Jump to content
GoodBye

Περιοδικό e-bike

Recommended Posts

Ξέρει κανείς τί έγινε με το ebike.gr ? Γιατί αυτό το μήνα δεν βγάλανε τεύχος ?

Ήταν μια πολύ καλή και έξυπνη προσπάθεια νομίζω , λέτε να τελείωσε άδοξα ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ετσι είναι αυτα......χρεοκοπούν μπαμ μπαμ.....με την οικονομικη κρίση που εχει πεσει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να είμαι σίγουρος.. νομίζω πως ένας από τους βασικούς συντελεστές του περιοδικού είναι το παλικάρι που έχει την κοπελιά του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χωρίς να είμαι σίγουρος.. νομίζω πως ένας από τους βασικούς συντελεστές του περιοδικού είναι το παλικάρι που έχει την κοπελιά του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην πίστα.

Αυτό γνωρίζω και εγώ, οπότε δεδομένων των συνθηκών είναι απόλυτα κατανοητό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

!!! Δεν είχα ακούσει τίποτα γι'αυτό ! Κρίμα ! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως παιδια, μιας που μου δινεται η ευκαιρια θεωρω οτι αυτο το περιοδικο ειναι μια καταπληκτικη προσπαθεια... Το διαβαζω απο το πρωτο τευχος και εμεινα αναυδος απο την ποιοτητα του σε ολα! Θεματα, layout, φωτογραφιες... Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα κλασσικα περιοδικα του ειδικου τυπου!

Αξιζει την στηριξη μας... Ισως ενα Link με 2 λογακια στην αρχικη σελιδα του φορουμ αγαπητοι κκ ανδμινιστρατορες;; ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βγήκε το καινούργιο τεύχος!

Κατεβηκε κιολας στον σκληρο μου απο το πρωι...μουχαχαχα :lol: !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
που το βρισκουμε ρε παιδια,περιπτερο?δοστε καμια πληροφορια.

Eιναι σε ψηφιακη μορφη, στο διαδικτυο και ειναι δωρεαν :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως παιδια, μιας που μου δινεται η ευκαιρια θεωρω οτι αυτο το περιοδικο ειναι μια καταπληκτικη προσπαθεια... Το διαβαζω απο το πρωτο τευχος και εμεινα αναυδος απο την ποιοτητα του σε ολα! Θεματα, layout, φωτογραφιες... Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα κλασσικα περιοδικα του ειδικου τυπου!

Συμφωνώ σε αυτό. Τουλάχιστον στο δικό μου τομέα (φωτογραφίες) που μπορώ να εκφέρω άποψη, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Και σαν "έντυπο" γενικότερα είναι αρκετά προσεγμένο! :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αυτά τα περιοδικά, όπως και οι δωρεάν εφημερίδες βγάζουν κέρδος από τις διαφημίσεις. ένας λόγος παραπάνω είναι ότι τα on-line περιοδικά δεν έχουν κόστος συντήρησης, και έξοδα διανομής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιολογο περιοδικο παρα πολυ καλη προσπαθεια.

Απο τα πρωτα donations που εκανα μολις εφτιαξα paypal, η δευτερη ηταν σε ενα προγραμμα που κατεβαζω μουσικη απο το 2004.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα