action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2008 η μηχανή μας ανεβάζει την αδρεναλίνη.τι άλλο έχετε κάνει κατά καιρούς;;;; έχω ασχοληθεί με το σκί με την ορειβασία :greece: Υ.Γ τα πρόσωπα των υπολοίπων τα έχω σβήσει για ευνόητους λόγους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 ειμαι 16 και εχω αρχισει να κανω σκι απο τα 7 μου και συνεχιζω ακομα ακαθεκτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 bunjee jumping, ski, snowboard, jet ski... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 Τα εξτρημ σπορτς ειναι και ακριβα σπορτς οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ασχοληθει ο πολυς κοσμος με αυτα. Εγω παντως δεν ασχολουμαι καθολου. Δεν το επιτρεπει και πολυ η φυσικη μου κατασταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 το κοκορέτσι είναι x sport . . . uh ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 ειμαι 16 και εχω αρχισει να κανω σκι απο τα 7 μου και συνεχιζω ακομα ακαθεκτος ωραίος ο φίλος παλιά είχα δει σε μία πίστα έναν τύπο που έκανε ακροβατικό σκι ...έλιωσα λέμε.κάνω 10 χρόνια σκι και μπροστά του ένιωθα παιδάκι που κάνει τα πρώτα του βήματα. bunjee jumping, ski, snowboard, jet ski... bunjee jumping δεν έχω κάνει ποτέ.πρέπει να είναι γαμάτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 Τα εξτρημ σπορτς ειναι και ακριβα σπορτς οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ασχοληθει ο πολυς κοσμος με αυτα. Εγω παντως δεν ασχολουμαι καθολου. Δεν το επιτρεπει και πολυ η φυσικη μου κατασταση ακριβά ναι ίσως είναι λίγο αλλά οι αποδράσεις που κάνεις από την αθήνα μέσα στην φύση και η αδρεναλίνη δεν συγκρίνονται με τίποτα ειδικά στο βουνό μετά από κουραστική μέρα πεζοπορίας, ορειβασίας ή προσανατολισμού (πυξίδα-χάρτη) οι συγκεντρώσεις και η παρέα κάτω από τα αστέρια ή και μέσα στο καταφύγιο αν είναι χειμώνας είναι απλά τέλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 Πιο παλιά εκανα windsurfing για αρκετα χρόνια...αν θεωρείται extreme sport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 το κοκορέτσι είναι x sport . . . uh ? :P από τα καλύτερα και τα ακριβότερα :P άσε που είναι και από τα πιο επικίνδυνα λόγω χοληστερίνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 φραπινγκ με τσιγαρο,all the year Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 Πιο παλιά εκανα windsurfing για αρκετα χρόνια...αν θεωρείται extreme sport μου είχε δείξει ένα καλοκαίρι μια φίλη μου αλλά δεν μπορούσα να σηκώσω το πανί με τίποτα χωρίς να πέσω :( φραπινγκ με τσιγαρο,all the year ακριβό δεν είναι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 ακριβό δεν είναι;;; εκει που εχει φτασει ο καφες πλεον πανακριβο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 μου είχε δείξει ένα καλοκαίρι μια φίλη μου αλλά δεν μπορούσα να σηκώσω το πανί με τίποτα χωρίς να πέσω :( Κυρίως τεχνική και λιγότερο δύναμη...συνηθίζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Γυμνάζομαι λιγουλάκι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 X-treme ..... χμμμμμμ... Στον στρατό ήμουν Αλεξιπτωτιστής , κάνω καταδύσεις , σκι , και λεω να παρακολουθήσω σχολή για ερασιτεχνικό πτυχίο χειριστή αεροσκαφών , στην αερολέσχη Αθηνών αυτά , είναι x-treme ??? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Βρίσκω αρκετά extreme την οδήγηση μοτοσυκλέτας στη πίστα και το κάνω. Οταν δε, ταυτόχρονα υπάρχει και το ducati του απο πάνω μου... καταντάει URBAN extreme με τα λάδια μες την πίστα :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 X-treme ..... χμμμμμμ... Στον στρατό ήμουν Αλεξιπτωτιστής , κάνω καταδύσεις , σκι , και λεω να παρακολουθήσω σχολή για ερασιτεχνικό πτυχίο χειριστή αεροσκαφών , στην αερολέσχη Αθηνών αυτά , είναι x-treme ??? :D ανάλογα τι είδος σκι κάνεις;;; κάνε ελεύθερο (όχι σε πίστα) άλειψε και τα πεδιλάκια με κερί από κάτω και θα με θυμηθείς :P προσοχή!!! να ξέρεις να κάνεις και κανένα αλματάκι (θα σου χρειαστεί) και βασικό να κόβεις με σλάλομ και όχι με ράλομ. Γυμνάζομαι λιγουλάκι :lol: ωραίο μαγιό από που το πήρες.στριγκάκι είναι;;; Βρίσκω αρκετά extreme την οδήγηση μοτοσυκλέτας στη πίστα και το κάνω. Οταν δε, ταυτόχρονα υπάρχει και το ducati του απο πάνω μου... καταντάει URBAN extreme με τα λάδια μες την πίστα :P :P το να αγοράζεις οικόπεδα είναι ένα άθλημα και αυτό :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 bungee jumping και βρετανικο rugby! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Moto!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Inline skating και snowboard παλαιωτερα...οταν ημουνα Ναουσα γιατι τωρα στην Κρητη δεν εχει χιονια ουτε και παρεα για inline Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2008 Το πιο πρόσφατο... οδήγηση με ΙΧ στα χιόνια χωρίς αλυσίδες, πηγαίνοντας για το χωριό μου στα 1050μ. υψόμετρο :0 και οι τζιπάτοι με τα cherokee να με κοιτάνε απορημένοι!! .......τι, νομίζετε οτί δεν είναι x-treme??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 με εκαναν βολτα με cbr 600 rr ...... απλα τελειο !!! και xtreme!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 βάλτε και καμιά φωτογραφία να δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Βρίσκω αρκετά extreme την οδήγηση μοτοσυκλέτας στη πίστα και το κάνω. Οταν δε, ταυτόχρονα υπάρχει και το ducati του απο πάνω μου... καταντάει URBAN extreme με τα λάδια μες την πίστα :P :P :P δε λες που σε άφησα να περάσεις , αλλιώς κολλημένος πίσω μου 8α ήσουν !!!! ( μετά εξαφανίστηκες βέβαια .............. ) Δε θα πάρεις το VStrom ???? ..... θα πάρω το αίμα μου πίσω !!!!! :lol: :lol: και μια φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 :P δε λες που σε άφησα να περάσεις , αλλιώς κολλημένος πίσω μου 8α ήσουν !!!! ( μετά εξαφανίστηκες βέβαια .............. ) Δε θα πάρεις το VStrom ???? ..... θα πάρω το αίμα μου πίσω !!!!! :lol: :lol: και μια φωτο εσύ είσαι που γεμίζεις τις πίστες με λάδια;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες