Jump to content
Sign in to follow this  
iliasthess

Παρε piaggio να σωθεις...

Recommended Posts

Ρε παιδια πριν κανενα 6μηνο αγορασα το piggio fly 100 καινουριο...κ αρχιζει το μαρτυριο...

Eπανω στο μηνα μου χαλαει η κορνα,τρεχω στο service την αλλαζουν...μετα απο το 2μηνο μου βγαζει προβλημα στη μιζα κ δε παιρνει μπρος,τρεχω ξανα στο service την αλλαζουν...μετα απο λιγες μερες παρατηρω οτι καθε φορα που βρεχει δεν δινει ρευμα η αριστερη μανετα στην μιζα κ στο στοπ...λεω OK δεν ειναι κατι σοβαρο, θα κανω υπομονη μεχρι να κανω το πρωτο service κ με την ευκαιρια να μου φτιαξουν κ αυτο... μετα απο λιγες ημερες οταν πηγα να το βαλω μπρος ειδα οτι δεν αναβουν τα φωτα...ουτε τα εμπρος,ουτε τα πισω,ουτε τα φλας...εγω κοντευω να τρελαθω φυσικα γιατι εχω παρει καινουριο μηχανακι κ μου εβγαλε ως τωρα ποιο πολλα απο ενα παλιο...μετα απο λιγες ημερες παρατηρω οτι κατι δεν παει καλα με το γκαζι...ωσπου μια μερα μπουκωσε κ δεν επαιρνε...

Αναγκαστικα κ εγω μιας κ φοβηθηκα μην εξαντλιθει η μπαταρια να παω στην αντιπροσωπεια, που ειναι 2 στενα απο εμενα, να μου το βαλουν μπρος, αφου το εξουσιοδοτημενο service ειναι αρκετα μακρια...οπως προσπαθουσαν λοιπον εκει τα παιδια...κοβεται κ η ντιζα του γκαζιου!!!!

Δηλαδη μεσα σε ενα 6μηνο μου εχει βγαλει 6 προβληματα κ εχω αναγκαστει να τρεχω συνεχως για το μηχανακι λες κ εγω δεν εχω αλλες δουλειες!!!

Παλι καλα που εχει 2 χρονια εγγυηση κ δεν πληρωνω...αλλα αν περασει η εγγυηση κ συνεχισουν τα προβληματα τι θα κανω??

Απο την αντιπροσωπεια μου προτειναν για να μη παιδευομαι οπως λενε, να κρατησουν το δικο μου κ να δωσω ακομα 700ευρω κ να παρω το fly125 που δεν βγαζουν προβληματα...δεν ξερω τι να κανω...οσο να ναι 700ευρω ειναι 700ευρω...

και φανταστητε οτι προτιμησα να δωσω κατι παραπανω για να παρω επωνυμη μαρκα...ενω με τα ιδια κ λιγοτερα χρηματα επερνα μεχρι κ 150cc μη επωνυμο αντι 100cc που εχω παρει...

Τροποποιήθηκε από τον iliasthess

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δωστο ρε φιλε ειναι καταραμενο το μηχανακι και παρε η το ιδιο η 125 παντος καντο τωρα που σου καναν την προσφορα (στο παιρνουν οσο το πειρες η λειγοτερα?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παιρνουν σαν μεταχειρισμενο κ πρεπει ν δωσω αλλα 700ευρω για να παρω το 125.

το 125cc εχει περιπου 300ευρω διαφορα απο το 100cc κ συν 400ευρω γιατι σαν μεταχειρισμενο η αξια του επεσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυσκολη αποφαση, αν πας να το πουλησεις ανεξαρτητα piaggio θα πιασει τα λεφτα που στο παιρνουν? Οπως και να χει δυσκολη αποφαση παντος κοιτα να το ξεφορτοθεις αφου δε σε θελει και παρε ενα ασχετου μαρκας με αυτα τα λεφτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραξενο. Ενας φιλος μου εχει το 125 το εχει 7 μηνες και δεν το πηγε ουτε για σερβις ακομα. Τι να πω ισως τα 100αρια βγαζουν ζημιες. Αν μπορεις δωστο και παρε το 125!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο το πειρες καινουργιο ???? αν ειναι κοντα στα 700 ευρω που στο περνουν δωσε το να ησυχασεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράτα το.

ντίζες μίζες κόρνες κτλ δεν είναι σημαντικά κτλ. Το δικό μου χάλασε κόρνα, κοντερ, ντίζα κοντερ και αλλαχτήκαν μες στην εγγύησηκαι δε με ξαναενόχλησαν, ενώ τώρα το χειμώνα ναναι καλά η μανιβέλα (παίρνει και με μίζα σε νορμάλ συνθήκες). αν τα ψιλολόγια στα φτιάχνει καλά ο μάστορας δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχείς

αν είναι οκ ο μάστορας και από τη στιγμή που έίσαι στην εγγύηση και όλα τα ψιλολόγια να σου βγάλει δεν αξίζει να δώσεις 700 ευρώ. Και ποιος σου λέει ότι το 125 δε θα βγάλει τα ίδια πράγματα; Το λογικό είναι να τα βγάλει με μεγάλη πιθανότητα.

Άσχημη εντύπωση μου κάνει και με βάζει σε υποψίες όμως που η αντιπροσωπεία που σου έκανε τέτοια πρόταση . Σα να σου λέει μάπα το μηχανάκι. Αν και μου φαίνεται ότι απλά θέλει να βγάλει περισσότερα λεφτά από σένα. οπότε κοιτάς για άλλο εξουσιοδοτημένο. Άσε που άμα σε βλέπει προβληματισμένο για την πρόταση που σου έκανε (+700 ευρώ για το 125cc) έχει κίνητρο για να σου μισοφτιάχνει το 100αρι

Τροποποιήθηκε από τον nexxon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώστο και πάρε ένα HONDA SH 150 - και αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά, κάποιο SYM. Έχεις κάνει μια λάθος επένδυση (χωρίς να φταις), αλλά μεγαλύτερο λάθος είναι να συνεχίσεις να παιδεύεσαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωστο να γλιτωσεις φιλε!

Αν σου εχει βγαλει τοσα τωρα που ειναι καινουργιο σκεψου τι εχει να βγαλει οταν παλιωσει! Ισως το συγκεκριμενο κομματι ειναι προβλιματικο αν οχι ολο το μοντελο! Ψαχτο και εγω θα σε συμβουλευα να επεξεργαστεις και την προταση των τυπων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμολα το να γλιτωσεις!

Αμολα το να γλιτωσεις!

και παρε sym

Τροποποιήθηκε από τον Sennsa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε τα 100αρια βγαλανε καποια προβληματα κατασκευαστικα αλλα αφου στα φτιαχνουν δωρεαν φτιαξτα και αν θελεις μετα πουλατο εξω να παρεις παραπανω λεφτα.Παντως εγω εχω 2 αυτη τη στιγμη και ειχα αλλο 1 πριν και δεν μου εχουν βγαλει τιποτα περα απο τα προβλεπωμενα.Η γνωμη μου φιλε ειναι να το φτιαξεις και μετα πουλατο η κρατα το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος, το παλιό μου μηχανάκι ήταν ακριβός αυτό που σου βγάζει προβλήματα: piaggio fly 100cc. Εγώ το είχα 1μιση χρόνο και μου έβγαλε πρόβλημα στα φλάς και μου το φτιάξανε, μετά έσβυνε όταν έβρεχε και το φτιάξανε και αυτό μετά από 3 επισκέψεις στο service. Τελικά το πούλησα σε ιδιώτη 900ευρώ μετά από 1μιση χρόνο με 17.000km. Νομίζω το σωστό είναι να το πουλήσεις και εσύ, αλλά όχι στην piaggio, και μετά να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ PIAGGIO. Πάρε κάτι ΙΑΠΩΝΙΚΟ, honda , yamaha, kawasaki είναι εγγύηση. Προτίμισε παπί για την χαμηλή κατανάλωση και την αξιοπιστία του. Μακρυά από την piaggio, μετά από 6 βλάβες σε 2 μήνες ακόμα να βάλεις μυαλό?

Edit: το 100cc με το 125cc έχουν τα πάντα ίδια εκτώς από την εξέτμιση και λίγο παραπάνω κυβικά. Ηλεκτρικά κτλ είναι ίδια, οπότε το ίδιο εύκολα θα χαλάνε.

Τροποποιήθηκε από τον Ellessar_GR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι ειναι κινεζικο,δεν θέλει και πολυ μυαλο....στην αδεια κυκλοφοριας στο λεει ξεκαθαρα,piaggio τζοκσούντσι.

οποιον βλεπω με τέτοιο μηχανακι γελάω.ειναι δεκαπλάσιες φορες χεiροτερο απο τις προσφορες των πρακτικερ και αλεξ πακ ενω ταυτοχρονα εχει την διπλασια τιμη.

δεν παιρνει μπρος με μανιβελα απο το εργοστασιο!ειναι σαν διακοσμητικη!

βγαζει συνεχεια προβλημα με τα ηλεκτρικα,κυριως πολλαπλασιαστης που ειναι μαζι με την ηλεκτρονικη(νεα πατεντα).

τα φρενα του ειναι για πολυ εξτριμ καταστασεις.

η διαδρομη της μπροστα μπουκαλας ειναι σχεδον μηδενικη.

και το κυριοτερο..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ!!!εχει ιδιες επιδοσεις με yamaha town mate(50αρι) απο το χωριο μου!

μην το πουλησεις αδερφε,ειναι σαν να μεταβιβαζεις ενα προβλημα σε καποιον αλλο.

αγορασε ενα παπακι με 700ευρω(οσα ευρω σου ζητανε στην αντιπροσωπεια),μην του δωσεις ουτε μισο ευρω γιατι δεν το αξιζουν.

αγοραζεις παπακι κρυπτον ή ινοβα και εισαι ανεμελος για τουλαχιστον 3 χρονια.

το 125 υποτιθεται πως δεν ειναι κινεζικο,αλλα πραγματι εχει πολλα ανταλλακτικα κοινα.

το μονο θετικο που εχει το 100αρι ειναι....τα φθηνα ανταλλακτικα ομως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώστο και πάρε ένα HONDA SH 150 - και αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά, κάποιο SYM. Έχεις κάνει μια λάθος επένδυση (χωρίς να φταις), αλλά μεγαλύτερο λάθος είναι να συνεχίσεις να παιδεύεσαι...

Το SH-150 το έχει ένα φιλαράκι και τα σπάει απλά, το μονο πρόβλημα είναι ότι ξεκουμπώνει το καπάκι του μοτέρ κατω απο τα πόδια του οδηγού!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω ένα zip 50, εφεδρικό που το καβαλάει και η γυναίκα και το μόνο πρόβλημά του είναι ότι καμιά φορά βραχνιάζει η κόρνα, επειδή πιάνει νερό.

γενικώς είμαι ευχαριστημένος. πάντως όλα τα μικρά piaggio να ξέρετε ότι είναι made in China.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα πληροφοριακα φιλος εχει το 125 που το πηρε το 2008 και δεν του εχει βγαλει το παραμικρο....

Η ατυχος εισαι η μπορει ολοκληρη η σειρα απο τα 100 να ειχε βγει προβληματικη απο το εργοστασιο πραγμαπου φυσικα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα