morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 κύριοι καλημέρα, πληροφορήθηκα μόλις τώρα απο έναν πολύ καλό μου φίλο ότι του έκλεψαν την μοτοσικλέτα του πριν 4 μέρες στην περιοχή του Μοσχάτου. Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν το χάρηκε καθόλου , το έιχε μόλις 2 εβδομάδες. η μοτοσιλέτα ήταν ένα africa twin του 1988 με χαρακτηριστικό μια βαλίτσα 50 λίτρων γαλάζια. πινακίδα: ΥΜΚ 749 ΧΡΏΜΑ : Ασπρο μπλέ. αν γνωρίζει κάτι καποιος ας με ενημερώσει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Τι να πει κανεις... γαμω τα τσογλανια γαμω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Στις 2 βδομάδες; Και μάλιστα μηχανάκι 20ετίας; Ύποπτο............. ή τρομερά γκαντέμης. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Στις 2 βδομάδες; Και μάλιστα μηχανάκι 20ετίας; Ύποπτο............. ή τρομερά γκαντέμης. και εγώ πιστευω πως είναι υποπτο.... υπάρχουν πολύ λίγα αφρικα 650.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Κρίμα το μοτό, και είναι και απ΄τα καλύτερα του είδους του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Kριμα η μηχανη, αλλα ρε παιδια με καθε ειλικρινεια και μενα το μυαλο μου πηγε στο πονηρο. :/ 20 χρονων -και σπανια- μηχανη και την ειχε το παιδι μολις 2 βδομαδες και τωρα κλαπηκε; Δεν κανω καμια υποθεση, απλα κατι δεν μου καθεται καλα στην υποθεση... Μακαρι το φιλαρακι σου να τη βρει.. Βολτα αμεσα απο το παζαρι στο Σχιστο και τις διαφορες μαντρες της Αττικης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Πολλές ψειριστικές παίζουν στο Μοσχάτο τον τελευταίο καιρό κυρ-Μήτσε...... Να αρχίσει να κοιτάει και σε συνεργεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 αυτο για τα συνεργεία μου το είπε και άλλος...και μάλιστα μου έδωσε και όνομα....θα το ψάξουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Οντως περιεργο και κριμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Που ειναι ακριβως το περιεργο παλικαρια; Γιατι ειμαι και ξενυχτης εγω και δεν τα πιανω γρηγορα! Ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Που ειναι ακριβως το περιεργο παλικαρια; Γιατι ειμαι και ξενυχτης εγω και δεν τα πιανω γρηγορα! Ε; Πέτρο, το περίεργο είναι ο συνδυασμός των παραμέτρων: 1. Μηχανάκι 20ετίας (άρα δεν παίζει να κλάπηκε ούτε για μηχανή διαφυγής, ούτε για βόλτα) 2. 2 εβδομάδων (πότε το στάμπαραν, πότε το πήραν; και ποιός ήξερε που θα το βρεί;) 3. Ειδικό μηχανάκι (έγινε ανταλλακτικά; απο ποιόν;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Πέτρο, το περίεργο είναι ο συνδυασμός των παραμέτρων: 1. Μηχανάκι 20ετίας (άρα δεν παίζει να κλάπηκε ούτε για μηχανή διαφυγής, ούτε για βόλτα) 2. 2 εβδομάδων (πότε το στάμπαραν, πότε το πήραν; και ποιός ήξερε που θα το βρεί ;) 3. Ειδικό μηχανάκι (έγινε ανταλλακτικά; απο ποιόν ;) Oντως φίλε...όπως και να το κάνεις είναι ύποπτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες