Jump to content
Sign in to follow this  
DOCORTHO

Για ριξτε ιδέα για κουτί

Recommended Posts

Σκέψου και το νέο Avensis.

160cc 135 αλογατάκια νέο ντιζάιν.

19500 Γιούρια

Εχω το προυγούμενο και είμαι πολύ ευχαριστημένος

t8_ave09_car_gal_010_prev_tcm273-823741.jpg

t8_ave09_car_gal_011_prev_tcm273-823744.jpg

t8_ave09_car_gal_009_prev_tcm273-823738.jpg

t8_ave09_car_gal_003_prev_tcm273-823720.jpg

Καθολου κακη ιδεα! :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Golf ή Ιάπωνα, το passat κοστίζει υπερβολικά

Αν και εγώ θα έπερνα υβριδικό ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ

Τροποποιήθηκε από τον Ellessar_GR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Coroll-άκι μου δεν το αλλάζω με τίποτα. Στα 5 χρόνια που το έχω (και με 50.000 χλμ.) στην πλάτη δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα, εκτός από ένα ηλεκτρικό παράθυρο (πριν από ένα μήνα, που μου άλλαξαν επιτόπου τον ηλεκτρικό γρύλλο εντελώς δωρεάν στον 5ο χρόνο της 6ετους εγγύησης σε μια τυχαία αντιπροσωπεία της Toyota, αφού ήμουν σε ταξίδι). Μιλάμε για απίστευτη εξυπηρέτηση, χωρίς "μα μου", πληρωμένα όλα από την εγγύηση. Μακάρι να ήταν και οι αντιπροσωπείες των μοτοσυκλετών σαν την Toyota Hellas. Εχουνε δρόμο να κάνουνε.

Λοιπόν, τα Toyota σίγουρα δεν είναι τα ομορφότερα αυτοκίνητα ούτε τα οικονομικότερα αλλά σίγουρα είναι από τα πιο προσεγμένα και αξιόπιστα αυτοκίνητα παγκοσμίως.

Κι αν ποτέ τ' άλλαζα, πάλι Toyota θά 'παιρνα αμα λάχει να 'ούμε. :tooth:

Ασε που αρέσει πολύ και στο γιό μου. Τογιότα ψηφίζει κι αυτός. :P :lol:

Εδώ σε ένα τούνελ της Αυστρίας, επιστρέφοντας από Μόναχο το 2006.

Απίστευτα άνετο στο ταξίδι. Εχει ρίξει ύπνους ο πιτσιρίκος, ατέλειωτους. :lol:

v75azwerwd6ie2wofgnt.jpg

Βέβαια τώρα έχει αλλάξει όνομα (λέγεται Auris, η hatchback έκδοσή του), έχει ρίξει την ποιότητα στα πλαστικά του ταμπλώ :angry:, έχει πιο κακή ορατότητα :angry:, λόγω πιο φουσκωτού αμαξώματος (αχ, αυτή η μόδα :angry: ) αλλά από την άλλη έχει πιο σφιχτή ανάρτηση και πιο σωστό στήσιμο (σπινιάρει πιο δύσκολα ο εσωτερικός τροχός στη στροφή υπό πίεση) ενώ έχει και λίγο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Α, και τώρα κατασκευάζεται στην Τουρκία ενώ το δικό μου στη Μ. Βρετανία (στο εργοστάσιο, όπου τώρα κατασκευάζεται το νέο Avensis).

Κάντο ένα test drive. Δε χάνεις τίποτα.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι λίγο μεγάλα όλα αυτά ρε παιδιά;

Μπορεί να είναι περισσότερο άνετα, περισσότερο ασφαλή, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά οι δρόμοι στην Ελλάδα δεν είναι κατασκευασμένοι για τέτοια θηρία.

Και εντός, αλλά και εκτός πόλης.

Εγώ αν έπαιρνα κουτί τώρα θα προτιμούσα της κατηγορίας σούπερ μίνι, κι ας έχω οικογένεια.

Μια χαρά χώρους έχουν και σε καμπίνα και σε χώρο αποσκευών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν είναι λίγο μεγάλα όλα αυτά ρε παιδιά;

Μπορεί να είναι περισσότερο άνετα, περισσότερο ασφαλή, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά οι δρόμοι στην Ελλάδα δεν είναι κατασκευασμένοι για τέτοια θηρία.

Και εντός, αλλά και εκτός πόλης.

Εγώ αν έπαιρνα κουτί τώρα θα προτιμούσα της κατηγορίας σούπερ μίνι, κι ας έχω οικογένεια.

Μια χαρά χώρους έχουν και σε καμπίνα και σε χώρο αποσκευών.

Εγώ γι αυτό προτείνω πολυμορφικό. Συνδυάζει πολύ καλούς χώρους χωρίς να έχει μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις! Αυτός ήταν ο λόγος που προτίμησα κι εγώ πολυμορφικό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίξε μια ματιά και στο καινούργιο Mitsubishi Lancer.. ;)

Πάντως και το Mazda 6 φαίνεται πολύ ωραίο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς ναι...πιανει γυρω στα 25.000...αλλα υποθέτω οτι αποσβένονται μέσω της χαμηλής κατανάλωσης και των μηδαμινών τελών κυκλοφορίας...

Τροποποιήθηκε από τον Architect

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα χρειαστει να παρω ενα αυτοκίνητο το διαθέσιμο ποσο θα ειναι γυρω στα 20.000 βέβαια οσο πιο λιγα τοσο πιο καλα :lol: (με δοσεις φυσικα) και θα πρέπει να ειναι άνετο να κανει ταξίδια ξεκουραστα μια και τα διανυθεντα μηνιαια χιλιομετρα θα ειναι γυρω στα 4000 ,επίσης θα πρέπει να χωραει και δυο παιδακια απο πίσω

για ριξτε ιδέα :smoke:

να σας πως οτι εγω παιζω σαν επιλογες

Citroen C5 -Golf-golf plus-peugeot 308-passat-focus-mazda 6

mitsubishi-lancer-2007.jpg

Τροποποιήθηκε από τον dimitrishndsm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: :lol: :lol: :lol:

Θα τον λαλήσουμε τον άνθρωπο!

Έβαλε 5-6 μοντέλα για να τον βοηθήσουμε να ξεδιαλέξει...και ακολούθησαν άλλα 15...απο octavia, και Lancer και Ceed μέχρι Quashqai...και απο Prius μέχρι κάποιο Diesel!

Doc Saab να πάρεις ή Volvo...και αυτά καλά είναι! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο αξιοπιστια θα επερνα το avensis αλλα ειναι πολυ νωρις ! ασε να κυκλωφορισει πρωτα να δεις πως θα τα παει, τα vw βγαζουν αρκετα προβληματα (μην τα συγκρινεις με ιαπωνα σε αξιοπιστια ,καμια σχεση) τωρα αν τα παρεις ολα αυτα βολτα με το που οδηγησεις το c5 δεν θα θες κανενα αλλο! ειναι λες και πεταει ,λες και δεν παταει στο δρομο (τρομερη ανεση) και απο χωρους ειναι απο τα καλυτερα (θα επερνα το c5 μεταχειρισμενο γιατι δεν εχει καλη μεταπωλιτικη αξια στην ελλαδα και θα το παρεις φτηνα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
απο αξιοπιστια θα επερνα το avensis αλλα ειναι πολυ νωρις ! ασε να κυκλωφορισει πρωτα να δεις πως θα τα παει, τα vw βγαζουν αρκετα προβληματα (μην τα συγκρινεις με ιαπωνα σε αξιοπιστια ,καμια σχεση) τωρα αν τα παρεις ολα αυτα βολτα με το που οδηγησεις το c5 δεν θα θες κανενα αλλο! ειναι λες και πεταει ,λες και δεν παταει στο δρομο (τρομερη ανεση) και απο χωρους ειναι απο τα καλυτερα (θα επερνα το c5 μεταχειρισμενο γιατι δεν εχει καλη μεταπωλιτικη αξια στην ελλαδα και θα το παρεις φτηνα)

Nαι... αλλά είναι citroen με ότι συνεπάγεται αυτό, καθώς μίλησες για αξιοπιστία παραπάνω. Κι αν κατακρίνεις την αξιοπιστία των VW δεν μπορείς να προτείνεις citroen σε καμιά περίπτωση. Τουλάχιστον με τα Γερμανικά έχεις αυτοκίνητο που δεν είναι καρυδότσουφλο από λαμαρίνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΛΕΞ καλά τα λες με τα πολυμορφικά, είναι πολύ βολικά και δεν έχουν τεράστιο όγκο.

Τελευταία με έχει πιάσει μια μανία με το ........ Μatrix :fool: :fool: :fool:

Ναι οκ ξέρω Χιουνδάι και κορέα κλπ κλπ κλπ, αλλά έχει φοβερούς χώρους και 7 χρόνια εγγύηση και 13000 μόνο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, πολύ το σκέφτομαι τελυταία. Ασε που μοιάζει λίγο και με suv.

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΛΕΞ καλά τα λες με τα πολυμορφικά, είναι πολύ βολικά και δεν έχουν τεράστιο όγκο.

Τελευταία με έχει πιάσει μια μανία με το ........ Μatrix :fool: :fool: :fool:

Ναι οκ ξέρω Χιουνδάι και κορέα κλπ κλπ κλπ, αλλά έχει φοβερούς χώρους και 7 χρόνια εγγύηση και 13000 μόνο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, πολύ το σκέφτομαι τελυταία. Ασε που μοιάζει λίγο και με suv.

Επειδή το είχα τσεκάρει παλιότερα (και το είχα οδηγήσει) θα σου πω δυο πράγματα.

Από κουβέντες εδώ κι εκεί, φημολογείται ότι είναι τέρας αξιοπιστίας.

Έχει βέβαια μέτριας ποιότητας υλικά πάνω του (ένας λόγος που είναι και φθηνό) αλλά όχι άσχημα.

Έχει πραγματικά πάρα πολύ καλούς χώρους στην καμπίνα για τους επιβαίνοντες. Ακόμα και οι πίσω κάθονται εντελώς άνετα ακόμα κι αν ο οδηγός είναι ψηλός και έχει το κάθισμά του τέρμα πίσω!

Όμως

Ο χώρος αποσκευών είναι σχετικά μικρός. Πολύ μικρότερος του ανταγωνισμού της κατηγορίας.

Και το κυριότερο είναι η οδηγική του συμπεριφορά. Τα μαμά αμορτισέρ είναι υπερβολικά μαλακά που κάνουν το αυτοκίνητο να γέρνει πολύ στις στροφές, σε σημείο που νομίζεις ότι θα ντεραπάρεις!

Τα φρένα του δεν μου ενέπνευσαν και πολύ σιγουριά, και πρόσεξα πως όταν ζοριστούν για λίγη ώρα, μετά πέφτει απότομα η απόδοσή τους (είχα κάνει διαδρομή με στροφές)

Το σύστημα διεύθυνσης δεν είναι και από τα καλύτερα. Υπάρχει μια ασάφεια γενική, αλλά δεν είναι και του πεταματού.

Μεταπώληση....άστα να πάνε.

Το θετικό τελικά μέσα σε όλα αυτά είναι η τιμή του και η αξιοπιστία του.

Σε γενικές γραμμές.... μετριότης μετριοτήτων, τα πάντα μετριότης που θα λέγαμε παραφρασμένα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που σε βρήκα θα βάλω κι άλλο ένα μοντελάκι για να ακούσω τα σχόλια σου.....

Nissan Note.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά είναι σαφώς ανώτερο του Hyundai.Και ποιοτικά αλλά και οδηγικά. Οι χώροι του βέβαια κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα να ξέρεις, με ελαφρά υπεροχή στην καμπίνα του Hyundai αλλά επίσης ελαφρά υπεροχή του ΝΙΣΣΑΝ στο πορτ μπαγκάζ. Κι αυτό το τσέκαρα :D αλλά μου ΄πεσε μικρό σε σχέση με το C-MAX που τελικά πήρα. Δεν μου άρεσαν επίσης τα μπροστινά φανάρια του. Τι μανία είναι αυτή ρε γμτο με αυτά τα φανάρια που έχει η Nissan. Σα μπάκακας είναι? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε το καινούργιο golf με τα 122 αλόγατα και το νέο dsg κιβώτιο με τις 7 σχέσεις και καθάρισες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to Golf δυστυχως εχει υπερσυμπιεστη που σημαινει κανα 5 λεπτο μετα που θα βαλεις μπρος και το ιδιο πριν σβησεις την μηχανη πρεπει να τοα αφησεις να ζεσταθει και να κρυωση αντιστοιχα

οποτε αποκλειεται χωρις δευτερη κουβεντα ,επισης βγαζουνε ζημιες οχι κατι σοβαρο αλλα βγαζουνε.

ζημιες που σου σπανε τα νευρα -παραθυρα,λυχνιες κ.λ.π

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν φανατικός ιάπωνας και φανατικός MAZDA σου προτείνω αποκλειστικά MAZDA 6. Αν και θα σου έλεγα με 2 παιδιά να έπαιρνες το 8 αν δεν θέλεις να κουβαλάς όλη την προίκα σου μαζί στα ταξίδια...

Άπαικτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα