Jump to content
Sign in to follow this  
BILLAROS4

ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

Recommended Posts

Μου εσπασε το τελικο της εξατμισης μου.

Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο μαγαζι στη θεσσαλονικη?

Λεω να αλλαξω μονο το τελικο.Αν αλλαξω και το σωληνα κερδιζω τιποτα?

Τι μαρκα να βαλλω? (να πω οτι με ενδιαφερει πολυ η εξατμιση να εχει πολυ μπασο ηχο και αν γινεται να κερδισω και κανενα αλογο)

θα με διευκολυνατε αν απαντουσατε γιατι με το θεμα εξατμιση δεν εχω ξαναασχοληθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενα τελικο μονο του κανει μονο θορυβο . Ενα ολοσωμο συστημα + τζεταρισμα στο καρμπ. δινει κατι !

Π.χ στο δικο μου με μια ολοσωμη ( χωρις ταπα ομως...) + τζεταρισμα παει απο τα 34-35 που ειναι μαμα στα 37,5 .

Και βεβαια κοιτα να βαλεις κατι το οποιο να μη σηκωνει ολο το κοσμο και να σε φερνει πιο κοντα στη κληση !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Yoshimura ολόσωμη!

καλητερα akrapovic !!!

η καλητερη που θα μπορουσες να βαλεις ειναι μοτορσπορτ εχει βαρυ ηχο αλλαμ οι κλησεις θα πεσουν συνεφο !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλητερα akrapovic !!!

η καλητερη που θα μπορουσες να βαλεις ειναι μοτορσπορτ εχει βαρυ ηχο αλλαμ οι κλησεις θα πεσουν συνεφο !!

μαζί με τα μπινελίκια από τους γύρω. :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ενα τελικο μονο του κανει μονο θορυβο . Ενα ολοσωμο συστημα + τζεταρισμα στο καρμπ. δινει κατι !

Π.χ στο δικο μου με μια ολοσωμη ( χωρις ταπα ομως...) + τζεταρισμα παει απο τα 34-35 που ειναι μαμα στα 37,5 .

Και βεβαια κοιτα να βαλεις κατι το οποιο να μη σηκωνει ολο το κοσμο και να σε φερνει πιο κοντα στη κληση !

Ο ελικοπτερολόγος ΜΙΛΗΣΕ!!!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και απο τιμες(για τελικο μιλαω)???

για motorsport που ειπε ο φιλος

εδω στην Δραμα στην αντιπροσοπια τις honda η motorsoprt εχει 50 ευρο και η sebring εχει 45 ευρω (παντα ιμιτασιον) αλλα υπαρχουν και οι ΗRC οι οποιες ειναι μονο για μοστρα αλλα μιαζουν με εξατμισεις απο 1000 αρα δεν εχω φωτο τωρα αλλα θα παω να βρω το παιδι που τις εχει και θα βαλω μια ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΤΟP χοντροτσιμπουκες δεν βγαινουν πλεον?

οριστε ???????? τι εννοεις χοντροτσιμπουκες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οριστε ???????? τι εννοεις χοντροτσιμπουκες ?

εγω θυμαμαι κατι τετοιες βαζαμε στα glx,grand κτλ.με την πολυ ανοιχτη αποληξη και τον χαρακτηριστικο θορυβο που ξυπναει ολη τη γειτονια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θυμαμαι κατι τετοιες βαζαμε στα glx,grand κτλ.με την πολυ ανοιχτη αποληξη και τον χαρακτηριστικο θορυβο που ξυπναει ολη τη γειτονια

αυτες λεω :

nq8gxvnywe8e803fj9nd_thumb.jpg

vy7h819dwklrzznheqgj_thumb.jpg

τωρα μην κοιτας που ειναι σε γουρουνα δοκημες καναμε !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Yoshimura ολόσωμη!

Νομίζω οτι βγάζει και η Leo Vince τιτανίου ολόσωμη και σου δίνουν κι ένα τετρακύλινδρο μοτέρ δώρο! :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ti yoshimoura kai acrapovic re paidia....

papi exei o anthrwpos,den exei R1!

an einai na plirwsei mia acrapovic oso kanei ena papi...paei kai pernei kainourgio!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν καταλαβα καλα και εχεις παπί sprinter μπορεις να βαλεις μια βελτιωτικη της daytona το εχει ενας φιλος μου.και εχει αρκετα μπασο ηχο και 3-4 αλογακια.μετα πας σε motorsport ελευθέρας ή την motorsport racing(δινει 3 αλογα) που εχω και εγο στο λιφαν(το ιδιο με το z).μετα μονο καμια μεταχειρισμενη top,με πολυ ανοιχτη αποληξη οπως ειπε και ο bloody.

Τροποποιήθηκε από τον Phoenix

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ti yoshimoura kai acrapovic re paidia....

papi exei o anthrwpos,den exei R1!

an einai na plirwsei mia acrapovic oso kanei ena papi...paei kai pernei kainourgio!

Για τελικό λέμε οχι ολόσωμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν καταλαβα καλα και εχεις παπί sprinter μπορεις να βαλεις μια βελτιωτικη της daytona το εχει ενας φιλος μου.και εχει αρκετα μπασο ηχο και 3-4 αλογακια.μετα πας σε motorsport ελευθέρας ή την motorsport racing(δινει 3 αλογα) που εχω και εγο στο λιφαν(το ιδιο με το z).μετα μονο καμια μεταχειρισμενη top,με πολυ ανοιχτη αποληξη οπως ειπε και ο bloody.

Ενα τελικο απο μονο του δε μπορει να δωει τοσο ...

3-4 δινει στο δικο μου που ειναι 400cc ( 34-35 αλογακια μαμα ) αλλα ολοσωμη+τζεταρισμα στο καρμπ. !

Αλλο η ακουστικη και ψυχολογικη αλλαγη ! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να μην ανοίγω νέο ΕΞΑΤΜΙΣΟτόπικ.

υπάρχουν αυτοκόλλητα ή ατσάλινα διακοσμητικά για την εξάτμιση? έχει μια μπαρουλίτσα η εξατμισούλα μου και θέλω να την καλύψω.

αν ναι, υποδείξετε μου πού να ψάξω.

ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω εχει το Moto News εξατμιση motosport για παπι. ειναι στη διασταυρωση Κ.Καραμανλη με Παπαφη. ενα γωνιακο μαγαζι ειναι, θα το δεις. Απ'οσο θυμαμαι δεν ειναι και πολυ ακριβη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως κατελειξες στο συμπερασμα οτι εχει Suzuki;;;Απο την φωτογραφια;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα