kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 εγω πρωσοπικα εγραψα αυτο... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=9747&st=30 αααααχχχχχχχ ντρεπονε ναι ντρεπομε αλλα αυτη η ειναι απο εμενα αααααχχχχχχχ ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Και μολις τωρα ποσταρες την δευτερη. . :lol: Που να θυμαμαι τωρα ρε Κυριακο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Εγώ λέω συνέχεια οπότε........ είμαι μία πατάτα απο μόνος μου!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Παλι καλα που το ξερεις :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια την μεγαλυτερη πατατα απο ολους νομιζω την εχω ποσταρει εγω ΕΔΩ το τελευταιο ποστ της σελιδας. :P :P :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2009 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Εμένα δεν ήταν μια απλή πατάτα, ήταν γεμιστή με ζαμπόν, τυρί και μανιτάρια..... Δεν μπορώ να σας τη δείξω όμως γιατί.......την έσβησαν (ευτυχώς έγκαιρα) οι συντονιστές. (Και να μπορούσα να σας τη δείξω, δεν θα τό 'κανα, θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΙΑ!!!!) Μη στενοχωριέστε πάντως. "Ουδείς άσφαλτος" που έχει πει και μια γνωστή ψυχή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 εμ ναι... κάπου-κάποτε είχα γράψει ότι το KLE είναι μονοκίλυνδρο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια την μεγαλυτερη πατατα απο ολους νομιζω την εχω ποσταρει εγω ΕΔΩ το τελευταιο ποστ της σελιδας. :P :P :P χα χα χα λοιπον ακουστε τι θα κανουμε ... θα βαλει ο καθενας την πατατα του και οταν μαζευτουνε πχ εικοσι θα κανουμε ψηφοφορια για την καλυτερη πατατα του my bike :D :D :D προσοχη μια πατατα ο καθενας και αυστηρα δικια του ελα οι πατατοπαραγωγοι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2009 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 εγω οταν ειχα πρωτομπει στο ποδηλατομου.γρου εκανα θεριες πατατιες...αλλα δεν τις θυμαμαι...καλλιτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Εχω πει και εγω μια καλη πατατια εδω μεσα.....αλλα που να την βρω τωραααα........... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 τι να πρωτοθυμηθω.........................ευτυχως δε γραφω σε θεματα τεχνικης φυσης ....αλλα αμα ψαξω κατι θα βρω στανταρ...................δωστε μου λιγο χρονο! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 αντε αντε ... οι αλλοι οι απυρόβλητοι που ειναι οεο ? ντρεποντε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Plagiasto arni 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 εδώ δε πρέπει να έχω γράψει τίποτε καλό , σε άλλο φόρουμ όμως πριν καιρό είχα πει ότι η μπαταρία του Ζ είναι υγρού τύπου ( ή μήπως και τώρα λέω πατάτα?) :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Χαχαχααααααααα...κουτα μου παιδια... Παρακαλω οπως ακυρωθει ο διαγωνισμος μιας κ δεν υπαρχει ανταξιος μου κ επισης να κλειδωθει το τοπικ γιατι κλεισαμε. Γιατι,σας παρακαλω,οχι,πραγματικα σας παρακαλω, σας προκαλω κ σας προσκαλω να μου πειτε ποιος εχει κανει αντιστοιχη σε μεγαλειο πατατα απο τη δικια μου... .... ..... Να μπει σε φορουμ με μηχανοβιους κ να αποκαλεσει το παπι κλανιερα. :vv: :vv: (φχαριστω, φχαριστω,πραγματικα δεν ξερω πως το κερδισα τουτο το βραβειο!ειμαι συγκινννννημενννννννη ) Δεν ελεγα καλυτερα οτι ο Βουδας ηταν πεθερος του Δαλαη Λαμα, οτι ο παναθηναικος πουληθηκε στον Κοκκαλη,οτι ,στην τελικη,ναι η BMW ειναι θυγατρικη της Χοντα Ξανθης; Λοιπον, δεν χρειαζεται νομιζω να τεθει θεμα υποψηφιοτητας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2009 Τις θελετε με αλφαβητικη σειρα, 'η με χρονολογικη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2009 Η μεγαλύτερη πατάτα που έκανα ήταν που γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ!!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Αν και είμαι μόλις 3μήνες περίπου στο Mybike έχω πετάξει τα άπειρα και απίστευτα μαργαριτάρια αλλά το ένα που μου έχει μείνει είναι ό,τι σε ένα τόπικ όπου όλοι μιλούσαν για εξατμίσεις μπήκα χαρωπός και άρχισα να μιλάω για φέρινγκ και δεν θα το καταλάβαινα αν δεν μου το επισήμαινε ο Δαίμωνας Δεν πειράζει θα μάθω... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
clyde2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Οριστε η δικη μου πατατα. http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24358 Βεβαια, την επομενη μερα ανακαλυψα κατα λαθος οτι το κρανος που ειχα στο χερι ηταν ενοχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες