Jump to content
Pappous Vatraxos

CBF 125

Recommended Posts

Και που λέτε φίλοι μου, εγώ βασικά για μεγάλου κυβισμού μοτο έψαχνα.

Έκανα μια βόλτα στο Σαρακάκη για το CBF 600 και τότε, το είδα...!!!

Και με είδε και αυτό...! Και το ξαναείδα... και τελικά, αφού αλληλοκοιταχτήκαμε, διαπίστωσα ότι αυτό το μικρό, είχε κάτι που μου άρεσε. :wub:

Βλέπετε, καλή και αθάνατη η πάπια μου, (ASTREA GRAND του 95 παρακαλώ), αλλά γριά. Πλέον δεν με κάλυπτε. Άσε που ζήταγε πολλά τωρα τελευταία.

Και άρχισα να το ζαχαρώνω... Η μεγάλη μοτό, αναβλήθηκε για κανα δίμηνο...

Αφού λοιπόν ρώτησα όλα τα καθέκαστα, φτάσαμε και στην τιμή. Όπου μου λένε στο Σαρακάκη, ότι θα πάρω και δώρο, ένα κράνος από ανθρακονήματα της HONDA αξίας 300 ευρώ!!!

Εκεί, άρχισα να γελάω. Λέω, ρε παιδιά, ανθρακονήματα και HONDA και 300 ευρώ δεν μου πάει καλά. Δεν μου κάνετε δώρο καλύτερα μια μπαγκαζιέρα που μου χρειάζεται κιόλας?

Και αρχίσαμε τα, δεν ξέρω, να ρωτήσω αν γίνεται, δεν ξέρω αν έχουμε μπαγκαζιέρες και πολλά άλλα. Όποτε τους απάντησα και γω θρασύτατα:

οκ ευχαριστώ. Το είδα το μηχανάκι. Αλλά, αφού δεν ξέρεις αν μπορείς να μου κάνεις έστω ένα δώρο, μιας και παίζω μετρητοίς, (πάντα το έχω σαν αρχή, ότι αγοράζω το παιρνω κασέρι), θα πάω στο Βίνιο... :mB_kalo_e:

Πήγα σήμερα Βίνιο και μόλις άκουσε κασέρι είπε: δώρο η πινακίδα, συναγερμός META και μπαγκαζιέρα KAPPA 35 λίτρων. Μου έδινε και κράνος αλλά δεν ήταν του γούστου μου...

Πήρα λοιπόν το CBF 125 σε κόκκινο. Εδώ και αν είχα πρόβλημα! Φανατικός μαύρος καβαλάρης βλέπετε...!!! Απλά αυτό το διαολάκι μου άρεσε καλύτερα σε κόκκινο και είπα για μια φορά να αλλάξω συνήθειες. Το γέλιο είναι πως σε όσους φίλους και γνωστούς το εδειξα, μου είπαν μαύρο! Το ίδιο φυσικά είπε και η κοπελιά μου... "Εμένα μου αρέσει το μαύρο, αλλά, αν εσύ θες κόκκινο, έτσι για αλλαγή, ε τότε πάρτο".

Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, αυτή η δήλωση μπορεί να ήταν και τρομερή παγίδα...!!!! :lol: :lol:

Καθότι οι γυναίκες, άλλα λένε και άλλα εννοούν... :lol:

Τώρα όμως είναι αργά. Το πήρα...

Τετάρτη απόγευμα θα το έχω...

Να σας δώσω και μια γεύση από εικόνες...

http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbf125f_2009.php

http://www.bikez.com/pictures/browse.php?b...68&pageno=3

Ελπίζω από Πέμπτη να ανεβάσω τις δικές μου φωτό, καθότι, αυτή στο site, αδικεί πολύ το κόκκινο χρώμα. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο...

Όπως καταλάβατε, είμαι αρκετά χαρούμενος, γι' αυτό καλύτερα να σταματήσω να γράφω, γιατί αλλιώς, δεν θα τελειώσω το post ποτέ! :lol:

Τα λέμε την Πέμπτη... :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ηonda πηρες ε;... :crazy: ................ :P Να το χαρεις φιλε και εις ανωτερα..Προσοχη εννοειται.Το οτι ειναι μικρο σε κυβισμο δεν σημαινει τιποτα απολυτως...η ΑΣΦΑΛΕΙΑ σου πανω απ'ολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ειναι ετσι οπως φαινεται στις φωτο ?με το fairingακι του?

κουκλι ειναι και θα ειναι και καλυτερο σχολειο για την εισοδο σε μοτο μεγαλου κυβισμου απο το astrea.

αντε με το καλο λοιπον να το χαρεις και ολα καλα.

περιμενουμε και δικες σου φωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έκανα μια βόλτα στο Σαρακάκη για το CBF 600 και τότε, το είδα...!!!

Και με είδε και αυτό...! Και το ξαναείδα... και τελικά, αφού αλληλοκοιταχτήκαμε, διαπίστωσα ότι αυτό το μικρό, είχε κάτι που μου άρεσε. :wub:

Κεραυνοβολος ερωτας !!! αυτα ειναι :_thumbsup:

Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, αυτή η δήλωση μπορεί να ήταν και τρομερή παγίδα...!!!! :lol: :lol:

Καθότι οι γυναίκες, άλλα λένε και άλλα εννοούν... :lol:

Εδω που τα λεμε εχεις ενα δικιο.

Καλοταξιδο, αγρατζουνιστο και να το χαρεις!

Τροποποιήθηκε από τον andrewts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίο μηχανάκι

αναμένουμε βίος και πολιτεία αλά ybr 125 (το cbf είναι λίγο πιο όμορφο πάντως)

νομίζω ότι έχεις και έναν ομόσταυλο του forum από Θεσσαλονίκη

καλές, απροβλημάτιστες και όμορφες βόλτες σου εύχομαι

Τροποποιήθηκε από τον nexxon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ηonda πηρες ε;... :crazy: ................ :P Να το χαρεις φιλε και εις ανωτερα..Προσοχη εννοειται.Το οτι ειναι μικρο σε κυβισμο δεν σημαινει τιποτα απολυτως...η ΑΣΦΑΛΕΙΑ σου πανω απ'ολα!

Άαααχχχ....

Μην παίζεις με τον πόνο μου... (ειρωνικά το λέω...)

6 χρόνια οδήγαγα το CB 400 SUPER FOUR μου και ήμουν άψογος...!!! Με το παπί την έπαθα τη νίλα. Πήγαινα με 20-30 χλμ/ωρα, πετάχτηκε ένα πιτσιρίκι ασυνόδευτο και για να μην γίνουμε κουβάρι έκανα τη μαιμού και σμπαράλιασα ολικά το γονατό μου πριν 10 μήνες. :cry: :(

Σημασία δεν έχουν ούτε η ταχύτητα, ούτε τα κυβικά, ούτα πολλά άλλα, από αυτά που θεωρούμε δεδομένα. Δυστυχώς!

Αν είσαι ανεγκέφαλος, θα είσαι είτε με πολλά, είτε με λίγα κυβικά!

Αν έχεις μυαλό, να εύχεσαι απλά, όταν θα σου κάτσει η στραβή, (γιατί θα σου κάτσει και είναι μαθηματικώς βέβαιο), να εύχεσαι απλά να είναι οσο πιο ελαφριά και ανώδυνη για ολους όσους γίνεται.

φιλε ειναι ετσι οπως φαινεται στις φωτο ?με το fairingακι του?

κουκλι ειναι και θα ειναι και καλυτερο σχολειο για την εισοδο σε μοτο μεγαλου κυβισμου απο το astrea.

αντε με το καλο λοιπον να το χαρεις και ολα καλα.

περιμενουμε και δικες σου φωτο

Όπως θα κατάλαβες από τα πιο πάνω λοιπόν και χωρίς καμία παρεξήγηση, δεν θα το έλεγα είσοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οριστικό αποχαιρετισμό από την οικογένεια της πάπιας. Πήγα σε ίδια κυβικά, αλλά, άλλη νοοτροπία...

Όσο για την μεγάλη κατηγορία, όπως ανέφερα και στο αρχικό μου post, απλά πήρε παράταση για κάνα δίμηνο...

Γέλιο δεν θα χει να έχω CBF 125 KAI 600...??? :lol: :lol: :lol:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι όμορφο μηχανάκι. πιο όμορφο από το cbr125 μπορώ να πω. σου εύχομαι να το χαρείς όσο χάρηκες και την πάπια σου κ ακόμα παραπάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κόκκινο RULS ρε!!!! πολύ όμορφο, μεγιές μεγιές.

Μωρέ λες να έπερνα και γω το fazer σε κόκκινο?...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κόκκινο RULS ρε!!!! πολύ όμορφο, μεγιές μεγιές.

Μωρέ λες να έπερνα και γω το fazer σε κόκκινο?...?

...εγώ πάντως το cbr σε κόκκινο το έχω... :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε μεγιες μεγιες να το ευχαριστηθεις πολυ ευχομαι..

Ελα να μαζευομαστε εμεις οι 125αδες :D να κανονισουμε και καμια καλη 125αδικη βολτα :P

(Ισως πρεπει να ανοιχτει ενα thread για να δουμε ποσοι ειμαστε :_rock-on: :_rock-on: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια με γεια. Καλοταξιδο να ειναι και πολλα χιλιομετρα σας ευχομαι.

Βασικα ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι το εβγαλε η Honda αυτο το μηχανακι. :think: Anyway...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα