XR250R 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Χαιρετω την ομορφη παρεα σας,ειμαι ο Γαβριηλ 27 ετων απο την Χαλκιδικη και εχθες μπηκα για πρωτη μου φορα στον "μαγικο" κοσμο των μηχανων... Εγεινα κατοχος ενος XR250R μοντελο 95...(για πρωτη μηχανη πιστευω καλα ειναι) Μου αρεσε η παρεα σας που ασχοληστε με τα διτροχα και μπηκα να συλλεξω μερικες πληροφοριες γιαυτα. Ελπιζω να τα λεμε συχνα,καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Γειαα...! Καλως ηρθες ψηλοφτερε αδερφε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Καλως ηρθες Γαβριηλ με την εργαλειαρα σου! Ηταν κ για μενα πριν 8 χρονακια το εργαλειο μου κ με αυτο εμαθα μηχανη!Σε λεω για πολλες μαλακιες κ πολυ χωμα εφαγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 καλως τον.να χαιρεσαι το μηχανακι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Καλως ηλθες και καλα ποστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 όπως το είπες..."καλά και ασφαλή χιλιόμετρα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Καλώς ήρθες,Γαβριήλ !!! Άντε και σ'ανώτερα.... Υ.Γ. Από ποιά περιοχή της Χαλκιδικής είσαι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Γειά σου Γαυρίλο!!! Καλά να περνάς φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Welcome! :) (To XR που εχεις ειναι το απλο 'η το Baja? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 καλως ηρθες χλωμο προσωπο μιλησε ουγκ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 welcome :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 welcome φίλε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! μεγεια το θεριο σου και τα λεμε φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XR250R 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα.... CBF 1000 Απο Καλλιθεα Χαλκιδικης ειμαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Καλώς όρισες!!!! Πάντα όρθιος και καλά ποσταρίσματα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες