Jump to content
kiriakos

ποια ειναι η μεγαλυτερη πατατα που εχετε γραψει στο mybike

Recommended Posts

εγω πρωσοπικα εγραψα αυτο...

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=9747&st=30

αααααχχχχχχχ ντρεπονε ναι ντρεπομε αλλα αυτη η :kaaaala: ειναι απο εμενα αααααχχχχχχχ .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια την μεγαλυτερη πατατα απο ολους νομιζω την εχω ποσταρει εγω ΕΔΩ

το τελευταιο ποστ της σελιδας.

:P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα δεν ήταν μια απλή πατάτα, ήταν γεμιστή με ζαμπόν, τυρί και μανιτάρια..... :blush2:

Δεν μπορώ να σας τη δείξω όμως γιατί.......την έσβησαν (ευτυχώς έγκαιρα) οι συντονιστές. :victory:

(Και να μπορούσα να σας τη δείξω, δεν θα τό 'κανα, θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΙΑ!!!!)

Μη στενοχωριέστε πάντως. "Ουδείς άσφαλτος" που έχει πει και μια γνωστή ψυχή.... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια την μεγαλυτερη πατατα απο ολους νομιζω την εχω ποσταρει εγω ΕΔΩ

το τελευταιο ποστ της σελιδας.

:P :P :P

χα χα χα λοιπον ακουστε τι θα κανουμε ... θα βαλει ο καθενας την πατατα του και οταν μαζευτουνε πχ εικοσι θα κανουμε ψηφοφορια για την καλυτερη πατατα του my bike :D :D :D προσοχη μια πατατα ο καθενας και αυστηρα δικια του :grin:

ελα οι πατατοπαραγωγοι :tease:

Τροποποιήθηκε από τον kiriakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω οταν ειχα πρωτομπει στο ποδηλατομου.γρου εκανα θεριες πατατιες...αλλα δεν τις θυμαμαι...καλλιτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πρωτοθυμηθω.........................ευτυχως δε γραφω σε θεματα τεχνικης φυσης ....αλλα αμα ψαξω κατι θα βρω στανταρ...................δωστε μου λιγο χρονο! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ δε πρέπει να έχω γράψει τίποτε καλό , σε άλλο φόρουμ όμως πριν καιρό είχα πει ότι η μπαταρία του Ζ είναι υγρού τύπου

( ή μήπως και τώρα λέω πατάτα?)

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχααααααααα...κουτα μου παιδια...

Παρακαλω οπως ακυρωθει ο διαγωνισμος μιας κ δεν υπαρχει ανταξιος μου κ επισης να κλειδωθει το τοπικ γιατι κλεισαμε.

Γιατι,σας παρακαλω,οχι,πραγματικα σας παρακαλω, σας προκαλω κ σας προσκαλω να μου πειτε ποιος εχει κανει αντιστοιχη σε μεγαλειο πατατα απο τη δικια μου...

....

.....

Να μπει σε φορουμ με μηχανοβιους κ να αποκαλεσει το παπι κλανιερα. :ph34r: :vv: :vv: (φχαριστω, φχαριστω,πραγματικα δεν ξερω πως το κερδισα τουτο το βραβειο!ειμαι συγκινννννημενννννννη :cry2::cry2: )

Δεν ελεγα καλυτερα οτι ο Βουδας ηταν πεθερος του Δαλαη Λαμα, οτι ο παναθηναικος πουληθηκε στον Κοκκαλη,οτι ,στην τελικη,ναι η BMW ειναι θυγατρικη της Χοντα Ξανθης;

Λοιπον, δεν χρειαζεται νομιζω να τεθει θεμα υποψηφιοτητας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεγαλύτερη πατάτα που έκανα ήταν που γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ!!!!! :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και είμαι μόλις 3μήνες περίπου στο Mybike έχω πετάξει τα άπειρα και απίστευτα μαργαριτάρια αλλά το ένα που μου έχει μείνει είναι ό,τι σε ένα τόπικ όπου όλοι μιλούσαν για εξατμίσεις μπήκα χαρωπός και άρχισα να μιλάω για φέρινγκ και δεν θα το καταλάβαινα αν δεν μου το επισήμαινε ο Δαίμωνας :blush:

Δεν πειράζει θα μάθω... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οριστε η δικη μου πατατα.

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24358

Βεβαια, την επομενη μερα ανακαλυψα κατα λαθος οτι το κρανος που ειχα στο χερι ηταν ενοχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα