BILLAROS4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Μου εσπασε το τελικο της εξατμισης μου. Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο μαγαζι στη θεσσαλονικη? Λεω να αλλαξω μονο το τελικο.Αν αλλαξω και το σωληνα κερδιζω τιποτα? Τι μαρκα να βαλλω? (να πω οτι με ενδιαφερει πολυ η εξατμιση να εχει πολυ μπασο ηχο και αν γινεται να κερδισω και κανενα αλογο) θα με διευκολυνατε αν απαντουσατε γιατι με το θεμα εξατμιση δεν εχω ξαναασχοληθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Yoshimura ολόσωμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Ενα τελικο μονο του κανει μονο θορυβο . Ενα ολοσωμο συστημα + τζεταρισμα στο καρμπ. δινει κατι ! Π.χ στο δικο μου με μια ολοσωμη ( χωρις ταπα ομως...) + τζεταρισμα παει απο τα 34-35 που ειναι μαμα στα 37,5 . Και βεβαια κοιτα να βαλεις κατι το οποιο να μη σηκωνει ολο το κοσμο και να σε φερνει πιο κοντα στη κληση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Yoshimura ολόσωμη! καλητερα akrapovic !!! η καλητερη που θα μπορουσες να βαλεις ειναι μοτορσπορτ εχει βαρυ ηχο αλλαμ οι κλησεις θα πεσουν συνεφο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 καλητερα akrapovic !!! η καλητερη που θα μπορουσες να βαλεις ειναι μοτορσπορτ εχει βαρυ ηχο αλλαμ οι κλησεις θα πεσουν συνεφο !! μαζί με τα μπινελίκια από τους γύρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Ενα τελικο μονο του κανει μονο θορυβο . Ενα ολοσωμο συστημα + τζεταρισμα στο καρμπ. δινει κατι ! Π.χ στο δικο μου με μια ολοσωμη ( χωρις ταπα ομως...) + τζεταρισμα παει απο τα 34-35 που ειναι μαμα στα 37,5 . Και βεβαια κοιτα να βαλεις κατι το οποιο να μη σηκωνει ολο το κοσμο και να σε φερνει πιο κοντα στη κληση ! Ο ελικοπτερολόγος ΜΙΛΗΣΕ!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILLAROS4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Και απο τιμες(για τελικο μιλαω)??? για motorsport που ειπε ο φιλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Και απο τιμες(για τελικο μιλαω)??? για motorsport που ειπε ο φιλος εδω στην Δραμα στην αντιπροσοπια τις honda η motorsoprt εχει 50 ευρο και η sebring εχει 45 ευρω (παντα ιμιτασιον) αλλα υπαρχουν και οι ΗRC οι οποιες ειναι μονο για μοστρα αλλα μιαζουν με εξατμισεις απο 1000 αρα δεν εχω φωτο τωρα αλλα θα παω να βρω το παιδι που τις εχει και θα βαλω μια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 ΤΟP χοντροτσιμπουκες δεν βγαινουν πλεον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 βγαζει η ακραποβιτσ εξατμιση για σπριντερ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 ΤΟP χοντροτσιμπουκες δεν βγαινουν πλεον? οριστε ???????? τι εννοεις χοντροτσιμπουκες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 οριστε ???????? τι εννοεις χοντροτσιμπουκες ? εγω θυμαμαι κατι τετοιες βαζαμε στα glx,grand κτλ.με την πολυ ανοιχτη αποληξη και τον χαρακτηριστικο θορυβο που ξυπναει ολη τη γειτονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 εγω θυμαμαι κατι τετοιες βαζαμε στα glx,grand κτλ.με την πολυ ανοιχτη αποληξη και τον χαρακτηριστικο θορυβο που ξυπναει ολη τη γειτονια αυτες λεω : τωρα μην κοιτας που ειναι σε γουρουνα δοκημες καναμε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Yoshimura ολόσωμη! Νομίζω οτι βγάζει και η Leo Vince τιτανίου ολόσωμη και σου δίνουν κι ένα τετρακύλινδρο μοτέρ δώρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 Yoshimura Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 ti yoshimoura kai acrapovic re paidia.... papi exei o anthrwpos,den exei R1! an einai na plirwsei mia acrapovic oso kanei ena papi...paei kai pernei kainourgio! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) αν καταλαβα καλα και εχεις παπί sprinter μπορεις να βαλεις μια βελτιωτικη της daytona το εχει ενας φιλος μου.και εχει αρκετα μπασο ηχο και 3-4 αλογακια.μετα πας σε motorsport ελευθέρας ή την motorsport racing(δινει 3 αλογα) που εχω και εγο στο λιφαν(το ιδιο με το z).μετα μονο καμια μεταχειρισμενη top,με πολυ ανοιχτη αποληξη οπως ειπε και ο bloody. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 από τον Phoenix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 ti yoshimoura kai acrapovic re paidia.... papi exei o anthrwpos,den exei R1! an einai na plirwsei mia acrapovic oso kanei ena papi...paei kai pernei kainourgio! Για τελικό λέμε οχι ολόσωμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2008 αν καταλαβα καλα και εχεις παπί sprinter μπορεις να βαλεις μια βελτιωτικη της daytona το εχει ενας φιλος μου.και εχει αρκετα μπασο ηχο και 3-4 αλογακια.μετα πας σε motorsport ελευθέρας ή την motorsport racing(δινει 3 αλογα) που εχω και εγο στο λιφαν(το ιδιο με το z).μετα μονο καμια μεταχειρισμενη top,με πολυ ανοιχτη αποληξη οπως ειπε και ο bloody. Ενα τελικο απο μονο του δε μπορει να δωει τοσο ... 3-4 δινει στο δικο μου που ειναι 400cc ( 34-35 αλογακια μαμα ) αλλα ολοσωμη+τζεταρισμα στο καρμπ. ! Αλλο η ακουστικη και ψυχολογικη αλλαγη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2009 για να μην ανοίγω νέο ΕΞΑΤΜΙΣΟτόπικ. υπάρχουν αυτοκόλλητα ή ατσάλινα διακοσμητικά για την εξάτμιση? έχει μια μπαρουλίτσα η εξατμισούλα μου και θέλω να την καλύψω. αν ναι, υποδείξετε μου πού να ψάξω. ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2009 Αν έχεις Daytona 125 βάλε Protech. Σταθερή αξία.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Νομιζω εχει το Moto News εξατμιση motosport για παπι. ειναι στη διασταυρωση Κ.Καραμανλη με Παπαφη. ενα γωνιακο μαγαζι ειναι, θα το δεις. Απ'οσο θυμαμαι δεν ειναι και πολυ ακριβη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Sebring -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 suziki exeis Yoshimura ολόσωμη βαλε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Πως κατελειξες στο συμπερασμα οτι εχει Suzuki;;;Απο την φωτογραφια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες