Jump to content
ALX™

36 ΩΡΕΣ 2009

Recommended Posts

Οσοι γενικα σας αρεσει η ιδεα ισως θα ηταν καλο να κανετε και ενα μικρο προχειρο υπολογισμο των χρηματων που θα χρειαστειτε γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι

2000 χιλιομετρα αν θα ειναι υπολογιστε χονδρικα 120-130 ευρω για βενζινες διοδια Αλλα 130 περιπου οπως εγραψε ο Αλεξ για τη συμμετοχη και τη διανυκτερευση και κανενα 30αρι για εξοδα στο δρομο. Φαγητα τσιγαρα κτλ Οποτε εχουμε ενα συνολο

130+130+30=290 ευρω

Για τους βορειους δεν το συζηταμε θελει ακομα 160 ευρω για δυο διανυκτερευσεις απ'οτι φαινεται και τα εξοδα απο Θεσσαλονικη και πισω.

Οποτε σκεφτειτε μην ενθουσιαζεστε υπερμετρα. Παν μετρον αριστον λεγαν οι αρχαιοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Οσοι γενικα σας αρεσει η ιδεα ισως θα ηταν καλο να κανετε και ενα μικρο προχειρο υπολογισμο των χρηματων που θα χρειαστειτε γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι

...................................................

Πέτρο, αυτό σκεφτόμου να ποστάρω και εγώ, και, με το "κουστούμι" για μένα (2.000 χλμ το 36ωρο + 1.250 χλμ πήγαινε έλα απο Καβάλα = 3.250 χλμ) 250? για βενζίνες συν όλα τα άλλα, υπολογίζω ένα 500άρι ?............

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
......για αυτο ετοιμαστε τα παπακια!!!!!

Ναι ναι. Αν παρω το 90αρι που εχω και οχι το bandit το ταξιδι στην Αθηνα την Παρασκευη θα ειναι απο μονο του αθλος :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2000 χιλιομετρα αν θα ειναι υπολογιστε χονδρικα 120-130 ευρω για βενζινες διοδια Αλλα 130 περιπου οπως εγραψε ο Αλεξ για τη συμμετοχη και τη διανυκτερευση και κανενα 30αρι για εξοδα στο δρομο. Φαγητα τσιγαρα κτλ Οποτε εχουμε ενα συνολο

130+130+30=290 ευρω

Για τους βορειους δεν το συζηταμε θελει ακομα 160 ευρω για δυο διανυκτερευσεις απ'οτι φαινεται και τα εξοδα απο Θεσσαλονικη και πισω.

Οποτε σκεφτειτε μην ενθουσιαζεστε υπερμετρα. Παν μετρον αριστον λεγαν οι αρχαιοι

Μερικες σκεψεις αρχιζοντας απ τα ρητα των Αρχαιων:

1)Απο πότε Fournaris, το "Παν μετρον Αριστον", συμβαδιζει με το "αγοραζω μεν μοτοσυκλετα των 6.500e, αλλα μετα δεν εχω λεφτα για βενζινη ενος Σ/Κυριακου"?...

2)Τα 30e που χρειαζονται για Φαγητα,τσιγαρα,κλπ και προστιθενται στον τελικο λογ/σμο, αν δεν κανει καποιος 36ωρο, δεν θα τα ξοδεψει? Δεν εχει ακουστει πουθενα, οτι αρχιζει καποιος το καπνισμα στα 36ωρα...

3)Τελευταια φορα που οι καιροι εγιναν δυσκολοι για εναν φουρνο, ηταν πριν περιπου 70 χρονια, στον Β' Παγκοσμιο Πολεμο. Δηλαδη (ρωταω), ο κοσμος που ψωνιζε πχ. 2kg. ψωμι, τωρα αγοραζει 1kg?

4)Aν φιλε Fournaris, ξυπνας την ωρα που ολη η πλαση πεφτει και κοιμαται, δουλευεις 365 μερες τον χρονο, και δεν εχεις ουτε χρονο, ουτε λεφτα για 36ωρο, μηπως πρεπει να επανεξετασεις καποια πραγματα? Οι περισσοτεροι δουλευουμε περιπου 250 μερες, εχουμε ενα μηνα άδεια, και συνηθως πεφτουμε για υπνο νορμαλ ωρες.Επισης διαθετουμε τα 240-270e που χρειαζονται 1 φορα τον χρονο για το 36ωρο. Αν ειναι τοσο δραμματικα τα πραγματα βρε αδελφε, μηπως...να νοικιαζες τον φουρνο και να πηγαινες υπαλληλος αλλου(εστω και σ αλλο φουρνο)? Τουλαχιστον θα επαιρνες άδειες και θα σου έμεναν και 2 δεκαρες...

Εν κατακλειδι, φιλε Fournari. Η Ελληνικη γλωσσα ειναι πολυ πλουσια. Δεν χρειαζεται να το παλευουμε πολυ αν θελουμε να εκφρασουμε μια αποψη μας. Για την κατασταση (οπως εσυ μας την περιγραφεις) προτεινω τις Ελληνοπρεπεστατες εκφρασεις.

Α) Δεν παω 36ωρο διοτι δεν μου κεντριζει το ενδιαφερον ωστε να αλλαξω την καθημερινοτητα μου.

Β) Δεν παω 36ωρο διοτι δεν μ αρεσουν οι "ανατροπες", στην ζωη μου.

Γ) Δεν παω 36ωρο διοτι δεν διοργανωνεται γυρω απ το σπιτι μου.

Ειδες ποσο απλα μπορουμε να μιλαμε, και οι αλλοι να μας καταλαβαινουν? Τοσο ευκολο ειναι τελικα.

ΥΓ. Γι αυτο υπαρχουν και τα φορουμ. Οποιος δεν ΘΕΛΕΙ να κανει 36ωρο, μπορει καλιστα να το παρακολουθει απο εδω μεσα.

ΥΓ2 Για ΟΛΑ ΤΑ υπολοιπα που γραφεις, υπαρχει η Ελληνικη λεξη "Υπεκφυγη"

Τροποποιήθηκε από τον NADRO2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:huh: 1ο σου ποστ και τα χώνεις σε ένα μέλος. Μήπως να μας συστυθείς κι όλας κλπ, γιατί τουλάχιστον τον φούρναρη πολλά πάιδιά τον ξέρουν από κοντά, και μόνο τέτοιο άτομο που περιγράφεις δεν είναι :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι λεφτάς εσύ...

Μου χαρίζεις 500? για να κάνω και εγώ το 36ωρο?

Κοίτα θράσος!

μπρούκλη, δεν αφήνεις τις κριτικές να πιάσεις καμιά Ροδίτισα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:huh: 1ο σου ποστ και τα χώνεις σε ένα μέλος. Μήπως να μας συστυθείς κι όλας κλπ, γιατί τουλάχιστον τον φούρναρη πολλά πάιδιά τον ξέρουν από κοντά, και μόνο τέτοιο άτομο που περιγράφεις δεν είναι :huh:

(Spam on)Ευχαριστως να συστηθω. Αμεσως μολις μου πειτε που υπερεβαλα, ή που λεω "άλλ' αντ άλλων" (spam off)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Spam on)Ευχαριστως να συστηθω. Αμεσως μολις μου πειτε που υπερεβαλα, ή που λεω "άλλ' αντ άλλων" (spam off)

Καταρχήν προσβάλεις κατάφορα έναν άνθρωπο που απλώς είπε την άποψη του πάνω σε ένα θέμα. Κατά δεύτερον δεν μπορείς να ξέρεις τι έξοδα έχει ο κάθε ένας από εμάς ώστε να κρίνεις αν είναι σωστό η λάθος που δεν μπορεί να δώσει τόσα λέφτα. Άσε που πρώτα συστηνόμαστε σε κάποιον και μετά του πιάνουμε κουβέντα χρόνια τώρα. Είναι σε πολλά λάθος το πόστ σου αλλά δεν θα κάτσω να το αναλύσω. Θα μπεί ο φούρναρης και θα σου απαντήσει ο ίδιος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μου χαρίζεις 500? για να κάνω και εγώ το 36ωρο?

Κοίτα θράσος!

μπρούκλη, δεν αφήνεις τις κριτικές να πιάσεις καμιά Ροδίτισα?

οπα οπα , τι ειναι ρε , θα τα ακουσω τωρα και εγω? τη ροδο τη την βαζεται στο στομα σας ? :angry:

χεχε :P :D :P :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)Απο πότε Fournaris, το "Παν μετρον Αριστον", συμβαδιζει με το "αγοραζω μεν μοτοσυκλετα των 6.500e, αλλα μετα δεν εχω λεφτα για βενζινη ενος Σ/Κυριακου"?...

Από πότε ένα bandit 600 του 2002 κάνει 6500, και επίσης τι σε κόβει?

2)Τα 30e που χρειαζονται για Φαγητα,τσιγαρα,κλπ και προστιθενται στον τελικο λογ/σμο, αν δεν κανει καποιος 36ωρο, δεν θα τα ξοδεψει? Δεν εχει ακουστει πουθενα, οτι αρχιζει καποιος το καπνισμα στα 36ωρα...

Άλλο 30 το ΣΚ και άλλο 470+30

3)Τελευταια φορα που οι καιροι εγιναν δυσκολοι για εναν φουρνο, ηταν πριν περιπου 70 χρονια, στον Β' Παγκοσμιο Πολεμο. Δηλαδη (ρωταω), ο κοσμος που ψωνιζε πχ. 2kg. ψωμι, τωρα αγοραζει 1kg?

όποιος δεν έχει ψωμί να φάει, ας φάει παντεσπάνι, έχεις καμια συγγένεια με την Μαρία αντουανέτα?

4)Aν φιλε Fournaris, ξυπνας την ωρα που ολη η πλαση πεφτει και κοιμαται, δουλευεις 365 μερες τον χρονο, και δεν εχεις ουτε χρονο, ουτε λεφτα για 36ωρο, μηπως πρεπει να επανεξετασεις καποια πραγματα? Οι περισσοτεροι δουλευουμε περιπου 250 μερες, εχουμε ενα μηνα άδεια, και συνηθως πεφτουμε για υπνο νορμαλ ωρες.Επισης διαθετουμε τα 240-270e που χρειαζονται 1 φορα τον χρονο για το 36ωρο. Αν ειναι τοσο δραμματικα τα πραγματα βρε αδελφε, μηπως...να νοικιαζες τον φουρνο και να πηγαινες υπαλληλος αλλου(εστω και σ αλλο φουρνο)? Τουλαχιστον θα επαιρνες άδειες και θα σου έμεναν και 2 δεκαρες...

Όπως επίσης φίλε φουρναρης μπορείς να πουλήσεις το bandit και να βγάλεις 6500? για να περάσεις 4 μήνες

Εν κατακλειδι, φιλε Fournari. Η Ελληνικη γλωσσα ειναι πολυ πλουσια. Δεν χρειαζεται να το παλευουμε πολυ αν θελουμε να εκφρασουμε μια αποψη μας. Για την κατασταση (οπως εσυ μας την περιγραφεις) προτεινω τις Ελληνοπρεπεστατες εκφρασεις.

Α) Δεν παω 36ωρο διοτι δεν μου κεντριζει το ενδιαφερον ωστε να αλλαξω την καθημερινοτητα μου.

Γιά σου ρε Μπαμπινώτη με τις Ελληνοπρεπεστατες εκφρασεις σου

Ειδες ποσο απλα μπορουμε να μιλαμε, και οι αλλοι να μας καταλαβαινουν? Τοσο ευκολο ειναι τελικα.

Τώρα μάλιστα

ΥΓ. Γι αυτο υπαρχουν και τα φορουμ. Οποιος δεν ΘΕΛΕΙ να κανει 36ωρο, μπορει καλιστα να το παρακολουθει απο εδω μεσα.

Ξέρω επίσης τις λέξεις φοροδιαφυγή, διαφυγή, φυγή, Άντε γειά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον "φιλε" που δεν εχεις καν τη στοιχειωδη ευγενεια να συστηθεις και να πεις ενα γεια να σου γραψω δυο πραγματακια να τα βαλεις στο κεφαλακι σου.

Πρωτα απ'ολα δεν θα με κρινεις εσυ ουτε και κανενας αλλος αν αγορασα μοτοσυκλετα γιατι την αγορασα και πως τη χρησιμοποιω. Η μοτοσυκλετα ειναι χομπι αλλα ταυτοχρονα και ενα ονειρο απατηλο για καποιους (εσυ δεν βλεπω να γραφεις τι μηχανη εχεις)

Ε λοιπον εγω πραγματοποιησα ενα ονειρο ενα χρονο πριν οταν την αγορασα γιατι συνεχεια καβαλουσα ξενες. Και το να κανεις τετοια σχολια σε καποιον που δεν τον ξερεις [ή μηπως με ξερεις; :whistling: ] ειναι δικαιωμα που το αποκτας μετα απο συναναστροφη παρεα φιλια κουβεντα κτλ. Και εσυ δεν φανταζομαι να απεκτησες αυτο το δικαιωμα απο μενα.

Αντιθετα καποιοι αλλοι εδω μεσα μπορει να μου κανουν κριτικη αλλα και καζουρα γιατι το δικαιωμα αυτο τους εδωσα εγω ειτε απο κοντα ειτε διαδικτυακα. Εδω μεσα εκανα φιλους μεχρι στιγμης και οχι εχθρους. Δεν ξερω αν θελεις να εισαι εσυ ο πρωτος.

Ειχα γραψει και σε ενα θεμα για καφε οτι ουτε εγω αλλα ουτε και η Θαλεια θελουμε αλλα ουτε και δημιουργουμε παρεξηγησεις.

Οσοι με γνωριζουν προσωπικα το καταλαβαινουν αυτο που γραφω 100%

Εχω μια παρουσια εδω μεσα λιγο παραπανω απο ενα χρονο και επαφες με καποια μελη προσωπικες (κυριως με τους βορειους και οχι μονο)

Δεν πιστευω να εχω δημιουργησει αλγεινες εντυπωσεις σε καποιον.

Αυτα γενικοτερα αγενεστατε "φιλε"

Τωρα πιο ειδικα να σου γραψω και τα εξης:

Το αν εχω ή το αν βγαζω λεφτα ειναι δικο μου θεμα και οχι δικο σου. Μακαρι να μπορουσα να αγορασω το bandit καινουριο αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα οποτε το επιχειρημα "αγοραζεις μια μοτοσυκλετα που κανει τοσο κτλ κτλ" δεν στεκει και τελικα δεν σε αφορα.

Επισης το αν καπνιζω ή αν τρωω αρκετα (ειναι γνωστο οτι ειμαι και ευσωμος) ειναι επισης δικο μου θεμα μικρομυαλε "φιλε" Και τα λεφτα μου τα ξοδευω οπου γουσταρω και αγαπαω.

Οι υποχρεωσεις μου ειναι συγκεκριμενες διοτι απο πισω υπαρχει και οικογενεια οποτε τον προυπολογισμο μου τον κανω εγω και κανενας αλλος. Αν δημιουργησεις οικογενεια θα το καταλαβεις. Οποιος εχει και παιδια επισης με νιωθει πιο πολυ.

Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα για να γραφεις οτι δουλευεις 250 μερες το χρονο και παιρνεις και αδεια εισαι αρχοντας και σε συγχαιρω. Εμενα η δουλεια μου ειναι τετοια που δουλευω πολυ παραπανω απο σενα και σε μερες και σε ωρες και μαλιστα σε δυσκολες ωρες. Δεν τα λεω αυτα για να κλαφτω αλλα αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου. Εγω δεν εχω ενα αφεντικο ή εναν προϊσταμενο ή ενα διευθυντη οπως εχεις εσυ αλλα αντιθετα εχω 300 αφεντικα ή 300 προισταμενους ή 300 διευθυντες γιατι ακριβως τοσοι ειναι οι κατοικοι του χωριου στο οποιο μενω και για μενα καθε κατοικος-πελατης ειναι το αφεντικο μου. Οι ελευθεροι επαγγελματιες εδω μεσα το καταλαβαινουν κυριολεκτικα. Και το τι θα κανω με την επαγγελματικη μου πορεια απο εδω και στο εξης ειναι προσχεδιασμενο. Και προφανως δεν δεχομαι τετοιου τυπου συμβουλες απο ανθρωπακια σαν και σενα που δεν βγαινεις να πεις ποιος εισαι τι δουλεια κανεις και απο που εισαι.

Επειδη αντιλαμβανομαι οτι διαβαζεις τα γραφομενα μου και στο φορουμ των Guzzi να σου πω και αυτο:

Αν εχω να δωσω τα 270 ή τα 300 ή τα 500 για το 36ωρο ειναι επισης επιλογη δικη μου. Εσυ αν μπορεις δωστα. Οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους και οχι μονο για τους φουρνους. Και εγω αν θα μπορεσω θα τα δωσω. Αν εσενα ολη σου η ζωη ειναι μια μοτοσυκλετα εμενα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειναι ετσι. Αν γουσταρεις καθε χρονο 36ωρο με γεια σου με χαρα σου κανεις δε θα σου πει κουβεντα.

Εγω θα το κανω μονο αν μπορεσω Δεν θα παραμερισω αλλες αναγκες προκειμενου να παω 36ωρο και να εχω να λεω "Κοιταξτε πηγα 36ωρο" Γιατι φανταζομαι οτι εισαι τοσο εγωπρεπης που για αυτο το λογο θα πας (αν θα πας) Που αμφιβαλλω σφοδρα!!

Η ιδεα του 36ωρου με τραβηξε απο περσι οταν διαβαζα τα γραφομενα του ALX καθως και απο αυτα που ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια απο τον zorz. Και προφανως μια τετοια διοργανωση δεν περιμενω να γινει γυρω απο το σπιτι μου ουτε και το επιζητω.

Αυτα που εγραψα μαλιστα τα εγραψα για να τα διαβασουν καποιοι οι οποιοι ενθουσιαζονται ευκολα ουτως ωστε να μην κανουν βιαστικες και λανθασμενες κινησεις.

Και κατι ακομα γιατι γραφεις για τη γλωσσα και το ποσο πλουσια ειναι κατι τετοια.

Επειδη δεν ευτυχησα να παρω ενα πτυχιο πανεπιστημιου οπως ισως εχεις παρει εσυ δεν με κανει κατωτερο απο σενα ουτε σου δινει το δικαιωμα να με προσβαλλεις. Και ο χειρισμος της γλωσσας με εκφρασεις κοσμιες και οχι με αλλαλαγμους ειναι κατι το οποιο το κατεχω. Και η λεξη υπεκφυγη γενικα δεν ειναι μεσα στο λεξιλογιο μου ουτε στην ψυχοσυνθεση μου.

Αν εσυ μπηκες στο φορουμ παντως για να δημιουργησεις προβληματα δεν βλεπω να μακροημερευεις. Υπηρξαν και αλλοι ξερεις που το προσπαθησαν αλλα δεν μπορεσαν να χαλασουν το παρεϊστικο κλιμα που επικρατει εδω μεσα. Και εδω ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειμαστε μια μεγαλη παρεα.

Αυτα τα ολιγα. Και ελπιζω να συνετιστεις και να εισαι πιο ευγενης την επομενη φορα που θα εχεις διαφωνια με καποιον συμφορουμιτη. Μη ξεχνας αυτο που εγραψα παραπανω για την παρεα. Θα σου φανει χρησιμο. Αν τελικα μεινεις......... :angry:

@dimitrishndsm:

Δημητρη με ριχνεις ρε φιλε. 2005 ειναι το εργαλειο :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φταει που εχεις γυμνο και σε χτυπαει στον σβερκο :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο ρε fournari.+100000000

ακουω εκει.πρωτη φορα γραφει και θα κρινει κιολας εναν ανθρωπο που ουτε καν ξερει.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά...να θυμίσω ότι αυτό το τόπικ αφορά "Σχόλια για το 36ωρο" κι όχι διαφήμιση ποπ κορν. Επίσης δεν ενδείκνυται για διαμάχες. Το 36ωρο δεν είναι λόγος διαμάχης. Θα παρακαλούσα εν ολίγοις τις διαφορές σας στο παρασκήνιο με pm.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά...να θυμίσω ότι αυτό το τόπικ αφορά "Σχόλια για το 36ωρο" κι όχι διαφήμιση ποπ κορν. Επίσης δεν ενδείκνυται για διαμάχες. Το 36ωρο δεν είναι λόγος διαμάχης. Θα παρακαλούσα εν ολίγοις τις διαφορές σας στο παρασκήνιο με pm.

Άλεξ έχεις δίκιο, αλλά όταν σε αυτό το θέμα κάποιος (και μάλιστα άγνωστος) αρχίζει τις κριτικές, ειρωνείες, υποδείξεις κλπ για ένα μέλος, και μάλιστα τόσο ενεργο (και στα πλήκτρα και στις συναντήσεις) και τόσο αγαπητό όσο ο Πέτρος, ή του διαγράφεις το πόστ και τις επ΄αυτού απαντήσεις, ή το αφήνεις και αφήνεις και όσους θέλουν να το κριτικάρουν. Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ.

Όσο για σένα NADRO2, το να μπαίνεις σε ένα νέο για σένα χώρο, και πρίν πεις καλημέρα να αρχίζεις κριτικές, ειρωνείες και υποδείξεις προς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, σε χαρακτηρίζει τουλάχιστον ανάγωγο.......... μέ ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηλε βλεπω τσιτωνεις κοσμο για το 36ωρο! Λοιπον, εχει ρωτησει τους γκουζαιους και ο Σπυρος (ξερεις εσυ ποιον λεω) αν φετος

θα εχει χωμα και αν θα εχει αν θα δωσουν εναλλακτικη ωστε αυτοι που δεν θελουν να περασουν χωμα να πανε απο αλλου και ας

γραψουν και 100χλμ παραπανω, αρκει να ΜΗΝ βγαινουν εκτος παιχνιδιου!

Οποτε αν μαθουμε σιγουρα τι θα γινει φετος εγκαιρα με αυτο το θεμα θα κανω καθε προσπαθεια να μαζεψω απο τωρα τα 300 ευρω

που θελει το 36ωρο. Αν και λιγες μερες πριν ηδη θα ειμαι σε αλλο event και δεν ξερω αν θα παιξουν χρηματα και για τα δυο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα