμιαία ενός παίχτη του Ολυμπιακού. Οπως το ίδιο κάνατε και με τον Γκαρσία. Και έπειτα....ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! Βρε Τζωνη αφου δεν ασχολησαι με το αθλημα τι θελεις και μπλεκεις σε τετοιες κουβεντες??? :D Το προβλημα της διαιτησιας δεν ηταν ουτε 1 αλλα ουτε 2 σφυριγματα...ηταν η ελειψη ομοιογενειας...κοινως ολα τα σφυριγματα μπορουν ως ενα σημειο να δικαιολογηθουν αρκει να ειναι αντιστοιχα και απο τις 2 πλευρες. Για παραδειγμα το μαρκαρισμα του Γκαλετι με τα 2 ποδια απο πισω ηταν κλασσικη περιπτωση κοκκινης αλλα δεν ειδε ουτε καρτα...ή το απλωμενο χερι στην πρωτη κιτρινη του Ιβιτς ηταν κατι το οποιο σε πολλες εναεριες διεκδικησεις εκανε κι ο μικρος βραζιλιανος αλλα δεν του ειπε κανεις τιποτα...για να μην αναφερω την κιτρινη στον Σορλεν που ηταν οοοολα τα λεφτα αν παρακολουθησεις ολοκληρη την φαση...ουτε ο ιδιος δεν καταλαβε τι εδωσε σε εκεινη τι φαση... μπορω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα ακομα αλλα δεν εχει νοημα...και χωρις παρεξηγηση αν δεν παρακολουθεις ποδοσφαιρο ειναι οντως δυσκολο να αντιληφθεις αυτα τα πραγματα Απο κει και περα ανεφερες το θεμα φαλτσοσφυριγμα. Επειδη φετος παω σχεδον καθε αγωνιστικη θα σου πω οτι το γηπεδο σε πολλα ματς ειναι επικινδυνα γεματο. Οταν λεω οτι φοβαμαι το εννοω κυριολεκτικα. Οταν εχεις πατηκωμενο 15000 κοσμο σε μια κερκιδα που κανονικα χωραει το πολυ 10000 και ειναι και κατασκευασμενη πριν 50 χρονια με εμφανη σημαδια κοπωσης τα πραγματα ειναι επικινδυνα. Οταν μπαινεις εκει μεσα και σε πιανει ασφυξια μονο στην προσπαθεια να κατευθυνθεις προς την μερια της κερκιδας που "συχναζεις" τα πραγματα ειναι επικινδυνα. Εγω δεν λεω ντε και καλα οτι θα πεσει καμια κερκιδα αλλα σε εναν πανικο δεν ειναι καθολου απιθανο να τσαλαπατηθει κοσμος εκει μεσα. Περα απο αυτο ακομα και τιποτα τετοιο να μην συμβει αν εξαγριωθει ο κοσμος και γινει καμια χοντραδα θα τιμωρηθει η ομαδα μου πραγμα το οποιο δεν μου αρεσει καθολου κοινως....με φοβιζει... Τελος...ναι τα παιρνω στο κρανιο με τους παικτες που κρεμανε την ομαδα στα δυσκολα παιχνιδια...ειναι αυτο που λενε "τους δωσαμε δικαιωμα". Αλλα δεν μπορω να ζητησω απο τους ιδιους παικτες που θελω να σκιζονται μεσα στο τεραιν...ενιοτε να στηνουν ποπουλη γιατι ο αντιπαλος ψαχνεται για δικαιωματα...ημαρτον...η ψυχολογια του ανθρωπου δεν ειναι ασανσερ...ΑΝΑΨΕ...ΣΒΗΣΕ...ΞΑΝΑΝΑΨΕ ΤΩΡΑ...απλως το θεμα ειναι οτι τιμωρειται επιλεκτικα. Δεν ακουσα καν τον ιταλοθρεμενο εκφωνητη να σχολιαζει τη φαση που εγινε μπροστα στις καμερες οταν μετα απο μια διεκδικηση ο μικρος βραζιλιανος επεσε με τον Κοντρερας και μολις σηκωθηκαν ο μικρουλης χτυπησε με περισσια τσατιλα τον Χιλιανο αμυντικο. Το βλεμμα του Κοντρερας σε εκεινη την φαση ηταν ολα τα λεφτα... Α και κατι ακομα...φυσικα τα παιρνω στο κρανιο με τα αντεθνικα συνθηματα...ειδικα οταν στο παρελθον διαφοροι διαιτηταδες εχουν διακοψει αγωνες εδω περα γιατι ο κοσμος φωναζε..."θρυλε θυμισου εδω ειναι βορρας εμεις θα σε νανανα και συ θα προσκυνας" ?!?!?!?! Βλεπεις τι εννοω περι ομοιογενειας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 ....................................... θα πέσει και καμμιά εθνική κάτω και θα ανεβεί η ομάδα μου(σύμφωνα με το σκεπτικό σου!). Ντου ρε Γκαρσία Ρε Τζώνη, και σύ ΚΑΒΑΛΑ είσαι, και δε μιλάς τόσο καιρό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Βρε Τζωνη αφου δεν ασχολησαι με το αθλημα τι θελεις και μπλεκεις σε τετοιες κουβεντες??? :D Το προβλημα της διαιτησιας δεν ηταν ουτε 1 αλλα ουτε 2 σφυριγματα...ηταν η ελειψη ομοιογενειας...κοινως ολα τα σφυριγματα μπορουν ως ενα σημειο να δικαιολογηθουν αρκει να ειναι αντιστοιχα και απο τις 2 πλευρες. Για παραδειγμα το μαρκαρισμα του Γκαλετι με τα 2 ποδια απο πισω ηταν κλασσικη περιπτωση κοκκινης αλλα δεν ειδε ουτε καρτα...ή το απλωμενο χερι στην πρωτη κιτρινη του Ιβιτς ηταν κατι το οποιο σε πολλες εναεριες διεκδικησεις εκανε κι ο μικρος βραζιλιανος αλλα δεν του ειπε κανεις τιποτα...για να μην αναφερω την κιτρινη στον Σορλεν που ηταν οοοολα τα λεφτα αν παρακολουθησεις ολοκληρη την φαση...ουτε ο ιδιος δεν καταλαβε τι εδωσε σε εκεινη τι φαση... μπορω να σου αναφερω πολλα παραδειγματα ακομα αλλα δεν εχει νοημα...και χωρις παρεξηγηση αν δεν παρακολουθεις ποδοσφαιρο ειναι οντως δυσκολο να αντιληφθεις αυτα τα πραγματα Απο κει και περα ανεφερες το θεμα φαλτσοσφυριγμα. Επειδη φετος παω σχεδον καθε αγωνιστικη θα σου πω οτι το γηπεδο σε πολλα ματς ειναι επικινδυνα γεματο. Οταν λεω οτι φοβαμαι το εννοω κυριολεκτικα. Οταν εχεις πατηκωμενο 15000 κοσμο σε μια κερκιδα που κανονικα χωραει το πολυ 10000 και ειναι και κατασκευασμενη πριν 50 χρονια με εμφανη σημαδια κοπωσης τα πραγματα ειναι επικινδυνα. Οταν μπαινεις εκει μεσα και σε πιανει ασφυξια μονο στην προσπαθεια να κατευθυνθεις προς την μερια της κερκιδας που "συχναζεις" τα πραγματα ειναι επικινδυνα. Εγω δεν λεω ντε και καλα οτι θα πεσει καμια κερκιδα αλλα σε εναν πανικο δεν ειναι καθολου απιθανο να τσαλαπατηθει κοσμος εκει μεσα. Περα απο αυτο ακομα και τιποτα τετοιο να μην συμβει αν εξαγριωθει ο κοσμος και γινει καμια χοντραδα θα τιμωρηθει η ομαδα μου πραγμα το οποιο δεν μου αρεσει καθολου κοινως....με φοβιζει... Τελος...ναι τα παιρνω στο κρανιο με τους παικτες που κρεμανε την ομαδα στα δυσκολα παιχνιδια...ειναι αυτο που λενε "τους δωσαμε δικαιωμα". Αλλα δεν μπορω να ζητησω απο τους ιδιους παικτες που θελω να σκιζονται μεσα στο τεραιν...ενιοτε να στηνουν ποπουλη γιατι ο αντιπαλος ψαχνεται για δικαιωματα...ημαρτον...η ψυχολογια του ανθρωπου δεν ειναι ασανσερ...ΑΝΑΨΕ...ΣΒΗΣΕ...ΞΑΝΑΝΑΨΕ ΤΩΡΑ...απλως το θεμα ειναι οτι τιμωρειται επιλεκτικα. Δεν ακουσα καν τον ιταλοθρεμενο εκφωνητη να σχολιαζει τη φαση που εγινε μπροστα στις καμερες οταν μετα απο μια διεκδικηση ο μικρος βραζιλιανος επεσε με τον Κοντρερας και μολις σηκωθηκαν ο μικρουλης χτυπησε με περισσια τσατιλα τον Χιλιανο αμυντικο. Το βλεμμα του Κοντρερας σε εκεινη την φαση ηταν ολα τα λεφτα... Α και κατι ακομα...φυσικα τα παιρνω στο κρανιο με τα αντεθνικα συνθηματα...ειδικα οταν στο παρελθον διαφοροι διαιτηταδες εχουν διακοψει αγωνες εδω περα γιατι ο κοσμος φωναζε..."θρυλε θυμισου εδω ειναι βορρας εμεις θα σε νανανα και συ θα προσκυνας" ?!?!?!?! Βλεπεις τι εννοω περι ομοιογενειας??? Kαταρχάς χαίρομαι που διευκρινίζει κάποιος άλλος οτι δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα. Αν μη τι άλλο, είναι ένδειξη αντικειμενικότητας ή αλλιώς...τρίτης οπτικής γωνίας. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν ξέρω να βλέπω ποδόσφαιρο! Ομοιογένεια είναι η λέξη που εκφράζει κι εμένα Άλεξ, και με συμπλήρωσες! Ομοιογένεια όμως δε σημαίνει οτι πρέπει ο διαιτητής ότι ''βρισκει'' στον ένα, να το ''βρίσκει'' και στον άλλο γιατί αλλιώς πάει αλλού η ιστορία. Είναι γεγονός οτι οι γαύροι παίξαν πιο ''πολιτισμένα'' κι αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέραν του οτι ήταν ψοφίμια απο την αρχή μέχρι το τέλος και δεν είχαν κουράγιο κάν, για τσαμποκάδες ή δυναμικό παιχνίδι. Ακόμη πιο εμφανές ήταν οτι τρέξαν όλο κι όλο 3-5 λεπτά σε όλο το μάτς. Πολλά απο τα σημεία που είδες στο μάτς, τα είδα κι εγώ. Άλλα, μου τα είπαν οι υπόλοιποι (2 παοκτσίδες κι ένας γαύρος) οι οποίοι σχεδόν να μου σπάσουν την τηλεόραση :lol: Σχετικά με το διακοπτάκι on/off που αναφέρεις, εγώ το λέω επαγγελματισμό. Σκέψου εσύ το πρωί να έρθεις στο μαγαζί για σχέδια, και επειδή με τσάντισε ή με κούρασε μια προηγούμενη γιαγιά, να σου συμπεριφέρομαι απότομα ή στη χειρότερη να μην σε εξυπηρετήσω. Μεταφορικά πάντα... σκέψου την αντίδραση του Μάκη!!! Αυτό εννοώ πειθαρχία φίλε και επαγγελματισμό: καταλαβαίνω οτι άνθρωποι είναι εκεί μέσα και τρέχουν ιδρώνουν κτλ αλλά όταν κάνει μαμακία όχι ένας αλλά δύο, τότε υπάρχει πρόβλημα! Και όταν αυτό είναι ανεκτό απο την διοίκηση τότε μπορεί να ειπωθεί και ώς υποστήριξη τέτοιων γεγονότων! Και οχι τίποτα αλλά κάτι τέτοιο, μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Ο φανατισμός δεν υπήρξε ποτέ καλός σύμβουλος σε κανέναν τομέα, πόσο μάλλον στον αθλητισμό. ΞΑΝΑλέω, δικαιολογώ του δύο παίχτες εν μέρει που τρέχουν και ιδρώνουν(με το αζημίωτο βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά όταν βλέπω να λένε και μπράβο σε τραμπουκισμούς τύπου Γκαρσία και επικρότηση του, τότε το μυαλό μου τρέχει σε υποκίνηση και άλλα ωραία για τα οποία οι ίδιοι μου δίνουν το δικαίωμα να σκεφτώ. Τέλος, αναφέρεις περί εθνικών προσβολών κτλ. και ανατρέχεις στην ιστορία. Έμ έτσι δεν γίνεται ρε συ Άλεξ! ''Θα σου βρίσω το σπίτι επειδή το ίδιο έκανες πρίν 5 βδομάδες''. Είναι λογική αυτό?! Η δική μου οπτική είναι οτι ΟΛΑ τα συνθήματα ακούγωνται εσκεμμένα για να τσιγκλίσει ο ένας τον άλλο εκεί που πονάει! Ας μην ξεχνάμε, οτι συνήθως ο κόσμος στο γήπεδο πάει για να βρίσει, να φωνάξει, να εκτονωθεί βρε αδελρφέ και εν πάσει περιπτώση, δεν περιμένω να δώ μάτς για να βγάλω τα συμπεράσματά μου περί εθνικής ομοψυχίας κτλ! Ρε Τζώνη, και σύ ΚΑΒΑΛΑ είσαι, και δε μιλάς τόσο καιρό; Αστα...άστα φίλε... ΔΡΑΜΑ η Καβάλα στην Ξάνθη και πολύ με στεναχώρησε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2009 Ρε μην τον ακούτε αυτόν. Η σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο σταματάει στο pro evolution 2009 που δεν έχει στημένους διαιτητές και επόπτες. Εκ του ασφαλούς μιλάει ο Multi :lol: Α και για όσους φίλους του Ολυμπιακού που δεν το ξέρουν και παίζουν pro, βγήκε το patch paraga_Sleague2009_1.0.nsf για την ομάδα του Ολυμπιακού. (Λειτουργεί μόνο πάνω στο patch Greek Superleague που κυκλοφορεί) To patch είναι σε μορφή Beta κι είναι η πρώτη έκδοση. (Δεν έχει μέσα όλους του διαιτητές και επόπτες ακόμα) Φίλος που το δοκίμασε μου είπε ότι είναι καταπληκτικό! Βέβαια έχει κάποια bugs όπως όλα τα καινούρια patch γιατί μου είπε ότι σε κάποιους αγώνες, έτυχε να δώσει κάνα δυο φάουλ και στον αντίπαλο. Το κορυφαίο όμως λέει είναι πως πατώντας δύο φορές απότομα το πλήκτρο Δ ταυτόχρονα με το R1 ενώ ο παίχτης σου είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, δίνει άμεσα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού ακόμα κι αν δεν υπάρχει αντίπαλος παίχτης κοντά :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2009 Στο παράδειγμα που αναφέρεις, μεταφορικά κι εγώ απαντάω οτι...άμα δεν είχα κέρδος ουσιαστικό, απλά θα πήγαινα σε άλλη δουλειά. Αλλά, είναι αυτό τώρα λογική?! Αντί να κοιτάμε πως να χτίζουμε σπίτι, να κοιτάμε πως να μην έχει κι ο άλλος?! Οκ καταλαβαίνω την αδικία αλλά με όλο το σεβασμό, αυτά που λές δείχνουν μίσος και κυρίως, εσωτερικό(του Παοκ) πρόβλημα! Αμα έρθουν να σου σπάσουν την Κυριακή το αμάξι ή στο κάψουν όμως, πές ''έλα μωρέ! Δίκιο έχουν! Απο αγανάκτιση το κάνουν!''! Το λέω αυτό γιατί ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ δίνουν το παράδειγμα, και με τραμπουκισμούς του στύλ Γκαρσία, δεν πάει η ΟΜΑΔΑ μπροστά αλλά το μίσος. Βασικά, δε πάει να πλακώσει όλο το γήπεδο ο Γκαρσία! Θα πατώσει οικονομικά απο πρόστιμα ο Πάοκ, θα πέσει και καμμιά εθνική κάτω και θα ανεβεί η ομάδα μου(σύμφωνα με το σκεπτικό σου!). Ντου ρε Γκαρσία Όχι ρε φίλε μίσος ! Και μόνο που διάβασα αυτή την λέξη μου έπεσε βαριά . Δεν θυμάμαι να έχω νοιώσει μίσος ποτέ για κανέναν στη ζωή μου ! Αγανακτηση ! Γιατί στα 30++ χρόνια μου το ίδιο έργο το έχω δεί πολλές φορές ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2009 Kαταρχάς χαίρομαι που διευκρινίζει κάποιος άλλος οτι δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα. Αν μη τι άλλο, είναι ένδειξη αντικειμενικότητας ή αλλιώς...τρίτης οπτικής γωνίας. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν ξέρω να βλέπω ποδόσφαιρο! Ομοιογένεια είναι η λέξη που εκφράζει κι εμένα Άλεξ, και με συμπλήρωσες! Ομοιογένεια όμως δε σημαίνει οτι πρέπει ο διαιτητής ότι ''βρισκει'' στον ένα, να το ''βρίσκει'' και στον άλλο γιατί αλλιώς πάει αλλού η ιστορία. Είναι γεγονός οτι οι γαύροι παίξαν πιο ''πολιτισμένα'' κι αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέραν του οτι ήταν ψοφίμια απο την αρχή μέχρι το τέλος και δεν είχαν κουράγιο κάν, για τσαμποκάδες ή δυναμικό παιχνίδι. Ακόμη πιο εμφανές ήταν οτι τρέξαν όλο κι όλο 3-5 λεπτά σε όλο το μάτς. Πολλά απο τα σημεία που είδες στο μάτς, τα είδα κι εγώ. Άλλα, μου τα είπαν οι υπόλοιποι (2 παοκτσίδες κι ένας γαύρος) οι οποίοι σχεδόν να μου σπάσουν την τηλεόραση :lol: Σχετικά με το διακοπτάκι on/off που αναφέρεις, εγώ το λέω επαγγελματισμό. Σκέψου εσύ το πρωί να έρθεις στο μαγαζί για σχέδια, και επειδή με τσάντισε ή με κούρασε μια προηγούμενη γιαγιά, να σου συμπεριφέρομαι απότομα ή στη χειρότερη να μην σε εξυπηρετήσω. Μεταφορικά πάντα... σκέψου την αντίδραση του Μάκη!!! Αυτό εννοώ πειθαρχία φίλε και επαγγελματισμό: καταλαβαίνω οτι άνθρωποι είναι εκεί μέσα και τρέχουν ιδρώνουν κτλ αλλά όταν κάνει μαμακία όχι ένας αλλά δύο, τότε υπάρχει πρόβλημα! Και όταν αυτό είναι ανεκτό απο την διοίκηση τότε μπορεί να ειπωθεί και ώς υποστήριξη τέτοιων γεγονότων! Και οχι τίποτα αλλά κάτι τέτοιο, μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Ο φανατισμός δεν υπήρξε ποτέ καλός σύμβουλος σε κανέναν τομέα, πόσο μάλλον στον αθλητισμό. ΞΑΝΑλέω, δικαιολογώ του δύο παίχτες εν μέρει που τρέχουν και ιδρώνουν(με το αζημίωτο βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά όταν βλέπω να λένε και μπράβο σε τραμπουκισμούς τύπου Γκαρσία και επικρότηση του, τότε το μυαλό μου τρέχει σε υποκίνηση και άλλα ωραία για τα οποία οι ίδιοι μου δίνουν το δικαίωμα να σκεφτώ. Τέλος, αναφέρεις περί εθνικών προσβολών κτλ. και ανατρέχεις στην ιστορία. Έμ έτσι δεν γίνεται ρε συ Άλεξ! ''Θα σου βρίσω το σπίτι επειδή το ίδιο έκανες πρίν 5 βδομάδες''. Είναι λογική αυτό?! Η δική μου οπτική είναι οτι ΟΛΑ τα συνθήματα ακούγωνται εσκεμμένα για να τσιγκλίσει ο ένας τον άλλο εκεί που πονάει! Ας μην ξεχνάμε, οτι συνήθως ο κόσμος στο γήπεδο πάει για να βρίσει, να φωνάξει, να εκτονωθεί βρε αδελρφέ και εν πάσει περιπτώση, δεν περιμένω να δώ μάτς για να βγάλω τα συμπεράσματά μου περί εθνικής ομοψυχίας κτλ! Τι 'πες ρε!!! Λοιπον με κουραζει να γραφω σεντονια ειδικα για τετοια θεματα...Εδω θελει μικρες απαντησεις και να τσουζουν!!! Χαλας την πιατσα!!! Θα στα πω απο κοντα...κι αν δεν καταλαβεις δεν υπαρχει θεμα....θα στα εξηγησει ο Νικος ο πεταλουδας... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες