Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Aνταλλακτικά.

Ανταλλακτικά  

33 ψήφοι

1. 1.

• ?????
      6
    • ??????
      15
    • ??????
      5
    • ????????? (????? ?? ???? ? ????????)
      6
  2. 2.

• ??? ????.
      20
    • ???? ?? ????
      11
    • ????? ?????
      1
    • ???? ?? ????? ?????????
      0
  3. 3.

• ???... ???????? ? ????????? ??? ?????????????
      3
    • ??????? ?????
      15
    • ???... ???? ?? ???? ?????? ?????????? ??? ????? ?? ??? ?????????! (?????? ??? ??????? ?? ??????? ????????!
      14

Recommended Posts

Όταν έρθει η κακιά στιγμή και συμβεί η ζημιά, αρχίζεις τα αχ και τα βαχ.

Στο μυαλό σου έρχεται η σκηνή που είσαι μπροστά στο γκισέ των ανταλλακτικών με τον υπάλληλο να σε κοιτάζει λες και θέλει να σε ξεζουμίσει.

Εσύ σκέφτεσαι...πόσο να κάνει αυτή η μαλακιούλα που ήρθα να πάρω? Τόσο δα ανταλλακτικάκι είναι......πόσο να ΄χει πια? Κάνα 20ευρω λες.

-Υπάρχει φίλε το συγκεκριμένο?

Αγωνία.... τρως τα νύχια σου και περιμένεις να ακούσεις το ναι, ειδάλλως ξέρεις ότι θα περιμένεις κάνα μήνα (στην καλύτερη) για να έρθει το βαπόρι απ' την Περσία που το φέρνει.

-Ναι υπάρχει!

Ξεφυσσάς...ουφ ευτυχώς. Τη γλίτωσα την αναμονή!

-Πόσο πάει αδερφέ το μαλλί?

-100?

:shock:

-100? ? Γιατί ρε φίλε 100? μια σταλιά πραγματάκι?

-Πάει όλο μαζί με την βάση του.

:wallbash:

Αδειάζεις τις τσέπες σου με κατεβασμένο το κεφάλι, το παίρνεις και φεύγεις.

Σας θυμίζει κάτι το όλο σκηνικό?

Εσείς πως βλέπεται την τωρινή σας εταιρία στο θέμα διαθεσιμότητα και κόστος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απλά να καλό είναι να διορθωθεί ο δευτερεύων τίτλος "Μια πονεμένη ιστορία για όλους." αφού τελικά δεν μας αφορά ΟΛΟΥΣ! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι με ελλειπή ψηφοφορία σε τσάκωσα. :D

Η απάντηση "δεν ξέρω γιατί δεν χρειάστηκα τίποτα μέχρι σήμερα", δεν παίζει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα εχω να πω , viva net και eBay !!! ειδικα απο το eBay μπορω να βρω πολλααααα πραγματα πολυ φθηνα , πολυ ομως , μεχρι και στροφαλο-μπιελα βρισκω ισαξια/καλυτερη απο τη μαμα και πιο φθηνα απ'οτι εδω , για το μηχανακι μου νομιζω ειναι μονοδρομος η αγορα ανταλακτικων απο το νετ και ειδικα απο Αμερικη αφου εκει εχει πουλησει σα τρελο !

Το μονο παντως που μου χρειαστηκε απο εδω ηταν ντιζες γκαζιου ( απο το "καθαρο" για να μπει το καρμπυρατερ του ) οι οποιες ειχαν 39 ευρο , λογικη τιμη για 2 ντιζες , και το "κολαρο" εισαγωγης ( παλι απο το 'Ε για να μπει το καρμπ. ) που ειχε 10 ευρο , μια χαρα σε σχεση με του klx250 ου ειχε 40-45 ευρο..

Επισης τα πλαινα πλαστικα/καλυματα ψυγειων ( δε τα εβαλα αλλα ρωταγα να ξερω ) εχουν 25 και 28 ευρο , νορμαλ τιμες νομιζω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απλά να καλό είναι να διορθωθεί ο δευτερεύων τίτλος "Μια πονεμένη ιστορία για όλους." αφού τελικά δεν μας αφορά ΟΛΟΥΣ! B)

Μα γιατί το λες αυτό? :rolleyes:

Πάλι με ελλειπή ψηφοφορία σε τσάκωσα. :D

Η απάντηση "δεν ξέρω γιατί δεν χρειάστηκα τίποτα μέχρι σήμερα", δεν παίζει;

Τι να πείτε κι εσείς με τον Σαρακάκη σας? Ξέρω ξέρω προσπαθείτε να το ξεχάσετε :D

Για μια βαλβιδα θερμοκρασιας για το ψυγειο του cb εδωσα "μονο" 50 ?. Φαρμακειο η honda

Oρίστε!

Για μια βαλβιδα θερμοκρασιας για το ψυγειο του cb εδωσα "μονο" 50 ?. Φαρμακειο η honda

Και η αντίστοιχη σε aprilia pegaso και F650Funduro που φορούσαν τις ίδιες, κόστιζε 10?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς που δεν έχει τύχει κάτι μέχρι σήμερα γιατί ούτε στην ουγκάντα δεν θα βρω ανταλλακτικά για ενα παπί που έχει φορεθεί απο λίγο εως καθόλου... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα γιατί το λες αυτό? :rolleyes:

Τι να πείτε κι εσείς με τον Σαρακάκη σας? Ξέρω ξέρω προσπαθείτε να το ξεχάσετε :D

Τι να πούμε;

Αν κάποτε τον χρειαστούμε......... :P

Πέρα απο πλάκα όμως, την μία φορά που τον χρειάστηκα {το 1999 για εξατμίσεις, ντίζες και καθρέφτες για μηχανή του '83 :wub: (εδώ: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...st&p=265008 ), είχε τα πάντα ετοιμοπαράδοτα. Ναι, ξέρω, και εγώ δυσκολεύτηκα να το πιστέψω...... :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μέχρι στιγμής, δίσκους συμπλέκτη για μοτο δεκαετίας που χρειάστηκα, τους είχε ετοιμοπαράδοτους κανονικά. Το μόνο ότι με έσκισε στην τιμή. 40% ακριβότερα από το CBR 600 αν και εν μέρη λογικό μιάς κι έχει παραπάνω δίσκους

Για δισκόπλακες μπροστινές κι ότι άλλο έχω ρωτήσει, πάντα τα έχει, αλλά ως συνήθως, εγώ είμαι αυτός που δεν έχει

220 η μία δισκόπλακα λέει...

Ρε παιδιά λέω..δεν θέλω κάρμπον, νορμάλ ατσάλινη ζητάω...τίποτα αυτοί, δεν ακούν χριστό...

Ρε σείς, πόσο πάνε οι άφτερ μάρκετ δισκόπλακες????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawasaki

αρκετα φτηνα και σε 2 μερες στη χεοριτερη το εχεις.(εκτος αν ειναι κατι αρκετα εξεζητημένο...)

ενδικτικο κοστος. μανετα 11ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεχχμμ....

Δεν είναι το 1000 το δκό μου...

ιν gsxr 750 srad του 99...

Πάρα ταύτα σας ευχαριστώ δια την προσπάθεια, έψαξα με το ιντζαιν εκεί πέρα, μπατ είχε μόνο από αμέρικα μεριά και δεν ξέρω πόσο θα πάνε τελωνεία κλπ...μάλλον θα κοιτάξω εντός για μεταχειρισμένους.

Είχα βρεί κάποια στιγμή με 30 ευρω τον εναν αλλά δεν τους είχε εκεί για να δω σε τι κατασταση ήταν...θα ειδουμε εν καιρώ...

φχαριστώ σας αγκέην!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα τους λες να στο στειλουν σα δωρο 'η να γραψουν πολυ μικρη αξια πανω στο δεμα , δοκιμασμενο ;)

"Χτυπα" gsxr 750 srad / gsxr750 κτλ και κατι θα βρεις ! Κοιτα επισης στο eBay.de , eBay.co.uk 'η eBay global .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν με πιστευεις Alx για την βαλβιδα εχω να σου στειλω την αποδειξη. :rtfm: θα κλαιω για πολυ καιρο ακομα τα λεφτουδακια λεμε :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι λιγο τσιμπημενα,οχι τρελα πραγματα ομως,πχ τρομπα συμπλεκτη που ειχα χρειαστει για το 748 100 ευρω.

στοκ υπαρχει αρκετο αλλα αν ειναι κατι εξειδικευμενο λογικο ειναι να αργησει λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.Ακριβη

2.Μια χαρά

3.Όχι... ούτε το μισο κόστος κατασκευής δεν έχουν απ όσο πληρώνεις! (κοινώς μας πιάνουν τα οπίσθια κανονικά!)

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα κολο-ψυγειο και βαλβιδα θερμοκρασιας καινουριο 250Ε... Τιποτα αλλο δε λεω :wacko: :wacko:

(Ναι για 125 κυβικα) :( :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δεν με πιστευεις Alx για την βαλβιδα εχω να σου στειλω την αποδειξη. :rtfm: θα κλαιω για πολυ καιρο ακομα τα λεφτουδακια λεμε :sorry:

Σε πιστεύω βρε, κι ας έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχα να κάνω με τον ακατονόμαστο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα