KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Φίλε μου ντίζα συμπλέκτη δεν άλλαξα ποτέ και έχω 53000χλμ. Επίσης η κατανάλωση που γράφεις είναι πολύ υψηλή, εμένα μου βγάζει 250-200 χλμ το ντεπόζιτο (200χλμ αν το πιέσω αρκετά). Αλλά οκ αν πας συνέχεια τάπα λογικό είναι Ετσι όπως οδηγάει ο Αγγελος ΚΑΙ λίγες οι ντίζες που άλλαξε ΚΑΙ τα χλμ μιά χαρά του τα βγαζε το ντεπόζιτο!!! Σας λέω οτι ο τύπος είναι ΟΥΝΟΣ και ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Eχω ακριβώς το ίδιο είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα έξοδα συντήρισης . ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Οσο για κατανάλωση γύρω στα 6 - 6,5 λίτρα στα 100 χιλ. Η ΤΙΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ . ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Φοβερή τιμή, πολύ καλή μηχανή.. Καλοτάξιδη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 KAΛΗ! ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Γκρρρρ, το παιδί μου ακύρωσε το ραντεβού χθές και θα πάω σήμερα το βράδυ να την δω, μου τη σπάει η αναμονή......υπομονή......υπομονή. "Patience Luke....use the force....." By the way , σήμερα έκανα νέο προσωπικό ρεκόρ για να φτάσω με τη μηχανή στη δουλειά......μόνο μισή ώρα!!! Αφού πρώτα έφαγα και τη μισή μπαταρία για να βάλω μπροστά μιας και είχα το immobilizer και το είχα ξεχάσει.....νόμιζα πως απλά ήταν παγωμένη...τστστστσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Ευκαιρία μεν, αλλά χρειάζεσαι άλλη μοτοσυκλέττα; Δεν είσαι ικανοποιημένος μ' αυτή που έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Ευκαιρία μεν, αλλά χρειάζεσαι άλλη μοτοσυκλέττα; Δεν είσαι ικανοποιημένος μ' αυτή που έχεις; Ο άνθρωπος είναι ένα όν το οποίο δεν ικανοποιείται με τίποτα!!! Πάντα θέλουμε παραπάνω! Την είπα και σήμερα την αμπελοφιλοσοφία μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Ευκαιρία μεν, αλλά χρειάζεσαι άλλη μοτοσυκλέττα; Δεν είσαι ικανοποιημένος μ' αυτή που έχεις; Είσαι ο πρώτος που έχει "αντίθετη" άποψη και οφείλω να πω πως έχεις ένα δίκιο εδώ, ναι είμαι ικανοποιημένος, όμως από καιρό σκέφτομαι μια αλλαγή, και όπως να το κάνουμε μου είναι κομματάκι δύσκολο να δώσω ένα σκασμό λεφτά για να πάρω καινούρια, οπότε μια ευκαιρία σαν κι'αυτή είναι πολύ δελεαστική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν! Χθές πήγα και το δοκίμασα το εργαλείο.....εντυπώσεις για να ακούσω γνώμες: Χρώμα μάυρο-ασημί (wow!) 1) Τα χιλιόμετρα είναι 38.000 και όχι 18.000, μάλλον πρέπει να παράκουσα στο τηλ., δεν ξέρω, ταξιδιάρικα όμως και με στρώσιμο, λέει , στα διπλάσια από τα κανονικά χλμ. (πολλά δεν είναι για 3 χρόνια?) 2) Σαν πρώτη εμφάνιση τα σπάει!!!, το έχει ο τύπος σε πολύ καλή κατάσταση. 3) Όλα τα σέρβις κυριλλέ, με βιβλίο και σφραγίδες. 4) Δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν χάλασε τίποτε μέσα στα 3 χρόνια που το έχει. 5) Του έχει πέσει μια φορά από το στάντ και όντως όταν οδηγούσα κατάλαβα πως το τιμόνι είναι στραβό και η μανέτα του συμπλέκτη έχει γυρίσει πρός τα πάνω, δέν έχει τίποτα άλλο, ούτε γρατσουνιά. 6) Τα λάστιχα είναι φλούδες, θέλουν αλλαγή, κι'ένα πατητήρι επίσης του πίσω αναβάτη δεν έχει ελατήριο επαναφοράς. 7) Η σέλα είναι τρισάθλια!, όχι γιατί είναι χαλασμένη, αλλά δεν μ'αρεσε, το canyon έχει πολύ καλύτερη! Φαντάσου! 8) Το καντράν το καταπίνω, αν και δεν μ'αρέσει, είναι ενδιαφέρον και εντυπωσιακό. Οδηγικώς 1) Στρίβει με τρομακτική ακρίβεια, ο αέρας δεν με πείραξε ούτε στα 180.... 2) Το κενό μέχρι τις 7.000 στροφές είναι εκεί που όλοι είπατε, μετά πετάει.........δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα όμως, δεν πάω για ράλλυ. 3)Τα φρένα πολύ δυνατά, το μπροστά ειδικά είναι τρομακτικό αλλά τιθασεύεται. 4) Και χωρίς χέρια κινείται σαν τρένο, πολύ καλή ισορροπία και στήσιμο. 5) Τρελά γκάζια, όχι πολύ δυνατή επιτάχυνση αλλά ικανοποιητική. 6) Τα 98 αλογάκια τα δίνει στις 12.000 στροφές, μετά πεθαίνει. 7) Το γκάζι πολύ σκληρό, ο συμπλέκτης το ίδιο. 8) Η θέση οδήγησης μου ήρθε γάντι! καλύτερα δεν γινόταν. 9) Δυστυχώς δεν κρύβονται τα 600 κ.ε. του, είναι λίγα (οικονομικά όμως). 10) Ο κινητήρας έχει πολύ γλυκό, ιαπωνικό ήχο και είναι πολύ ελαστικός. Ακούγεται ένα περίεργο σφύριγμα όμως και αυτός με διαβεβαίωσε πως όλα τα fazer το έχουν (πείτε μου εσείς). Τώρα το σκέφτομαι διαρκώς, μ'άρεσε αρκετά, στα χλμ με χαλάει λιγάκι και αν είχα τα χρήματα θα έτρεχα να το πάρω καινούριο. Πήρα και μια φώτο με το κινητό αλλά συγχωρείστε με, ήταν νύχτα και δεν είχα φλάς: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2008 από τον GkS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 1) Τα χιλιόμετρα είναι 38.000 και όχι 18.000, μάλλον πρέπει να παράκουσα στο τηλ., δεν ξέρω, ταξιδιάρικα όμως και με στρώσιμο, λέει , στα διπλάσια από τα κανονικά χλμ. (πολλά δεν είναι για 3 χρόνια?) Παλι καλη τιμη αλλα παιζει και λιγο παζαρι 6) Τα λάστιχα είναι φλούδες, θέλουν αλλαγή, κι'ένα πατητήρι επίσης του πίσω αναβάτη δεν έχει ελατήριο επαναφοράς. κριτιριο για παζαρι Οδηγικώς 10) Ο κινητήρας έχει πολύ γλυκό, ιαπωνικό ήχο και είναι πολύ ελαστικός. Ακούγεται ένα περίεργο σφύριγμα όμως και αυτός με διαβεβαίωσε πως όλα τα fazer το έχουν (πείτε μου εσείς). ναι Τώρα το σκέφτομαι διαρκώς, μ'άρεσε αρκετά, στα χλμ με χαλάει λιγάκι και αν είχα τα χρήματα θα έτρεχα να το πάρω καινούριο. μαλλον να το παιρνεις σε βλεπω B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 1.Δεν είναι πολλά...είναι πραγματικά. 2.Καλό αυτό! 3.Επίσης καλό...επιβεβαιώνονται και τα χιλιόμετρα, αλλά και το μεράκι του ιδιοκτήτη ως προς την συντήρηση. 4.Θα χρειαστει ρουλεμάν σύντομα, και σίγουρα tps αν δεν έχει αλλαχτεί στα πλαίσια της εγγύησης. 5.Σε αυτό αν δεν δω , δεν μπορώ να πω τίποτα. 6.Λάστιχα σχεδόν σε όλα τα μεταχείρω θέλουν αλλαγή.Σπάνια κάποιος που έχει αποφασίσει να το δώσει τα αλλάζει ο ίδιος.Ο μαρσπιες διορθώνεται εύκολα αλλιώς με 30 (αν θυμάμαι καλά )καινούριο. 7.Στα street έτσι είναι οι σέλες.Ειδικά στα πολεμικά street.Θα την συνηθίσεις. 8.Στο καντραν θα έχεις πρόβλημα όταν έχει έντονη ηλιοφάνεια.Δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα.Αλλά και αυτό λίγο απασχολεί μετά απο λίγο καιρό. Οδηγικώς 1.Το επιβεβαιώνω. 2.Θέμα συνήθειας.Μην ξεχνάς, φοράει κινητήρα R6. 3.Θέμα συνήθειας και αυτά.Καμιά σχέση με την λαστιχένια αίσθηση φρένων απο μεσαίο ΟΝ-ΟΦ. 4.Προτείνω να οδηγάς με τα χέρια στο τιμόνι.Πάντως η ευστάθεια δηλώνει πως στούκα γερή δεν έχει φάει. 5.Μετά τις 7000 στροφές γίνεται πάρτυ...μου λείπει πολύ γμτ! 6.Δηλαδή ήθελες και άλλο μέτα;Θα το βάλεις σε ράμπα απογείωσης; 7.Δεν θυμάμαιο κάτι τέτοιο.Μάλλον είσαι επηρρεασμένος απο το Canyon. 8.Ημιπολεμική.Αν σκύψεις κυνηγιέσαι με μεγαλύτερα κυβικά.Αν σηκωθείς όρθιος το παίζεις τουρίστας.Ιδανική κατ'εμε! 9.Δεν είναι καθόλου λίγα.Μόλις το πάρεις θα με θυμηθείς στο πρώτο μεγάλο σου ταξίδι. 10.Ανάλογα το σφύριγμα.Αν εννοεί το σφύριγμα του υψηλόροπου τετρακύλινδρου ναι.Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στα fazer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Γενικά συμφωνώ με ότι σου έγραψε ο Drake, εκτός απο το TPS. Αν θυμάμαι καλά μόνο συγκεκριμένα μοντέλα 2004 ήθελαν αλλαγή και μάλιστα η αντιπροσωπεία τα άλλαζε με το TPS του 2005 μοντέλου...τέλοσπάντων αν χρειαστεί κάποτε αλλαγή, το TPS είναι σε απεριορίστου χρόνου εγγύηση από την yamaha οπότε δεν σε νοιάζει κιόλας. Θα χρειαστείς σίγουρα αλυσιδογράναζα φιλαράκι. Ο χρόνος ζωής της αλυσίδας είναι στα 35000 km περίπου, οπότε άλλαξε τα να είσαι σίγουρος...δεν ρισκάρουμε σπάσιμο αλυσίδας. ;) Θα θες κανα 200άρι με εργατικά Όσο αφορά το σκληρό γκάζι και συμπλέκτη, τα έχει και εμένα. Τα 600 κ.ε. δεν είναι καθόλου λίγα και μάλιστα μου φαίνεται περίεργο που το άνοιξες πάνω απο 12000 rpm στην πρώτη σου βόλτα μαζί του! Τέλος 38000 ΔΕΝ είναι πολλά χλμ για τέτοιο μηχανάκι. Εγώ έχω 54000 απροβλημάτιστα χλμ και μάλιστα τώρα τελευταία το μοτέρ ακούγεται βελούδινα λόγω της χρήσης καλής 100άρας (σου συστήνω να βάζεις τέτοια...μεταμορφώνεται το μηχανάκι). Σου προτείνω να του ζητήσεις να σου αλλάξει τιμόνι και μανέτα τα οποία στράβωσε ο ίδιος και υποχρεούται να στα αλλάξει και να το πάρεις όπως είναι με 4000Ε. Αλλάζεις λάστιχα + αλυσιδογράναζα και έχεις ενα καλό στρήτ εργαλείο με 4500Ε. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Γενικά συμφωνώ με ότι σου έγραψε ο Drake, εκτός απο το TPS. Αν θυμάμαι καλά μόνο συγκεκριμένα μοντέλα 2004 ήθελαν αλλαγή και μάλιστα η αντιπροσωπεία τα άλλαζε με το TPS του 2005 μοντέλου...τέλοσπάντων αν χρειαστεί κάποτε αλλαγή, το TPS είναι σε απεριορίστου χρόνου εγγύηση από την yamaha οπότε δεν σε νοιάζει κιόλας. B) Και στα πρώτα του 2005 (που πήρε φίλος).Αυτό για το οτι έχει απεριόριστου χρόνου εγγύηση δεν το ήξερα. Στο δικό μου το άλλαξα πάντως όταν σε ένα φανάρι μου είχε κάνει κάτι χαζά, και για να ξαναπάρει ανέβασα το ρελαντί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Dude go for it.... It was my previous bike and I loved it! Zero problems, fun 2 ride. To gazi tis den travaei apo xamila, alla psila trelenetai.... toso pou stin arxi an den eisai empeiros mallon tha se tromaxei... Liga klm kai se kali timi.... Kalotaxidi!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Καλώς Παιδιά, σκέφτομαι επίσης να το πάω σε έναν μάστορα να του ρίξει κι'αυτός μια ματιά και να μου πει ακριβώς τι θα πρέπει να αλλάξω αν το πάρω ωστε να διεκδικήσω και κάποια πιθανή μείωση τιμής. Το παιδί δεν είναι αντίθετο σε κάτι τέτοιο και εγώ γνωρίζω εναν μάστορα που τα ξέρει καλά τα yamaha. Θα ενημερώσω περισσότερο in the days to come...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Θα σου πω και εγώ την άποψή μου μιας και εδώ και λίγες βδομάδες πήρα ένα fz6s του 06. Κατ'αρχήν η τιμή δεν είναι ευκαιρία, νορμάλ είναι. Αν ψαχτείς αυτό τον καιρό μπορείς να βρείς με 4.000 - 4500 χιλιάρικα φαζεράκια χαρτιά. Εγώ το δικό μου το πήρα με 10.000 χλμ(τσεκαρισμένα) από μάντρα με 4.700 χαρτί με καινούργια λάστιχα κτλ χωρίς καν παζάρια. Αυτό απλά το γράφω για να μην πάρεις απόφαση χωρίς να ρίξεις μια ματιά γενικά τι γίνεται. Κατά τα άλλα, το μηχανάκι είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του στα πάντα. Φρένα, στρίψιμο οκ, θέση οδήγησης άριστη για το ύψος μου (1.75) . Μέχρι τα 150 μπορώ να οδηγάω σαν τσολιάς για ώρες. Όσο για το μοτερ, είχα στην αρχή ανασφάλειες γιατί χαμηλά είναι όντως λίγο ψώφιο, αλλά όσο παιρνάνε οι μέρες αρχίζω να το εκτιμώ. Αυτό συμβαίνει γιατί την μηχανή την χρησιμοποιώ καθημερινά για 25+25 χλμ σπίτι-δουλειά-σπίτι, και με αυτή την μηχανή όσο την δουλεύω χαμηλά δεν με συγκινεί να την κυνηγάω, και οδηγάω ανθρώπινα. Από εκεί και μετά, αν όντως έχω όρεξη για ανοίγματα, αυτά γίνονται σκόπιμα γιατί πραγματικά από τις 8.000 σαλ και ύστερα μιλάμε για άλλο μηχανάκι, μεταμορφώνεται. Απο κατανάλωση υπολόγιζε γύρω στα 6.5 λτ ανά 100 χλμ. Η Yamaha από ανταλλακτικά δεν εχει και τα φθηνότερα, αλλά δύσκολα θα χρειαστείς αν δεν γίνει καμιά στραβή. Σέρβις σε λογικές τιμές με πληθώρα συνεργείων για επιλογή. Το κατράν και εγώ το φοβόμουνα αλλά συνηθίζεται. Τα προβλήματα που ενδεχομένως να βγάλει είναι το ΤPS και τα ρουλεμάν του λαιμού, για τα οποία η YAMAHA έχει κάνει ανάκληση.Επίσης υπάρχει και ένα μικρό θέμα για τρίξιμο της ντίζας του συμπλέκτη. Αυτά εν ολίγης. Αν θέλεις ένα εργαλείο για καθημερινή μετακίνηση αλλά πού και πού βράζει το αίμα σου και θές να το στίψεις, το φαζερ είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Σ'ευχαριστώ φίλε μου, εκτιμώ πολύ τις γνώμες-απόψεις-συμβουλές όλων σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2008 Θα σου πω και εγώ την άποψή μου μιας και εδώ και λίγες βδομάδες πήρα ένα fz6s του 06. Κατ'αρχήν η τιμή δεν είναι ευκαιρία, νορμάλ είναι. Αν ψαχτείς αυτό τον καιρό μπορείς να βρείς με 4.000 - 4500 χιλιάρικα φαζεράκια χαρτιά. Εγώ το δικό μου το πήρα με 10.000 χλμ(τσεκαρισμένα) από μάντρα με 4.700 χαρτί με καινούργια λάστιχα κτλ χωρίς καν παζάρια. Αυτό απλά το γράφω για να μην πάρεις απόφαση χωρίς να ρίξεις μια ματιά γενικά τι γίνεται. ... Σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά fazer του 05 με λίγα χλμ πάνε 4500-5500Ε φίλε μου αναλόγως κατάστασης. Εσένα που είναι και του 06 είναι πολύ χαμηλή τιμή 4700 και μάλιστα απο μάντρα! Αν δεν είναι φιλική τιμή θα σου πρότεινα να το ελέγξεις καλύτερα το μηχανάκι, δεν ξέρεις καμιά φορά... Και για του λόγου το αληθές, έχεις βρεί και άλλες τέτοιες ευκαιρίες όταν ήσουν στο ψάξιμο? Τι τιμές παίζανε γενικώς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά fazer του 05 με λίγα χλμ πάνε 4500-5500Ε φίλε μου αναλόγως κατάστασης. Εσένα που είναι και του 06 είναι πολύ χαμηλή τιμή 4700 και μάλιστα απο μάντρα! Αν δεν είναι φιλική τιμή θα σου πρότεινα να το ελέγξεις καλύτερα το μηχανάκι, δεν ξέρεις καμιά φορά... Και για του λόγου το αληθές, έχεις βρεί και άλλες τέτοιες ευκαιρίες όταν ήσουν στο ψάξιμο? Τι τιμές παίζανε γενικώς? O ιδιοκτήτης της μάντρας ήταν άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου η αλήθεια είναι, αλλά την μηχανή την πήρα στην τιμή που την έδινε στον οποιονδήποτε, γιατί έχω κόλλημα να μην κάνω παζάρια στους γνωστούς μου. Ούτως η άλλως η εμπιστοσύνη που του έχω αξίζει παραπάνω από 100-200 ευρώ. Η τιμή δεν είναι χαμηλή, νορμάλ είναι για φάζερ του 06 χωρίς ABS και χωρίς κανένα έξτρα αυτή την εποχή. Επειδή το έψαχνα μια βδομάδα πριν αποφασίσω και γύρισα πολλά μαγαζιά,δεν βρήκα κανένα φαζερ εως του 06 πάνω από 5000 χιλιάρικα σε μάντρα, ενω και στα φορουμ πολούνται πολλά φαζερ απο 3800 εως 4500 στην πένα με πολλά εξτρα, ανεξαρτήτως βέβαια χιλιομέτρων. Ισως φταίνε οι χαλεποί οικονομικά καιροί, ίσως φταίει ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει γεμίσει τους δρόμους και υπάρχουν άπειρα στα μαγαζιά από ανταλλαγές, η αλήθεια είναι πως η τιμές είναι υπέρ του δέοντως δελεαστικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 O ιδιοκτήτης της μάντρας ήταν άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου η αλήθεια είναι, αλλά την μηχανή την πήρα στην τιμή που την έδινε στον οποιονδήποτε, γιατί έχω κόλλημα να μην κάνω παζάρια στους γνωστούς μου. Ούτως η άλλως η εμπιστοσύνη που του έχω αξίζει παραπάνω από 100-200 ευρώ. Η τιμή δεν είναι χαμηλή, νορμάλ είναι για φάζερ του 06 χωρίς ABS και χωρίς κανένα έξτρα αυτή την εποχή. Επειδή το έψαχνα μια βδομάδα πριν αποφασίσω και γύρισα πολλά μαγαζιά,δεν βρήκα κανένα φαζερ εως του 06 πάνω από 5000 χιλιάρικα σε μάντρα, ενω και στα φορουμ πολούνται πολλά φαζερ απο 3800 εως 4500 στην πένα με πολλά εξτρα, ανεξαρτήτως βέβαια χιλιομέτρων. Ισως φταίνε οι χαλεποί οικονομικά καιροί, ίσως φταίει ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει γεμίσει τους δρόμους και υπάρχουν άπειρα στα μαγαζιά από ανταλλαγές, η αλήθεια είναι πως η τιμές είναι υπέρ του δέοντως δελεαστικές. Τα μηχανάκια που λες είναι μοντέλα 2004-2005. Τέτοια, πάνε απο 4000-5500 αναλόγως κατάστασης και χλμ. Το δικό σου θα μπορούσε άνετα να πουληθεί 5500...τέλοσπαντων και εγώ ότι βλέπω σου λέω απο αγγελίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JKEFAL 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Τα μηχανάκια που λες είναι μοντέλα 2004-2005. Τέτοια, πάνε απο 4000-5500 αναλόγως κατάστασης και χλμ. Το δικό σου θα μπορούσε άνετα να πουληθεί 5500...τέλοσπαντων και εγώ ότι βλέπω σου λέω απο αγγελίες εχεις απολυτο δικιο για τισ τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 δοσεμου το τηλ να την παρω ΕΓΩ ΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Για σταθείτε ρε παιδιά, έχασα τη μπάλα! Κάντε μια σύνοψη του τι λέτε..... :D Πάντως ήθελα να ενημερώσω όσους ακολούθησαν αυτό το θρέντ ότι μέσα στην εβδομμάδα θα πάω στην αντιπροσωπία να δώ και το S2 από κοντά. Βρήκα έναν συνάδελφο που γνωρίζει τον αντιπρόσωπο και μάλλον, λέω μάλλον θα με βολέψει λιγάκι με ευκολίες στην τιμή, καλές άτοκες δόσεις κτλπ κτλπ. Παίζει να μου πάρει και το παλιό σαν μέρος της προκαταβολής. Είναι ωραία όλα αυτά βέβαια και γι'αυτό μένει να τα δούμε στην πράξη και από κοντά όπως είπα. Επίσης το S2 δέν το είχα σκεφτεί καθόλου, τι λέτε έγινε καμιά αλλαγή προς το καλύτερο ή άλλαξε ο Γιάννης όνομα και το'κανε Γιαννάκης? Όπως πάντα, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, τεχνικη και ηθική που μου δείχνετε... ....και που δεν με βαρεθήκατε ακόμη..... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 ΤΟΛΜΑ ΡΕΕΕ !!!!!! ΤΟΛΜΑ !!!!!!! Αν σου αρέσει και χάσεις τέτοια ευκαιρία, θα το μετανοιώνεις μετά............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Το S2 έχει άλλη μάσκα, άλλη σέλλα, χαμηλότερα μαρσιπιέ συνοδηγού, άλλη ανάρτηση μπροστά, και βαμένο μαύρο κινιτήρα και πλαίσιο. Εγώ λέω να πάρεις το παλιό και αν είναι πέρνεις μετά το S2...., γενικά δεν νομίζω να αξίζει δλδ η ανταλαγή γιατί ο έμπορος θα ΒΓΑΛΕΙ STANDAR τα λεφτά του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες