Jump to content

Recommended Posts

Εχει κατασκεύασει τις πιο γρηγορες μηχανες στα 50cc 125cc στα 250cc στα 1000

Εχει κατασκευασει το δυνατοτερο supermoto στα 550cc αλλα και στα 125cc

Eχει κατασκεύασει το δυνατότερο scooter στα 500cc Ιδου τα εκπληκτικα κατασκευάσματα των Ιταλών:

post-7732-1228381307_thumb.jpgpost-7732-1228381319_thumb.jpgpost-7732-1228381329_thumb.jpgpost-7732-1228381357_thumb.jpgpost-7732-1228381412_thumb.jpgpost-7732-1228381430_thumb.jpg

post-7732-1228381468_thumb.jpg

post-7732-1228381457_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον dimitrisvolos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε τι πάθατε όλοι συγχρόνως με τα πριπρίλια. Σε 2 φόρουμ σχεδόν συγχρόνως ανοίχτηκαν θέματα που εκθιάζουν τις μηχανές αυτές :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχει κατασκεύασει τις πιο γρηγορες μηχανες στα 50cc 125cc στα 250cc στα 1000

Εχει κατασκευασει το δυνατοτερο supermoto στα 550cc αλλα και στα 125cc

Να με συγχωρείς αλλά αυτα τα δυο πρώτα δεν τα έκανε μόνη της.

Το rs125 είχε μοτέρ απο σουζούκι rg, το rs250 είχε μοτέρ rg-v, το mille είχε (έχει) μοτέρ της ρόταξ, πάνω στο οποίο βασίστηκε και το υδρόψυκτο σπόρ μοτέρ της buell. Το σουπερμότο της πάσχει απο αξιοπιστία ροπή και βάρος, γι'αυτό το λόγο στους αγώνες έχει ένα θέμα (μαζεύει στις φλαταδούρες όμως).

Όσον αφορά τα 125 σουπερμότο, έ, ναι. ΙΣΩΣ.

Έχει πολύ όμορφα πλαίσια - ψαλίδια πάντα, θέματα με τα ηλεκτρικά, όμορφα μηχανάκια με καλό στήσιμο. Είναι μια ακόμα επιλογή για αυτόν που δεν οδηγεί απο υποχρέωση.

Ά, και που είσαι, στα sbk,τίτλο με το υπερμηχανάκι της mille δεν πήρε ποτέ, την θυμάμαι όταν πρωτομπήκε στα sbk με το μίλε γύρω στο 1997-1998. Δεν μπορούσε να χτυπήσει τους υπόλοιπους (ZX7RR, RC45, GSXR SRAD, 916). Με τίποτα όμως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να με συγχωρείς αλλά αυτα τα δυο πρώτα δεν τα έκανε μόνη της.

Το rs125 είχε μοτέρ απο σουζούκι rg, το rs250 είχε μοτέρ rg-v, το mille είχε (έχει) μοτέρ της ρόταξ, πάνω στο οποίο βασίστηκε και το υδρόψυκτο σπόρ μοτέρ της buell. Το σουπερμότο της πάσχει απο αξιοπιστία ροπή και βάρος, γι'αυτό το λόγο στους αγώνες έχει ένα θέμα (μαζεύει στις φλαταδούρες όμως).

Όσον αφορά τα 125 σουπερμότο, έ, ναι. ΙΣΩΣ.

Έχει πολύ όμορφα πλαίσια - ψαλίδια πάντα, θέματα με τα ηλεκτρικά, όμορφα μηχανάκια με καλό στήσιμο. Είναι μια ακόμα επιλογή για αυτόν που δεν οδηγεί απο υποχρέωση.

Ά, και που είσαι, στα sbk,τίτλο με το υπερμηχανάκι της mille δεν πήρε ποτέ, την θυμάμαι όταν πρωτομπήκε στα sbk με το μίλε γύρω στο 1997-1998. Δεν μπορούσε να χτυπήσει τους υπόλοιπους (ZX7RR, RC45, GSXR SRAD, 916). Με τίποτα όμως...

Στα 1000 cc οπως θα ειδες και στην εικονα εχω το rsv4 kai oxi to mille

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσον αφορα τα 125 supermoto μην ξεχναμε και το tm 125 με τα 41 αλογα του ετσι?και εβγαινε και εκδοση black dream με oz ζαντες μαγνησιου,μονομπρατσο και περιμετρικο δισκοφρενο σαν της buell.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοβλεπω το strada, μακαρι να μου κατσει στο μελλον. Αλλα τα φοβαμαι πολυ τα ιταλικα.

Η aprilia κατασκευαζει μηχανακια που (κατα τη γνωμη μου) στοχευουν ΠΡΩΤΑ στην εμφανιση και μετα σ'ολα τ'αλλα. Μ'αυτο το οπλο προσπαθει να κερδισει τους αγοραστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα εχεο φτιαξει, στο δρομο ποσο καιρο κυκλοφορουνε ομως... :)

και η piaggio εφτιαξε μηχανακια που απο επιδωσεις δεν ελεγαν ουτε απο οδηγικη συμπεριφορα, αλλα ακομα τα βλεπεις στους δρομους (βεσπα :) )

και ναι ειναι λιγο παρεξιγημενη εταιρια η απριλια, αλλα πιστευω ειχε μηνει για αρκετο κολλημενη στα διχρονα, κανω λαθος ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στα 1000 cc οπως θα ειδες και στην εικονα εχω το rsv4 kai oxi to mille

Όμορφο φαίνεται, όπως το συνηθίζει η Απρίλια. Μη βιάζεσαι όμως, κάτσε πρώτα να βγεί και τότε θα δούμε τι ψάρια πιάνει. Γιατι προς το παρόν, δι'εμέ το καλυτερο ss είναι η νέα r1.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και ναι ειναι λιγο παρεξιγημενη εταιρια η απριλια, αλλα πιστευω ειχε μηνει για αρκετο κολλημενη στα διχρονα, κανω λαθος ?

Koλλημα ειναι ο διχρονος κινητηρας. Συγκρινε μια rs 125 με μια yzfr 125 και πες μου αν ειναι κολλημα ο διχρονος κινητηρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να μην ξεχασω η ΑΠΡΙΛΙΑ ειναι και αρκετα πρωτοπορος . Το σκουτερακι που εχω και εγω (τι ωραια) ηταν το πρωτο σκουτερ 50 cc με υγροψυκτο κινητηρα 2 δισκοφρενα και συστημα ψεκασμου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε όχι και κολημένη στα δίχρονα...

Η Aprilia ξεκίνησε με κυρίως τετράχρονα στην γκάμα της

Ένα από τα παλαιότερα μηχανάκια σε παραγωγή αυτή την στιγμή είναι ο Πήγασος.

Τώρα σχετικά με το ότι χρησιμοποιεί κινητήρες άλλων εταιρειών, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Aprilia ΔΕΝ είναι εταιρεία κατασκευής κινητήρων και γενικότερα υποσυστημάτων.

Η Aprilia είναι εταιρεία σχεδίασης μοτοσυκλετών και παραγωγής.

Δεν ξέρω καν αν τελευταία έχει αρχίσει να σχεδιάζει καν κάποια μοτέρ.

Παραδοσιακά αυτό που πρόσφερε η Aprilia και που την ανέδειξε, ήταν η σύνθεση μοτοσυκλετών οι οποίες αποτελούταν από υποσυστήματα που υπήρχαν ήδη σε άλλες μοτοσυκλέτες ή στο ελεύθερο εμπόριο.

Έτσι κατάφερε να ανθίσει από το 0 στην περίοδο που όλη η Ιταλική μοτοβιομηχανία πάτωνε λόγω της γνωστής κρίσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έτσι ρεεεεε!!!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΜΟΤΟΡΙΑ !!!!!!!

Χαχαχαα!!! Χρηστάρα!!!!! Είδο ο γύφτος τη γενιά του..... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαα!!! Χρηστάρα!!!!! Είδο ο γύφτος τη γενιά του..... :lol:

E, αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει.....!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία.Μετά από αυτό το τόπικ θα παρω Απρίλια κι εγω...

όμως και πάλι...αν με πιάσει καμια βροχή και...σβήσει? Πάλι οδική βοήθεια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λέω καλά μηχανάκια (ειδικά τα μικρά ss και το rsv4 :wub: )αλλά δεν παύουν να είναι italian bikes :beee::beee: ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα