Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 παιδια και εγω μπουρδα το βλεπω το ολο θεμα. αλλα θα συμμετασχω ,απλα και μονο γιατι δεν θα μου κοστισει τιποτα.κακο παντως δεν θα κανω.οικονομια σε ενεργεια θα γινει ,το μονο που δεν ειναι ειναι να ειναι κατι κακο.καλο θα κανω με το να καταναλωσω λιγοτερο ρευμα και θα το κανω. θα κλεισω ολα τα φωτα και θα αφησω ανοιχτο μονο τον υπολογιστη γιατι αλλιως πολυ πληξη θα πεσει... αν ειμαι σπιτι ολα αυτα.αλλιως αν ειμαστε σε κανα σπιτι μαζεμενοι με φιλαρακια μια χαρα θα μας κατσει με κερια να παιξουμε κανα επιτραπεζιο ,οτι βλεπουμε δλδ. ααααα οσοι μπορειτε εκεινη την ωρα ξερετε για τι προσφερεται μια ωρα μονο με το φως των κεριων ε???αντε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Παιζει και η Εθνικη Ελλαδος νομιζω... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 http://www.earthhour.org/signup/gr:el? ψηφίστε εδώ..η Ελλάδα είναι 1η μέχρι στίγμης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AMAKRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 παιδια και εγω μπουρδα το βλεπω . Μας εχουν πρηξη με τις συμβολικες μερες απο ουσια παντα 0 Αυτο που θα γινει ειναι μερικες συσκευες και ασφαλειες καμμενες. Μετά η wwf θα μπορεί να λέει κιόλας οτι κάτι έκανε και εμείς να είμαστε περήφανοι ότι κατι κάναμε και θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βραδύ σαν να δίναμε ενα ευρω στον πιτσιρίκα στα φανάρια . Ο Ασωπος ομως τιγκα στο πετρελαιο οι λαμπες στο σπιτι ολες πυρακτωσεως και αναμενες και τα σκουπιδια οπου παμε να τα αφηνουμε να τα μαζεψει καποιος αλλος. Αντε λοιπον κλειστε τους διακοπτες και μετα ας μεινουμε μια ωρα παραπανω το βραδυ να αναπληρώσουμε το κενο . Άσε που μετά τα δελτία ειδήσεων θα λένε για καμμια εβδομάδα πόσο καλά ήμασταν που ήμασταν πρώτοι από όλους και θα ξεχάσουν όλα τα άλλα (ανεργία , εγκληματικότητα κτλ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες