GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Ξέρει κανείς τί έγινε με το ebike.gr ? Γιατί αυτό το μήνα δεν βγάλανε τεύχος ? Ήταν μια πολύ καλή και έξυπνη προσπάθεια νομίζω , λέτε να τελείωσε άδοξα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Ετσι είναι αυτα......χρεοκοπούν μπαμ μπαμ.....με την οικονομικη κρίση που εχει πεσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Οντως , δεν "ηρθε"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Χωρίς να είμαι σίγουρος.. νομίζω πως ένας από τους βασικούς συντελεστές του περιοδικού είναι το παλικάρι που έχει την κοπελιά του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2008 Χωρίς να είμαι σίγουρος.. νομίζω πως ένας από τους βασικούς συντελεστές του περιοδικού είναι το παλικάρι που έχει την κοπελιά του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην πίστα. Αυτό γνωρίζω και εγώ, οπότε δεδομένων των συνθηκών είναι απόλυτα κατανοητό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 κριμα... και ηταν πολυ ωραια προσπαθεια! περαστικα στην κοπελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Χωρίς να είμαι σίγουρος.. νομίζω πως ένας από τους βασικούς συντελεστές του περιοδικού είναι το παλικάρι που έχει την κοπελιά του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην πίστα. !!! Δεν είχα ακούσει τίποτα γι'αυτό ! Κρίμα ! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Kρίμα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Το τεύχος Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Παντως παιδια, μιας που μου δινεται η ευκαιρια θεωρω οτι αυτο το περιοδικο ειναι μια καταπληκτικη προσπαθεια... Το διαβαζω απο το πρωτο τευχος και εμεινα αναυδος απο την ποιοτητα του σε ολα! Θεματα, layout, φωτογραφιες... Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα κλασσικα περιοδικα του ειδικου τυπου! Αξιζει την στηριξη μας... Ισως ενα Link με 2 λογακια στην αρχικη σελιδα του φορουμ αγαπητοι κκ ανδμινιστρατορες;; ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Βγήκε το καινούργιο τεύχος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Βγήκε το καινούργιο τεύχος! Κατεβηκε κιολας στον σκληρο μου απο το πρωι...μουχαχαχα :lol: ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 που το βρισκουμε ρε παιδια,περιπτερο?δοστε καμια πληροφορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 που το βρισκουμε ρε παιδια,περιπτερο?δοστε καμια πληροφορια. Eιναι σε ψηφιακη μορφη, στο διαδικτυο και ειναι δωρεαν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 http://www.ebike.gr :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 http://www.ebike.gr :) Ξεχασα να βαλω το link! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Παντως παιδια, μιας που μου δινεται η ευκαιρια θεωρω οτι αυτο το περιοδικο ειναι μια καταπληκτικη προσπαθεια... Το διαβαζω απο το πρωτο τευχος και εμεινα αναυδος απο την ποιοτητα του σε ολα! Θεματα, layout, φωτογραφιες... Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα κλασσικα περιοδικα του ειδικου τυπου! Συμφωνώ σε αυτό. Τουλάχιστον στο δικό μου τομέα (φωτογραφίες) που μπορώ να εκφέρω άποψη, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Και σαν "έντυπο" γενικότερα είναι αρκετά προσεγμένο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Να ζηλέψει; Το καλύτερο απ' όλα είναι! Τρομερή δουλειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 βγήκε το νέο τεύχος :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r2d2 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 Απο που βγαζει κερδος ενα τετοιο περιοδικο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2009 όλα αυτά τα περιοδικά, όπως και οι δωρεάν εφημερίδες βγάζουν κέρδος από τις διαφημίσεις. ένας λόγος παραπάνω είναι ότι τα on-line περιοδικά δεν έχουν κόστος συντήρησης, και έξοδα διανομής... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Νέο τεύχος(54) e-bike με εξώφυλλο τη 1200άρα caponord και αρκετά ενδιαφέροντα θεματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Ευτυχως για εμας το e-bike δεν εκλεισε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Αξιολογο περιοδικο παρα πολυ καλη προσπαθεια. Απο τα πρωτα donations που εκανα μολις εφτιαξα paypal, η δευτερη ηταν σε ενα προγραμμα που κατεβαζω μουσικη απο το 2004. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες